Helppoa rahaa netistä ILMAISEKSI ja TURVALLISESTI!

Hei!

Netissä on paljon erilaisia keinoja tienata rahaa erilaisilla sivustoilla, toisilla turvallisesti ja toisilla ei.

Paid to Click, lyhyesti PTC, sivustoja on monenlaisia ja ne ovat saaneet suuren suosion viimeisen vuoden aikana. PTC sivustojen toimintaperiaate on lyhyesti se, että sinä klikkaat sivuilla tietyn määrän mainoksia päivässä, yleensä 4-5. Jokaisesta mainoksesta sinulle maksetaan 0.01 euroa eli yksi sentti. Tämä kuulostaa vähältä ja onkin sitä aluksi, mutta kun olet saanut klikattua itsellesi tietyn määrän rahaa, esimerkiksi 60senttiä, niin saat vuokrattua itsellesi referaaleja, jotka klikkaavat puolestasi mainoksia ja saat jokaisesta heidän klikkaamastaan mainoksesta rahaa.

Eli ajatellaan, että sinulla on 200 referaalia, jotka klikkaavat 4 mainosta päivässä, 200 * 0.01e = 2 euroa päivässä! Tämä on mukava tapa ansaita pientä lisätuloa muun ohella ja kannattaa muistaa, että mainosten klikkaus vie vain noin 5 minuuttia päivässä.

Näillä sivustoilla on monia ihmisiä, jotka tienaavat 50e päivässä ja tämä on jo erittäin paljon rahaa. Mutta kannattaa muistaa, että tämä ei tapahdu hetkessä ja sinulta vaaditaan pitkäjänteisyyttä.

PTC sivustoja on todella monia ja suurin osa niistä on huijausta. Itse käytän sivustoa nimeltä Neobux, se on kaikista pitkäaikaisin paid to click sivusto netissä ja se on maksanut jo 30 miljoonaa dollaria!! käyttäjilleen. (Tästä todisteena monet maksutositteet, joita käyttäjät ovat lähettäneet sivuston foorumille)

http://www.neobux.com/?rh=56696C64656565

Kun liityt yllä olevan linkin kautta Neobuxiin, niin saat suuremmalla mahdollisuudella enemmän mainoksia katsottavaksesi!

Iloisia tienaamishetkiä kaikille!(;
Ilmoita


68 Vastausta

Ketjusta on poistettu 31 sääntöjenvastaista viestiä.


Ja tuossa kun 200 referaalia klikkaavat 4 mainosta päivässä niin siitä kuuluisi tulla 200*4*0.01e = 8e!

Eli tämähän oli vielä parempi meille!(;
Mieti nyt miten saada 200 ihmistä sitoutumaan klikkaamaan sinulle 4 mainosta päivässä että saisit muutaman euron päivässä. Ihan kamala organisointi suhteessa rahalliseen voittoon. Opettelemalla joku käsityöammatti pääset helpommalla ja mummotkin kutovat enemmän rahaa katsellessaan televisiota vuodessa kun sinä klikkailemalla ja haalimalla kontakteja viisi vuotta!
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Turha vaivautua klikkailemaan mitään mainoksia, kun voit luoda sivuston tai blogin ja laittaa sinne googlen mainoksia. Ei maksa rahaa eikä vaivaa ja on mielekkäämpää hommaa kuin noi PTC paskat. Jotta tästä threadista olisi oikeasti teille hyötyä, menkää osoitteeseen:

http://ideointi.com/oppaat/helppoarahaa.php

Tuolla teille vähän lisäinformaatiota. Ja idea on sama kuin suomi24 -sivustolla, mainosten esittäminen ja mainostuloilla tienaaminen.
1 VASTAUS:
itse vastailen kaikkiin ilmaisiin kilpailuihin mitä vaan netistä löydän. olen voittanut tuhansilla euroilla palkintoja. tossa mm. A-lehtien kilpailu, mistä voi voittaa 50000 euroa!!! kilpailu päättyy 20.12.2011. http://asiakaspalvelu.a-lehdet.fi/arvonnat/saannot/ ja tällä sivuilla listataan uusia netin kilpailuja: www.kilpailutjaarvonnat.com/ onnea kaikille!
+Lisää kommentti
Ilmoita
Siis höyhenessähän jaetaan rahaa ihan ilmatteeksi. Ongelma on vaan siinä, ettei sinne pääse mitenkää kovin helposti sisälle :D

http://hoyhen.annylene.net/
Ilmoita
Eri tapoja tienata internetissä

http://www.webbisivu.com/tienaanetissa
Ilmoita
http://miten-rahaa-netist.blogspot.fi
Tuolta löydät hyvät ohjeet joilla tienaat varmasti!
1 VASTAUS:
Neobux on hyvä sivu !

http://www.neobux.com/?rh=6A6F706574737573 Suosittelen!

Jos vähänkin tietää mitä tekee niin tienaa yllätävän hyvin lisärahaa!
+Lisää kommentti
Osallistuminen nettikilpailuihin ahkerasti tuottaa hyvässä tapauksessa myös rahaa palkintojen muodossa.

https://www.facebook.com/Peemies
Ilmoita
cashnhits siellä on 7 eri tapaa tienata rahaa helppoa ja nopeeta

http://www.cashnhits.com/index.php?ref=ben982
Ilmoita
www.halpa.info
tuolta löytyy ilmaisia kilpailuja, arvontoja ja alennuksia
Ilmoita
Kyllä sitä netilläkin voi tienata

http://nettiraha.blogspot.fi/
Ilmoita
http://www.perfectapp.biz/?refid=f6974c94

Helpoin tapa tienata rahaa kuukausittain kutsumalla muutama henkilö käyttämään tätä ilmaista älypuhelin sovellusta ennen sovelluksen julkaisua 1. lokakuuta 2013. Ei maksa senttiäkään koskaan.
Ilmoita
http://www.therichkids.com/4544.html,

Yllä oleva on mielestäni myös hyvä.
Ilmoita
Mikä vetää aikuisen ihmisen yrittämään huijaamaan muita?
Rahan ahneus? Henkinen vajaus? Moraalinen löyhyys?

Aikuiset ihmiset, katsokaa peiliin.
Ei ne suuret tulot vaan pienet menot.
Ilmoita
Jaaha, kun muutkin näköjään spämmäävät omia sivujaan tänne niin minäkin sitten.
Yksi sana, vedonlyöntibonukset. Tsekkaa http://www.tienaataskurahaa.com/ , 500€-1000€ helppo voitto. Ohjeet sivulla.

Myös muista tienaamiskeinoista asiaa. Kaikki mitä tarvitsee tietää netissä tienaamisesta:

www.tienaataskurahaa.com
Ilmoita
http://webkilpailut.blogspot.fi

Täältä löydät netin parhaimmat ja tuottoisimmat kilpailut!
Ilmoita
1 VASTAUS:
http://www.twodollarclick.com/index.php?ref=junkku

Tossa olisi tollanen! Vaikuttaa tosi lupaavalta ja tienaat 2 dollaria klikkausta kohden. Vakijäsenenä saa vain 5-6 mainosta päivässä mutta se tekee jo 10 dollaria/päivässä. Jos on ylimääräistä paypal/payza tilillä niin voi hankkia ultimatejäsenyyden 40dollaria/kuukausi ja saada enemmän klikattavaa... 30 mainosta päivässä min 2 dollaria klikkausta kohden = 60 dollaria päivässä.
+Lisää kommentti
Vajaassa kuukaudessa 4,50 dollaria, vielä kolme ja puoli lisää niin pääsee kokeilemaan saako tulot nostettua omalle paypal-tilille.

http://www.clixsense.com/?5476536

Tulojen seurantaa http://smallptcincomes.blogspot.fi/

Naurettavaahan tämä on, mutta tulevalle työttömälle muutamakin kolikko on tärkeitä.
Ilmoita
twodollarclick vaikuttaa luotettavalta
http://www.twodollarclick.com/index.php?ref=sparky999
Ilmoita
Liityin palveluun, mutta se ei anna minulle rahaa mainosten klikkaammisesta, vaikka odottaisin niiden latausta ja klikkaisin niitä uudestaan.
Ilmoita
Pelaan paljon nettipokeripeljä. Joskus voitan ja joskus en. Olen haaveillut jo pitkään et olisi rahaa sijoittaa osakkeisiin koska uskoisin pärjääväni siellä. Törmäsin tällaiseen verkostoon: wenyard.com/frontpage/samsung76 jossa tehdään verkostoa ja pelataan osakesijoitus peliä. Peli on ihan mielenkiintoinen. Joka kolmas päivä tulee tiedote pelissä olevista yrityksistä ja niiden pohjalta porukka sijoittaa miten sijoittaa. Itse lähdin mukaan 95€ sijoituksella jolla sai peliin 50€ sijoitettavaa (loppu 50 meni varmaan kaverille joka keroi minulle ja sen ylälinjalle) Sain kuitenkin 50€ siitä et rekkasin puhelimeni sinne myös. No nyt olen pelannut peliä sillä satasella ja tämänhetkinen arvo oikeassa rahassa on 277€ Peli on ollut auki vasta 5 päivää. Itse en ole saanut rahoja ulos koksa pelin säännöissä on että 30 päivää on pidettävä rahoja sisässä.

Joo tiedän, että moni teistä ajattelee et hölömö sinne meni....itseasiassa niin minäkin, mutta peli on äärimmäisen kiinnostava ja mikäli oikeesti saan sijoitukseni pois 30 päivän päästä niin hieno homma. Pelaahan moni jotain clash of clania ja ostaa oikealla rahalla sielläkin vaikkei voi edes voittaa. :D

Rekistöröidy tästä: wenyard.com/signup/samsung76 jos haluat kokeilla, en takaa mitään muuta kuin, että jos tykkäät pelata rahapelejä tämä on mielenkiintoisimpia mitä itse olen koskaan pelannut :D Muista se on peli ei oikea pörssi!
Ilmoita
Tässä on vähän erilainen tienaus mahdollisuus. Sivu on mypcbackup ja heillä on ilmainen "Affiliate Program" ja tähän voi liittyyä ilmaiseksi. Ideana on että sinä mainostat heidän sivuja. Kun joku liitty mypcbackup käyttäjäksi sinut linkistä niin sinä tienaat $5, jos tämä asiakas tulee maksavaksi asiakkaaksi ja maksaa palveluista niin sinä tienaat heti $120. PayPal tilille on mahdollista sitten siirtää rahat.
Tässä vielä linkki: http://track.mypcbackup.com/?hash=8c8a9c8f
Ilmoita
Parhaiten olen tienannut Clixsensellä, maksaa tehtävistä ja kyselyistä rahaa eikä pointseja. Pienin kotiutussumma on 8 dollaria, omat tulot talven ajalta 16 dollaria.
http://www.clixsense.com/?5476536&sk

Neobux maksaa kyselyistä senttien lisäksi coinseja, jotka voi vaihtaa rahaksi sekä pointseja joita käytetään pelin sisäisenä rahana. Jo 2 dollarin tulon voi kotiuttaa.
http://www.neobux.com/?rh=68656E6E616C6565

Jos päätät kokeilla, voit liittyä linkistä referraalikseni. Jos liityt suoraan Neobux vuokraa sinut jokatapauksessa jonkun toisen referraaliksi.
Ilmoita
Nuo PTC-sivustot täyttä roskaa, ei mitään järkeä käyttää aikaansa saadakseen muutaman kymmenen euroa VUODESSA. Paremmin tienaatte osallistumalla ilmaisiin kilpailuihin ja arvontoihin, joita löytyy vaikka kuinka paljon esim. www.kilpailumaailma.com ja googlella lisää. Jo muutamalla voitolla vuodessa "tienaatte" enemmän!
Ilmoita
Paras ja alkuperäinen PTC-sivusto jo kuusi vuotta toiminnassa! Liity mukaan ansaitsemaan ja hyödynnä synttäritarjoukset!

http://www.neobux.com/?rh=4D6172614E616C6C65
Ilmoita
http://rahaa-internetista.blogspot.fi/

Tuolla olen nyt ainakin itse tehnyt pari viikkoa mukavasti rahaa suosittelen muillekkin!
Ilmoita
Suosittelen tutustumaan myös tähän:

http://ilmaistarahaako.blogspot.fi/
Ilmoita
neobux kai kun sitä oman aikansa jaksaa hakkaa ni kai sieltä jotain saa...

http://www.neobux.com/?rh=6D696B68756F
Ilmoita
oon nyt reilut kaks viikkoo klikkaillu neobuxilla ja tienestit tähän mennessä kulujen kanssa n.4 taalaa. vaatii kyllä pitkäjänteisyyttä reilusti etttä tällä rupee saamaan rahaa mutta 8 vuokrareferaalia on jo listalla ja yksi suora. 1 refelaari klikkaa noin neljä kertaa päivässä ja tienesti näistä on 0.005 senttiä per klikki. ja empire vaan kasvaa... viikonvälein voi vuokrata lisää näitä reffejä ja vuokra aika on kuukauden...
eli 3reffin vuokra on 0.6senttiä ja ne tuottaa äkkiä laskettuna 1.80 - vuokra hinta/kk
mutta ei roomaakaan yhdessä päivässä rakennettu!

http://www.neobux.com/?rh=6D696B68756F
Ilmoita
jatketaan nyt vielä päivitystä... nyt on kulunut noin kuukaus ja kaks viikkoo..
joka päivä oon klikkaillu neobuxia ja koko homman oon hoitanu kännykällä en oo tarvinnu ollenkaa pc:tä tähän hommaan kaikki myös minityöt on onnistunu sillä...
adbrizei oon varmaan noin 50% käynny läpi ja niisät oon saannu kaikki 20 coinssii..
rahaa on kiertyny tähän mennessä suurinpiirtein 20 kymppii ja mitään en oo vieläkään nostanu tuolta pois syystä että ei oikeen oo mitään järkee nostaa tota 2 dollarii pois.. mitä mä sillä saan?! parempihan ne on sijottaa noihin reffeihin... reffei on tällähetkellä 60 ja ens perjantaina saan taas 20-25 riippuen miten kerkee noit senttei tonne tulee... pistän taas jonkun ajan päästä jonkun näköstä päivitystä tästä jutusta jos ketää kiinnostaa ja vaikka ei kiinnostaskaa =))

http://www.neobux.com/?rh=6D696B68756F
Ilmoita
Omien kokemusten perusteella Neobux on yksi parhaista ptc sivuista.
Rahaa ei välttämättä tarvitse sijoittaa vaan voi hankkia minitöistä ja klikkailemalla.
Tulekeehan mukaan!

http://www.neobux.com/?rh=4879646573
Ilmoita
Vedonlyönnillä tienaaminen on valtava työ, joten siitä ei enempää, mutta hyödyntämällä ilmaiset pelirahat vedonlyönnistä ja kasinoista on odotusarvolta kannattavaa kunhan pelaa järkevästi.

- Kasinot: Hyödynnä kaikki ilmaiset pelirahat ja ilmaiskierrokset, jotka EI vaadi talletusta.
Tässä löytyy joitakin, jotka kaikki tunnettuja ja hyviä: http://www.vihjemedia.com/ilmaista-pelirahaa.html
Löytyy pidempiäkin listoja, mutta kaikkiin ei kannata koskea sillä roskaakin on tarjolla. Tuossakin listassa ylin eli Hopa on itselle täysin tuntematon enkä sitä hyödyntäisi
- Vedonlyönti: Talletukset tuplataan. Näitä kannattaa hyödyntää joko osaavalla vedonlyönnillä tai pomminvarmalla tavalla, eli ota aina muutamasta sivustosta bonus samaan aikaan. Itse otin äsken Netbetistä sekä SuomiVegasilta, jotka olivat itselle uusia. Mitä teen? Netbetiltä esim jokin veto 1,95 kertoimella ja Suomivegasilta vastaveto 2,00 kertoimella. Kyllä, tässä häviän koko ajan vähän, mutta kun on tarpeeksi bonusta niin osan bonusrahoistaan voi häivitä. Jos esim. hyödntää kaikki bonukset http://www.vihjemedia.com/veikkausbonukset.html niin on jo kasassa 1450€. Näistä voi hyvinkin osan hävitä

Kasinot tarjoaa myös suuria talletusbonuksia esim. 500 eurolla saa 1000 euroa, mutta näitä ei voi hyödyntää esim. rulettiin jolla näistä saisi oikeasti rahallisen hyödyn. Ehkä järkevällä pelillä noistakin voi saada edun, mutta muistakaa se tärkein:

Bonukset ja ilmaisrahojen idea on että jäät koukkkuun. ÄLÄ JÄÄ. Hyödynnä vain "houkuttimet", ota rahat ja hymyile. Älä pelaa tyhmästi vaan vie rahat :)
wincapita on paras.. mulla on siellä vieläki 20 000e sisällä ja ne on hyvässä tallessa..

poliisilla.
Ilmoita
Parhaat ilmaispelit löydät osoitteesta http://www.ilmaistapelirahaa.info/ilmaispelit/, arvostetuimmat netticasinot osoitteesta http://www.eurocasino-fi.com/netticasinot/ ja suurimmat ilmaiskierrokset osoitteesta www.ilmaiskierroksia.net/ilmaiskierrokset-ja-no-deposit-bonukset/!

Parhaat eurocasinot tarjoaa http://www.eurocasinosuomi.com/ ja http://eurocasinot.net/!
Ilmoita
Kyllä PTC sivustona Paidverts on ehdottomasti paras... omaa tasoa kun saa nostettua niin ei tarvi 0.001 sentin mainoksia katella... ja PV:hen liittyy myös toinen sivusto missä voit tehdä "sijotuksia" ja paljon muuta... Itse tätä näppäilen ja pidän muut tois sijaisina... suuren suosion takia on joutunut muutaman kerran sulkemaan sivuston huoltotilaan kun käyttäjiä on tullut niin suuri määrä että sivu on menny ihan tukkoon... ylläpito parantelee kokoajan sivua että kaikki toimisi niinkuin pitää...

https://www.paidverts.com/ref/Mikhuo
https://www.mytrafficvalue.com/ref/Mikhuo
Ilmoita
aloitin PTC-klikkauksen kuukausi sitten ja samalla aloin pitämään asiata blogia. Jos jotakuta kiinnostaa niin linkistä pääsee blogiini. kehitysideoita otetaan vastaan niin risuina kuin ruusuina.

http://ptc-klikkaus.blogspot.fi/

http://www.neobux.com/?r=Dejay1985
Ilmoita
Paras tapa vuonna 2016 !
Koikeila tätä , toimiva homma!

https://www.youtube.com/watch?v=pyn2ZgWahPE
Ilmoita
vai niin... tiesitte varmaan jo, mut katon showpainii :)
Ilmoita
Minulla on paljon mainoksia sivuilleni http://ilmaista-pelirahaa.biz joka tuottaa paljon rahaa joka kuukausi .
Ilmoita
www.boostfollower.com/buy-facebook-followers/
Ilmoita
Jos haluat ilmaista rahaa helposti ja vaivatta, kannattaa rekisteröityä https://qoinpro.com/da05ad424421be2ce3f948c17a18e11f
Kyseessä palvelussa annetaan joka päivä tilillesi ilmaista kryptovaluuttaa, jonka voi myöhemmässä vaiheessa nostaa rahaksi omalle tilillesi. Sitoumuksia ei ole, welcome =)
Ilmoita
Lienee se helpoin keino kääriä rahaa netistä:

Ilmaista rahaa on helppo saada ja sen voikin sitten yrittää moninkertaistaa ilmaiseksi.
http://www.kuntourheilu.com/2015/09/ilmaisedut-ja-ilmaistarjoukset.html

Johtuu nettikasinoiden ja muiden pelilafkojen verisestä kilpailusta ja kaikki on näin pakotettu jakamaan ilmaisia tervetuliaisia abaut 5-50e. Todellakin sama käyttää kun sitä kerran jaetaan. Voitot voi sitten pitää eikä omaa rahaa tarvitse edes sekoittaa kuvioihin.

Ja näitä on paljon!
Ilmoita
www.internetpokeri.net
Tuolta saa nettipokeriin, kasinoille ja vedonlyöntiin ilmaista pelirahaa. Omaa rahaa ei tarvitse joten pystyy kokeilemaan. Myös bingoon saa kympin lahjaksi.
Ilmoita
http://www.superpay.me/members/withdraw/list.php?refid=696158

Helppo ja nopea. Maksaa monta kertaa päivässä
Ilmoita
hei kuinka nuita referaaleja saa
Ilmoita
Itse saan pientä lisätuloa täyttämällä kyselyitä ajankohtaisista aiheista. Kuukaudessa tienaan näistä noin 100e ja kovin isoa vaivaa ei tartte nähdä sen eteen. Vaikka kyseessä englanninkielinen sivusto, kyselyt on suomeksi! Muitakin tienaus mahdollisuuksia sivustolla on.

https://www.clixsense.com/?4138951
Ilmoita
Helppoa rahaa netistä https://getcryptotab.com/235461
1 VASTAUS:
Helppoa
+Lisää kommentti
Superpayme sivuilla maksut ovat nopeita ja ei tule roskapostia. Itse sain 10€ helposti muutamassa päivässä.

http://www.superpay.me/members/withdraw/list.php?refid=696158

Liittymällä tuosta saat aloituskassaa 0,20€ ja tekemällä muutaman tehtävän saat jo 5€ kasaan!
Ilmoita
tubessa saa hyvin näkyvyyttä ja on yks hyvä rahan lähde suosittelen! käykää tsekkaas tää alottava tubettaja: https://youtu.be/1E2j5j9FjPI itse samaistun häneen todella paljon!
Ilmoita
Helpoin. Pelaa ilmaista rahaa ja pidä voitot
http://www.peemies.net/ilmaiset pelit ja nettipelit/

Näitä voi pelata heti useampia ja voitot voi olla melko isoja
Ilmoita
Sanoisin että paras keino on tämä:

http://www.internetpokeri.net/5463/index.html

Voit pelata täysin ilman omaa rahaa ja pitää voitot. Kohteita on aika monta mitä kokeilla ja voittaa ilmaiseksi.
Ilmoita
Paras paikka lyödä rahoiksi:
http://www.parhaat-matkakohteet.com/2015/07/suomen-ilmaiset-nettikasinot-voita.html
Parhaat ilmaispelit suomalaisille ja voitot on oikeaa rahaa.

Suosittelen
Ilmoita
https://discord.gg/KSvg8US
Tuossa discord serverissä voi voittaa rahaa
Ilmoita
no tuossa ohjeet miten ainaki muutamasta eurosta muutamaan sataan ja rahat saa parissa minuutissa tilille https://youtu.be/oHmzn72gQYY
Ilmoita
Ilmaista rahaa netistä jossa tulokset heittelee nollasta tonneihin. Tuurista kiinni, mutta kannattanee kokeilla kun ei kustanna mitään

http://www.kuntourheilu.com/2016/12/miten-voi-tehda-rahaa-netissa-5-keinoa.html

Kaikkea ilmaisrompettakin löytyy
Ilmoita
Kannattaa käyttää:

https://www.bonusway.fi/?r=4784118

10 euron liittymispalkkio ja kaikki ostokset edullisemmin kuin ennen.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Helppoa rahaa netistä ILMAISEKSI ja TURVALLISESTI!

Hei!

Netissä on paljon erilaisia keinoja tienata rahaa erilaisilla sivustoilla, toisilla turvallisesti ja toisilla ei.

Paid to Click, lyhyesti PTC, sivustoja on monenlaisia ja ne ovat saaneet suuren suosion viimeisen vuoden aikana. PTC sivustojen toimintaperiaate on lyhyesti se, että sinä klikkaat sivuilla tietyn määrän mainoksia päivässä, yleensä 4-5. Jokaisesta mainoksesta sinulle maksetaan 0.01 euroa eli yksi sentti. Tämä kuulostaa vähältä ja onkin sitä aluksi, mutta kun olet saanut klikattua itsellesi tietyn määrän rahaa, esimerkiksi 60senttiä, niin saat vuokrattua itsellesi referaaleja, jotka klikkaavat puolestasi mainoksia ja saat jokaisesta heidän klikkaamastaan mainoksesta rahaa.

Eli ajatellaan, että sinulla on 200 referaalia, jotka klikkaavat 4 mainosta päivässä, 200 * 0.01e = 2 euroa päivässä! Tämä on mukava tapa ansaita pientä lisätuloa muun ohella ja kannattaa muistaa, että mainosten klikkaus vie vain noin 5 minuuttia päivässä.

Näillä sivustoilla on monia ihmisiä, jotka tienaavat 50e päivässä ja tämä on jo erittäin paljon rahaa. Mutta kannattaa muistaa, että tämä ei tapahdu hetkessä ja sinulta vaaditaan pitkäjänteisyyttä.

PTC sivustoja on todella monia ja suurin osa niistä on huijausta. Itse käytän sivustoa nimeltä Neobux, se on kaikista pitkäaikaisin paid to click sivusto netissä ja se on maksanut jo 30 miljoonaa dollaria!! käyttäjilleen. (Tästä todisteena monet maksutositteet, joita käyttäjät ovat lähettäneet sivuston foorumille)

http://www.neobux.com/?rh=56696C64656565

Kun liityt yllä olevan linkin kautta Neobuxiin, niin saat suuremmalla mahdollisuudella enemmän mainoksia katsottavaksesi!

Iloisia tienaamishetkiä kaikille!(;

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta