Kellään tarjota urosta astutukseen?

Etsin frettitytölleni kevääksi urosta astutukseen. Tyttö on väriltään soopeli, painaa n. 640g, terve, eloisa, rokotettu sekä luonteeltaan tasapainoinen näätä, hiukan löytyy tuittupäisyyttä, tyttö syntynyt keväällä -09 :)

Toiveena olisi että uros olisi terve, rokotettu, hyvin hoidettu ja ruokittu hyvällä ruualla, olisi tasapainoinen ja ei kantaisi mitään sairauksia tai olisi itse sairas. Sukutaulu olisi aina plussaa ja toiveina olisi ettei näätä ole mäyträ tai panda kuvioinen tai että suvussa ei näitä kuviota olisi. Olisi myös kiva tietää näädän ikä, mistä hankittu ja että onko aikasemmin käytetty astutuksessa.

Jos sinulla on uros jota voisit lainata ensi keväänä käyttöön niin ota yhteyttä säpöllä [email protected], kerro itsestäsi ja millainen näätä sinulla olisi tarjota. Kerron itse myös kaiken oleellisen itsestäni ja näädästäni. Myös astutuspalkkiosta voidaan sopia.

Asumme Helsingissä.

3

402

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hoh hoh

      Kyllä taas itkettää kun lukee jonkun selkeästi teinin haluavan pentuja tehtailla. Tuskimpa mitään urosta löydät fretillesi, ainakaan hyvää. Osta suosiolla fretillesi kavari ihan luotettavalta kasvattajalta ja jätä kasvattamiset homman osaaville.

      • -

        tiedätkös mitä? tällä tavalla on jokaikinen virallinen kasvattajakin aloittanut. nää on semmosia asioita mitä ei voi oppia kirjoista, ja musta on naurettavaa että tänne tulee tommoset "oi olen niin aikuinen ja kypsä" -ihmiset väittämään että heti jos kasvattaja ei ole virallinen niin on fretit huonoja ja sairaita ja surkeissa oloissa ilman ruokaa ja varmaan vielä sisäsiittoisiakin. hei oikeesti ota vaikka yhteyttä ylläolevaan henkilöön ja selvitä onko asiat oikeasti niin ku luulet.


      • jippii.fi

        Musta on aika ihmeellistä kuinka aina lytätään kaikki muut kuin kasvattajat jotka haluavat näädilleen tehdä pentuja, ymmärään hyvin että tehtailu ei ole millään lailla hyvä juttu enkä itseklkään sitä millään tasolla hyväksy, mutta jotenkin tuntuu että on suorastaan rangaistava rikos jos joku ei-kasvattaja haluaa näädillään pentueen tehdä :/ Itse en siinä mitään pahaa nää jos pennut tehdään asianmukaisesti, eli vanhemmat terveitä, ei sukulaisia keskenään ja että pentujen kasvusta huolehditaan kunnolla ja ruokitaan oikeanmukaisella ruualla.

        Se että ei ole kasvattaja ei musta ole mitenkään este sille yhelle tai kahelle pentueelle jos siis ihan asianmukaista on toiminta. Ja tosta osaamisesta sitten taas... Kyllä ne kasvattajatkin joskus sen ensimmäisen pentueena on tehnyt ja on sillon ollut ihan yhtä kokemattomia, kokemalla vaan se kokemus karttuu ;) Teoriassahan noi hommat on hyvä osata, eli tietää miten homma etenee ja toimii ja olla tietosia kaikesta mikä voi mennä väärin, mutta vaikka ois kuinka varautunu ni aina voi sattua ja tapahtua, myös niille kokeneillekkin kasvattajille.

        Pointtina tässä kai nyt oli se että musta on typerää lytätä nää muut ei-kasvattajien näädät ja pentu suunnitelmat ihan lyttyyn ja sanoa niitä kuraksi jotka pilaa suomen frettikannan, tietämättä sen enempää näädistä saatikka sitten näätien omistajistakaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1445
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      154
      1137
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      103
      1020
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      877
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      850
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      64
      760
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      747
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      728
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      692
    Aihe