Lehmät lentävät,)))

kait mie**

Lehmätkin lentävät. Tämä tapaus on todennäköisesti tarua, mutta hauska. 1990-luvun alkupuolella japanilainen kalastusalus upposi Kuriilien vesillä. Merestä pelastettu miehistö kertoi yksin tuumin, että aluksen oli upottanut taivaalta pudonnut lehmä.

Myöhemmin selvisi, että tapahtumahetkellä aluksen yli oli lentänyt venäläinen rahtilentokone, jolla oli lastinaan lehmiä. Karjalauma oli joutunut koneen ruumassa pakokauhun valtaan. Kone alkoi menettää tasapainoaan ja kapteenin oli tehtävä kova päätös: lastiluukut avattiin ja lehmäparat syöksyivät kohti Ohotanmeren tyrskyjä. Yksi lehmistä osui kovaonniseen japanilaiseen kalastusalukseen.

3

68

  Vastaukset

  • Tämä on itse asiassa tosi tarina.

  • Vastaavanlaisessa tapauksessa, kerran suomalainen ja norjalainen heitti ruotsalaisen koneesta ulos. Totesivat siinä sitten, että se oli sitä pohjoismaalaista yhteistyötä.

  • rahtikone ei välitä paskaakaan jos rahtina ollut lehmälauma liikehtii. Koneen leveys on vain muutama metri, siinä ei auta vaikka kaikki lehmät nojaisivat toiseen seinään. Hö hö.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   191
   6312
  2. Heti alkoivat "asiantuntijat" sössöttämään

   ettei hallituksella ole oikeus pistää ihmisiä pakkokaranteeniin https://yle.fi/uutiset/3-11487500
   Maailman menoa
   330
   2963