työpaikka kiusaaja..

väsynyt ja vitt...

kertokaahan mielipiteitänne kuinka itse tomisitte. minulle on sattunut kohdalle jopa 2 ikävää työtoveria muuten kivassa paikassa.. toinen nyt jäkättää ja huomauttelee (kaikille) joten ei kovinkaan paha.. mutta tämä toinen onkin pirullisempi. hän käyttäytyy aggresiivisesti paiskoo "ruoka vaunuja" päin riuhtoo tavaroita käsistä kulkee perässä arvostelemassa tekemisiäni.. tänäänkin etsimällä etsi virheitä ja löysi omasta mielestään "paskaa" jäljiltäni täällä on paskaa täällä on paskaa vaikka olin siivonnut ihan hyvin eikä kenlläkään toisella ole ikinä ollut mitään valittamista toimistani.. (ja kun olin siivous vuorossa tämä täti ihminen sanoi: mene pois siitä sen kärrys kanssa) ja jätti omat romppeet muiden tielle..

itse suunnittelen pomolle puhumista jos tämä ei lopu mutta katson viellä hetken että kuinka käy vaikka en usko että tilanne muuttuu.

kyseinen ihminen on kaikille joista ei pidä aggressiivinen yksikin sanoi että saa kyllä pelätä kun on hänen kanssaan töissä.. sitten ne jotka on hänen "ystäviään" on hän ihan mielinkielin.. ja hauskinta on että en tuolle ihmiselle ole mitään tehnyt tai sanonut..

13

1394

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kake178653

      oletko kenties fasulla töissä

      • ap

        ole... mutta lienee sielläkin sama homma??


      • dynamite lady
        ap kirjoitti:

        ole... mutta lienee sielläkin sama homma??

        kokeile jysäyttää takaisin ja antaa siis samalla mitalla...monelta menee luu kurkkuun.Tietty voit sanoa että sinulla on oikeus saada asiallista kohtelua ja voit mennä tai voitte mennä yhdessä pomon juttusille..voit myös sanoa että otat työsuojeluun yhteyttä...(jos ed.ei toimi)


      • Olis pitäny sanoo
        dynamite lady kirjoitti:

        kokeile jysäyttää takaisin ja antaa siis samalla mitalla...monelta menee luu kurkkuun.Tietty voit sanoa että sinulla on oikeus saada asiallista kohtelua ja voit mennä tai voitte mennä yhdessä pomon juttusille..voit myös sanoa että otat työsuojeluun yhteyttä...(jos ed.ei toimi)

        Nyt sinä akka pidät sen turpas kiinni! Aukase se sitten kun pystyt asiallisesti keskustelemaan.


    • DÄ, DÄ, DÄ, DÄ JA DÄ! Osumia tulee sinne tänne, vieläpä ohan päivittäin.

    • zc

      Ota vesilasi käteen ja ole katsovinasi kelloa, samalla kaadat sen hänen niskaansa, voi anteeksi en huomannut.
      Kyllä hän jatkaa niin kauan kuin sallit, jollet yhtään puolustaudu.
      Teet oikein itseäsi ja häntäkin kohtaan.

      • juup..

        kuulin että tuon muijan käytös on pomoillakin tiedossa ja terrorisoi kaikkia ihmisiä... hmm ikävää että tuollainen kumminkin saa olla paikan päällä..:( keskustelin yhdelle ihmiselle tuosta ja hän totesi että jos liian pahaksi menee sitten pomon juttusille muuten ei välttämättä ole mitään hyötyä.. eli ihan varteen otettavia vinkkejä kaikki;D kiitosta vaan mielipiteistä..


    • saman kokenut

      Olen itse ollut työpaikka kiusattuna. Ja voin kokemuksesta sanoa, että tässä kohtaa sinä itse kannat 100% vastuun niin kauan, kun et kerro esimiehellesi asiasta. Sen kynnyksen kun olet ylittänyt niin vastuu siirtyy esimiehellesi ja viime kädessä johdolle. Voimia!!

    • tiedoksi

      Ensin lähimpään esimieheen yhteys, voitte pyytää myös työnohjausta, jos tilanne rassaa ja haittaa työntekoa. Esimiehen tehtävä on järjestää ryhmätyönohjausta, jos koette tarvitsevanne. Siellä voi ottaa asian esille ja mielellään ulkopuolinen henkilö, joka on kouluttautunut työnohjaajaksi ja omaa kokemusta. Myös työpaikan luottamushenkilön puoleen voi kääntyä tällaisissa asioissa. Työterveyshuollostakin voi pyytää apua tilanteen selvittämiseksi. Rohkeasti vaan!

    • Tavat on toimessakin

      ..yleensä pitää toteen näyttää, tarvitsee todistajan "tilanteelle".. jollei pomo katsomassa. Yleensä vie hetken lisää aikaa, joten pomolle maininta jo nyt asiasta ei olisi paha. (tiimi esimies, ensimmäinen esimies tai ainakin työkaveri). Työtoverin kanssa todistelu =työtoveri voi puoltaa tilanne kantaasi silminnäkijänä. Asiaa tod.näk nopeammin eteenpäin, jollei luottamustoimi henkilöä ole käytettävissä. häneltäkin neuvoja talokohtaiseen käytäntöön liikenee. Ainahan, jos kokeilla uskallat, mihin tätin kantti riittää.. älä anna riuhtaista mitään kädestäsi vaan totea, että "odotahan hetki vuoroasi".. jos hän siitä kimpaantuu, huomioi sen jo muutkin, etkä tosiaan ole syyllistynyt mihinkään...tuskin tavaroiden ojentajaksi olet palkattu?!? Kaikilla on heikot päivänsä.. asiallista olisi myös kysyä, mistä moinen käytös johtuu..onko kotona jokin kriisi &siksi työ painaa pahemmin?Jos ei tialanne sillä raukea, on jo PAKKO kääntyä muiden tahojen puoleen, jotta työpäivistäsi tulee asiallisia=).

    • jk

      vai niin

    • hitsin onnekas

      Olin työpaikkakiusattu ja lopulta menin esimiehen juttusille ja kerroin hänelle koko asian, hän vain sanoi että on joutunut saman naisen kiusaamaksi itsekkin ja on puhutellut kiusaajaa ettei hän voi enempää tehdä. Onnekseni pääsin aika pian työkyvyttömyyseläkkeelle fyysisen sairauden takia josta hyvin onnellinen.

    • olen yksinäinen 60v nainen soita 050 3777478 sastamalassa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      81
      1810
    2. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Maailman menoa
      230
      1562
    3. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      85
      1475
    4. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      106
      1318
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      163
      1091
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      64
      1073
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      922
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      62
      906
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      856
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      94
      814
    Aihe