Vallan- ja omaisuuskaappaajien vääryydet pulpahtavat nyt esiin

Jumalan Tuomio

Alistettujen, sorrettujen, vallan- ja omaisuudenryöstön kohteeksi joutuneiden kansalaisten alkaessa nyt nousta sortajiaan ja ryöstäjiään vastaan, myös Jumalan Sanan ja lain vastaisesti valtaa ja omaisuutta itselleen kaapanneiden väärinteot alkavat tulla väkisinkin esiin niin lännessä kuin idässä.

Venäjällä vallan itselleen omineiden lähipiiristä löytyy iso joukko miljardöörejä, jotka ovat imeneet Kristukselle kuuluvasta maasta hämmästyttävällä nopeudella itselleen suunnattomat omaisuudet, joilla on sitten hankittu maata, palatseja, huvialuksia ja kaikenlaista maallista rikkautta sieltä mistä vain haluttu ja saatu.

Nyt myös epäilyt Putinin ja Medvedevin salatuista omistuksista ovat pulpahtaneet pintaan kuten seuraava artikkeli paljastaa. Kaksikolla epäillään olevan käytössä jopa parikymmentä arvokasta asuinpaikkaa kuten palatseja Mustan Meren rannalle. Voihan tosin olla, että tämä on enemmän taikka vähemmän panettelua.

Russian leaders’ ‘secret palaces’ provoke outrage
http://www.independent.co.uk/news/world/europe/russian-leadersrsquo-lsquosecret-palacesrsquo-provoke-outrage-2200179.html

Suomesta siirrettiin valtio- ja maanpetoksellisen EU-jäsenyyden myötä omat kymmenien miljardien markkojen arvoiset kultavarannot pois. Missä ne ovat nyt, kenen hallussa? Saako niitä vielä takaisin? Entä kaikki ne miljardit yhteiset eurot, jotka on siirretty maasta ulos uskottomien väärintekijöiden ja luopioiden pyörittämän ateistisen ja antikristillisen EU:n aikana? Milloin Kristukselle kuuluvien varojen takaisinmaksu alkaa maalle, joka oli Jumalan säätämyksen mukaan liitetty Kristuksen kuningaskuntaan?
Kaikki yhteisten varojen siirrot maasta ulos ja kenenkin käyttöön tulee selvittää yksityiskohtaisesti Jumalan Sanan ja lain sekä Jumalalle vannottujen sotilas-, virka- ja tuomarinvalojen, kaste- ja konfirmaatiolupausten pohjalta ja näiden raameissa esimerkiksi sitä varten perustetuissa uusissa oikeuksissa, joissa selvittäjät ja tuomarit asetetaan Jumalan säätämyksen mukaisesti.

Tietäköön jokaikinen Kristukselta valtaa ja omaisuutta varastanut - sillä Kristus omistaa ja hallitsee kaikkea yli koko maanpiirin Kaikkivaltiaan Jumalan kumoamattoman säätämyksen mukaan - että hän ei tule koskaan pääsemään taivaaseen, ellei hän ole tehnyt parannusta niin varkauksistaan kuin muistakin synneistään sekä yrittänyt myös korjata omalta osaltaan aiheuttamaansa vahinkoa. Älköön kukaan myöskään auttako millään tavoin näitä kuninkaallisen vallan ja omaisuuden varastajia.

"Joka käy osille varkaan kanssa, se sieluansa vihaa,..." (Snl. 29:24)

3

168

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jumalan Tuomio

      Jumalan kymmenen käskyn liitto kieltää suoraan varastamisen edellyttäen tietenkin samalla, että omaisuus on hankittu Jumalan Sanan ja lain mukaisesti.

      "Älä varasta." (2.Ms.20:15 & 5.Ms.5:19)

      Minimirangaistus varastamisesta on maksaa varastettu omaisuus takaisin kaksinverroin:

      "Jos joku varastaa härän tai lampaan ja teurastaa tahi myy sen, antakoon viisi raavasta yhdestä härästä ja neljä lammasta yhdestä lampaasta. Jos varas tavataan murtautumasta sisälle ja lyödään kuoliaaksi, ei tappaja ole vereen vikapää. Mutta jos aurinko jo oli noussut, niin tappaja on vereen vikapää. Varas maksakoon korvauksen; mutta jos hänellä ei ole mitään, niin myytäköön hänet varastamansa tavaran korvaukseksi. Jos varastettu eläin, olipa se härkä, aasi tai lammas, tavataan hänen hallustaan elävänä, niin korvatkoon sen kaksinkertaisesti. Jos joku turmelee toiselta pellon tai viinitarhan päästämällä siihen karjansa ja syöttämällä sitä toisen pellossa, antakoon korvaukseksi peltonsa tai viinitarhansa parhaimman kasvun. Jos tuli pääsee irti ja tarttuu orjantappuroihin ja jos kuhilaat tai vilja tai pelto palaa, niin korvatkoon vahingon se, joka on kulovalkean sytyttänyt. Jos joku antaa toiselle rahaa tai tavaraa säilytettäväksi ja se varastetaan tämän talosta, niin varas, jos hänet tavataan, korvatkoon sen kaksinkertaisesti. Mutta jos varasta ei tavata, astukoon talon omistaja Jumalan eteen ja vannokoon, ettei hän ole kädellänsä kajonnut toisen omaan. Jokaisessa anastusasiassa, koskipa se härkää tai aasia tai lammasta tai vaatetta tai mitä tahansa kadonnutta, josta joku sanoo: 'Tämä se on', tulkoon kummankin asia Jumalan eteen; ja se, jonka Jumala tuomitsee syylliseksi, korvatkoon toiselle kaksinkertaisesti. Jos joku antaa toiselle aasin tai härän tai lampaan tai minkä eläimen tahansa säilytettäväksi ja se kuolee tai vahingoittuu tai ryöstetään pois kenenkään näkemättä, niin vala JHVH:n edessä ratkaiskoon heidän välillään, onko toinen kädellänsä kajonnut toisen omaan; omistaja hyväksyköön valan, ja toinen olkoon korvauksesta vapaa. Mutta jos se on häneltä varastettu, korvatkoon sen omistajalle. Jos se on raadeltu, tuokoon sen esiin todistukseksi, eikä hänen tarvitse raadeltua korvata. Jos joku lainaa toiselta elukan ja se vahingoittuu tai kuolee eikä sen omistaja ole saapuvilla, korvatkoon sen. Jos sen omistaja on saapuvilla, ei tarvitse korvausta maksaa; jos se oli vuokralla, olkoon vuokra korvauksena. (2.Ms.22:1-13)

      Ihmisen, etenkään Kristukseen ja Jumalaan liitetyn, kaappaamisesta, varastamisesta ja kaltoin kohtelemisesta ei selviäkään näin vähällä. Rangaistus on yksiselitteisesti kuolema. Poikkeuksena ovat Jumalan valtuuttamat sodat ja vastaavat tilanteet, joissa vihollisia kaapataan vangeiksi.

      "Joka varastaa ihmisen ja joko myy hänet tahi pitää häntä hallussansa, se rangaistakoon kuolemalla." (2.Ms.22:16)

      "Jos joku tavataan siitä, että hän on varastanut jonkun veljistään, israelilaisista, ja kohdellut häntä tylysti tai myynyt hänet, niin varas kuolkoon. Poista paha keskuudestasi." (5.Ms.24:7)

      Kuten hyvin tiedetään, Kristus ei ole kumonnut lakia ja profeettoja, vaan tuli ne täyttämään ja täyttää edelleenkin. Kirjaimellisesti. Älköön kukaan erehtykö sen suhteen.

      "Mutta viholliseni, jotka eivät tahtoneet minua kuninkaaksensa, tuokaa tänne ja teloittakaa minun edessäni." (Luuk.19:27)

    • luopukaa.pahuudestanne

      Venäjän vääryyksistä on kerrottu vuosi kausia mutta samanlaista riistoa on nyt paljastunut uuden hallituksemme toimesta.
      Ei olisi uskottu muutama vuosi sitten että Suomessakin voi olla tällaisia pahuuden palvelijoita päättävissä elimissä. Mutta nyt se on selvääkin selvempi kun ulkomaalaisille annetaan avut ja tuet ilman mitään kritiikkiä vaikka teurastaisivat naisia torilla. Tai raiskaisivat lapsia kerrostalon pihalla.
      Ei olisi vielä tämän ketjun aloituksen aikoihin vuonna 2011 uskottu että SUOMEEN voi tulla näin saatanallinen hallitus ja oikeuslaitos. Mutta näin on käynyt.

      Laittomuus ja saatanan valta on nostanut päätään rakkaassa kotimaassamme. Kuinka meille käynee???

      Vanhuksilta on riistetty lääkitys ja sairaan hoito, nuoremmatkaan eivät pääse hammaslääkäriin mutta ulkomaalaisille terroristeille rahoitetaan kaikki nuo palvelut. Sellaiset päätökset tulevat suoraan helvetistä. Saatanan palvontaan ovat muinaisetkin valtakunnat tuhoutuneet. Kuinka käynee rakkaan Suomen maan?

      "Uskovaisetkin" jotka vuosikausia kauhistelivat pahuutta ja vainoa lähi idässä nyt mielellään auttavat noita vainoajia ja naisten teurastajia mitään välittämättä maamme lapsista tai uhreista.

      ONKO SE LUOPUMUSTA??

    • arviota

      Kulta siirrettiin USA:han, mistä sitä ei saada varmaan enää pois. Kukaan ei tosiasiassa tiedä, onkokaan enää sitä, kun siellä on muitakin kultia. Ja jos haluaa käydä katsomassa, niin näytetään se lokerikko. Eiköhän ole niin, ettei niitä pääse kaikki kerralla katsomaan?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1829
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1828
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1610
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1138
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe