Hei taikauskoiset

kiitos etukäteen

Kertokaa lisää näitä maagisia juttuja. Paras tähänastisista on juttu eräästä afrikkalaisesta miehestä joka oli ollut kuolleena viikon ja haiskahti jo pahasti mädänneeltä mutta ihme tapahtui, hän heräsi hengiin ja kiersi herättyään kuolleista ympäri maailmaa saarnaamassa. Kävi Suomessakin joissakin lahkojen kokouksissa eikä haissut yhtään mädänneeltä. Voitte lisätä tarinaan Jeesukseen tai Jumaluuteen viittaavia maagisia kytkentöjä mutta se ei ole välttämätöntä. Riittää jos ilmiön aiheuttaa esim. vähäpätöinen paha enki mutta tietysti kaikkivoipainen taikaukko päihittää minkä hyvänsä muun taikaolennon.

5

407

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pliis!

      Kerro sinä mukavia evoluutiotarinoita. Ne naurattavat aina.

      • kiitos tästäkin

        Antibiootti-resistenssi on kaikille taikauskoisille oikein mieluinen naurun aihe. Se naurattaa niitä jatkuvasti. Totuushan on että Taivaallinen taikaukko muuttaa bakteerin perimää piruuttaan niin että se muuttuu antibiootille resistanssiksi. Taikaukko on niin vihainen, njiiin vihainen siitä että ihmiset leikkivät antibiooteilla..


    • niitä tapahtuu

      Jutut eivät ole mitään huuhaata. Olen tavannut uskovaisia ihan livenä, jotka ovat kokeneet valtavia Jumalan ihmeitä. Itsekkin koen ihmeitä ihan arkielämässä.

      • Epäilevä Thomas

        Yleensä Suomessa näkee kristinuskoon taipuvaisia taikauskoisia. Iranissa niitä ei juuri näe mutta siellä näkee islaminuskoisia taikauskoisia. Johtuuko molemmat taikauskot jotenkin kasvatuksesta vai mistä? Varmaa on vain se että taikausko rehottaa nykypäivänä varsin voimakkaana.


      • Epäilevä Thomas kirjoitti:

        Yleensä Suomessa näkee kristinuskoon taipuvaisia taikauskoisia. Iranissa niitä ei juuri näe mutta siellä näkee islaminuskoisia taikauskoisia. Johtuuko molemmat taikauskot jotenkin kasvatuksesta vai mistä? Varmaa on vain se että taikausko rehottaa nykypäivänä varsin voimakkaana.

        Myös maan päällä on mineraaleja, kasveja ja eläimiä. Luonnonhenget, jotka ovat henkisiä eivätkä aineellisia ja siksi monille ihmisille näkymättömiä, toimivat maan päällä kaikkien niiden elämänmuotojen hyväksi, jotka vielä ovat heidän tajunnantilansa alapuolella kuten mineraalit, kiivet, kasvit ja eläimet.
        Aineellisia luonnonkuntia palvelevat luonnonhenget, jotka eivät ole ihmissilmin havaittavissa, ovat sellaisten henkiolentojen alaisia, jotka puolestaan valvovat mineraali-, kasvi- ja eläinkuntia. Heidän johdollaan luonnonhenget toimivat. He auttavat henkisten muotojen - esim.´kukkien ja eläinten henkisten muotojen - välityksellä niiden aineellisia muotoja. Yhteistoiminnassa niiden henkiolentojen kanssa, joiden alaisuudessa luonnonkunnat ovat, ne muodostavat mahtavan viestintäverkoston, jota voidaan verrata ehdottoman eheään avustusjärjestöön.

        Ikuinen Luoja on suunnitellut koko luomakunnan palvelun ja auttamisen perustalle eli siis viestinnälle kaiken tosiolevaisen kanssa. Kehittyneempi tajunta palvelee vielä vähäisempää tajuntaa, ja vähäisempi tajunta palvelee siinä määrin korkeampaa tajuntaa, kuin se pystyy säteilemään ja toimimaan. Niinpä puhtaat henkiolennot palvelevat puolestaan luonnonhenkiä ja nämä taas kehityksensä mukaisella tavalla henkiolentoja toimiessaan yhdessä eläimiä, kasveja ja mineraaleja palvellen ja auttaen. Aivan kuten ihmistekään eivät ole yksin, ei myöskään eläimiä, kasveja tai mineraaleja ole jätetty yksin.
        Myös jokaisella ihmisellä on rinnallaan näkymätön auttaja ja palvelija, jota sanotaan henkiolennoksi tai enekeliksi - olento, joka tukee ja auttaa häntä, jos hän, ihminen, on tähän valmis eli että häntä voidaan puhutella. Henkiolennot ja luonnonhenget palvelevat maan päällä olevia eläimiä ja kasveja ja myös mineraaleja. Niinpä ovat eläimistö, kasvisto ja mineraalikunta henkiolentojen ja luonnonhenkien palvelevien ja auttavien voimien vaikutuspiirissä. Näkymättömällä tavalla vaikuttavat enkelit ja luonnonhenget palvellen siten ihmisiä, eläimiä, kasveja ja mineraaleja. He ponnistelevat auttaakseen eläinten henkistä olemusta ja siinä määrin kuin heille on mahdollista, myös aineellista ruumista, henkisen substanssin ympärillä olevaa tiivistynyttä fyysistä kuorta.
        Eläimet, joiden osasieluja ihminen ei ole liiaksi tahrannut negatiivisuudellaan ja sellaiset eläimet, jotka vielä ovat kiinni kollektiivissa, joita ihmiset eivät ole liiaksi kiduttaneet, ovat selvänäköisiä. Ne aistivat, näkevät ja havaitsevat jumalallisen maailman, enkelit ja luonnonhenget. Juuri eläinten ollessa pulassa niiden sisin olemus - Luojan valo - säteilee voimakkaammin, jolloin niiden ulkoinen olemus - verho, ruumis - kykenee havaitsemaan sen, mikä ei ole näkyvää. Tämä antaa vainioitten, metsän, ilman ja vesien eläimille tukea ja turvaa.

        Henkiolennot ja luonnonhenget toimivat väsymättä suojatakseen eläinten ryhmä- ja osasieluja, jotta hekinen viestintäyhteys pysyisi toiminnassa siinä määrin kuin mahdollista, jotta ne pystyisivät kuulemaan Yhden Ainoan kutsun, kun Hän haluaisi johtaa ne takaisin henkiselle kehitystasolle.
        Miten ihminen elää tällä maapallolla?
        Millä tavalla monet ihmiset käyttäytyvät eläimiä, kasveja ja mineraalimaailmaa kohtaan?
        Täältä löytää moneen aiheeseen lisäpotkua.

        http://www.universal-spirit.org


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      93
      1788
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1367
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1178
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1147
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      53
      1007
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      966
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      964
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      67
      901
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      783
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe