Heinäkuorma shittiä

Kulinarinanisti

http://www.karjalainen.fi/Karjalainen/Uutiset_maakunta/eero_heinäluoma_itäsuomi_yhteistyöhön_6692033.html
Taas nk.puhuva pää vauhdissa, eiköhän nuita asioita ole koetettu tehdä jo ajat sitten. Mutta kun ei ole asiallista asiaa, kaivetaan vanhaa juttuarkistoa esiin. Tämä kaikki kertoo SDP:n arvostuksesta Itä-Suomea ja sen asukkaita kohtaan. Täällä eioo nähtävästi tarpeeksi insinöörejä eikä paperimiehiä lääkäreistä puhumattakaan. Itä-Suomessa kuuluisassa laululäänissä veisataan vaan itkuvirsiä tällä menolla , jota ainakaan SDP ei ole muuttamassa. perintövero, pakkoruotsi ovat ismi josta ei luovuta,mutta muu eli Suomi voidaan myydä historian valossa Ruotsille mutta Venäjä ajaa kunnallispolitiikan myyntipäätöksissä tasoihin.
Mites oli SDP käsite Pohjois Mainen Hyvinvointi Yhteiskunta onko se enää ammattiliitton- ja SDP:n keisareille oleva yksinoikeus..?

10

352

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ilmeisesti-

      yrityksenä on vain löytää kannattajia erilaisilla myönteisillä lausunnoilla tulevia vaaleja silmälläpitäen.
      Kun sitten aikanaan niistä mahdollisesti joutuu joillekin kysyjille vastaamaan, on helppo todeta että "siinä tilanteessa asia näytti hyvinkin toteuttamiskelpoiselta, mutta nyt on esiintynyt eräitä ongelmia joten ratkaisua tämän suhteen joudutaan vielä lykkäämään". Periaatteessa tuollainen vastaus on hyvinkin pätevä ja sovitettavissa helposti erilaisiin tilanteisiin.

    • No problem

      Onko Pohjois-Karjalan "dementia"..demariyhteisöltä, loppunut voipullat ja kahvi..? Ei mitään vanhaa ehdotusta pariin viikkoon. Mites ois työttömyyskatsaus maakunnasta. Ei työllisyyskatsaus Huom. Vai onko jo kaikki myytävissä ollut myyty Ruotsiin. Ja sen jälkeen lappu luukulle. Mites tää pohjoismainen hyvinvointiyhteiskunta missä se on.? Ai niin Ruotsissa sen takia pakkoruotsi, ai että ootte viisaita. Mutta perintöveroa en ymmärrä vieläkään, koska se satuttaa vaan pienituloisia tuossa muodossaan. Huomio myös se että Suomi on ainut maa missä perintövero tuossa muodossaan vielä on. Muut on luopunut siitä sen epäoikeudenmukaisuuden takia. Valtio tulee arkun ääreen viimeisenä palveluksenaan..! Onko se käsitys sosiaalidemokratian taivaasta. Mottona=Vainajan rahat ja omaisuus verolle, ja vainajanelimet valtiolle..!

    • Kulinarinanisti

      No nyt sieltähän on löytynyt oikein ajatelija, meinaan puolueesta. Huomenna muistaakseni (näin jostain lehdestä) pääsis Jutan ja SDP:n ehdokkaiden kanssa aamupuurolle.;-) Siinä ois kyllä somaa puuroseuraa , nimittäin Jutassa. Positiivistä goodwiliä sille puolueelle, toivottavasti varottavat käyttämästä vanhaa juttuarkistoa= moneen kertaan luvattuja tai kokeiltuja juttuja.. Mieluummin hiljaa jos eioo asiaa, onhan sentään puuroa..! ps.mitähän puolueen johto ja ammattiliiton johto syö aamulla.?
      Muuten menisin sinne, mutta voi joutua nk."pakkoruotsitunnille" ja se maksaa jo nyt, suomenkieliselle kansanosalle liikaa..Sitä paitsi se lisää eriarvoisuutta muunkielisten ja ruotsinkielisten välillä.

      • Mr.Molo Tov

        että SDP:stä löytynyt ihan AJATTELIJA!!
        Minä en tuota usko eikä usko kukaan muukaan, ei edes puolueen kannattajat. Joku raja se on vitsailullakin oltava ja sellainen tuli juuri vastaan tuossa kohden.
        Syökäähän te SDP:n aamupuuroa, erittäin todennäköisesti siihen on kätketty porkkana.


      • Kulinarinanisti
        Mr.Molo Tov kirjoitti:

        että SDP:stä löytynyt ihan AJATTELIJA!!
        Minä en tuota usko eikä usko kukaan muukaan, ei edes puolueen kannattajat. Joku raja se on vitsailullakin oltava ja sellainen tuli juuri vastaan tuossa kohden.
        Syökäähän te SDP:n aamupuuroa, erittäin todennäköisesti siihen on kätketty porkkana.

        Köyhien kyykyttämiseen, ei aivoja tarvita, on vanha sanonta. Tarkoitin vaan sitä että älysivät käyttää Juttaa, noita nk"puhuvia päitähän" SDP:ssä riittää. Puhuva pää=puhuu ilman asiaa..!!


    • Jookosta joo
      • Ront-Nuse

        Mutta kuka hippa puolueista mistä vaan , Pääsee sinne rosvo mäelle
        Nauttimaan niistä Torkkupeittojen erikois-eduista se unohtaa saman tien
        Kansan ja äänestäjänsä . Ne ovat oma eliitti jengi . Mitä lahjoo pääoma taho
        Mielensä mukaan ja raha kelpaa se pimeekin ?


    • Kulinarinanisti

      Lainaus="Sitten vakavampaa asiaa... arvoisa edustaja Heinäluoma. Olette puhuneet "suomettumisesta" itärajan kielikokeilun yhteydessä." http://www.ilkka.fi/Article.jsp?article=554181
      Taas vakava huomautus siitä miten SDP itärajan asukkaita arvostaa. Ihme kun ei hauku "Rys..ksi" Miten kielikokeilu muuttaa ihmisen identiteetin, kysyn vaan.? Onko sosuilla ihan oma yliopisto, jossa tuommoista väitetään ihan vanhan kunnon RKP linjan mukaisesti. Miksi ei puhuta sitten "ruotsittumisesta" ihan yhtä hyvin. Väärinkäsitysten välttämiseksi olen sitä mieltä että, yksi äidinkieli (Suomi tai Ruotsi) sitten muut kielet oman valinanvapauden mukaan..! Eikä pakkoruotsia tai venäjää pakolla ollenkaan..Tuohan nimmitäin on sitä "suomettumista" jos kolutuksessa on nk.pakkokieli

    • No problem

      Shittiä.? "so what" Misää pakkoruotsi..? Olethan 3/4 osaa Ruottalainen omien sanojesi mukaan.!

    • Kulinarinanisti

      Suomen perustuslaki ei velvoita pakkoruotsiin..! Tärkeämpiä kieliä pitäisi opetella nyt, maailma avautuu.
      Pakkoruotsi on pois joltain muulta kieleltä, opiskelussa koska se on pakko..!

      Pitäisikö pakkoruotsi poistaa kouluista?
      Kokoomus:
      Suomalaisten lasten on koulussa perusteltua hankkia monipuolinen kielitaito ja opiskella myös molempia kotimaisia kieliä.
      Vihreät:
      Suomen kielellistä monimuotoisuutta ja kaksikielisyyttä tulee tukea ja edistää. Koulutuksen ja peruspalveluiden saanti molemmilla kansalliskielillämme on edelleenkin taattava. Kielellisten vähemmistöjen mahdollisuuksia oppia ja käyttää äidinkieliään on lisättävä.
      SDP:
      Ei. Perustuslain mukaan Suomessa on kaksi kansalliskieltä, suomi ja ruotsi. SDP on sitoutunut siihen, että molempia kansalliskieliä opiskellaan jatkossakin maamme kouluissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 189
      2246
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      54
      2074
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      168
      1854
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      168
      1679
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1344
    6. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      19
      1305
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1257
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1195
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1178
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      14
      1178
    Aihe