Elikkäs tollasta Aurora GPT scriptiä olen yrittänyt asentaa ja installer menee hyvin 1 ja 2 vaiheen mutta viimeinen 3 vaihe näyttää sitten tältä:
AuroraGPT Installer (Step 3)
Setup Database Tables
Connection To DB: OK!
Loading XML Data: OK!
Updating Tables: -- Creating ads.id
-- Creating ads.title
-- Creating ads.dsub
-- Creating ads.username
-- Creating ads.class
-- Creating ads.views
-- Creating ads.views_today
-- Creating ads.credits
-- Creating ads.target
-- Creating ads.type
-- Creating ads.timed
-- Creating ads.pamount
-- Creating ads.pref
-- Creating ads.bgcolor
-- Creating ads.forbid_retract
-- Creating ads.active
-- Creating ads.upgrade
-- Creating ads.new
-- Creating ads.daily_limit
-- Creating ads.country
-- Creating ads.subtitle
-- Creating ads.icon
-- Creating ads.subtitle_on
-- Creating ads.icon_on
Database error: Invalid SQL: ALTER TABLE `ads` ADD `id` int(11) NOT NULL auto_increment ,
ADD `title` text NOT NULL, ADD `dsub` text NOT NULL, ADD `username` text NOT NULL, ADD `class` char(1) NOT NULL ,
ADD `views` int(11) NOT NULL default '0', ADD `views_today` int(11) NOT NULL default '0', ADD `credits` int(11) NOT NULL default '0',
ADD `target` text NOT NULL, ADD `type` int(11) NOT NULL default '0', ADD `timed` int(11) NOT NULL default '0', ADD `pamount` double NOT NULL default '0',
ADD `pref` varchar(25) NOT NULL , ADD `bgcolor` varchar(25) NOT NULL, ADD `forbid_retract` int(11) NOT NULL default '0', ADD `active` int(1) NOT NULL default '1',
ADD `upgrade` int(11) NOT NULL, ADD `new` int(11) NOT NULL default '1', ADD `daily_limit` int(11) NOT NULL, ADD `country` varchar(100) NOT NULL, ADD `subtitle` varchar(50) NOT NULL,
ADD `icon` text NOT NULL, ADD `subtitle_on` int(1) NOT NULL default '0', ADD `icon_on` int(1) NOT NULL default '0'
MySQL Error: 1075 (Incorrect table definition; there can be only one auto column and it must be defined as a key)
Session halted.
Aurora GPT Installerin kanssa ongelmia. Apuja kaipaisin?
zakey
0
334
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Maatalous- ja yritystuet pois, työeläkevaroilla valtion velka pois
Suomi saadaan eheytettyä kädenkäänteessä, kun uskalletaan tehdä rohkeita ratkaisuja. Maatalous- ja yritystuet ovat hait233073- 412694
Mies mä oon ihan helppo
Miehelle johon oon ihastunut. Olen harvoin ihastunut, mutta suhun olen. Ei tarvitse kuin pyytää, niin...381513- 841350
- 631261
Mies olen aika erakko nykyään
Vanhentunutkin olen muutamana viime vuonna parikyt vuotta. Kun en ennenkään kelvannut, niin tuskin nytkään kelpaan. Lisä401009Lavroville taitaa olla jo ikkuna raollaan?
Lavrovin syytä välttää korkeita paikkoja ja ikkunoiden läheisyyttä.Ettei vain keikahda ikkunasta pihalle.126922- 33829
Ylen johdon hulppeat bonukset alkavat taas
Suora kopio Iltalehdestä: "Asiasta kertoo Iltalehdelle Ylen hallituksen puheenjohtaja Matti Apunen. Mitä tulospalkkioi29673Skenaario
Elämä ja kuolema ovat merkillisin nyytti olevaisuutta. Mutta kun kumpaakaan ei ole, syntyy lapsuksia, joita korjaamaan59621