kun menee facebookissa käyttäjätilin asetuksiin ja sieltä poista tili, niin mitä se tarkoittaa, kun tulee teksti että tilisi on suljettu pois päältä, mutta pystyn silti aktivoimaan sen uudelleen?
Häviääkö facebook profiili kokonaan sen jälkeen, kun sen on sulkenut pois päältä? Mitä se tarkoittaa?
Häviääkö facebook profiili kokonaan sen jälkeen, kun sen on sulkenut pois päältä? Mitä se tarkoittaa?
Vastaukset
Vanhimmat
Ei viela vastauksia.