Aihe

2015?

hmm?..

Tuleekohan jotain uutta Twin Peaksista 2015?

56

1052

  Vastaukset

  • Tulisikin :) mutta mitä uutta? Ja millä perusteella? :D

   • ihmeen uutta siis voisi tulla tai pitäisi tulla? Saman kierrätystäkö? samanlainen murha tapahtuisi ja Cooper taas selvittelemään? Eiköhän kaikki ole jo kerrottu.


  • Olihan tuossa yhdessä vaiheessa jotain puhetta, että McLachlan suunnittelee Twin Peaksin paluuta. Tiedä sitten kuina tuo projekti edistyy...

  • ei tule

  • "See you in 25 years. Meanwhile..."

   TP:n ei ollut alunperin tarkoitus jäädä vain kahteen kauteen. Lynch ja Frost palasivat kunnolla puikkoihin 2. kauden lopussa valmistellakseen 3. kautta ja palauttaakseen sarjan "raiteilleen".

   No jaa, jotkut tarinat voivat jäädä päättymättä. En silti sanoisi ei yhdelle tv-elokuvalle :)

  • Miten Bob saadaan jälleen kehiin, kun näyttelijä on kuollut? Myös Jack Nance on kuollut.

   • Billy Drago on aina saman näköinen, ei tarvi kuin vähän meikata ja irvistelemään satunnaisesti johonkin pimeään nurkkaan =)


   • Luin uuden kirjan, jossa kerrotaan että jack nancen hahmo kuoli siinä viimisessä jaksossa kun se pankki räjähti


  • Suurin osa keskeisistä näyttelijöistä on edelleen hengissä kuten Kyle MacLachlan, Michael Ontkean, Sheryl Lee, Sherilyn Fenn, Mädchen Amick, Ray Wise ja moni muu, joten noiden vanhojen tekijöiden käyttämisesssä ei pitäisi olla ongelma.

   Kun uudet tapahtumat sijoittuvat 25 vuoden päähän, niin uusissa rooleissa pitäisi olla aivan uuden sukupolven näyttelijöitä, jotka ovat ovat ehkä vanhojen roolihahmojen poikia, tyttäriä ja muita mahdollisia sukulaisia.

   • No toisaalta naurattaisi jos Sherilyn Fenn olisi edelleen semmoinen "tuhma tyttö" keski-ikäisen naisen kehossa joka tekee pilaa ja kurkkii seinän takaa reijästä, eli ei olisi aikuistunut ollenkaan =D

    Mutta voihan se olla että piina tai se paine kohdistuu tällä kertaa johonkin uuteen teinityttöön, toisaalta olen miettinyt että miten nykyinen vanhentunut Laura Palmer istuu kuvioihin uusissa jaksoissa? Toki hyvinhän tuo näyttelijä on säilynyt nykypäiviin, muttei silti ole mikään nuori tyttö enään.


  • https://deadline.com/2014/10/twin-peaks-series-showtime-david-lynch-mark-frost-845804/

   Tuon uutisen mukaan Mark Frost and David Lynch kirjoittavat ja tuottavat 9 uutta jaksoa, ja Lynch myös ohjaa itse kaikki uudet episodit.

   Kyle MacLachlan ainakin palaa FBI agentti Dale Cooperin roolissa.
   “Better fire up that percolator and find my black suit :-)

   Vanhoista näyttelijöistä etenkin Mädchen Amick näyttää säilyneen hyvin.
   http://entertainment.ie/tv/news/The-cast-of-Twin-Peaks-Where-are-they-now/275202.htm

   Jospa Audrey Horne (Sherilyn Fenn) toimii uusissa jaksoissa isänsä Benjamin hotellin johdossa ja ehkä Twin Peakissa on myös uusi sheriffi.

   • Tuosta Jamesin nykyisestä kuvasta tuli heti mieleen että ihan kuin Steve Jobs viimeisillä päivillään, mutta siinä kuvauksessa tosiaan luki että on terveydellisiä ongelmia ja lääkityksestä johtuu, voimia hänelle.


   • Mikä on yhteystieto David Lynch:lle, tämä tyttö on saatava sarjaan :)


  • Sellaisia epäilyksiä on esitetty, että Bobby Briggs, entinen hulttio, olisi kaupungin uusi sheriffi.

  • On myös epäilty, että Hank Jennings olisi mukana. On päässyt vankilasta.

   • Kuten aikasemmin tuonne kommentoin niin kirjan lukeneena myöskin hank on kuollut vankilassa


   • Miten A.B. pystyy näyttelemään enää yhtään mitään... Viimeisten tietojen/juorujen mukaan ollut huume- ja mielenterveysongelmia, uhannut tappaa isänsä ja äitinsä jne. eli mielenterveys järkkynyt/järkkyy pahemman kerran tällä hetkellä.
    http://www.wonderwall.com/movies/what-happened-to-amanda-bynes-21764.gallery
    http://perezhilton.com/category/amanda-bynes/#.VGiQxmers-E
    Viimeksi tehnyt elokuvan Easy A vuonna 2010 eli neljään vuoteen ei ole pystynyt töihin - pystyykö tekemään osansa vuonna 2016 ilmestyvään Twin Peaksiinkään?


  • Heather Graham ei ole vielä mainittu.

  • Viisi keskeistä näyttelijää on siis kuollut tällä välin: muun muassa Frank Silva, Jack Nance, Don S. Davis. Mainitsin siis kolme.

   • Paljon on kyllä näyttelijöitä, niin uusia kuin entisiäkin, ja varmaan sitä outouttakin kaikkine tyylilajien rikkomisineen. Mutta ei ole vaan Peaks - kylän asukasluku vaihtunut mihinkään, vaan on ed.51 201, vai onkohan vaan unohtunut päivittää se!?!


  • Taikka voi olla niinkin että kun TPeaks sijaitsee siellä "kahden killan rajamailla", niin ne vaan kuoltuaan muuttaa toiseen niistä killoista, ja syntyvät sitten uudelleen TPeaksiin. Eli tuo 51 201 olisi laskettu mukaan kuoleetkin, jotka sitten jälleensyntyvät sinne yhä uudestaan ... Ei se Cooperkaan sinne muuttanut ... Mutta 217 näyttelijää, eli melkein 51 tuhatta vielä asukasta, joita sarjassa ei nähdä, olettaen, että esim.fbi - miehet ei tosiaan Peaksissa asu ... No, tartuin nyt tähän sitten ...

  • Baten motellissa on vähän samanlainen tunnelma kuin Twin Peakissa oli aikoinaan.

  • Olen seurannut tuota Bates Motel tv-sarjaa, ja se on ollut varsin hyvä. Tosin ensimmäinen Psyko elokuva julkaistiin vuonna 1960, ja siinä oli jo aikuinen Norman Bates. Niinpä Bates Motelin tapahtumien pitäisi sijoittua pikemminkin 1950-luvun USA:han kuin 2010-luvun USA:han.

   Twin Peaksissa ei pitäisi olla tuota ongelmaan, sillä uusien jaksojen pitäisi sijoittua noin 25 vuoden päähän 1990-luvun alusta.

  • Näköjään myös James Marshall ja Harry Goez mukana 3.kaudella, kumpikaan ei ole silmääni ennen noista näyttelijälistoista osunut. Mutta Harry Goez on selvästi vanhettunut, kun suurin osa on pysynyt lähes muuttumattoman näköisenä, mikä kyllä vähän hämmästyttää.
   James Marshall menisi vieläkin moottoripyörällä päristelevästä teinistä. Ja myös Dana Ashbrookin kasvot on vieläkin paljon "teinimäiset", vaikka hiukset miehellä harmaantunutkin. Eikä tuo MacLahglankaan ole paljon tänä aikana (2.seasonin jälkeen siis) ehtinyt vanheta. Ehkä vaan käyvät kauneusleikkauksissa?!?!?
   Niin, Warren Frostkin otti ja menehtyi nyt 91 vuotiaana, eli ainakin 3 henkilö esiintyy sarjassa, jotka jo ehtineet menehtyä roolityönsä jälkeen. Lynch itse vaan mussuttaa donitseja ja miettii syntyjä syviä ... tai jotain muuta ...

  • https://www.youtube.com/watch?v=PURT2P7D8lk

   Tuossa YouTube -videossa "Twin Peaks Season 3 Sycamore Trees teaser" - mystinen kohta, alkaen noin 1:01 paikkeilta jossa Mike J.Anderson ja edesmennyt Frank Silva ovat pöydän eri puolilla. Onkohan tehty 2.kauden "hukkamateriaalista", sillä tuotahan ei ole sarjassa kai ennen näkynyt?!?! Muuten mystisyydessään sentään onnistuneemman puoleinen teaser, parempi kun pullaa syövä D.Lynch, hehheh !!!
   Vilkkuvien liikennevalojenkin sijalle tullut STOP - merkki, jonkun "rajan" yli 3.kaudellakin siis ilmeisesti meinataan mennä, toivottavasti hyvällä tyylillä !!!

   • nuo videon pätkät on tuli kulje kanssani leffasta


  • Vai oliko kenties siinä elokuvasta?!?! Se kun aina huonossa muistissa!??!

  • Esittääköhän joku Majuri Briggsiä näissä uusissa jaksoissa?! Se Frostin kirja "Twin Peaksin salattu historia" nostaa Briggsin roolia alueen virallisena "paranormaalien ilmiöitten" tutkijana enemmän kun alkup.jaksot antoivat ymmärtää.
   No, ei ole kai ihan varmaa, että onko uudet jaksot 1:1:teen tuon teoksen kanssa, mutta Briggsin alkup.esittäjä Don Davishan kuoli jo v,2008 ...

  • Varmaan on Judy Garland, joka esittää nyt Garland Briggsia. HAHOHAHOHAHUU, Twin Peaksissa voi kuolleetkin nousta henkiin ja istumaan kahvipöytään syömään pöllöä ... Eikä se ole sitä mitä vaikuttaisi olevan, HAHOHAHOHAHOHUUU HUHUU !!!

  • laitoin mtv3.lle viestiä että meinataanko uutta kautta näyttää niin vastasivat ettei ole suunnitelmissa. mahtaisikohan tv5 esittää kun eikös silläkin kansvalla ole pari kertaa sarja näytetty

  • HAHAHAHAHHA !!! HUUMORIVEIKKOJA, HAHAHAAA !!!

  • "laitoin mtv3.lle viestiä että meinataanko uutta kautta näyttää niin vastasivat ettei ole suunnitelmissa. mahtaisikohan tv5 esittää kun eikös silläkin kansvalla ole pari kertaa sarja näytetty "

   Tyypillistä kys.kanavan salailuselitystä, myöhemmin tuodaan kuitenkin sarja isolla ryminällä kehiin, JOS ei joku muu ehdi sitä ostaa. Mutta on varmaan eniten uusittuja ulkom.sarjoja kys.kanavalla, niin en oikein usko etteivät EDES yrittäisi ostaa 3.kautta.
   Mutta näinhän se on, että mainospöllökin on aika perhanan markkinataloudellinen siivekäs yöeläin, ei siis kannata luulla että se on vaan ihan hyväntekeväisyyttään olemassa siellä Pasilan Lodgessaan !!!!

   • noh jos ei kerkee telkusta tulla niin toivottavasti saa dvd.nä jo vuoden kuluttua :)


   • sitäootellessa kirjoitti:

    noh jos ei kerkee telkusta tulla niin toivottavasti saa dvd.nä jo vuoden kuluttua :)

    Itselleni on ollut tapana hankki laadukkaammat tv-sarjat itselleni DVD:nä tai Blu-rayna, sillä etenkin kaupallisilla kanavilla yksittäiset jaksot on monesti pilkottu turhankin pieniin osiin mainoksilla. DVD- ja Blu-ray -bokseissa on yleensä kaikenlaista bonusmateriaalia ja sitten voi halutessaan katsoa vaikka 3 jaksoa illassa useamman viikon ajan riippuen siitä miten pitkästä sarjasta on kysymys. Esimerkiksi Sopranosia taitaa olla semmoiset 86 jaksoa tehtynä.


  • Mitenhän nuo Dvd ja Blue - asiat muuten yleensä menevät eli kuka ne oikeudet saa noihin suomenkielisiin julkaisuihin esim.amerikkalaisista sarjoista??!
   Tarkoitan vaan, että jos ei sarjaa tule esim. Suomessa TV:stä niin sehän voi ainakin viivästyttää noiden suomenkielisten laitosten julkaisuakin, tosin mikäänhän ei estä hankkimasta englanninkielistä, ne tulee varmaan kuitenkin ajallaan.
   Mutta koska ne on tallenteita niin oikeuden menee varmaan aivan eri kautta luulisin kuin TV - esitykset, jotka hankitaan aina tietyiksi esityskerroiksi kerrallaan??!

  • Tiedotteen mukaan Twin Peaksin 18-osainen uusi kausi alkaa kahden tunnin tuplajaksolla, joka näkyy HBO Nordicilta. Muut jaksot ovat tunnin mittaisia.

   Sarja tulee ensi-iltaan HBO Nordicilla Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa 22. toukokuuta.

   ------------------------------------

   Minun telkkarista ei kyllä HBO Nordic näy.

  • Muutama asia tässä noiden uusien jaksojen osalta mietityttää. Lynch on sanonut, että niissä on yhtenä teemana Laura Palmerin viimeinen viikko, eli viikko ennen alkup.sarja alkua. Jokseenkin toivon, että se on vaan yksi teema, jos sitä vielä tosiaan nyhdetään ja jahkataan jaksokaupalla, niin pelkään että mennään tekotaiteellisuuden puolella ja pahasti.
   Sitä kautta mietin myöskin sitä miten iso tuo Sheryl Leen rooli on, olen ymmärtänyt että aika iso. Mitenkä sitä kautta on ratkaistu se, että hän on kuitenkin ikääntynyt sen 25 vuotta. Kun hänen esittämänsä Laura kuoli 25 vuotta sitten, niin miten se on selitetty, että kuollut ihminen ikääntyy normaalilla tavalla?!?! esittääkö hän peräti edelleen myös teini-ikäistä Lauraa (kuolinviikollaan)?!?!
   Sitten myös mietin, että ne "Paranormaalit ilmiöt" on se osio, jota on varmaan painotettu. MacLaghlan on sanonut, että tulee jotain Bob - demonin veroisia "mörköjä" sarjaan lisää, eli kuinkahan paljon?!?! Toisaalta kaipaan ainakin itse myöskin selityksiä, jos jokin ns.yliluonnollinen elementti on mukana.
   No niin, se siitä !! Tuli vaan noita juttuja taas lueskeltua, mitä noista uusista jaksoista on ollut ...
   Ai niin, jossakin luki että Sherilyn Fenn ei ole ollut ainakaan kaikkeen uusien jaksojen kuvauksissa tyytyväinen ja kirjoitellut myös, että häntä kohdeltiin niiden kuvauksissa huonosti ... Onko joku perehtynyt tähän enemmän, että osaisi kertoa miksi hän suutahti??!!

   • mikä järki tuossa on että keskitytään viikko ennen lauran kuolemaa hommiin. koska itse leffahan pohjautuu lauran viimeiseen viikkoon ennen murhaa


   • mahotontameininkiä kirjoitti:

    mikä järki tuossa on että keskitytään viikko ennen lauran kuolemaa hommiin. koska itse leffahan pohjautuu lauran viimeiseen viikkoon ennen murhaa

    Niin itsekin mietin sitä. Toisaalta Sheryl Lee oli ilmeisesti pitkään kuvauksissa mukana, ja melkeinpä ainoa kunnon lausunto joka Lynchillä on ollut noista uusista jaksoista on se, että "eräs tärkeä teema on Lauran kuolinviikko". Ensi kuussahan ne jaksot alkavat, joten silloin tiedämme lisää.
    Toinen johtolanka sitä ennen voi olla tuo Mark Frostin viime vuonna ilmestynyt kirja "Twin Peaksin salattu historia", joskin voi olla niinkin, että se ei liity TV - sarjaan juuri mitenkään, mene ja tiedä ...


   • mutta toisaalta varmaan pakko jotenkin liittyä lauran viimeiseen viikkoon, koska lelandin hahmo on mukana uusissa jaksoissa tai sitten se hengailee siellä killassa.. hänhän on kuollut, niin ei paljon ole vaihtoehtoja


  • Tuo Killan olemus on myös minua mietityttänyt aina siitä asti kun sarjan ensi kertaan aikanaan näin. Sitähän ei ole selitetty, että onko se ns.oikea "toinen todellisuus", tai itsenäinen maailma, jossa kuolleet elävät ja on hyviä ja pahoja henkiä. Vai onko se vain "symbolinen maailma", jolloin Killan "Valkea puoli" edustaisi mm.Kirjatalon Poikia ja "Pimeä puoli" rikollisuuden ja huumeiden maailmaa.
   Toisaaltahan Cooperilla oli Killassa kaksi itsenäistä puolta, jolloin se kylläkin viittaisi että se olisi kenties oma ja itsenäinen "toinen todellisuus" tämän normitodellisuuden rinnalla, jossa hyvä ja paha vain näyttäytyvät suoremmin (samantapaista "toisen todellisuuden" malliahan on mm.fantasiakirjallisuudessa käytetty, joten ei se täysin uusi keksintö ole ... ).
   Niin, vai oliko se Kilta johon Cooper meni 2.kauden lopussa nimenomaan Musta Kilta??!? Mielestäni siihenhän viittaisi mm.se että Laurakin (kuten mm.Toisen Paikan mieskin) puhuivat vain epäsuoraan ja vihjaillen, jos paikassa olisi Valkea Killan piirteitä, niin luulisi että läsnä olisi ollut selkeämmin "auttajia" joilta Cooper olisi saanut suorempaa tietoa. Sekin on tosin mahdollista, että Cooper ei vain osannut tuossa paikassa toimia itse oikein, ei siis ymmärtänyt vielä täysin paikan henkeä, ja sai siksi vain epäselvää vihjailua ja lankesi itse pahaan puoleensa.
   Tosiaan, minua jää vaivaamaan asiat joita ei ole selitetty loppuun saakka ja siksi kaikki menee itse arvailuksi. Se asioiden selittämättömyys on tosin Lynchin dramaturginen kikka, katsokaa vaikka "Lost Highway" ym.miehen elokuvatkin ... Ray Wise on myös mukana sarjan uusissa jaksoissa, joo ... Kyllähän tuo 217 näyttelijää yleensäkin aika hurjalta määrältä kuulostaa ! !

  • minua kiinnostaisi keitä ne henget "asuttavat"
   bob=leland
   jättiläinen=great northenin vanha tarjoilia papparainen
   kääpiö=oli vissiin sen yksikätisen henki

   muita ei nyt tule mieleen mutta mistä sitten donnalle ilmeistyi yhdessä asunnossa se mummo ja poika kun hän aloitti siinä ateriapalvelussa, keitä he olivat? samat hahmot taisi myös laura nähdä tuli kulje kanssani leffassa. uusiin jaksoihin tulee uutena henkiolentona ainakin se jumping man, joka oli myös leffassa.

  • Kääpiön roolinimihän oli "toisen paikan mies", mutta näyttelijä on Mike J.Anderson. Se Yksikätisen Miehen henki oli Mike, ei varmaan viittaa siis näyttelijän nimeen.
   Ei, en uskon että niillä on pakosta suorat vastineet niillä hengillä. Bob:han oli ottanut Lelandin valtaansa, ei siis ollut "Lelandin henki" tai jotain muuta vastaavaa. Tai jos niillä on suorat vastineet, niin silloinhan koko Killan voisi tulkita suoraan uneksi tai näyksi, jossa ne ikään kuin "symboloisivat" oikeita ihmisiä.
   Mutta "toisen paikan mies" taisi olla myös jonkinlainen Killan "Portinvartija", tai ainakin sellainen kuva minulla oli joskus. Mutta en ole ajatellut että esim.Jättiläinen ja se vanha tarjoilijaukko olisi sama hahmo.

   • mielestäni kääpiö on tavallaan sen yksikätisen "puuttuva käsi", koska olikohan itse leffassa yksi kilta kohtaus jossa kääpiö ja yksikätinen istuu vierekkäin ja kääpiö pitää yksikätistä kiinni olkapäästä ja sano "i'm the arm" tai jotain vastaavaa.


  • En minä ole tuollaisista kuullut koskaan ennen. Minä vaan täytän pöllöjä omiensa näkösiksi, ihan siksi kun miltä ne alun pitäinkin näyttivät. Ja jokaisen täyttämäni pöllö takapuoleen tatuoin aina omat nimikirjaimeni eli: DL ! ! !

  • "Jumping manin" vastine voisi muuten olla se Treamontin poika, jonka näyttelijä taisi olla D.Lynchin oma poika, silloin aikoinaan ... Jännää nähdä ovatko Laura ja isä-Leland mukana vain kiltojen asukkeina. Vaikka ehkä muuten tulisi jo liian kreisiä menoa, jos killoista voisi palata takaisin elävien kirjoihin ...

  • Olisikohan mahdollista, että se Treamontin poika linkittyisi siihen laatikosta tulleeseen hirviöön?!? Kun Lynch nimenomaan kehotti kertaamaan sen "Fire Walk With Me" - leffan. Eli jos menneet langat vielä tarkoitus punoa, niin Lauran kuolema, Kilta, Laatikko, Treamontin poika ja mahdollisesti vielä "TP - Salainen historia" - kirjasta tutut UFOt linkittyisi toisiinsa (Black Lodge mahdollisesti jonkinlaisia "pimeitä" avaruusolentoja/-hirviöitä).
   Tämä siis sillä arvelulla, että sarja nyt kertoo kaikki selväksi (eikä tuo lisää arvoituksia). Mutta katsellaan seur.14 vko:a lisää ...

   • siis mikä ihmeen latikosta tullut hirviö?


  • Niin ed.spoileria:

   Eli Treamontin pojalla on "Fire walk with me" - leffassa sen naamion takana samanlaiset hirviönkasvot. Taikka ne vaan vilahtavat sen "pahvinaamion" takaa. (En jaksa etsiä sitä kohtaa nyt.)
   Sikäli voisi olettaa että kyse olisi samasta jehusta (koska killan olennot eivät ns.näytä itseltään normimaailmassa), mene ja tiedä!??!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   5351
  2. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   46
   4125
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   237
   2978
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   45
   2020