Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Keskiluokkainen helvetti

ahistaa rutosti

Vihti, eritoten Nummela, eritoten Hiidenranta, Enäranta ym. alueet ovat järkyttäviä keskiluokkaisia helvettejä, joissa asuu pakettitaloissaan tylsiä lapsiperheitä, jotka autoilevat töihinsä pääkaupunkiseudulle.

Kulttuuria harrastavalle 3-kymppiselle sinkulle tämä on yksinäinen painjajainen!

7

643

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kannustalo

      No voi reppanaa. Mitä jos muuttaisit sinne kulttuurin luokse? Voit sitten kätevästi käydä nauttimassa vaikka oopperasta jonka me tylsät keskiluokkaiset Sinulle veroillamme kustannamme.

      • ahistaa rutosti

        No sietäisikin kustantaa! Kustannanhan minäkin Teille nyt Vihti-lisän, kotihoidontuen, puhumattakaan neuvolapalveluista ja kouluista, teiden kunnossapidosta nyt puhumattakaan... kelpaa siinä sitten huruutella teitä 25, 1 ja 2 koko perheen voimin vaikka kahdella autolla, luontoa säästäen!


      • kulttuurin ystävälle
        ahistaa rutosti kirjoitti:

        No sietäisikin kustantaa! Kustannanhan minäkin Teille nyt Vihti-lisän, kotihoidontuen, puhumattakaan neuvolapalveluista ja kouluista, teiden kunnossapidosta nyt puhumattakaan... kelpaa siinä sitten huruutella teitä 25, 1 ja 2 koko perheen voimin vaikka kahdella autolla, luontoa säästäen!

        Sun kannattais harkita vakavasti muuttamista pois Vihdistä. Kulttuuria harrastavalle parempi paikka voisi olla pääkaupunkiseutu tai Lohja. Muutat ehkä sitten joskus takaisin VIhtiin jos perustat perheen ja haluat pakettitalon pellon laidalle.


    • wihtiläinen

      Ahdistaa, vtuttaa, naurattaa ja hävettääkin se, miten tänne huijataan perheitä pakettitaloihinsa ja ruuhkauttamaan kaikki tiet kaksine autoineen. Jos muualtapäin Suomea Hesaan sinkkuina muuttaneilla ei ole siellä varaa asustaa, kun alkaa perhettä tulla, voisivat he muuttaa kotikonnuilleen eikä Vihtiin/Nummelaan. Täällä on jo liikaa ihmisiä :/ märisemässä ja tukkimassa julkisia palveluita ja kerjäämässä kaikkia lisiä yms. yms. kyetäkseen elämään edes täällä.

      • Kolme faktaa

        Ensiksi: Niin paljon kuin rakennetaan asuntoja ja kaavoitetaan asuntorakentamiseen tontteja, niin paljon tulee muuttajia. Paras tapa vaikuttaa muuttoliikeeseen on säädellä asuntorakentamista ja ok-tonttien kaavoitusta. jos muuttajia on liikaa, vika ei ole niiden, jotka muuttaa, vaan niiden jotka kaavoittaa.

        Toiseksi: Kotikonnuille muuttaminen ei ole vaihtoehto ,kun ei niilä kotikonnuilla ole töitä, siksihän sieltä on muutettu pois. Vaikka työpaikka on Helsingissä, ei siellä kaikki ihmiset mahdu mitenkään asumaan. Sitä paitsi ne työssä käyvät ihmiset maksaa veroja asuinkuntaansa.

        Kolmanneksi: Vihti vaan on pikku maalaiskylä, jossa ihmisten on vaikea sopeutua uusiin muuttajiin. Monessa muussa paikassa oltaisi tyytyväisiä kun on muuttovoittoa.


    • ei hyvin mene

      Avaappa ne naivit kolmikymppiset hyvätuloiset sinkkusilmäsi. Vihdissä ja erityisen Nummelassa asuu paljon pieni-ja vähätuloisia sekä sinkkuja että perheitä. Moniin kuluu oheen vielä alkoholi ja moniongelmaisuus. Myös asunnottomia on!

      • kerkkonen

        Kun ja jos keskusteluketjun aihe on sellainen, että siinä vaaditaan kunnan päättäjiltä toimenpiteitä, niin oikea foorumi on silloin www.kuntani.fi . Tämän foorumin ylläpitäjä lähettää kaikki paljon keskustelua aiheuttavat, kunnan asioihin liittyvät, keskusteluketjut kunnan johdon tietoisuuteen ja samalla pyytää kunnan johtoa vastaamaan keskusteluketjuun samalla foorumilla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2184
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2023
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1632
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1460
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      77
      1438
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1347
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 51
      1222
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe