Suojelus enkeli on jokaisella,

niin uskon

6

874

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 876543

      Jospa vain meillä hyvinvoinnin keskellä olevilla onkin suojelusenkeli.
      Ihmettelen missä on lapsiorjien, hyväksikäytettyjen kurjuudessa elävien ihmisten suojelusenkeli.
      Mutta itsekkäästi ajatellen, kunhan minulla se enkeli on, mitäs maailman hädästä.

      • -

        Ne keillä ei mene tässä elämässä hyvin, he eivät käsittääkseni tarvitse enkeleitä mihinkään suojelukseen koska Jumala arvostaa nöyryyttä. Ne keillä on rikkauksia ja menee elämässä hyvin eivätkä auta köyhiä ja sorrettuja, he tarvitsisivat jonkinlaisen enkelin muuttamaan omaa elämäänsä. Se mitä kurjat olot ja pahat ihmiset tuovat, sitä kautta ihmiset oppivat toimimaan yhdessä ja yhteisen hyvän vuoksi. Jos ihminen oppii rikkauksien kautta itsenäiseksi, hän alkaa arvostamaan rikkauksiaan ja itseään enemmän kuin yhteiskunnan yhteistä hyvää. Monet ihmiset jotka ovat käyneet köyhissä maissa ovat yllättyneet siitä kuinka ystävällisiä ja iloisia ihmiset siellä ovat verrattuna länsimaisiin ihmisiin.

        "Nöyrät näkevät tämän ja iloitsevat, niiden mieli virvoittuu, jotka etsivät Jumalaa, sillä Herra kuulee köyhien rukouksen eikä hylkää omiaan, jotka ovat vankeudessa." (Psalmit 69:33-34)

        "Meitä kohdellaan tuntemattomina, mutta me olemme liiankin tunnettuja. Olemme lähellä kuolemaa mutta silti elossa, pahoinpideltyjä mutta yhä hengissä, murheellisia mutta aina iloisia. Olemme köyhiä, mutta teemme monia rikkaiksi; meillä ei ole mitään, mutta omistamme kaiken." (2. Korinttolaiskirje 6:9-10)

        Sillä jokainen, joka itsensä ylentää, alennetaan, ja joka itsensä alentaa, se ylennetään. (Luukas 14:11)

        "Ja hän sanoi myös sille, joka oli hänet kutsunut: 'Kun laitat päivälliset tai illalliset, älä kutsu ystäviäsi, älä veljiäsi, älä sukulaisiasi äläkä rikkaita naapureita, etteivät hekin vuorostaan kutsuisi sinua, ja ettet sinä siten saisi maksua. Vaan kun laitat pidot, kutsu köyhiä, raajarikkoja, rampoja, sokeita; niin sinä olet oleva autuas, koska he eivät voi maksaa sinulle; sillä sinulle maksetaan vanhurskasten ylösnousemuksessa." (Luukas 14:12-14)

        "Helpompi on kamelin käydä neulansilmän läpi kuin rikkaan päästä Jumalan valtakuntaan." (Luukas 18:25)


    • qrehdbg

      Päätellen maailman varallisuuden, lapsikuolleisuuden, terveydenhuollon yms epätasaisesta jakaumasta suurin osa noista enkeleistäsi hoitaa hommiaan vähän vitun huonosti. Käy kysymässä vaikkapa Darfurin pakolaisleirien lapsilta, onko suojelusenkeleitä näkynyt.

    • mitä mitä

      Miten se on? Nukkuuko se suojelus enkeli nninkuin ihmisetkin vai vanheneekinko? Kun jopa pieille lapsillekkin tapahtuu onnettomuuksia ja kaikkihan lopulta kuolevat. Vai mistä se sitten suojelee.

    • DivineLight

      aina ja kaikkialla. Voit olla yhteydessä omaan enkeliisi ja saada ohjausta ja apua. Tapoja olla yhteydessä on monenlaisia. Jokaisella on oma tyylinsä.

      Meillä on myös oma tahto, johon ei enkelit eikä Jumala puutu. Ei tuomiten, ei käskien myöskään. Vapaa tahto tarkoittaa täydellistä vapautta toimia kuten tahtoo ilman tuomitsevuutta tai käskyjä. Eihän se muuten olisi vapaata! Enkelit eivät voi auttaa monestikaan ellemme itse sitä pyydä ja halua. Tämä johtuu vapaasta tahdostamme myös.

      Kaikki kärsimys on ihmisen omaa aiheuttamaa. Todellisuutemme on omien ajatuksiemme ja uskomuksiemme luomus ja näyttämö. Elämme erillisyyden ja pelkojen harhassa, jotka olemme itse luoneet egomme kautta. Kuvittelemme egosta tulevan totuuden olevan totta. Olemme kuunnelleet hyvin pitkälle vain egon sanomaa, joka ei pysty elämään tässä hetkessä vaan elää joko menneessä tai tulevassa. Mutta Rakkaus on syvin olemuksemme. Olemme sen vain matkamme varrella unohtaneet, ja siksi elämämme on mitä on. Mutta toivoa on ilmassa tälläkin hetkellä muutokseen. Muutos täytyy lähteä ihmisistä itsestään. Kukaan muu ei tule meitä pelastamaan omasta liemestämme. On jokaisen omalla vastuulla tehdä muutoksia. On turha syytellä toisia ihmisiä, enkeleitä tai Jumalaa. Olet oman elämäsi luoja. Jos haluat muutoksia elämääsi, muuta ajatteluasi ja uskomuksiasi ja tunteitasi sisälläsi. Elämän luominen tapahtuu sisältä päin. Luot tulevaasi tälläkin hetkellä, sillä energialla mitä tällä hetkellä kannat. Se manifestioituu todellisuudeksi lähitulevassa. Se energia mitä kannat vetää puoleensa samankaltaista energiaa. On oma valintasi millaista energiaa kannat. Positiivinen ajattelu (energia) tuo positiivisia kokemuksia elämääsi kun taas negatiivinen ajattelu (energia) tuo negatiivisia kokemuksia elämääsi. Huomaatko siis, että olet täysin oman elämäsi luoja? Olemme myös luomassa yhteistä elämää tänne maapallolle. Olemme yhteydessä toisiimme. Luomme samalla myös yhteistä, kollektiivista energiaa, jolla on usein suuri vaikutus kokemuksiimme. Jos et itse tietoisesti työskentele oman elämäsi eteen annat voimasi ulkopuolelle, kollektiiviselle energialle. Se kyllä tuo sitten tapahtumia elämääsi, varmasti monia sellaisiakin joita et oikeasti haluaisi kokea. On oma valintamme käyttää sisäistä voimaamme elämän luomisessa tai voimme luovuttaa sisäisen voimamme ulkopuolelle. Jokainen tekee valintoja tälläkin hetkellä, siitä mitä haluaa kokea huomenna, ylihuomenna, seuraavalla viikolla jne.

      Niin kauan kun kannamme pelkoja ja tuomitsevuutta mukanamme, luomme elämäämme pelkoa ja tuomitsevuutta sisältäviä kokemuksia. Vain Rakkaus parantaa kaiken tämän. Ja syvin sisimpämme on Rakkaus. Olemme vain unohtaneet sen.

      On aika heräämiselle. Muistamiselle. Voit aloittaa muistamisen millä hetkellä itse valitset. Se on oma valintasi ja vapaa tahtosi. Kukaan ei tule tuomitsemaan valintaasi. Mutta kaikilla valinnoillamme, ajatuksillamme, uskomuksillamme ja tunteillamme on seuraukset tässä hetkessä, teoista puhumattakaan.

      Rakkaus,
      Valo,
      syvin olemuksemme.
      Kiitos kun Olet!

    • Nature75

      Eipä ole vielä vastaan tullut - eikä tarvitse tullakaan. Jos en yksin pärjää... olen sitten pärjäämättä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2860
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2135
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      1003
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe