10 000 odottaa Suomeen pääsyä

mutta..

eihän se tietysti ole paljon.

"Joulukuussa päätöstä odottaa noin 4 000 perhesidehakemusta

Huom! Hakemusmäärässä eivät ole mukana Somalian kansalaisten perhesidehakemukset.

Joulukuun 2010 alussa

* päätöstä odottaa noin 4 000 perhesidehakemusta
* käsittelyn alkamista odottavista hakemuksista vanhimmat on pantu vireille keväällä 2010
* ratkaisua odottavista hakemuksista vanhimmat on pantu vireille pääsääntöisesti huhtikuussa 2009.

Somalialaisten perheenyhdistämishakemukset ruuhkautuneet

Joulukuussa vireillä noin 5 500 hakemusta

Somalialaisten perhesideperusteisten oleskelulupahakemusten käsittely on ruuhkautunut ja käsittely kestää pidempään kuin perhesidehakemusten kohdalla keskimäärin.

Joulukuun 2010 alussa

* vireillä on noin 5 500 somalialaisten perhesidehakemusta
* Addis Abeban edustustossa, jossa suurin osa somalialaisista hakijoista haastatellaan, ovat vuorossa noin vuosi sitten hakemuksensa jättäneet.
* käsittelyn alkamista odottavista hakemuksista vanhimmat on pantu vireille alkuvuonna 2010
* ratkaisua odottavista hakemuksista vanhimmat on pantu vireille pääsääntöisesti loppusyksystä 2008.

Syynä ruuhkaan on somalialaisten perhesidehakemusten nopea lisääntyminen sekä se, että somalialaiset kuullaan yleensä suullisesti eli haastatellaan henkilökohtaisesti, koska heidän kotimaastaan ei ole saatavissa perhesiteen todentavia asiakirjoja."

Eli yhteenlaskettuna n. 10 000 henkilöä odottaa kieli pitkällä täysihoitoon pääsyä.

Ei hyvältä vaikuta. Mistä otetaan rahat näiden uussuomalaisten elättämiseen? Miettikää, paljon on 10 000 asukkaan kaupungin vuosibudjetti, niin tiedätte suurin piirtein, mikä on pelkästään näiden tulijoiden kustannus.

http://www.migri.fi/netcomm/default.asp?path=8

5

404

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • järkyttävä luku!

      10000 asukkan kaupungissa vain jokunen % elää sosiaalitukien varassa.
      Nämä 10 000 mukkalaista tulevat olemaan kaikki sos.tukien varassa. Lisäksi aunnot on järjestettävä (mukamas).
      Kustannukset tulevat olemaan niin suuret, ettei sitä uskalleta julkaista. Helsingin maahanmuuttajat lohkaisevat kaupungin budjetista 400 miljoonaa. Osa heistä sentään käy palkkatöissä.

    • * Manne *

      "Porsaanreikä" tukittiin nopeasti ja moneen kertaan. Ensin sellaiset tekniset määräykset, että vain kuorma-auton kokoaiset järkäleet kelpasivat verottomaksi pakettiautoksi, sitten pakut pantiin kaikki verolle. Ei ole tullut yhtään piilofarmaria sen jälkeen Jenkkilästä eikä muualtakaan. Tässä valtion menetys ei ollut suuren suuri. Kansalaiset ostivat Amerikasta arvottomia autoja noin 10% uuden hinnasta, joilla keinuttiin Suomen teillä vielä enemmän kilometrejä kuin niillä olisi keskimäärin koskaan Amerikassa ajettu. Monet autovanhukset ovat vieläkin liikenteessä. Tasavallan teille tuli kulkupelejä lähes ilmaiseksi, tosin valtiokaan ei niistä veroja saanut mutta luultavasti silloinen kansantalous hyötyi, kun ne silloiset markat eivät menneet kansainvälisille autojäteille. Nykytavalla laskettuna vero yhdestä harmaatuonti autosta olisi ollut ehkä 3000 euron luokkaa. Eli 10 000 autosta 30 miljoonaa euroa jos vero olisi 3 000 euroa / auto

      Nyt edes tätä perheenyhdistämispelleilyä ei saada aisoihin millään, vaikka valtion tappio jo muutamasta monihenkisestä mokuperheestä on sama kuin koko veronmenetys nykyisen autoveron mukaan laskettuna noista noin 10 000 harmaatuontiautosta. Tahtoisimpa olla kärpäsenä katossa kuuntelemassa noita keskusteluja Addis Abeban lähetystössä.

      5 500 perheenyhdistämishakemusta tarkoittaa luultavasti moninkertaista määrää mokuja, sillä yhdessä perheessä on tyypillisesti useita "lapsia", "isovanhempia", "vaimoja", "kasvattilapsia" jne. Ketju on loputon ja laveneva ja pian jokaisella Somalissa asuvalla on sukulainen Suomessa.

      OTE VIKIPEDIASTA, Somalia

      Somalit ovat lähes yksinomaan sunni-muslimeja.[27] Islamin vaikutteita alkoi olla Afrikan sarven alueella jo 700-luvulla, ja 1100- ja 1200-luvulla islam oli jo levinnyt koko alueelle. Somaliassa sovellettu islam sekoittuu klaanien perinnäiskulttuuriin. Myös islamia edeltävän ajan uskonnolla on yhä vaikutuksensa. Vanhoihin kansantapoihin perustuva joskin islamilla perusteltu tyttöjen silpominen on yleisesti käytössä. Kristinuskon vaikutus väheni merkittävästi 1970-luvulla, jolloin kirkkojen ylläpitämät koulut suljettiin ja lähetystyöntekijät karkotettiin. Mogadishun katolinen kirkko vaurioitui pahasti sisällissodan aikana tammi-helmikussa 1992. Kristittyjä on muutamia satoja, ja he ovat pääosin ulkomaista alkuperää. Islam on Somalian virallinen valtionuskonto, eikä perustuslaki hyväksy muiden kuin islamin edistämistä.[28] Siinä suhteessa somalit poikkeavat afrikkalaisista lähinaapureistaan, joista monet ovat kristittyjä tai edustavat alkuperäisuskontoja

    • mikroprosessori

      Tuleva työvoimapula on todettu kuplaksi.
      Omasta takaa on aina ollut ja tulee aina olemaan työttömiä. Ns. "hyvinä vuosina"kin oli työttömiä pilvin pimein. Nykyisin mikroprosessorit vähentävät työvoimaa alalla kuin alalla. (esim. kirjastot: palautat itse ja lainaat itse. Kaikki ilman henkilökunnan läsnäoloa.)
      Sairaanhoidossa ei ole vajetta jos asiat pannaan kohdalleen. Opiskelija määrät, koulutus, palkka, työajat, arvostus... Nyt hoitureita menee jonossa Norjaan.
      Joillakin aloilla työhön ei olla halukkaita vaan menemään. Syitä on monia: liksa, koulutuksen vähyys, työajat, arvostus, paremman paikan odotus... kaikillehan kelpaa työ josta maksetaan hyvin. Pikkupalkkahommat sivuutetaan.
      Työnantaja ei palkkaa henkilöä joka ei osaa oikein hommaansa. Parempi palkataan. Niitäkin on kortistossa työttöminä aina.
      Ei kovasti tarvitse ajatella, että maahanmuuttaja afrikasta ei ole kovinkaan houkuttava työnantajalle. Tuskin heistä kilpaillaan.

      Näistä 10 000sta kaikki tulevat olemaan työttömiä koko ikänsä. He tulevat olemaan suomalaisen yhteiskunnan RIESA !

      Meillä on aina omia työttömiä.

      Maahanmuuttoa TYÖHÖN on aina ollut ja se on tarpeellista. ULKOMAALAISIA TYÖTTÖMIÄ LOISIA EMME TARVITSE !

      • suomiko mustuu?

        Yep!


      • Tänne kaikki!
        suomiko mustuu? kirjoitti:

        Yep!

        Ehkä Suomen täytyy ottaa vastaan kaikki maailman pakolaiset. Suomi ottaa vain lisää lainaa! Tämä on mielestäni nerokasta. Pidetään vain hyvät edut pakolaisille edelleen. Viidakkorumpu hoitaa tiedotuksen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2813
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2390
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2160
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1954
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1806
    6. 157
      1795
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1767
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe