Talousjärjestelmän tahallinen romahduttaminen

Onko maailman rahaeliitin tietoisena tarkoituksena romahduttaa nykyinen raha- ja talousjärjestelmä?
Joku voisi sanoa, että ei kai nyt sentään. Miten talousromahdus voisi palvella rikkaiden etuja?

Mutta sen se vain tekee.

Eliitin tarkoituksena on romahduttaa nykyinen taloussysteemi, jotta sen tilalle voidaan rakentaa uusi järjestelmä, mikä palvelisi Uuden maailmanjärjestyksen pystyttämistä eli yhden maailmanvaltion synnyttämistä.

Talousromahdus palvelee rikasta eliittiä. Heillä on kiinteää omaisuutta ja kultaa ja ties mitä millä mällätä. Ei nykyisten valuuttojen romahdus heitä liikuta millään tavoin. Hehän voivat luoda koska tahansa uutta rahaa.

Paperiraha voidaan aina vaihtaa toiseen. Ja siitä juuri on kysymys. Dollari halutaan romauttaa, samoin euro, jotta saadaan tilalle uusi maailmanvaluutta.

Lopulta pyritään ja mennään systeemiin, jossa ei ole käteistä rahaa ollenkaan. On vain luottokortillista rahaa, mikä on sidottu siihen, että ihminen suostuu ottamaan itseensä sirun, jossa kaikki tiedot, myös pankkiyhteystiedot, ovat.

Maailman rahaeliitti ei tarvitse rahaa eikä rikkauksia, joita sillä on jo enemmän kuin tarpeeksi. He himoitsevat sen sijaan valtaa, sen kaltaista maailman kaikkien ihmisten kontrollointivaltaa, mitä ei ole historiassa ollut kenelläkään, ei Egyptin faaraoilla, ei Assyyrian hallitsijoilla, ei Babylonian eikä Persian kuninkailla, ei Aleksanteri Suurella, ei Rooman keisareilla, ei Turkin sulttaaneilla, ei Ison-Britannian parlamentilla, ei natsi-Saksan johtajalla, ei Neuvostoliiton politbyroolla, ei Kiinan kommunistisella puolueella Maon johdolla, ei USAn nykyisellä supervallalla ja hegemonialla eikä Euroopan unionilla.

Päästäkseen tähän maailman hallintatavoitteeseensa maailman eri maiden kansallisvaltiot tulee hävittää samoin kuin nykyinen rahajärjestelmäkin.

Kyse on tarkoin harkitusta suunnitelmasta, ei sattumasta tai olosuhteiden vaikutuksesta.

Maailman rahaeliitti koostuu hyvin älykkäistä mutta rikollisista ihmisistä. He pystyvät toteuttamaan pirullista maailman alistamissuunnitelmaansa niin, että suurin osa maailman ihmisistä ei ymmärrä niin tapahtuvan eivätkä he voi uskoa, että mitään sellaista voisikaan tapahtua. Ja jos joku kertoo tällaisista suunnitelmista, raportoija leimataan hulluksi hörhöksi.

Miksi näin?

Koska ihmiset ovat valtaeliitin täydellisesti hallitseman valtamedian tietoihin luottavia lammasmaisia orjia, jotka eivät ota laiskuudessaan ja ennakkoluuloisuudessaan itse asioista selvää. Partaansa naureskelevat illuminaatit kutsuvatkin näitä helposti höynäytettäviä ihmisiä nimellä "sheeple". Itseään muita parempina ja älykkäämpinä pitävät rikkaat elitistit halveksivat näitä heidän mielestään alempiarvoisia ihmisiä sydämensä pohjasta. He ovatkin päättäneet, että tällaisia tyhmyreitä ei pidä olla maailmassa liikaa. He ovat päätyneet laskelmissaan lukuun 500 miljoonaa, kuten lukee esim. USAn Georgian kivipaasissa (Georgia Guidestones).

Nämä 500 miljoonaa ihmistä olisivat rikkaan supereliitin orjia ja palvelijoita. Koko keskiluokka tuhottaisiin. Jäljelle jäisi vain tottelemaan ehdollistettujen orjien luokka. Orwellin kuvittelema todellisuus onkin yhtäkkiä totta.

Jouko Piho
Itsenäisyyspuolueen
kansanedustajaehdokas
Uudenmaan vaalipiirissä

54

806

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • disaster..

      Shock doctrine, shokkidoktriin varmaan on tuttu, sitä on käytetty menestyksellisesti ympäri mailmaa monien maiden talouksien romahduttamiseen ja niiden omistusten haltuunottoon ylikansallisille yrityksille ja tuottamaan eliitille.

      Libertaarit kovin arvostelevat Naomi Kleinin kirjaa aiheesta ja syyttävä virheelllisyyksistä, sotiihan kirjan tekstit libertaarien pyhiä uskonkappaleita vastaan aika lailla liberalisoinnin ihmeitä tekevästä vaikutuksesta, mutta onhan sitä samaa ja ja vastaavaa tietoa saatavissa muualtakin.

    • Kenellä on rahajärjestelmän valvontaoikeus sillä on myös valta.
      Monesta rahasta ei saa yhtä valvontajärjestelmää.
      Mutta joukopihona sen ei pitäisi sinua huolestuttaa!

    • alkaa hahmottua

      Asiaa. Tuon kun saisi kaikille ymmärretyksi. Moni meistä elää ikävä kyllä illuusioissa. Aivan kuten pienemmässä mittakaavassa aikanaan; kaikki naivit jotka olivat ennen Lahden hiihdon MM:iä sitä mieltä että puuron voimalla me vain... hah.
      Nyt silmät auki tähän maailmanpolittiikkaankin. Nämä bisneselitistit yli valtio-, puolue, uskontorajojen ovat tukeneet ennenkin sekasortoa ja tasapainon horjuttamista. Natsien suuri rahoittaja Fritz Tyson oli isä-isä-bussin liikekumppani. Eivät nämä sodilla bisnestä tekevät aatteiden tai oikeuksien puolesta toimi, mutta aatteita, illuusioita ja tietämättömyyttämme käytetään kovalla pokerilla meitä vastaan, manipuloitaessa toisiamme vastaan. Että tälläiset tätä maailmaa oikeasti pyörittää jotka hyötyy sekä hyökkääjistä että puolustavista.

      • vgvgvg

    • vbnbm

      ja maahanmuuttopolitiikasta tuli mieleeni babylonia-vertaus: kun jumala (valtaeliitti) huomasi, että ihmiset (kansa) pystyisivät mihin tahansa, hän hajoitti kielen (rodun)... olisiko parempi olla loukkaamatta eliittiä ja säilyttää itsellä edes jonkinlainen valta?

    • aegawte

      "Maailman rahaeliitti ei tarvitse rahaa eikä rikkauksia, joita sillä on jo enemmän kuin tarpeeksi. He himoitsevat sen sijaan valtaa"

      Väitääkö Jouko että rahalla ei muka saa äärettömästi valtaa? Raha = valtaa. Mitäs se semmonen valta on mitä rahalla ei saa?

      Tää keskustelu pitäs siirtää tonne salaliitto teoriat osioon.

    • Älä sekoile vasuripölijä

      Eihän rahalla saa äärettömästi esimerkiksi sotilaallista valtaa,joka perustuu
      poliittisiin päätöksiin.Toisin sanoen lännen imperialistien hyökkäys esimerkiksi
      Libyaan perustui poliittiisiin päätöksiin,vaikka rahapula vaivaa nykyään jopa
      Yhdysvaltoja.

      Ei tätä keskustelua tarvi siirtää salaliittopalstalle,mutta oleellista meidän
      on huomata,että raha on imperialistien arvovallan välinen esimerkiksi EU:ssa.
      Ei EU-eliitin tarkoitus ole suinkaan hajoittaa pankki -ja rahoitusjärjestelmää
      vaan jatkaa porvarillista kehitystä.Ei se ole demokratiaa.

      Luonnollisesti nämä asiat ymmärretään varsinkin Venäjällä,jossa taloudellinen
      kehitys perustuu demokraattiseen korruptioon,ei porvarilliseen riistoon.

      • aegawte

        Raha = poliittiset päätökset, tämänkin kieltäminen on täysin todellisuuspakoista.
        Yhdysvaltain hallinto on täysin Wallstreetin käsissä todistetusti. Kiinnostaako Wallstreettiä yhdysvaltojen talous > EI, ainostaan omansa.


      • Näin Luulen:

        Kaksoistornien sorruttua ilmoitti Pentagonin johtaja että "kaksi tuhatta miljardia dollaria on kadonnut jäljettömiin".

        http://911research.wtc7.net/sept11/trillions.html

        Itse en usko tuollaiseen. Pikemminkin annettiin etukäteismaksua sotateollisuudelle, jotta heillä olisi varaa kehittää entistä hurjempia aseita.


    • aegawte

      Rahalla nimen omaan saa sitä sotilaallista valtaa, muun väittäminen on täysin naivia. Mitäs sillä rahalla/sotilaallisella vallalla sitten tekee jos ei lisää rahaa? Öljyn/muiden luonnonrikkauksien perässä Yhdysvallat siellä arabimaissa ovat. Muuten ei kiinnostais paskan vertaa.

    • Kallis kokeilu...

      EU on rakennettu ja asiantuntijat ovat sanoneet ympäri maailmaa....että euro maitten aluetta on mahdoton rakentaa...ja tässä se nähdään niin se vaan oli...

      Toisin sanoen epäonnistunut koe...

    • Antimonetaristi

      Ei koko rahajärjestelmää tarvitse romahduttaa. Monetarismissa romahdutetaan vain keskiluokan ja vähävaraisten toimeentulo. Pääoman arvo sen sijaan revalvoidaan. Tätä oppia kannattaa mm. Helsingin yliopiston kansantaloustieteen professori. Sitä kutsutaan "sisäiseksi devalvaatioksi".

      Monetaristien tavoitteena on todellakin hävittää käteinen raha, ja siirtyä ns. puhtaaseen luottotalouteen. Se merkitsee ekonomistisen kastijärjestelmän luomista. Tämän sukupolven velvollisuus onkin hävittää talousjuutalaisuus.

      Koska tiedotusvälineet on siirretty pääoman haltuun, se ei tapahtune kokonaan ilman väkivaltaa. Kannattaa huomata, että tähän kamppailuun pääoma on myös Suomessa varautunut mm. Risto Siilasmaan raportilla. Tavoitteena on irrottaa puolustus kansalaisuudesta, mikä mahdollistaa liipasinherkkien joukkojen ristiinkäyttämisen.

    • kääpä aw

      Nyt on kyllä Jouko katsonut liikaa Alex Jonesin salaliittodokkareita. Se on helppo uskoa kaikenlaiseen sokeaa uskoa vaativaan satuiluun kun on uskovainen. Ei silti etteikö niissä dokkareisa olisi osa sisällöstä asiaakin...

      • surullista

        noin sanoo jokainen vanginvartijatietoisuudessa elävä -- tai sitten nwo-eliitin lakeijan osan valinnut


    • Antimonetaristi

      "Ei voi puhua yhtenäisestä eliitistä, vaan kaikki kilpailevat keskenään ryhmittyminä."

      Roskaa. Talousjuutalainen hajauttaa riskin hankkimalla myös keskenään kilpailevien yritysten osakkeita. Keskenään kilpailevat vain työläiset, eivät "omistajat".

    • ed.

      Maailmaa hallitaan kulissien takaa monien toisiaan vastaan kilpailevien valtaryhmien toimesta. Valta ei siis suinkaan ole yksissä käsissä, vaikka vaihtoehtoinen media yleensä niputtaa nämä salaseurat yhdeksi nipuksi Illuminati-käsitteen alle. David Wilcock on listannut viisi kaikkein voimakkainta ryhmää, jotka voidaan tiivistetysti esittää seuraavasti:
      1. Ryhmä 1A: Rothschild-suvun johtama Illuminati.
      2. Ryhmä 1B: Rockefeller-suvun johtama New World Order (NWO).
      3. Ryhmä 2: Todelliset Temppeliritarit ja kuningas Daavidin sukulinjat. Ryhmä koostuu alkuperäisistä kuninkaallisista suvuista ja heidän jälkeläisistään, jotka syöstiin vallasta Illuminatin toimesta.
      Aikaisemmin ryhmä 2 niputti Illuminatin ja NWO-ryhmän yhdeksi ja samaksi valtakeskittymäksi, koska ne olivat yhteistyössä aina vuoteen 1996 saakka. Tuolloin Rothschild-suvun yksi kärkinimistä löytyi murhattuna, ja jäljet johtivat Rockefellereihin...
      Ryhmä 2 ei kuitenkaan sekään ole puhdas pulmunen, vaan se on Illuminatia ja NWO-ryhmää vastaan taistellessaan turvautunut toisinaan yhtä likaisiin temppuihin kuin vastustajansa.
      4. Uusi kansainvälinen ryhmä – Venäjä ja Aasian salaseurat.
      5. Lähi-idän ryhmä / Salamurhaajien järjestö (Order of Assassins)
      vaikuttaa siltä että totuus on tarua ihmeellisempää ja tulevaisuus näyttää paljastuuko näitä rakenteita,en täysin itsekkään allekirjoita näitä väitteitä...
      mutta kuten tuolla ylempänä linkissä esim. vaihtoehtoiset energiamuodot on jenkeissä patenttien avulla estetty jo 1900 luvun alusta.

      • Antimonetaristi

        Monetarismi on se järjestelmä jolla hallitaan, ja se on juutalaisten muotoilema ideologia. Tämän ideologian ydinkirjoituksiiin kuuluu myös Rotschildin suvun jäsenen kirjoituksia.


    • jatkoa...

      .......... salaisissa projekteissa jalostetut ufoteknologiat antoivat valtavan etulyöntiaseman niitä hallussa pitävälle amerikkalaiselle varjohallitukselle. Teknologioihin pääsy estettiin presidentiltä ja siten jopa Illuminatilta (mm. Clinton yritti tuloksetta päästä käsiksi mustien operaatioiden tietoon). Tämä aiheutti negatiivisen eliitin jakautumisen kahteen eri pääleiriin: eurooppalaista alkuperää olevaan Illuminatiin ja amerikkalaiseen ufoteknologialla hallitsevaan eliittiin. Nämä kaksi eri leiriä istuvat tarvittaessa samoissa keskustelupöydissä ja isännöivät samoja tapahtumia (kuten Bilderberg, CFR, Trilateraalinen komissio), mutta niiden näkemykset planeetan hallinnasta eroavat toisistaan.

      Yhdysvaltojen leiri haluaa perustaa ufoteknologiaan perustuvan tyrannian.

      lisäksi vaikuttaa siltä että hallinta oli alunperin ajoitettu vuoteen 2050, mutta niitä on nopeutettu eikä kaikki mene suunnitelmien mukaan,hutiloidessa tulee virheitä ja olen täysin varma että nämäkin tulevat kaatumaan omaan mahdottomuuteensa, diktatuurit, hierarkiset rakenteet eivät tule kestämään
      koska ne sisältävät aina oman tuhonsa siemenet.

      • Antimonetaristi

        Ufoteknologia, voi helvetti... Olet muuten pahasti väärässä jos oletat diktatuurin hierarkkiseen rakenteeseen. Tosiasiahan on, että nykyisessä diktatuurissa on itsenäinen keskuspankki sekä yhden ja saman mielen omaava joukko josta käytetään nimitystä "(finanssi)markkinat".

        Hierarkkinen rakenne turvaa useimmiten demokratian toteutumista, silloin kun se rakennetaan alhaalta ylöspäin. Huomautan myös, että sanalla diktaatuuri on tarkoitettu alunperin demokratian suojakeinoa, ajallisesti rajattua jaksoa jossa valta on luovutettu valistuneelle henkilölle.


      • hean denderson
        Antimonetaristi kirjoitti:

        Ufoteknologia, voi helvetti... Olet muuten pahasti väärässä jos oletat diktatuurin hierarkkiseen rakenteeseen. Tosiasiahan on, että nykyisessä diktatuurissa on itsenäinen keskuspankki sekä yhden ja saman mielen omaava joukko josta käytetään nimitystä "(finanssi)markkinat".

        Hierarkkinen rakenne turvaa useimmiten demokratian toteutumista, silloin kun se rakennetaan alhaalta ylöspäin. Huomautan myös, että sanalla diktaatuuri on tarkoitettu alunperin demokratian suojakeinoa, ajallisesti rajattua jaksoa jossa valta on luovutettu valistuneelle henkilölle.

        niin... luovutettu 8:lle perheell ja heidän ratsuilleen
        http://deanhenderson.wordpress.com/


    • emme lannistu
      • emme niin...

        helposti leimataan hihhuleiksi, samoilla linjoilla Teemun kanssa toivottavasti pääsee pois...
        kuten näissä viestiketjuissa on todettu rahatalous on hallinnan väline. rakenteellisesti tämä lisää arvojen vääristymää, itsekkyyttä, narsismia, ahneutta
        ja kilpailua.

        yhteinen piirre eliitille on poikkeuksellisen synkkä tulevaisuuden visio, mutta se ei tule toteutumaan..jos kerran ufoteknologiaa on niin mitäpä luulet sallitaanko
        sen täysimittainen käyttö?


      • Antimonetaristi
        emme niin... kirjoitti:

        helposti leimataan hihhuleiksi, samoilla linjoilla Teemun kanssa toivottavasti pääsee pois...
        kuten näissä viestiketjuissa on todettu rahatalous on hallinnan väline. rakenteellisesti tämä lisää arvojen vääristymää, itsekkyyttä, narsismia, ahneutta
        ja kilpailua.

        yhteinen piirre eliitille on poikkeuksellisen synkkä tulevaisuuden visio, mutta se ei tule toteutumaan..jos kerran ufoteknologiaa on niin mitäpä luulet sallitaanko
        sen täysimittainen käyttö?

        "yhteinen piirre eliitille on poikkeuksellisen synkkä tulevaisuuden visio". Siis tavallisen kansalaisen osalta. Heidän oma visionsa on täydellinen vapaus, myös moraalista, kuten Naomi Klein on huomauttanut.


    • krooh pyyh
    • Kuulostaa aika marxilaiselta, mikä on Pihon vakaumuksen tuntien yllättävää.

    • Kossu-fani

      Mahtava kirjoitus. Ollut päässyt aika hyvin sisään asioihin.
      Otan siitä kopion ja julkaisen sen jossakin, tietenkin niin, etten omi sitä itseni tekemäksi.
      http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=25337

      kannattaa liittyä hienoon porukkaan!
      Michel Chossuydovsky on muuten Ottawan taloustieteen proffa, emeritus.
      Isä oli YK diplomaatti, Venäjän juutalaisia ja Kossu itse on opiskellut Sveitsissä ja puhuu 10 kieltä ja kirjoittaa 4:llä kielellä.
      Mahtava ja humaani ihminen joka kantaa huolta maailmasta ja ihmisestä.
      Muistaakseni hänen isänsä veli joutui natsien pidättämäksi ja keskitysleirille.

    • jk

      vai nin

    • jk

      ei voisi vähempää kiinostaa

    • Keep Cash

      Kummallisella tavalla mennään koko ajan kohti sellaisia maksutapoja, jotka ovat enemmän riippuvaisia valtaeliitistä. Ja samalla kertaa sellaisia maksutapoja, joissa voidaan seurata maksajan taipumuksia ja jopa reaaliaikaista liikkumista. Suomessakin tulee koko ajan salakavalia kokeilualoitteita käteisestä luopumisesta. Käteinen on hyvä. Sillä voi maksaa anonyymisti. Heittäkää kortit menemään ja äänestäkää maksutavallanne käteistä joka tilanteessa, jossa voitte. Itse luovuin etukorttienkin käytöstä, kun näköjään niilläkin seurataan ihmisen elämää liian läheltä. Alkoi tulla maínospostia sen perusteella, mitä olin tullut ostaneeksi. Kiva, että huomioidaan, mutta en kaipaa sellaista huomiota, joka vankiin kohdistetaan sellissä, ikäänkuin.

    • Syy ja seuraus

      Täytyy nyt muistaa että rikkaat tarvitsevat köyhiä, mutta köyhät eivät tarvitse rikkaita tullakseen toimeen. Miksi he haluaisivat tulon lähteestään luopua eli köyhistä?

      • lisää voittoja

        Köyhien oltava vieläkin köyhempiä.

        "Globaali finanssikriisi on rikkaitten luokan (transnationaalin kapitalistiluokan; TKL; TCC) käymää globaalia luokkasotaa, mikä on tuhoisaa paitsi osattomille, huono-osaisille ja köyhille ihmisille myös keskiluokalle samoin kuin tietysti hyvinvointivaltiolle...

        "The global financial crisis is a global class war" [Globaali finanssikriisi on globaalia luokkasotaa.]" (Andrew Gavin Marshall)

        "In 2006, Warren Buffett, one of the world’s richest billionaires, said that what is going in is 'class warfare', and that, 'it’s my class, the rich class, that’s making war, and we’re winning'” [Vuonna 2006 Warren Buffett, yksi maailman rikkaimmista miljardööreistä, sanoi, että se, mikä on käynnissä, on "luokkasotaa", ja että "se on minun luokkani, rikkaitten luokka, joka käy sotaa, ja me olemme voittamassa".]

        http://jugement.puheenvuoro.uusisuomi.fi/31974-globaali-finanssikriisi-rikkaitten-kaymaa-globaalia-luokkasotaa

        Entä mitä siitä seuraa? Joillekin vielä suurempia rikkauksia.

        "Velkaantuneet maat pannaan myymään kansalliset omaisuutensa. "

        http://henry2.puheenvuoro.uusisuomi.fi/74298-joudumme-omasta-vapaasta-tahdostamme-tuhoisaan-syoksykierteeseen-1990-lama-oli-vitsi-taman-rin

        "Kansojen varallisuuden ryöstöretki"

        http://anttironkainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/75236-kansojen-varallisuuden-ryöstöretki-–-näin-toimii-euroopan-pysyvä-vakausmekanismi

        "Chossudovskyn mukaan siis IMF:n ja Maailmanpankin toimeenpanemat taloudelliset uudistukset lisäävät köyhyyttä ja velkaantuneisuutta sekä aiheuttavat jopa sotia. Miksi niitä sitten kaikesta huolimatta jatketaan? Mikä on niiden salattu järki?

        "Näiden reformien järki on ensinnäkin luoda olosuhteet yksityiseen, usein ulkomaiseen, pääomaan perustuvan taloudellisen toiminnan laajenemiselle. Ensinnäkin kyseessä olevan maan rahan arvoa alentamalla ne laskevat palkkoja dramaattisesti ja pienentävät näin työvoimakuluja. Ne luovat myös olosuhteet, joissa ulkomainen pääoma voi ottaa haltuun omaisuutta ja varoja yksityistämisohjelmien kautta. Mineraalivaroja aletaan huutokaupata ja kaivosyhtiöt saavat suuria voittoja tuottavia sopimuksia. Reformit avaavat uusia markkinoita globaalitaloudessa, joka on laskusuhdanteessa. Ne sallivat myös rikkaiden maiden hyödykeylijäämien polkumyynnin. Esimerkiksi Saharan eteläpuolisessa Afrikassa nämä ohjelmat ovat johtaneet maiden oman maataloustuotannon syrjäyttämiseen ja korvaamiseen ulkomailta ostettavalla ylijäämäruoalla. En kuitenkaan näe tätä salaliittona vaan mekanismina, jonka sisäinen logiikka johtaa uusien maiden valloittamiseen taloudellista hyväksikäyttöä varten."

        http://www.tammilehto.info/Chossudovsky.htm


    • Antimonetaristi

      Nämä ökyrikkaat paskat jotka alistavat muita on helppo paikallistaa ja päästää päiviltä. Loppujen lopuksi he elävät ainoastaan meidän hyväntehtoisuutemme varassa.

    • Huoli huomisesta

      Uudestaan ja uudestaan syötetään julkisuuteen hankkeita, joiden tarkoitus on saada kaikki ihmiset reaaliaikaiseen valvontaan. Viimeisin uutinen on tältä päivältä. Jo useasti taloudellisesti kannattamattomaksi ja älyttömäksi todettu autojen satelliittivalvonta työntyy puoliväkisin esiin, uudestaan ja uudestaan. Autot ja liikkuminen on tarkoitus käytännössä kansallistaa. Ja luoda samalla järjestelmä, jossa ihmiset eivät pääse hetkeksikään valvonnan ulkopuolelle.

      Jos tarkoitus olisi kerätä liikenteeltä veroja, se onnistuu ilman huippukallista satelliittijärjestelmääkin. Polttoainekulutuksen vähentäminen samoin. Moni on ihmetellyt, että miksei autoilun veroja siirretä suoraan polttoaineeseen, jolloin turha autoilu vähenisi ja veroja ei voisi kiertää. Ammattiautoilijoille voisi luoda veronpalautusjärjestelmän, jos olisi pelkoa, että ammattiliikenne kärsii. Ja polttoaineen verotus on vain yksi helppo ja oikeudenmukainen keino. Muitakin on. Mutta ei. Nyt rakennetaan sellaista tulevaisuutta, jossa hyviä keinoja ovat vain sellaiset, joissa on jatkuva valvonta ja riippuvaisuus hallintoon.

      Kun kansalainen on äärimmäisen riippuvainen hallinnosta ja koko ajan dokumentoitu, arvatkaapa mitä tapahtuu, jos valta kaapataan. Valta jää "ikuisesti" kaappaajalle, koska tämä voi estää kertakaikkisesti kaiken vastarinnan. Tokkopa kansa tulisi edes tietämään, että valta on kaapattu!

      • Antimonetaristi

        Se on jo kaapattu. Valta on keskuspankeissa ja valtiovarainministeriöissä. Toisin sanoen ekonomisteilla, joita kansa ei ole valinnut.

        Ekonomisteista on tullut uusi papisto. Sillä on valmis juutalaisten ideologien muotoilema dogmi. Se lietsoo vihamielisyyttä ei-maallisia uskontoja vastaan.


      • hyvin sanot
        Antimonetaristi kirjoitti:

        Se on jo kaapattu. Valta on keskuspankeissa ja valtiovarainministeriöissä. Toisin sanoen ekonomisteilla, joita kansa ei ole valinnut.

        Ekonomisteista on tullut uusi papisto. Sillä on valmis juutalaisten ideologien muotoilema dogmi. Se lietsoo vihamielisyyttä ei-maallisia uskontoja vastaan.

        Hendersonkin tietää...
        http://deanhenderson.wordpress.com/
        et ole yksin


      • Sirutautoihinjee

        Sirut tulee..kotieläimet, vangit, omaisuus jne..kaikkihan on jo olemassa..tieteiselokuvien kauhuskenaariot vallassa olevien alkavat pikkuhiljaa toteutua..agentti tarinoista tuttuja asioita on jo olemassa..Googlen tapainen laitos soluttautui Suomeen..miksi? koska Lyhyt matka Venäjälle..Google/C.I.A..siviiliversioVenäläisten maaostot Suomessa aidatut alueet lähellä strategisia alueitamme..kaikkihan on selvää..kaikki esivalmistelu on käynnissä. Kohta on aika jolloin jokaisessa on siru ja sormejälkiä ei tarvita..
        Sirutetut autot heh.. kaikissa kännyissä on jo sirut valmiina.


    • Enempi metakkaa!

      Puoliväkisin yritetään saada ihmisiä reaaliaikaiseen valvontaan. Perustelut ovat umpipötyä, mutta valitettavasti ei näyt nousevan ketään vastustamaan mokomaa kähmäkehitystä. Aihe kaipaisi enemmän julkisuutta.

      • ? ????

    • mikätosi?

      En tiedä onko joku oikeasti tahallaan romauttamassa taloutta. Se epäilys alkaa kyllä olla aika lähellä. On se niin järjelle vierasta tämä Suomenkin rahojen lähettäminen ulkomaiden moolokinkitaan. Aivan seinähullua touhua!

    • SuomalainenOrwell

      Mutta mutta Jouko, olethan itsekkin vallanorja..sinulla on taattu tilipussi elät yheiskunnassa eliitin tavoin. Väitän että olet puhumassa, lässyttämäss jonnin joutavia jorinoita lämpimiksesi? Kysyn vain?
      Käytät Lainauksissa älykköjen nimiä ja kenties suoria lainauksia histoian kirjoista? Kysyn vain?
      Miksi Jouko Piho n ajatuksia ei kuulla kyselytunneilla? kysyn vain.
      Nythän olet valittu Suomen kanssa edustamaan.
      Kysynkin tähän lopuksi miksi, jos sinne eduskuntataloon on valittu nyt kansan viisaimmat, ette pysty yhteisesti luomaan linja mikä katsoo hiukan kauemmaksi tulevaisuuteen..puhun nyt 20-50v joka sekin on lyhyt katsoista mutta, kun seuraa edesottamuksianne puhutte vain vaalikauden ajasta maksimi kaksi vaalikautta mennyt ja oleva..hautte toisiann kun viisaus pitäisi olla teissä? Selvitä ihan oikeasti mitä ajat takaa Globalisaatio ajatuksillasi äläkä vain puhu rahasta ja luokkaajatteluista..astu Jumalan saappaisiin mitä oikeasti haluaisit että tästä palneetasta tekisimme..kenties Paratiisin, kenties ydinjäteplaneetan, tai yleesäkin jäteplaneetan?
      Lainaan vielä kerran Veikko Vennamoa "kysyn vain?"

    • Elienhuhuu

      Yksi talous järjestelmä?
      Liittyyköhän tämä jotenkin ison kirjan ennustuksiin viimeisestä vaarasta, keltainen vaara? Kiina, Aurinko, keltaiset(ulkoavaruuden oliot) jne..

      • Antimonetaristi

        Sehän on jo yksi järjestelmä. Se oli lähellä toteutua jo 1930-luvulla. Demokratia voitti tuolloin, mutta nyt se on jo hävinnyt. Tosin taistelu ei ole ohi.

        Kannattaa huomata että mm. USA:n ja Euroopan kapitalistit toimivat itsekin Kiinassa, joten vaara ei ole "keltainen".


    • :(

      EU-johtaja: Euroopan liittovaltion aika on tullut
      EU-johtaja: Euroopan liittovaltion aika on tullut


      Massiivinen eurooppalainen supervaltio on ainoa ratkaisu maanosaamme ravistelevaan taloudelliseen kriisiin, julisti Euroopan komission puheenjohtaja keskiviikkona. Jose Manuel Barroso väitti euron ja Euroopan unionin kohtaloiden olevan toisiinsa sidottuja ja että ainoa vastaus kasvavalle romahduksen uhalle on massiivinen liittovaltio.

      Toimittaja: L.J. Sipilä
      15.9.2011, Verkkomedia.org



      EU-johtaja: Euroopan liittovaltion aika on tullut

      Kreikan kriisin syvetessä Barroso kertoi Euroopan parlamentille: "Olemme vastakkain sukupolven vakavimman haasteen kanssa. Se mitä nyt tarvitsemme on uuden, yhdistävän impulssin, uuden liittovaltion momentin – älkäämme pelätkö käyttämästä tätä sanaa".

      "Oikea tie lopettaa negatiivinen kierre ja vahvistaa euroa on yhtenäisyyden syventäminen, pääosin euro-alueella. Tämä on oikea tie." Hän jopa väitti, että kriisi on "taistelu".

      "Tämä on taistelu perheiden työpaikkojen ja hyvinvoinnin puolesta kaikissa jäsenmaissamme. Tämä on taistelu taloudellisen ja poliittisen Euroopan tulevaisuudesta."

      "Tämä on taistelu sen puolesta mitä Eurooppa edustaa maailmalla. Tämä on taistelu Euroopan integraation puolesta itsessään", hän lisäsi.

      Hänen suora maanvaltauksensa ajoittuu samalle hetkelle kuin kaksi ranskalaista pankkia sai alenneteun luokituksen Moody´s-luottoluokittajalta, yhdeltä kolmesta suuresta luokittajasta. Luokitusalennus johtui pankkien sekaantumisesta Kreikan velkoihin.

      Barroso sanoi, että suurin ongelma ovat uudet säännöt, joilla euro-aluetta johdettaisiin, mutta joita kansalliset parlamentit eivät ole vielä vahvistaneet.

      Barroso lisäsi: "Tässä kritiikin kakofoniassa, vastakritiikissä, taikatemppu- ja ihmelääke-ehdotuksissa, joita heitellään päivittäin on hukkunut se totuus, että kiinteitä, uskottavia ja konkreettisia ehdotuksia on jo tehty – että niistä on sovittu. Mutta ne ovat kestäneet liian kauan, eivätkä ne ole vielä kokonaan toteutuneet."

      "Talous- ja rahaunioni ei voi toimia kunnolla pelkästään päätöksillä, joihin vaaditaan yksimielisyys", Barroso totesi.

      "Sillä jos euroskeptinen marginaaliklikki voi määritellä kannan, jolla yksi jäsenvaltio voi estää päätöksiä, lopputulos on, ettemme ole uskottavia. Tässä ei ole kyse virastojen sijoittamisesta tai vallasta. Tässä on kyse tehokkuudesta ja toimivuudesta."



      Iso-Britannia liittovaltioimisen kärjessä

      Varapääministeri Nick Clegg hylkäsi ehdotukset siitä, että Britannian tulisi käyttää hyväkseen euroalueen kriisin suomaa tilaisuutta neuvotellakseen uudelleen suhteitaan EU:hun uusin sopimuksin.

      London School of Economics'ssa pitämässään puheessa Clegg sanoi: "Tämän kaltaisena päivänä, kun ihmiset ovat puhuneet avoimesti Kreikan mahdollisesta velan maksamatta jättämisestä, avainkysymys ei ole siinä, miten me pyrimme neuvottelemaan uudelleen Ison-Britannian paikan Euroopan unionissa, sopimuksessa, joka ei vielä ole edes toteutunut".

      "Tärkein ja kiireellisin kysymys on, mikä rooli meillä on auttaessamme euroaluetta välttämään vielä suuremman myllerryksen, miten luomme vakautta, jota tarvitaan hyvinvointiin ja työpaikkoihin euroalueella sekä Isossa-Britanniassa."

      "Vakaa ja elinvoimainen euroalue merkitsee todella paljon Britannialle. Sinne menee 40 % kaikesta viennistämme. Yhdessä me kaikki kohtaamme pitkän aikavälin kilpailukykyongelmankin – sitä edes säkillinen uusia sopimuksia ei voi korjata", Glegg sanoi.

      "Tärkeämpää kuin valtiontalous- tai rahapolitiikka on se, mitä nyt tarvitsemme – yhden suuren euromarkkina-alueen syventymistä ja laajentumista. Tämän tulisi olla Ison-Britannian oikea prioriteetti – sillä ajamme Britannian etua parhaiten", hän sanoi.



      Lue myös:

      Uusi kansanyhdistys kutsuu ketjuun Suomen puolesta!

    • :(
    • ?
    • uxxooo.

      Sinänsä ihan hyvä mutta

      Tuossa teoriassa on paljon myös sellaista mikä ei pidä paikkaansa, ei sitten millään. Ei kukaan siruja tule ottamaan, ei vaikka pakotettaisiin. Mahdoton tehtävä.

      Tämä nykyaikainen talousjärjestelmä jota johtaa Usa, ja Eurooppa on kaatumassa vain ja ainoastaan ihmisten vastuuttomien päätösten myötä, sekä turhien ylilyöntien ansiosta. Kun maailma on mennyt perseelleen, niin voihan sitä vaikka minkälaista teoriaa heittää, mutta totuus on kuitenkin se että iät ajat maailmassa pyörii rahat, hämäränä jotka ei valtioiden budjettia heilauta. Rikollisia tulee olemaan jotka ovat lahjottavissa ns rikollisten politiikkojen ansiosta. Huumeet, ja sodat pyörittävät rahaa, ja niin öljykin(usan tuloja) mm.

      Aina on tehty ylilyöntejä, vastuuttomia tekoja joista velan antajat, pankit saavat kärsiä, ja sitten lopulta koko talous kärsii ihmisten typeryyden takia. Kun nykyaikainen elintaso on korkea, ja demokratian hinta on kallis, se myös vaatii kuluttajilta paljon rahaa niihin menoihin jota demokratia ottaa vastaan, jota se tarvitsee.. Suurkapitalistit pitävät huolen siitä että mikään ei ole edullista, mutta eihän kapitalismi pyöri jos elettäisiin kehitysmaiden elintasolla.

      Rikkaat ottavat paremman osan sopasta, keskituloista normaali osan ja vähempi tuloista pienen osan. Niin se vaan menee ja tulee aina menemään.

      Ei ole tässä kysymys mistään salaliitosta, tässä on kysymys yksinkertaisesti YLILYÖNNEISTÄ, Joita on päässyt tulemaan enemmän mitä ennen 90 lukua. Nyky ajan elintaso, kulutusyhteiskunta vaan himoittaa tekemään enemmän rahallisia hankintoja jotka voivat koitua kohtaloksi, kun firman menestyminen ei enää jatku.. Tulee lamat, muut haitat kun eletään ylivarojen.

      Aina USA ja Brittien parlamentti tulee omistamaan suurimman osan kakusta kokonaisuudessaan. Sitten Euroopan johto jälessä. Nämä verottomat palkat eivät anna rahaa valtiolle, joten ei pelaa demokratia, joten ei synny hyvinvointi. Siitä saa kärsiä koko ruumis, myös kaverit, ja kaukaiset ihmiset. Joudutaan maksamaan toisten virheiden takia..

      Maailmassa ei osata, eikä haluta puuttua ajoissa ongelmiin, eikä näiltä ylilyönneiltä voida välttää, jos ei saada jotain rajaa kapitalismin hämärille rajamaille ;)

      T:janne

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      143
      10446
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      2983
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2809
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2117
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1868
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1689
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1616
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1587
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. 82
      1378
    Aihe