masennus

silja

Menetin sen takia muutamia vuosia haluamalla vain poistua tästä maailmasta. Käytyäni ihan pohjalla päätin, että jos nyt ei ala muutosta tapahtumaan niin en jaksa enää. Sitten pikku hiljaa oloni parantuikin enkä ollut enää se kauhea elämäänsä kyllästynyt kiukkuinen lohikäärme kuin olin muutamia vuosia ollut. Voitin masennuksen ja tunnen taas iloa niistä elämän ihan pienistäkin asioista ja olen onnellinen.

Elämäni suuri rakkaus vaan meni hukkaan kun minulla ei sairauteni takia ollut hänelle paljon mitään annettavana. =( =( =(
Vaikka olenkin onnellinen niin sydämessäni on vielä yksi suuri aukko, joka on tarkoitettu exälleni. Hän ei tule varmaankaan enää takaisin ja se sattuu, koska nyt olen taas oma iloinen ja tasapainoinen itseni ja minulla olisi hänelle niin paljon annettavaa! Haluasisin korjata kaikki häntä kohtaan tekemäni laiminlyönnit ja muut turhat kiukuttelut.

Parasta kai vain yrittää unohtaa ja toivoa että joku päivä saan kokea taas sen ihanan rakkauden tunteen, sen täytyy olla näin terveenä vieläkin parempi tunne!

5

1058

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ilman katkeruutta

      vaikuttaa että olet ollut masentunut kariutuneen suhteen takia. voit oppia rakastamaan luontoa, pelkästään linnut laulut kertoo että elät, olet ehkä elämille allerginen joten sinun täytyy kanalisoida mahdollisuus näyttää ja tuntea että välität ja sinusta välitetään muihin asioihin.
      esimerkiksi koiran takaisin antama rakkaus ja lojaalisuus on sitä mitä petetyt ihmiset tarvitsee, kissa voi olla parempi ratkasisu jos ei pysty ulkoiluttumaan usein. myös ihmiselle osoitetut hvyät aikomukset antaa palautetta.

      • Liekki

        ..omaa Kultaa.


    • masetunu kans

      Toivon Sinulle kaikkea hyvää, rakkauttakin.
      Olet ansainnut vain hyvän ystävän rinnallesi tukien Sinua ja hyväksyen Sinut sellaisena kuin olet. Lähellä olo hyvän ystävän kanssa ja hellyyttä antaen monet asiat tulee voitetuksi.
      Olen Sinun puolellasi

    • TtttäyskÄÄnnös

      Tiedän tunteen.
      Minulla puhkesi masennus pahana viime vuoden alussa (se näytti kasvojaan jo pari vuotta aiemmin) ja sen mukana mentiin nopeasti pohjaan saakka, tuli viiltelyt, kukaa ei osannut auttaa. Exäni ei puhunut asiasta minun kanssa, ei hän ymmärtänyt pahaa oloani - sanoi että mä saan lähteä jos moinen olotila ei ala paranemaan. Ei ihme, että sitten salasin kaikkia pahoja tekojani häneltä.
      Sitten tapasin nykyisen kultani, jonka avulla olen totaalisesti päässyt masiksesta yli. Muutin pois suurkapungista (helmikuun paikkeila) ja nyt elän ilman masislääkkeitä saati pahoja oloja.
      En mieti exääni, ei hän tehnyt mitää auttaakseen. Se oli silloin ja nyt on nyt.

      Kesän alkuja Sinulle =))))

    • jarpe

      ei kannata katsoa,ellei ole menossa siihen suuntaan..onnea sulle elämässäs =D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1683
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      174
      1320
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      105
      1118
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1108
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      946
    6. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      46
      895
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      881
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      850
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      773
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      758
    Aihe