uskova_1 "johdatus uskovauinen"?

alex-kasi

Mutta kuka johdattaa? Onko tosiaan niin pahasti Riittan asiat? että seurakunnan kokouksissa saadut "profetiat" ja "ilmoitukset" ohittavat Raamatun Sanan?

Tarkoittaako se sitä, että jos joku seurakunnan kokoukseissa saa "pompahduksen" tai alkaa vaikkapa puhua kielillä (joita tavallisesti ei kukaan ymmärrä) niin kun sen joku sitten kuitenkin tulkitsee niin se otetaan sitten erittäin vakavasti.

Riittahan kertoi aikaisemmin että oli nähnyt rikinkatkuisen saatanan (nythän saatanasta Raamatussa annettu kuvaus on kaikkea muutakuin rikinkatkulle haiseva) - joten aika varma päättely että Riitta näki näkyjä jotka oli kehitetty omassa päässä ... jostain syystä.. Olikohan sillä Riittan "näkemällä" saatanalla pitkä häntä ja sarvet ja hiilihanko kädessä ??

Minä en henkilökohtaisesti usko tippaakaan näihin "johdatus uskon - lahkoihin" - ovat toinen toistaan ihmeelisempiä (etten sanoisi sairaampia) - ja jokaisessa on joku johtaja /tai muutama joka tietää - ja muut eivät tiedä eivät ainakaan ennen kuin hän joka tietää sanoo että kuinka asiat on.. siis hänen mielestään..

Se että uskova_1:den "uskoon tulon seuraukset" (eli hedelmät) ovat niin katkeria että hänen täytyy parjata (vuosikausia !! ) SAMOJA ihmisiä joilla ei ole sama usko kuin hänellä itsellään, mutta jotka voivat kertoa omasta uskostaan ilman että hyppäävät sen enempää uskova_1 kuin muidenkaan niskaan. Olen miettinyt aina silloin tällöin Riittan parjaus kirjoituksia lukiessani että onkohan uskova_1:tä kehoitettu hänen (pietistisen?) seurakuntansa taholta käymään tätä parjauskamppanjaansa tai onko se ihan Riittan oma ide (jolle hänen seurakuntannsa antaa tukensa sillä ei kai Riitta tällaista parjaamista muuten pitäisi yllä vuosi toisen jälkeen?) .

Joka tapauksessa "sairasta" ja ennen kaikkea EPÄRAAMATULLISTA touhua parjata samoja ihmisiä vuosikausia internetissä vain siksi etä he eivät usko ikuisen helvetin olemassa oloon. Sillä siitähän se ERO pääasiassa syntyy.

alex

16

236

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ottaapa ei-uskovalle Alex-kasille koville tuo seikka, että Jumala johdattaa uskovia ihmisiä.

      Eipä Jumala sinua johdatakaan, koska ensimmäinen johdatus, minkä hän sinulle tarjoaa, on: tule uskoon! Eikä sinulle kelpaa tuo Jumalan johdatus ja niin ollen sinulle ei enempää sanaa Jumalalta tule.

      Mutta toisin on Raamatun ajan uskovilla ja toisin on nykyuskovilla: Jumala johdattaa kohta kohdalta läpi elämän.

      Jos sinulla sattuisi joskus tuolta parjaamistouhultasi ja piinahokemiltasi jäämään luppoaikaa, niin suosittelisin lukemaan Raamattua. Yllätys, yllätys! – siellä kerrotaan Jumalan johdatuksesta.

      Kerrotaan kuinka Jumala johdatti Aabrahamin kotimaastaan uuteen maahan. Kuinka Jumala johdatti Lootin pois syntisestä kaupungista, johon kaikki ihmiset jäivät tuhoutumaan. Kuinka Jumala johdatti patriarkkoja saamaan itselleen Jumalan heille tarkoittamat vaimot. Kuinka Jumala johdatti Moosesta viemään kansan pois Egyptin orjuudesta luvattuun maahan. Kuinka Jumala johdatti israelilaisia sodissa vihollisiaan vastaan.

      Kuinka profeetta Samuel ylistää Jumalaa johdatuksesta ”Se Jumala, joka on minun vahva turvani ja johdattaa nuhteetonta hänen tiellänsä” (Sam 22:33). Samoin David pyytää Jumalaa johdattamaan (Ps 25:5) ja toteaa Jumalan johdattavan ”Hän johdattaa nöyriä oikein, hän opettaa nöyrille tiensä.” (Ps 25:9). Profeetta Jesaja kulkee johdatuksessa ja ylistää kautta linjan Johdattajaansa, joka häntä alati johdattaa.

      Jeesus taas sanoo johdattavansa, ei vain juutalaisia, vaan myös pakanoita: ”Minulla on myös muita lampaita, jotka eivät ole tästä lammastarhasta; myös niitä tulee minun johdattaa, ja ne saavat kuulla minun ääneni, ja on oleva yksi lauma ja yksi paimen.” (Joh 10:16). Samoin Paavali ja Johannes puhuvat siitä kuinka Kristus, Karitsa, johdattaa ihmisiä uskoon ja sitten elämässä eteenpäin ja taivaaseen.

      Sinulle on Alex-kasi Jumala kirjoituttanut Raamattuun nämä sanat: ”Herran johdatus on nuhteettoman turva, mutta väärintekijäin turmio” (San 10:29). Lakkaa siis pullikoimasta tutkainta vastaan ja nöyrry Jumalan eteen – olet jo vanha ukko, joten älä tuhlaa vähiä elinpäiviäsi kapinaan Jumalaa ja Jumalan säätämystä ja Hänen lapsiaan vastaan.

      • alex-kasi

        Luin aikaisemmin muutamista palstan viesteistä (esimerkiksi kirjoituksistasi Timo Flinkin kanssa ja muutamia muitakin) että siellä seurakunnassasi todella pannaan Raamattu sivuun - mutta en ollut oihan varma - sillä niin EPÄTODENNÄKÖISTÄ sellainen on .. mielestäni ... suoraan sanoen - vaikkakin aika tavallista tänään..

        Mutta kiitos, että vahvistit sen, nyt tiedän (ymmärrän) että MIKSI uskot kaikenlaisiin epäraamatullisiin hömpötyksiin. Syy on sama kuin "uskoon" tulosi - kun kysyit joltain poppa naiselta että onko tämä oikea usko - ja kun poppa- nainen sanoi että ON SE OIKEA (toisin sanoen sama kuin hänellä itsellään) niin olit tyytyväinen ja aloitit parjauskamppanjasi .. olet nyt parjannut samoja ihmisiä vuosikaudet ... JOISTA MUUTAMAT OVAT JOPA KUOLLEET ... ?? Haloo Riitta - ei tunnu toimivan... eiköhän olisi aika alkaa kertomaan mihin SINÄ uskot - tai eikö se ole mahdollista (vaíhteleeko se liikaa?) ..

        Ja lopuksi Riitta:
        Jumala johdattaa kaikkia jotka haluavat johdatusta - mutta ei koskaan siten että Raamattu jäisi sivuun - eikä koskaan jonkun papin kautta joka ei pysy Raamatun Sanassa.

        Olenko muuten oikeassa, että kuulut(te) niihin jotka eivät hyväksy Paavalin kirjoituksia sellaisenaan.

        En minä sanoisi ( niinkuin sinä teet meistä muista ) että "et ole uskossa" - päin vastoin - OLET uskossa sitähän minä olen puhunut jo monta vuotta .. USKOT ( ja minä uskon että sinä todella uskot) että Jumala loi elämää ikuisesti kitumaan rikinkatkuisessa tulijärvessä (mutta et ole selvittänyt MIKSI Jumala mielestänne teki sellaista) --

        Erehtyikö kaikkitietävä? vai miksi Hän sen mielestämnne teki? ?? tai toimiiko kaikkivoipa Jumala
        mielestänne periaatteella "Se roiskuu kun rapataan" ...

        Mielestäni olet VELVOLLINEN esittämään todisteita, jotka tukevat sellaisia syytöksiä, koska levittelet sellaista oppia.

        Kuulutteko niihin jotka eivät usko Paalain kirjoituksiin ?? uskotte mielummin seurakuntanne pappia - kuin Raamatun Paavalia ?

        Siinä tapauksessa .. olet erittäin pahassa tilanteessa..

        Paavali sanoi ..

        Gal. 1 :8 :9
        Julistipa kuka tahansa teille evankeliumia, joka on vastoin meidän julistamaamme -- vaikkapa me itse tai vaikka taivaan enkeli -- hän olkoon kirottu.

        Toistan sen, minkä olen ennenkin sanonut: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä minkä olette saaneet, hän olkoon kirottu.

        --------------
        Minä puolestani olen aivan varma että juuri noin se on.

        Katsohan Riitta kun sinulle esittää "vaikeita" kysymyksiä (jotka ovat oikeastaan HELPPOJA) niin et keskustele niistä koskaan :) ... Miksiköhän ???? :)
        Njaa-a ... :) vastaus on luonnollisesti että ne kysymykset paljastaisivat, että uskosi on vailla pohjaa.. siksi et keskustele niistä. Sinua voisi verrata ihmiseen joka on heikoilla jäillä mutta kieltäytyy tajuamasta sitä.

        Olinko muuten oikeassa siinä että saat pietisti- seurakunnaltasi tukea adventistien parjaamisellesi ?

        alex


      • En ymmärtänyt

        Ihan tosissasiko väität että "johdatus" sivuuttaisi Raamatun?


      • En ymmärtänyt kirjoitti:

        Ihan tosissasiko väität että "johdatus" sivuuttaisi Raamatun?

        En väitä mitään tuollaista. Katsopas tarkemmin, kuka semmoista väittää. Alex-kasi semmoista väittää.

        Kaikki johdatus pitää sopia Raamatun raameihin.

        Siitähän adventismi, Ellen White ja tuo Alex-kasikin ovat kuuluisia, että heidän saamansa lihan ja demonien johdatus ei sovi Raamatun raamien sisään.


      • Ihmetten ihmettelen
        uskova_1 kirjoitti:

        En väitä mitään tuollaista. Katsopas tarkemmin, kuka semmoista väittää. Alex-kasi semmoista väittää.

        Kaikki johdatus pitää sopia Raamatun raameihin.

        Siitähän adventismi, Ellen White ja tuo Alex-kasikin ovat kuuluisia, että heidän saamansa lihan ja demonien johdatus ei sovi Raamatun raamien sisään.

        Raamatustako se muka on? Etkö tiedä mitä Raamatussa opetetaan, kuinka meidän tulee käyttäytyä lähimmäisiämme kohtaan. Oletpa sokea. Syyttelet ja demosisoit ihmisiä. Olen ymmällä ja näin jotain sinussa mikä ei minua miellytä, ei alkuunkaan. Olet väärässä, vaikea uskoa että pastorisi olisi takanasi toiminnassasi.


      • alex-kasi
        uskova_1 kirjoitti:

        En väitä mitään tuollaista. Katsopas tarkemmin, kuka semmoista väittää. Alex-kasi semmoista väittää.

        Kaikki johdatus pitää sopia Raamatun raameihin.

        Siitähän adventismi, Ellen White ja tuo Alex-kasikin ovat kuuluisia, että heidän saamansa lihan ja demonien johdatus ei sovi Raamatun raamien sisään.

        vaikka hulluja minusta puhutkin - kuka lie sinua tyttö parka jymäyttänyt - tai oíhan omasta takaako kaiken keksit.

        Mutta olisihan se paljon parempi puhua asiallisesti asioista, eikö .. ei sillä että tuntisin mitään kaunaa tai että olis paha fiilis - vaan ihan vain keskustelun tähden - vaikka ei samaa mieltä ollakaan..

        Niin ja olemmehan me samaakin mieltä aina jossin .. esimerkiksi että naispappeus ei ole raamatullinen järjestys .. vaikka nainen Jumalan edessä onkin täsmälleen yhtä arvokas kuin mies..

        Mutta että Luoja loi ihmisiä ikuisesti kidutettavaksi tulijärvessä - oo mamma mia .. MIKSI ? Koko ajatus on täysin päätön .. Jumalaa syyttävä ja mahdoton ... sillä se edellyttäisi että ihmisellä on kuolemattomuus myös synnissä ja mikä pahinta sen MUKANA seuraa iso kasa muita päättömyyksiä.. joista pahin on juuri tuo ikuisen piinan harha.. EI ETTE TE KUOLE -- on lupaus jota ei Jumala antanut syntisill kuin ainoastaan jos he ottavat vastaan Pojan ...

        Mutta kuten sanottu en demonisoi ketään - mutta sen sanon että väärässä olet - sanon koska väärä on väärää..

        alex


      • alex-kasi

        Niin ? kuka lie antanut Riitta paralle tuon tehtävän mollata adventisteja ja muita joilla ei ole samaa omaan kuolemattomuuteensa uskoa kuin mitä pietismissä opetetaan? Sairasta touhuahan se kuitenkin on, oli sitten kuka tahansa. Riitta on nyt mollannut samoja ihmisiä internetissä kai 5 vuotta :( - eikö vain olekin uskomatonta? Muistan kuinka hän oli heittämässä adventisteja ulos Herätys palstalta: "MENKÄÄ OMALLE PALSTALLE MITÄ TE TÄÄLLÄ TEETTE PILAAMASSA KESKUSTELUJA" ja kun adventistit tekivät työtä käskettyä ... niin Riitta seurasi perässä kuin "hai laivaa" ja jatkoi samaa mollaamistaan tällä palstalla !!! ja sitä on nyt jatkunut monta vuotta ..

        Jotain on naisessa vialla, se on varma.

        Olis ihan toinen asia jos Riitta haluaisi keskustella asioista, eikä vain toistella samoja anti-adventismisia höpinöitään vuodesta toiseen. Kuinkahan monta kertaa on hänelle ehdotettu asiallista keskustelua (hänelle ehkä vaikeista) Raamatun paikoista, varmaan 100 - mutta ei, Riitta ei uskalla osallistua yhteenkään sellaiseen asialliseen keskusteluun - pelkää kai että jää toiseksi ja menettää loputkin uskottavuudestaan, tai ehkä hän pelkää, että menettää uskonsa omaan ku-olemattomuuteensa joka on eräänlainen pohja Riittan uskossa ja sen mukana häipyisi usko myös siihen ikuiseen piinaan jota hän selittää ja jos nämä otetaan pois Riittan uskosta ... niin ei siihen sitten paljon muuta jääkään..

        Toista on esimerkiksi adventisteilla, jotka jo useimmiten ovat ohittaneet tuon vaiheen ja nyt on Raamattu auennut heillekin aivan eri tavalla, ilman oma ku-olemattomuuden harhasta johtuvaa ikuista helvettiä.. tai vajavaista Jeesuksen uhria, sillä eihän Jeesus ole helvetissä maksamassa ihmisten syntejä, vaan maksoi ne jo kuolemassaan.

        - RIITTA - (jos nyt luet tämän?) eihän ole kysymys siitä että kuka voittaa minkäkin sanasodan tai tietää enemmän jostain asiasta, vaan totuudesta.

        Paavali kirjoitti monta hyvää totuutta - muun muuassa tämän:

        Vaikka minä puhuisin ihmisten ja enkelien kielillä mutta minulta puuttuisi rakkaus, olisin vain kumiseva vaski tai helisevä symbaali.

        Vaikka minulla olisi profetoimisen lahja, vaikka tuntisin kaikki salaisuudet ja kaiken tiedon ja vaikka minulla olisi kaikki usko, niin että voisin siirtää vuoria, mutta minulta puuttuisi rakkaus, en olisi mitään.

        Vaikka jakaisin kaiken omaisuuteni nälkää näkeville ja vaikka antaisin polttaa itseni tulessa mutta minulta puuttuisi rakkaus, en sillä mitään voittaisi.

        Rakkaus on kärsivällinen, rakkaus on lempeä. Rakkaus ei kadehdi, ei kersku, ei pöyhkeile, ei käyttäydy sopimattomasti, ei etsi omaa etuaan, ei katkeroidu, ei muistele kärsimäänsä pahaa, ei iloitse vääryydestä vaan iloitsee totuuden voittaessa.

        Kaiken se kestää, kaikessa uskoo, kaikessa toivoo, kaiken se kärsii.

        Rakkaus ei koskaan katoa.
        Mutta profetoiminen vaikenee, kielillä puhuminen lakkaa, tieto käy turhaksi.
        Tietämisemme on näet vajavaista ja profetoimisemme on vajavaista, mutta kun täydellinen tulee, vajavainen katoaa.

        Kun olin lapsi, minä puhuin kuin lapsi, minulla oli lapsen mieli ja lapsen ajatukset. Nyt, kun olen mies, olen jättänyt sen mikä kuuluu lapsuuteen. Nyt katselemme vielä kuin kuvastimesta, kuin arvoitusta, mutta silloin näemme kasvoista kasvoihin. Nyt tietoni on vielä vajavaista, mutta kerran se on täydellistä, niin kuin Jumala minut täydellisesti tuntee.

        Niin pysyvät nämä kolme: usko, toivo, rakkaus. Mutta suurin niistä on rakkaus.

        alex :)


      • ollukkaa

        Viikon ensim.päivä tai oli se mutta se oli lauvantai ehtoo...

        T:Demooni uno fortunalta


      • Sinä ET OLE
        ollukkaa kirjoitti:

        Viikon ensim.päivä tai oli se mutta se oli lauvantai ehtoo...

        T:Demooni uno fortunalta

        se, joksi tekeydyt!


      • ..äiteensä poika

        ##Lakkaa siis pullikoimasta tutkainta vastaan ja nöyrry Jumalan eteen – olet jo vanha ukko, joten älä tuhlaa vähiä elinpäiviäsi kapinaan Jumalaa ja Jumalan säätämystä ja Hänen lapsiaan vastaan. ##

        Luulempa, että et sinäkään enää mikään ruusun nuppunen ole? Miehen puutteessa oleva, kärttyissä "vanhapiika", luulisin? Ainakin noista kaunaisista kirjoituksistasi päätellen?


    • Alex-8 muistuttaa:
      "Riittahan kertoi aikaisemmin että oli nähnyt rikinkatkuisen saatanan"

      Ja Uudessa Testamentissa kolmannen enkelin sanoma muistuttaa:

      Ilm.14:9
      Näiden kahden jäljessä tuli vielä kolmas enkeli, joka kuulutti kovalla äänellä: "Se, joka kumartaa petoa
      ja sen kuvaa ja ottaa otsaansa tai käteensä sen merkin,
      10
      joutuu yhtä lailla
      juomaan Jumalan vihan viiniä, joka laimentamattomana on kaadettu Jumalan vihan maljaan.
      Häntä kidutetaan tulessa ja
      rikin katkussa
      pyhien enkelien ja Karitsan edessä.
      11
      Tulesta, joka ihmisiä kiduttaa, nousee savu aina ja ikuisesti. Heillä ei ole päivän, ei yön lepoa -- ei niillä, jotka kumartavat petoa ja sen kuvaa, eikä kenelläkään, joka ottaa pedon nimen merkikseen.

      "Tulesta (ja rikinkatkusta) joka ihmisiä kiduttaa, nousee savu ..."

      Kenties Jumala vain pelottelee, mutta kellään ei pitäisi olla varaa jättää huomiotta tuo jumalaton kohtalo.

      • räyskyjiä riittää

        Luther tiesi antikristuksen pedon. Lutheri lauloi vanhaa virttä "JUMALAN KÄSKYI WASTAAN RÄYSKYI".

        Kuinkas on räyskytty? Vuonna 321 jKr. Keisari Konstantiinus sääti kuuluisan sunnuntailakinsa. Vuonna 364 jKr. Katolinen kirkko Laodikean kirkolliskokouksessa siirsi pyhyyden lauantailta sunnuntaille. vuonna 1973 Luterilainen kirkko muutti sunnuntain viikon seitsemänneksi päiväksi.

        Katoliset itse sanovat sunnuntai on valtamme merkki. Näin ollen sunnuntaista tuli pedonmerkki.

        Kolme enkeliä lentää keskitaivaalla ja varoittaa pedosta ja pedonmerkistä.


      • :)...

        Tarkoitatko tosissasi että saatana on siellä rikin katkussa ja siksi haisee rikille? Keskiajalla todella liikkui sellainenkin usko että siellä helvetissä saatana heilu hiilihanko kädessä.

        Mutta raamattuhan ei sellaisesta puhu luonnollisesti..


      • sydämesi.

        Älä taivuta uskoon peloittelemalla, vaan Kristuksen rakkaudella. Sillä se joka saa rakkautta, osaa sitä itsekkin antaa.


      • alex-kasi
        sydämesi. kirjoitti:

        Älä taivuta uskoon peloittelemalla, vaan Kristuksen rakkaudella. Sillä se joka saa rakkautta, osaa sitä itsekkin antaa.

        "Sillä se joka saa rakkautta, osaa sitä itsekkin antaa."

        Näin meidän tulee ajatella ja tehdä.. parhaamme mukaan. Suurin rakkaus on Jumalan rakkaus ihmisiin jotka Hän loi. Rakkaus oikeudenmukaisuudessa on Jeesuksen osoittamaa rakautta.


    • tööt!

      ei ole mitään muuta kuin uskosta osaton pakana, joten mikäs ihme se on, että se vuodesta toiseen huutaa samaa raivoaan julki.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      345
      4088
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      278
      2307
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      129
      1650
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      97
      1431
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1403
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1267
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1238
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      54
      1110
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1074
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      343
      1006
    Aihe