Paras paikka Vihdissä lapsiperheelle

Kohta entiset espool

Olemme suunnittelemassa muuttoa Vihtiin ja etsimme asuinaluetta, jossa olisi hyvä lastentarha lähellä lapsiystävällistä asuinaluetta. Haluamme löytää alueen/talon, jossa lapset itse voivat soittaaa ovikelloa ja tulla leikkimään vuoroin meille/naapureille. Ja talon pihassa on tietenkin turvallinen leikkipiha.
Olisi mukava kuulla aivan tarkkoja nimiä taloyhtiöistä ja asuinalueista, joiden lähellä on hyvä hoitopaikka 4-vuotiaalle lapselle. Kertokaa ruusuja ja risuja tuntemistanne asuinpaikoista ja päiväkodeista, joita suosittelette tai sitten ette.

Terveisin,
kohta entiset espoolaiset

7

986

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 10 paikka

      lastenhoito kunnossa ja joukkoliikenne toimii naapuriin joi mennä.

    • esimerkiksi 123457

      Nummela on hyvä paikka, siellä on paljon palveluita, hyvät ulkoilumahdollisuudet, joukkoliikenne toimii ja kerhoja sekä harrastustoimintaa lapsille. Harjutiellä on hyvä maine asuinpaikkana, vanhan Nummelan alue ja siinä keskustassa Huhtatien päiväkotiko se nimi oli vai Pajuniityn, se on kuitenkin melko uusi - sitä on kehuttu, miksei varmaankin Lankilassakin olisi lapsille toimintaa-päiväkerhoja ym, se on muutaman kilometrin Numelan keskustasta.
      Nyt ei tullut aivan esille, mikä on se asumismuoto mitä haette, mutta rivi- ja omakotitalojahan löytyy ja kerrostaloja keskustasta ja sen tuntumasta.
      Yksi mahdollisuus on mennä ensin vuokralle Nummelaan ja sitten rauhassa katsella ja tutustua ja löytää se oma.
      Vanjärvelle ei kannata muuttaa, siellä ei ole mitään, kaikki palvelut haettava 8-10 km päästä Vihdin kk:stä tai Karkkilasta tai vielä kauempaa. Siellä voi harrastaa katselemista ikkunasta pelloille tai metsään.
      Sieltä ainoa hyvä asia on tie joka vie pois.

    • HPN

      Jos kaikkien palvelujen läheisyys ei ole se pääasia, niin kirkonkylällä Pappilanpelto on mukavan suojaisa alue. Kaksi päiväkotiakin löytyy, toinen ihan asuinalueelta ja toinen n. puolen kilometrin päästä. Esim. tämä asunto http://kuluttaja.etuovi.com/crometapp/product/realties/common/public/search/item/item.jsp?portal=eo&list_id=12948403556120&itemcmd=move0&listSize=29&doListClickStat=true&itemgroup_id=50.1&itemgroup_id=50.7&item_id=41.1491561 sijaitsee ihan päiväkodin vieressä. Meidän lapset ovat ko. päiväkodissa, ja se on mukavan pieni, ehkä n. 50 lasta. Myös henkilökunta on oikein mukavaa. Toinen lähipäiväkoti taas on juuri valmistunut, samassa rakennuksessa on myös neuvola.

      Miinuspuolina kirkonkylässä ovat heikohkot julkiset yhteydet (Helsingin suuntaan pääsee, mutta vähän turhan harvoin) ja pk-seudun tasoon tottuneelle ehkä vähän suppea palveluvalikoima. Toki ruokakaupat, apteekki, kirjasto, pizzeria, kuntosali, erinomainen elokuvateatteri ja mukava kylätalo Käpykylä http://kapykyla.com ym. löytyvät Pappilanpellolta n. 1 km säteellä, ja isot marketit, vaatekauppoja jne. Nummelasta 10 km päästä. Plussana kirkonkylässä on vielä sellaista vanhaa kylätunnelmaa, jota esim. Nummelasta ei löydä.

      • Jaaaassssssss

        Mikäs asunto tossa linkissä oli kun ei enää löydy? Punainen tiilitalo?


    • mieisse

      Oma pienokaisemme on Ojakkalan tarhassa ja olen sen toimintaan tyytyväinen. Mutta asiaan, asuinpaikalla ja lähitarhalla ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Vihdissä kuten muissakin etelän kaupungeissa ovat tarhapaikat kortilla. Täytyy olla älutön tuuri jos saa paikan oman alueen tarhasta.
      Me asuimme alkuun 500m lähitarhasta, mutta ainoa vapaa paikka löytyi 5km ihan väärään suuntaan työmatka ajatellen..
      Laki velvoittaa lähikouluun, mutta tarhapaikan kohdalla vain sen järjetämiseen..tosi huonolla tuurilla voidaan osoittaa paikka kirkonkylältä, vaikka asuisi Nummelan puolella.

      • täällä jo yli 7-v.

        Itse aikoinaan muutimme vanhaan nummelaan pääkaupunkiseudulta ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä. Alueella ei ole kuin yksi päiväkoti ja sekin ruotsinkielinen, mutta tämähän on keskustaa joten eihän tuonne kuoppiksen tai pajuniityn päiväkodille ole kuin se 2km. Ja osuu nekin hyvin matkan varrelle töihin lähdettäessä.

        Vanha Nummela on rauhallista, harjulle helppo pyrähtää lenkkeilemään, hiihtämään tai luistelemaan. Meillä ei lapsilla ole leikkipihaa taloyhtiössä suuremmin, mutta harjun metsä tuo paljon mukavamman leikkiympäristön. Suosittelen maalle muuttoa!


    • että silleesti

      tämän jutun aloittajat on jo ajat sitte muuttaneet ihan toiseen kuntaan. turha tähän on enää vastailla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      113
      8650
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2605
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      127
      2342
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1976
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1724
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      12
      1534
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1477
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1419
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1292
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1213
    Aihe