Terveystalo huijaa!

Sairas taloton

Putiikki laskuttaa ennen kuin sieltä saa mitään muuta kuin "mukavan" juttutuokion. Ei lausuntoa, ei lääkärintodistusta, ei mitään ennen maksua. (Lasku tulee näköjään viikossa.)

Kuka menee ravintolaan ja maksaa ennen kuin näkee mitä saa? Kauppaan? OK: ostamme bussilipun etukäteen, mutta se on hiukan eri juttu.

Välttäkää Terveystaloa!

23

5239

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kunnallinen tt

      Jos juttutuokio oli lääkärin kanssa niin tottakai siitä laskutetaan. Miksi et mene kunnalliselle puolelle terveyskeskukseen? Ei sekään ole ilmaista vaan käynti maksaa noin 20 euroa ja se on iso raha ainakin vähävaraiselle.

      • Sairas taloton

        Olin ostamassa ammattipalvelua. Ei kukaan maksa arkkitehdille, juristille tai insinöörillekään juttutuokiosta, vaan tuotteesta ja tuloksesta.

        Kaupassa ja ravintolassakin saa tuotteen ensin eteensä, sitten sen joko ottaa tai hylkää. Lääkärit, tämä yhteiskunnan pohjasakka ja roistoporukka, rahastaa ilman kuluttajansuojaa.


      • Matkailulääkäri
        Sairas taloton kirjoitti:

        Olin ostamassa ammattipalvelua. Ei kukaan maksa arkkitehdille, juristille tai insinöörillekään juttutuokiosta, vaan tuotteesta ja tuloksesta.

        Kaupassa ja ravintolassakin saa tuotteen ensin eteensä, sitten sen joko ottaa tai hylkää. Lääkärit, tämä yhteiskunnan pohjasakka ja roistoporukka, rahastaa ilman kuluttajansuojaa.

        Muodolliseen ja kohtuulliseen hintaan. 3 €/minuutti.

        Puhutaan asiaa tai puutaheinää lasku juoksee.


    • Erittäin Pettynyt

      Kyllä vältänkin, en edes pasko kyseisen puljun suuntaan saati käy siellä enää koskaan.

      Noin 15 minuutista melkein 100 euron lasku, täysin turhaan. Minkäänlaista apua en vaivaani saanut, ainoastaan vähättelyä ja suunnilleen irvailua.

      Kävin valittamaan vaivaa joka oli jatkunut jo pitkään. Päästessäni huoneeseen sisään ns. lääkäri ei ota katsekontaktia eikä esittele itseään. Sitten tämä rupeaa tekemään joitakin perustoimenpiteitä muttei sano, mitä ja miksi. Samalla kerron tarkemmin vaivastani. Ns. lääkäri väittää vastaan jatkuvasti, eikä usko mitä sanon eikä myöskään aio tutkia vaikka pyydän. Jumankauta en todellakaan huvikseni kalliita aikoja tilaile.

      Tuollaista puoskarin palvelua pitäisi saada vähintään ilmaiseksi, mutta se että siitä vielä veloitetaan on jo kuvottavaa.

      ~* HAISTA paska TERVEYSTALO *~

    • Liisa lipevälaulaja

      samalla tavalla olen kyllästynyt muuhunkin yksityiseen.. Kokemusta myös terv.talosta..
      menin huonossa kunnossa jo seur.pnä samaan yksit.lääk asemalle ja lekuri jolla eilen käveli käytävää, sanoi mitä sä täällä teet???.

      Olisin jo kuollut ellei terv,keskuksen lekuri olisi äkki pikana laittanut sairaalan lähettettä..pääsin nopeaan.Maan soittivat ja keskiv.menin jo.. yksityinen erik.l.piti laittaa lähete sairaalaan ja koskaan se ei laittanut.

      Tyttärelle annettiin lasten antibioottia annoksella..ja eikun uusikis piti ottaa kuuri.Antava lekuri ihmetteli miksi lasten mietoannos annettu???

      Eräs tuttu selkeä vaiva..alettiin tutkia ihan muuta... hän joutu 3kertaa käymään saman asian takia minkä takia meni terveystalolle firma maksaa..oliko kys.rahastusta.Turhia tutkimuksia tehty..

      • ##############

        Terveystaloon on palkattu kaikki ns. ylijäämäväki, jota ei kelpuutettu rdrs kunnalliselle puolelle. AIVAN paska LAFKA - kahdesti kokenut ja nyt uskon: ei kannata jalallaan sisälle enää astua!


      • Anonyymi
        ############## kirjoitti:

        Terveystaloon on palkattu kaikki ns. ylijäämäväki, jota ei kelpuutettu rdrs kunnalliselle puolelle. AIVAN paska LAFKA - kahdesti kokenut ja nyt uskon: ei kannata jalallaan sisälle enää astua!

        Just näin


    • entinenrakennusukko

      Kuka Suomessa tutkii näiden yksityisten terveystalojen toimintaa? Ainakin tavallisena rakennusukkona terveystalon työterveystutkimus oli pelkkä vitsi. Suunnilleen lääkärin kanssa hyvät huomenet vaihdettiin niin oli kiire seuraavan potilaan kohtaamiseeen. Edes työterveyshoitaja ei joutanut tutkimaan kyselykaavakkeita kun koko tilaisuutta hänen mukaan ei tarvittu koska lääkäri oli ja muutama minuutti sitten tehnyt.
      Oli lääkäri merkinnyt ruksin kohtaan jossa arvioidaan työterveyttä: vaatii lisätutkimuksia. Mutta mitä lisätutkimuksia ja missä?
      Jos työntekijän työkykyä arvioidaan niin kyllä hitossa ne vaadittavat lisätutkimukset pitää laittaa käyntiin.
      Sitä paitsi, voivatko lääkärit Omakannassa poistaa täysin pieleen menneitä diagnoosejaan jälkikäteen vai jääkö kaikki myös lääkärin poistama tieto jonkun valvovan tahon tietoon?

    • Anonyymi

      Sopeutumiseläkkeen nostaja Tuija Nurmi ottaa osakeyhtiönsä kautta potilaita Terveystalossa, joten boikotoin kuten muut veronmaksajat Terveystaloa.

    • Anonyymi

      Vaimoni kävi valilan terveystalossa poistamassa patin ja ne leikasi sen paikanpäällä sen jälkeen alko märkimään myöhemmin.Siihen oli iskenyt sairaala bkteeri se selvisi myöhemmin. bakteeri siirtyi mieheen ja lapseen. Oltiin koko pehe hoidossa infettiosairaalassa aurooran sairaalassa jossa aloitettin hoito, kesti pitkään ja selvisi on sairaala bakteeri joka oli tullut lääkärin paskaseta veitsi terveystalon vallilasta.
      Lassila ja tikanoja käyttää kyseistä yksikköä ja ne kusetaa työntekijöitä tosisaan ja ne osaa sen mutta ne ei ota vastuuta asiasta vaikka on valitettu. Me olemme kärsineet asiasta vuosia ja siitä on tullut uusia sairauksia usempia ja hoidot on vaikeita. Kiitän Lassila Ja Tikanoja kun osaa hoitaa mailman paskimman terveyden huollon koko suomessa josta kärsii duunarit ja veronmaksajat.

    • Anonyymi

      olin terveystalossa espoossa ja työnantaja sanoi että tälle työtekijälle ei saa antaa sairaslomaa ja se ei atanut mutta kunnallisella puoleella ja meilahti antoi sairasloman ja työn antaja ei hyväksynyt sairasloma lappuja sanoin työn antajalle eli lassila ja tikaoja tee vaikka liidokki niistä lapuista.jäin sairaslomalle.

    • Anonyymi

      Mikähän Terveystalossa oikeesti mättää, kun puhelinajanvaraukseen ei käytännössä pääse lainkaan ja verkkoajanvarauskin tökkii? Onko rahan ahneuksissa säästetty niin paljon, että asiakaspalvelu on ihan hanurista. Harmi, kun työnantajani on ostanut työterveyspalvelut tästä firmasta ja on pakko sitten käyttää paljon aikaa kökköjen työkalujen kanssa taistellessa!

    • Anonyymi

      Terveystalo on täys paska

      • Anonyymi

        Totta joka sana. Kävin tässä koronatestissä kun työmaalle vaadittiin. Asiakaspalvelija sanoi että testi kuuluu työterveyden piiriin. Niin sieltä vaan pian tuli 200 lasku peräs. Muutenkin se ämmä joka sen testin otti oli tosi tökerö ja ammattitaidoton


    • Anonyymi

      Meidän firmassa 4 tylntekijää ja minä työskenetelen toimiston puolellla. Terveystalo tuli työpaikkakäynnille ja ei käynyt toimiston puolella ollenkaan. Minun työolot ei kiinnostanut. Lisäksi tekivät kalliin tutkimuksen koska maksaja löytyi. Tämän sanoi itse lääkäri.

    • Anonyymi

      Terveystalo erikoislääkäreitä kiinnostaa vain rahan ansaitseminen. Jos ei pääse operoimaan niin se on sitten että suksi v....n. Paskaa palvelua. Tampereella erityisesti silmälääkärit ja ortopedit.

    • Anonyymi

      Niiden Oulun toimipisteessä on enkelin siivet,tatuoitu hartiat.

    • Anonyymi

      Isäni piti mennä terveyskeskukseen. Vieressä Terveystalo mihin vahingossa ajautui. Antoivat ajan. Kotiin tullessaan ihmetteli että miksi ei päässytkään hoitajalle niinkuin piti.
      Ja tämähän on aika mitä ei voi perua ilman 67€ peruutusmaksua.
      Isä on lähes 80v ja ei taatusti muista onko terveyskeskus ja terveystalo eri asia.
      Asiakaspalvelu ihan bebasta.
      ÄLKÄÄ KÄYTTÄKÖ TERVEYSTALOA!!!

    • Anonyymi

      Saman huomasin. Surkea esitys.

    • Anonyymi

      Ainakin ne aloittaa tupakkalinjaston,lastenvaunut linjastoon enkelit seinällä joita hoitohenkilökunta välillä on

    • Anonyymi

      Karmea kokemus. Rahastusta. Likaista. Tylyä. Nyt kyllä itsekin ehkä tajuavat mistä kiikastaa, kun tulos menee alas kuin lehmän häntä. Näin se käy.
      Ahneella on kakkainen loppu.
      Ne jotka rikastuvat ihmisten kärsimyksellä ja tekevät siitä bisnestä niin että inhimillisyys katoaa, niin karman laki se on niilläkin.
      Suomessa terveydenhoito on romahtanut.
      Eikä sitä saa enää edes yksityiseltä puolelta johtuen siitä että osakkeenomistajille pitää saada niin hyvät voitot että lopulta on nurin koko bisnes.

      Ja hyvä niin.

    • Anonyymi

      Ei ole tarjottavaa,menkää muualle sana avoin.

    • Anonyymi

      yhtään poliisin vihjettä ei ei saa lähteä olette tulleet sivulleni luvaton tulo kallioon tk tästä netistä ei saa lähteä yhtään poliisi liitäntää eoikä paloalitos pakkoajot on kieetty

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1600
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe