Muutoksen aika

on täällä !

Nykyinen suomen henkinen, moraalinen ja taloudellinen rappio, syvä ahneus-talouden kumarrus, johtuu siitä ettei hallinnossa ole enää koulutettuja toimeliaita puna-upseereja.
Nyt vallassa on vain naurettavia markkinatalouden mannekiineja ja seteliselkärankaista oikeiston low laiffia.

Sirolaopisto on lopetettu, moskova ja pietari ei enää kouluta työväen upseereja ottamaan vastuuta
ja astumaan johtoon. Olisi taas korkea aika perustaa suomeen sirola-opiston kaltainen punaupseerien koulutuslaitos, niin saataisiin suomen maa taas raiteilleen. Päästäisiin nykyisestä jumalattomasta mammonan ja ahneuden palvonnasta eroon.

Suomen nykyiset Työväenpuolueet ovat maassa, koska siellä velloo johdossa moraaliton pervo seta-sakki.
Myös naivit huuhaa- idealistit ovat työväenpuoleiden surma.
Sama pervo meno on kokoomuksessa, jossa mm. ministerit yllyttää nuoria homouteen ja kokoomussedät viettää pervoja lapsilomia thaimaassa, jossa nillä on panoasuntoja !!!
Talonpojat elää suomessa mtk-sosiaalitukien avulla, ek ja yrittäjät rikkaiden tuki-sosialismissa. Moraali on siis mennyt !
Pitkät Leipäjonot sen kertovat, miten maalla menee !! Rahalla ei nääs ole isänmaata !!

Suomeen tarvitaan uusi työväenpuolue ja suoraselkäiset punaupseerit johtoon. Tarvitaan selkärankaa ja johtajuutta ja tervettä politiikkaa. Kunniallista ja isänmaallista henkeä tämän riiston sijalle.

- Hurraa käy voittoon työväenaate, uusi uljas ja puhdas rehellisellä työllä ja tulonjaolla hyvinvointia rakentava aate !!

10

376

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • puhut

      Olen samaa mieltä.
      Suomen kansa ja työmies ja -nainen,
      vasemmisto tarvitsee rehellisen työväenpuolueen.
      Ja Rehellisen toiminnan kulttuurin.
      Kansan etuja ajamaan.
      Nythän ajetaan vain mammonan etua !

    • Mikä ihmeen hourupää tänne taas on ilmestynyt vai onkohan tämä vain jonkun entisen hourun sivupersoona, nämä veijarit kun teeskentelevät joukkoa vaikka ovat yksinäisiä reliikkejä jostain historiasta. Esiintymällä vaihtuvilla nikeillä näyttää joukko suuremmalta vaikka vähenee koko ajan.

      Suomen taloudellinen tilanne on itsessään hyvä ja toimiva se kuoppa joka syntyi on ollut kokonaan ulkolähtöistä, muista johtuvaa. Maan jonka euroista vähintään kolmasosa tulee kaupasta muiden maiden kanssa talous ei oikein kestä ulkovaltojen lamaa vaan tulot laskevat samaa tahtia kaupan hiipumisen kanssa.

      Vallassa on niitä henkilöitä joita ME kansa olemme sinne äänestäneet, ei sinne muutoin pääse. Demokratia jyllää hallinnossa viimeisen päälle ja ensi huhtikuussa kansa taas saa sanoa sanansa. Sen jälkeen on jokaisen pantava suu suppuun ja kunnioitettava kansan valintaa seuraaviin vaaleihin asti. Vain yhteistyöllä pääsemme eteenpäin. Hajottajat lähteköön vaikka Kiinaan.

      Täällä ei punaupseereita eikä Sirola-opistoa tarvita vaan kansakoulu ja armeija riittävät miehille, naisille tosin voitaisiin järjestää jonkinlainen Lotta järjestö uudelleen sivistämään kansan sitä puolta, nythän naiset jäävät hieman paitsioon muutamia armeijan käyneitä lukuun ottamatta.

      Suomalaiset työväenpuolueet ovat alakulossa koska ne eivät pysty seuraamaan aikaansa vaan, varsinkin vasemmiston ääripäässä, ne haikailevat jonnekin historiallisiin tilanteisiin 100 vuotta sitten. Samahan olisi jos luotijunien eteen lasitettaisiin hevosvaljakot ja internetistä siirryttäisiin savumerkkeihin.

      Ainoastaan SETA:sta olen hieman samaa mieltä joskaan en noin vahvasti enkä noilla sanoilla. Tuo sinun lausumasi Kokoomuspolitiikoista olisi tarvinnut hieman parempaa todistusaineistoa, tämähän on vapaa maa jolloin syyttäjällä on todistustaakka ja kaikki ovat oletusarvoisesti syyttömiä. Kommunistisissa valtioissahan asia on ollut juuri päinvastoin, kaikki ovat syyllisiä jos eivät pysty syyttömyyttään todistamaan ja sen näki aiemmin NL politiikassa joka osin jatkuu entisten KGP upseerien johdolla vaikka kommunismi kaatui rytisten.

      Kummajuttu kun aina moititaan maanviljelijöitä joihin minä en kuulu mutta ymmärrän, jos maataloutta ei tuettaisi globaalissa maailmassa olisi vain kaksi mahdollisuutta, joko lopettaisimme tyystin maanviljelyksen ja turvautuisimme tuontiin. Tätä kokeiltiin kapinan ja sodan aikoina ja nälkä tuli heti kun ulkomaankaupassa ilmeni ongelmia. Toinen vaihtoehtohan olisi nostaa kotimaisen ruuan hintaa sillä tukien määrällä ja velvoittaa jokainen ostamaan sitä veroluonteisesti kulutukseen ulkomaisen halvemman ohella. Muutoin omavaraisuutemme putoaa ja olemme muiden armoilla. Parempaa järjestelmää ei ole kukaan keksinyt mitä nykyään käytetään enkä usko sinullakaan olevan reaalia vaihtoehtoa tarjolla. Kolhooseilla se ei onnistu sen itäiset kokeilut ovat osoittaneet.

      Itse yrittäjänä toimineena voin sanoa, ettei yrittäjä mitään ilmaista rahaa helpolla saa vaan niihin liittyy aina velvoitteita jotka vievät työllisyyttä eteenpäin tai ne ovat lainaluontoisia. Tuotekehitykseenhän niitä rahoja yleensä jaetaan ja se on enemmän kuin tarpeen. Moni idea jäisi muutoin toteuttamatta koska ei sitä yrittäjilläkään monella sitä kahisevaa ole tolkuttomasti. Yrittäjän tuntee siitä jotta työaikalakia ei juurikaan kannata lueskella vaan töitä tehdään vuorotta silloin kun sitä on, päivät "vasaran" varressa ja illat asioita järjestellen ja suunnitellen jos perushomma antaa myöten. En sinuna lähtisi kadehtimaan jos saat tehdä 8 tunnin päivää. Tietysti jokaisessa järjestelmässä on korjaamista mutta tuskin monessakaan niin paljoa kuin niissä joita komut ovat maan päällä kokeilleet. Ne ovat kaikki menneet turmioon.

      Onko kukaan tutkinut noita leipäjonojen asiakkaita, miksi ne ovat lisääntyneet? Onko siitä vain tullut hyväksyttävämpää seisoskella leipäjonossa kuin aiemmin? Mihin nuo ihmiset käyttävät ne säästyneet varat? Viinaan ja tupakkaanko vai sijoittavat osakkeisiin? Vai säästävät pahan päivän varalle? Tämä tosin olisi paras vaihtoehto koska paha päivä on tulossa jos ei työehtoja palauteta reaaliaikaan.
      Tämä on vapaa maa ja tänne saa perustaa puolueita kunhan ne 5000 kannattajakorttia kunnialla saadaan kokoon. Se miten nyt jo hajanaista äärivasemmistoa, johon kuvittelen sinun kuuluvan vaikka feikki onkin toinen vaihtoehto, uusi puolue parantaisi on varsin mielikuvituksen varassa. Nytkin muutama tuhat komua kuuluu ainakin kolmeen toistensa kanssa kilpailevaan ja ehkä taistelevaankin puolueeseen, tilanne joka näin sivullista hymyilyttää ja mikä on lopullisen häviämisen viimeisiä kuolonkouristuksia.

      Mahdollisuutesi seuraavissa vaaleissa ovat plus miinus nollan luokkaa joten kannattaa pyrkiä PerSujen listoille!

    • ahneustalous jyllää

      Tulonjako on pahasti vääristynyt. 1990-2011
      Leipäjonot vaan pitenee. Leipäjonoja ei edes hävetä !!!!!!
      Töissä työikäisistä on enää n. 60%. ja 13 % töissä olevista on ilman palkkaa töissä !!!
      Samaan aikaan rikkaille jaetaan valtion ottamalla lainarahalla tukea, etua....

      Tässä on kiteytettynä kepu-kokoomus-sdp-vihreä-rkp- politiikka.

      • tuhon airut !

        Suomi velkaantuu, kun noi siivojan näköiset kokoomusnuoret, katien, tuppi, niinistö, mellastaa ja tuhoaa maan.
        Rehellisyys on Tiura-linden akselilla aivan nollassa.


      • Ne jotka ovat koulunsa käyneet saavat siitä korvauksen ansioina, mikset sinäkin ole tehokas insinööri tai arkkitehti? Lääkärinäkin pärjäisit paremmin, taisit laiminlyödä opintosi aikoinaan kun kaljoittelu oli mukavampaa.

        Oletko miettinyt miksi leipäjonot pitenevät? Onko syynä niihin tottuminen jolloin ihmiset jotka ennen niitä välttivät menevät sinne saamaan ilmaiseksi sen mistä muut maksavat. Onko tutkittu mihin säästyvät rahat käytetään? Jos järkevästi niin hyvä on mutta jos viinaan ja tupakkaan niin hukkaan meni sekin apu.

        Markkinatilanne määrää työn määrän ja työehtosopimukset sen miten se jaetaan, jos olisi tehty oikeanlaiset sopimukset jossa työaika määräytyy kapasiteetin tarpeen mukaan ei työttömiä olisi lainkaan noin paljoa. Kun on vähän kauppaa niin 4 tai 6 tuntia riittää tai tehdään vain 3 päivää viikossa. Kun yksikkökohtaiset kustannukset pidetään ennallaan niin tuotteiden hintoja ei tarvitse nostaa eikä siten kiihdyttää inflaatiota.

        Kuka täällä ilman palkkaa työskentelee muuten kuin työharjoittelussa, siinä on palkkana taitojen lisääntyminen ja myöhemmin paremmat mahdollisuudet ansioon. Tuo harjoittelu ei kovin kauaa kestä joskus ei tarpeeksikaan. Olen itse ollut valvomassa noita harjoittelijoita eikä niistä kovin suurta tulosta tullut, aikaa meni neuvomiseen ja joskus jopa jälkien paikkaamiseen.

        Mitähän tukea rikkaat sen rikkauden ansiosta saavat, aika vaikeaa kuvitella mitään. Varmasti tukiin on muita syitä kuin jonkun rikkaus.


    • ahneus on jumala

      Vastakkainasettelu ja riisto laajenee.
      Hyvinvointi ja tasa-arvo pienenee.
      Tämä on kokoomus-kepu-sdp - visio !

      • ha-ha-haa

        Tätä teidän keskustelua on suorastaan pelottavaa lukea. En edes halua kuvitella, mitä tapahtuu jos pääsisitte valtaan ... Onneksi näin ei kuitenkaan koskaan käy


    • Thaimaa on pop

      Suomen oikeisto on tosiaan lapsiinsekaantujia ja muita pervoja täynnä !

      • hyväksikäyttöä .!.

        Lyly rajalalla on panoasunto thaimasssa.
        Lapsi Niinistö on kova thaimaamies, porukoissa.


      • lahtarin kulli
        hyväksikäyttöä .!. kirjoitti:

        Lyly rajalalla on panoasunto thaimasssa.
        Lapsi Niinistö on kova thaimaamies, porukoissa.

        Eikös se lyly rajala ollu yksi niistä sihteerejä eduskunnassa ahdistelleista pervoista ukoista !?
        --- eduskunnan työterveydenhuolto on vahoile ukoille syöttänyt liikaa viagraa.
        Nyt ne panee ulkomaillakin ja lapsilomilla siellä irstailee ?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1590
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1258
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe