talviklassikossa tifoilu kielletty.

hd

että näin sitten taas suomen maalla, ja suomen holhousyhteiskunnassa. itse en talviklassikkoon paikan päälle valitettavasti pääse, mutta olisi edes telkusta ollut kiva katsella hienoa tifotusta. erityisen pahoillani olen niiden puolesta ketkä on nähnyt paljon vaivaa asian eteen,ja yrittänyt luoda hyvää tunnelmaa.mutta mutta, paskantärkeät säädökset ja byrokratia,ja siinä rypevät perseennuolijat pilaa kaiken. näyttävyyttä liiga tarvitsee,eikä turhia säädöksiä.mutta kaikkihan sen tietää että tässä maassa ei muuta olekkaan kun typeriä lakeja, ja määräyksiä, mitä kaikkia joku noin sanotusti isoherra ei itse edes osaa selittää.saatikka tavallinen kansalainen ymmärtämään.

7

271

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Klassista

   Klassikko on arvostettu ja esimerkillinen teos miltä tahansa taiteen tai tieteen alueelta. Klassikon asemaan teos ei nouse kovinkaan helposti, vaan siihen voi mennä vuosikymmeniä.

  • Gekkonen

   jokeripojut marssivat tänään hallista ulos niin jatkaisivat suoraan hevonvittuun byrokratiaa pakoon. Kun tiedetään millaisia lököpöksy pellejä joukkoon kuuluu niin ehdottaisin että vetäistte turvallisen muovipussin päähänne ja sitoisitte sen tiukkaan kaulan kohdalta, siinä sopiva tifo, ei lausuta pipo,,,

   • Kuka on kingi

    5-0 turpaan julli paskoille.Vittu teidän jengi jäi pahasti jalkohin.


   • Tässä meni yli

    Tamä mielipide menee jo sairauden puolelle. Toivoisinkin valvojan puuttuvan tälläiseen roskaan.
    Hei mieti ja katso peiliin sä heität sairasta läppää!


  • Syystä kielsivät

   Entäs jos joku olisi saanut älynväläyksen sytyttää se palamaan ja parin lapsen takit alkaneet palaa jne.

   Oli tuo ihan järkevä päätös, ne keittenkä tunnelma on semmoisesta kiinni ehkä oli vähän väärässä paikassa. Jokerien kannattajat kun on ennenkin iloinneet epäsopivin tavoin niin turvallisuuteen on syytä kiinnittää huomiota. Jos kaikki osaisi käyttäytyä ei tuollaista kieltoa varmastikaan olisi tarvinnut olla.

  • Turun jantteri

   Tääl olis yhen turkulaisen ehdotus asiaan. Joskin kaiketi tämä ammutaan heti alas ihan tyhmänä ehdotuksena. Voipi olla että myös hieman myöhään tulee, mutta kerrotaan nyt kuitenkin.

   Mikseivät Jokeri fanit ja HIFK fanit yhdessä hankkineet sellaista lakanaa mikä täyttäisi näiden itseään täynnä olevien byrokraattien vaatimukset. Olisitte siis yhdessä hankkineet lakanat ja sitten omilla tahoillanne tehneet nämä tifot valmiiksi. Ei kai se nyt niin kovaa vihanpitoa voi olla teidän fanien kesken, että voisitte edes tämän verran puhaltaa yhteen hiileen. Olisihan se ollut hienoa nähdä ensimmäisessä suomalaisessa talviklassikossa hienot tifot molemmilta joukkueilta. Olisi luonut jo heti alusta asti sellaisen suuren urheilujuhlan tuntua. Harmi vaan, että nyt joku herra isoherra haluaa pilata tuon tunnelman luonnin pelottelemalla jollain tulipalolla. Ei siellä nyt sentään niin hullua porukkaa voi olla. Voisi olla ensimmäinen ja viimeinen tämän tapainen tapahtuma jääkiekon saralla jos jotain traafista tapahtuisi.

   Tämän kaltaiset hienot tapahtumat nostavat jääkiekon arvostusta Suomessa entisestään, kun tarjotaan jotain erilaista ja uutta Suomen mittakaavassa. Seuraavana vuonna vaikka Tampereen paikallisottelu ja sitten seuraavana länsirannikon hegemoniaottelu. Harmi vaan että TPS ei koskaan tule nykyisillä esityksillään pääsemään talviklassikon makuun. Ei tässä oikein ole kuin Jokerit mahdollinen joukkue ketä vastaan se pelaisi kyseisen ottelun. Ja jos se vielä pelattaisiin Turussa kyllä täälläkin se byrokratia on sellaista, että sitä pyrittäisiin estämään jopa koko tapahtuman osalta kun täällä toi päätöksenteko taito on vähän hidasta ja nihkeää.

   Pakko todeta ihan lopuksi vaan, että harmi ku jokeri fanit olivat suunnitelleet näin hienon idean ja sitten se torpataan viimeisillä metreillä.

   • Joker´s corner

    Vähintäänkin järkevää kieltää jättitifo, joka ei ole paloturvallinen. Muutenkin koko tifotouhu on järjetöntä, mikäli tifon tekijät eivät lunasta kaikkia tifon alle jääneitä istumapaikkoja. Osa tulee kuitenkin seuraamaan ottelua, ei vain pöljäilemään.
    Ja "Klassista" -nimimerkki määritteli hyvin klassikon. Ei joku ottelu tule klassikoksi julistamalla, vaikkakin IFK:n ja Jokereiden ottelut sinänsä eräänlaisia hegemoniaotteluita ovatkin. Ulko-ottelu on vielä kokeilun asteella oleva perhehulluttelu, ei klassikko.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rasmus löytynyt

   Menehtyneenä...
   Lapua
   107
   4135
  2. Mehtään autolla

   Oliko paikallinen nuori
   Kiuruvesi
   33
   1837
  3. Miksi tuijotat

   Mutta sitten välttelet kuitenkin? :)
   Ikävä
   99
   1385
  4. Onko työperäisen maahanmuuton tarve enää sama?

   Kun avoimia työpaikkoja on lähes 40 % vähemmän? https://yle.fi/a/74-20051974 Oma väkikään ei saa töitä.
   Maailman menoa
   160
   1245
  5. Anteeksi nainen että käyttäydyin typerästi

   Saat mut aina vaan jotenkin sekaisin Ensiks en ajattele edes sua ja sit kun nään sut en muuta haluu ja se halu vaan ylt
   Ikävä
   50
   1080
  6. Kyssärii tähän päivään

   Mitkä asiat ovat esteenä kaivatun ja sun elämässäs
   Ikävä
   122
   1026
  7. Loppuko Kaupungin Herroilta polttopuut ?

   Taisi loppua Kaupunginherroilta ja työntekijöiltä polttopuut, kun on pitänyt kaataa Urheilutien varresta kaikki komeat p
   Haapavesi
   70
   966
  8. Tiedoksi sulle

   Mulla on muitakin ottajia !
   Ikävä
   122
   947
  9. Jes! Sointu Borg ja Topi Borg yhdessä TV:ssä - Eikä kyseessä ole Tanssii Tähtien Kanssa...

   Topi Borg tuli tv-kansan tuntemaksi Kirjolla sarjasta. Sointu Borg on mm. yrittäjä, kirjailija ja Rohkeasti röyhkeä -kir
   Suomalaiset julkkikset
   13
   921
  10. Hyvin se piti

   Ihan niinku ei ois mitään koskaan tapahtunutkaan. Hyvä suoritus.
   Ikävä
   80
   783
  Aihe