talviklassikossa tifoilu kielletty.

hd

että näin sitten taas suomen maalla, ja suomen holhousyhteiskunnassa. itse en talviklassikkoon paikan päälle valitettavasti pääse, mutta olisi edes telkusta ollut kiva katsella hienoa tifotusta. erityisen pahoillani olen niiden puolesta ketkä on nähnyt paljon vaivaa asian eteen,ja yrittänyt luoda hyvää tunnelmaa.mutta mutta, paskantärkeät säädökset ja byrokratia,ja siinä rypevät perseennuolijat pilaa kaiken. näyttävyyttä liiga tarvitsee,eikä turhia säädöksiä.mutta kaikkihan sen tietää että tässä maassa ei muuta olekkaan kun typeriä lakeja, ja määräyksiä, mitä kaikkia joku noin sanotusti isoherra ei itse edes osaa selittää.saatikka tavallinen kansalainen ymmärtämään.

7

287

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Klassista

      Klassikko on arvostettu ja esimerkillinen teos miltä tahansa taiteen tai tieteen alueelta. Klassikon asemaan teos ei nouse kovinkaan helposti, vaan siihen voi mennä vuosikymmeniä.

    • Gekkonen

      jokeripojut marssivat tänään hallista ulos niin jatkaisivat suoraan hevonvittuun byrokratiaa pakoon. Kun tiedetään millaisia lököpöksy pellejä joukkoon kuuluu niin ehdottaisin että vetäistte turvallisen muovipussin päähänne ja sitoisitte sen tiukkaan kaulan kohdalta, siinä sopiva tifo, ei lausuta pipo,,,

      • Kuka on kingi

        5-0 turpaan julli paskoille.Vittu teidän jengi jäi pahasti jalkohin.


      • Tässä meni yli

        Tamä mielipide menee jo sairauden puolelle. Toivoisinkin valvojan puuttuvan tälläiseen roskaan.
        Hei mieti ja katso peiliin sä heität sairasta läppää!


    • Syystä kielsivät

      Entäs jos joku olisi saanut älynväläyksen sytyttää se palamaan ja parin lapsen takit alkaneet palaa jne.

      Oli tuo ihan järkevä päätös, ne keittenkä tunnelma on semmoisesta kiinni ehkä oli vähän väärässä paikassa. Jokerien kannattajat kun on ennenkin iloinneet epäsopivin tavoin niin turvallisuuteen on syytä kiinnittää huomiota. Jos kaikki osaisi käyttäytyä ei tuollaista kieltoa varmastikaan olisi tarvinnut olla.

    • Turun jantteri

      Tääl olis yhen turkulaisen ehdotus asiaan. Joskin kaiketi tämä ammutaan heti alas ihan tyhmänä ehdotuksena. Voipi olla että myös hieman myöhään tulee, mutta kerrotaan nyt kuitenkin.

      Mikseivät Jokeri fanit ja HIFK fanit yhdessä hankkineet sellaista lakanaa mikä täyttäisi näiden itseään täynnä olevien byrokraattien vaatimukset. Olisitte siis yhdessä hankkineet lakanat ja sitten omilla tahoillanne tehneet nämä tifot valmiiksi. Ei kai se nyt niin kovaa vihanpitoa voi olla teidän fanien kesken, että voisitte edes tämän verran puhaltaa yhteen hiileen. Olisihan se ollut hienoa nähdä ensimmäisessä suomalaisessa talviklassikossa hienot tifot molemmilta joukkueilta. Olisi luonut jo heti alusta asti sellaisen suuren urheilujuhlan tuntua. Harmi vaan, että nyt joku herra isoherra haluaa pilata tuon tunnelman luonnin pelottelemalla jollain tulipalolla. Ei siellä nyt sentään niin hullua porukkaa voi olla. Voisi olla ensimmäinen ja viimeinen tämän tapainen tapahtuma jääkiekon saralla jos jotain traafista tapahtuisi.

      Tämän kaltaiset hienot tapahtumat nostavat jääkiekon arvostusta Suomessa entisestään, kun tarjotaan jotain erilaista ja uutta Suomen mittakaavassa. Seuraavana vuonna vaikka Tampereen paikallisottelu ja sitten seuraavana länsirannikon hegemoniaottelu. Harmi vaan että TPS ei koskaan tule nykyisillä esityksillään pääsemään talviklassikon makuun. Ei tässä oikein ole kuin Jokerit mahdollinen joukkue ketä vastaan se pelaisi kyseisen ottelun. Ja jos se vielä pelattaisiin Turussa kyllä täälläkin se byrokratia on sellaista, että sitä pyrittäisiin estämään jopa koko tapahtuman osalta kun täällä toi päätöksenteko taito on vähän hidasta ja nihkeää.

      Pakko todeta ihan lopuksi vaan, että harmi ku jokeri fanit olivat suunnitelleet näin hienon idean ja sitten se torpataan viimeisillä metreillä.

      • Joker´s corner

        Vähintäänkin järkevää kieltää jättitifo, joka ei ole paloturvallinen. Muutenkin koko tifotouhu on järjetöntä, mikäli tifon tekijät eivät lunasta kaikkia tifon alle jääneitä istumapaikkoja. Osa tulee kuitenkin seuraamaan ottelua, ei vain pöljäilemään.
        Ja "Klassista" -nimimerkki määritteli hyvin klassikon. Ei joku ottelu tule klassikoksi julistamalla, vaikkakin IFK:n ja Jokereiden ottelut sinänsä eräänlaisia hegemoniaotteluita ovatkin. Ulko-ottelu on vielä kokeilun asteella oleva perhehulluttelu, ei klassikko.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      48
      4874
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3207
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1355
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      180
      1176
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      858
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      63
      855
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      837
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      708
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      478
      690
    Aihe