Nato-vastaisia ehdokkaita, niistä on kova pula.

Hei vaan kaikki palstalaiset!

Mä olen hieman vieras teidän sivuillanne, mutta löytyykö Varsinais-Suomen alueelta SDP:n ehdokasta joka on ehdottoman Nato vastainen, mutta vahvasti maanpuolustushenkinen? Jos sellaisia on niin pyydän Teidä. kertomaan minulle ja todennäköisesti myös muille asiasta tässä.

Jos asiallisia vastauksia ei tule – niin etsittäviä ehdokkaita ei liene löytyvän. Sitten olisi hyvä tietää hieman perusteluita. Olen itse Euroopalaisen Puolustusliiton mudostamisen kannalla, mutta ehkä sitä odoteleessa voisimme pitkää terässä ja teroittaa Suomen armeijaa.

Ystävällisin terveisin:

-masson

2

134

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -masson

      ... ette piittaa viestistäni mitään, kuin se olisi toisarvoinen kysymys. Älkää välittäkö, jos mä muilla foorumeilla olen vahingossa tölväissyt, olen myös huumori miehiä ja pystyn nauramaan myös itselleni. Vai mistä tämä hyvin välitinpitämätön suhtautuminen johtuu? Katsokaas ei ole kuitenkaan yhdestä äänestä tai kahdesta äänestä kiinni. Jos jonkun puolueen ehdokas suuresti miellyttävää osaan oikean tavan välittää muille foorumeille sanaa. Minä ole niin anottu liikkuva äänestäjä osaan myös joskus ronskiin sarkastisista puheistani huolimatta välittää sanaa arvokkaasti tai sopivalla tavalla - riippuu keskustelusta eteenpäin.

      Kertokaa minulle se Nato-vastainen, mutta henkilön nimi demareista, joka vastustaa Natoa tai voin minä kummisedälleni tai kummitädilleni soittaa ja kysyä… ei tässä nyt ole kiire

      Muita mietteitä: Olen liikkuva äänestäjä, mutta minulla ei ole hajuakaan siitä, että jos taloudellisia asioita pelkästään ajattelee ja haluaa maksimaalisen hyödyn ehdokastaan, on osattava arvioida meneekö henkilö ylipäätään läpi ja mitä puoluetta kannattaisi äänestää? Laskukoneella sitten , laskien vertaillen ja tehden erilaisia arvioita Hallituspuolueiden todennäköisistä päätöksistä. Tällaiseen ei kuvaan tietenkään ryhdy mutta onhan meillä näitä vaalikoneita, jospa menen yritämään sellaisesta, niiden kysymys asettelu voi toki olla hieman tarkoitushakuinen, mä ole nykyään näissä hyvin, hyvin kriittinen ja tule valistamaan Kansalle omalta osalta, että pitää arvokkaana ääntään eikä kevytmielisesti anna sitä jollekin minusta tuntuu siltä. Saate nähdä tämä asenne leviää ja todella olemme kilpailuttaneet todella kunnolla koko kansa valitut ehdokkaat.

      Eli pitääkö vastuullisen äänestäjän palkata juristi, joka on luotettava, tuntee politiikan kuin omat taskunsa, osaa tehdä henkilökohtaisen budjetin ja kertoa miten se muuttuisi, jos tulisi mikä milloinkin hallitus?

      Kokoomusta en kuitenkaan äänestä, koska heidän jenkinmielisyytensä ei pelkästään tee varovaiseksi vaan myös etoo minua, vaikka ei minulla itse tavallisia amerikkalaisia vastaan tietenkään mitään ole. Ei se ole heidän vikansa välttämättä jos ovat pyrkiytyneet sinne syystä tai toisesta saati syntyneet sinne. Mistä sitä voi ennalta määrätä minne sitä syntyy, tai en ainakaan omailtakohdaltani moista valita tilannetta ennen sikiöaikoja en voi muistaa...

      Eli nyt se ehdokas. Tulisiko se jo?

      PS. Eikö Nato asia olekaan enää ajankohtainen, ajankohtaiseksi se tulle sitten aina vaalien jälkeen. Muista kevään ja kesä 2007 karvaisesti mielessäni. Pelkäsin melkein, että pian nuo Natoaistit kaappaavat vallan. Alun perin oli ei poliittisilla foorumeilla, mutta Nato kannattajat viestivät niin fanaattisesti, vääristelle asioita tai niitä edes itse tuntematta ja se hirveä voilumi sai minut mukaan keskustellun kiroillen. Muuten ole nuoruudessa yliarvioinut korkeammat yleisesikunta ammattiupseerit, nyt huomaan… no jääköön sanomatta. Nykyinen Puheloinen on edeltäjäänsä parempi ja taitavampi, jolloin ensimmäisenä on tiedostettava oma tärkeä paikka ja arvokkuus yhteiskunnassa ja säästelee lausuntoja ja punnitsee sanoja. Hägglund on kuitenkin paras. Hän nimittäin geopoliittisesti näkee maailman aivan samoin, kuin minäkin ja hän on erittäin fiksu sotilas Kenraali EVP, mutta tietenkin reservissä. elikkä uskoakseni astuu palvelukseen jos isänmaa kutusuu. Myöskin ainut tietämäni Kenraali joka minusta sodassa voisi olla Suomen armeijan Ylipäällikkö, muusa tapauksessa se tulisi olla Presidentti. Ei Puheloinenkaan varmaan kovin hassumpi ole, tunnen vain niin vähän hänen mielipiteitään, toisin päin ajatellen se vähäsanaisuus ON JUURI HÄNEN ÄSSÄ JA VALTTIKORTTI.

      Elikkä Se SDP:n Natovastainen, mutta maanpuolustushenkinen ehdokas Varsinais-

      -masson

      • -masson

        etsittäviä ehdokkaita ei liene löytyvän-masson5.2.2011 12:13 ... ette piittaa viestistäni mitään, kuin se olisi toisarvoinen kysymys. Älkää välittäkö, jos mä muilla foorumeilla olen vahingossa tölväissyt, olen myös huumorimiehiä ja pystyn nauramaan myös itselleni. Vai mistä tämä hyvin väliinpitämätön suhtautuminen johtuu?

        Katsokaas ei ole kuitenkaan yhdestä äänestä tai kahdesta äänestä kiinni. Jos jonkun puolueen ehdokas suuresti miellyttää asiallaan vaikka minua, niin osaan oikean tavan välittää muille foorumeille sanaa. Minä ole niin sanottu liikkuvaäänestäjä ja osaan myös joskus ronskiin sarkastisista puheistani huolimatta välittää sanaa arvokkaasti tai sopivalla tavalla - riippuu keskustelusta eteenpäin.

        Kertokaa minulle se Nato-vastainen, henkilön nimi demareista, joka vastustaa Natoa tai voin minä kummisedälleni tai kummitädilleni soittaa ja kysyä… ei tässä nyt ole kiire

        Muita mietteitä: Olen liikkuva äänestäjä, mutta minulla ei ole hajuakaan siitä, että jos taloudellisia asioita pelkästään ajattelee ja haluaa maksimaalisen hyödyn ehdokastaan, on osattava arvioida meneekö henkilö ylipäätään läpi ja mitä puoluetta kannattaisi äänestää? Laskukoneella sitten , laskien vertaillen ja tehden erilaisia arvioita Hallituspuolueiden todennäköisistä päätöksistä ja lupauksista tilitoimiston konsultin hommia... esim. Tällaiseen ei kuvaan tietenkään ryhdy mutta onhan meillä näitä vaalikoneita, jospa menen yrittämään sellaisesta, niiden kysymys asettelu voi toki olla hieman tarkoitushakuinen, mä ole nykyään näissä hyvin, hyvin kriittinen ja tulen valistamaan Kansalle omalta osaltani, että pitää arvokkaana ääntään eikä kevytmielisesti anna sitä jollekin tyyliin "minusta tuntuu siltä". Saatte nähdä tämä asenne leviää ja todella olemme kilpailuttaneet todella kunnolla koko kansan valitut ehdokkaat.

        Eli pitääkö vastuullisen äänestäjän palkata juristi, joka on luotettava, tuntee politiikan kuin omat taskunsa, osaa tehdä henkilökohtaisen budjetin ja kertoa miten se muuttuisi, jos tulisi mikä milloinkin hallitus?

        Kokoomusta en kuitenkaan äänestä, koska heidän jenkk ja Nato mielisyytensä ei pelkästään tee varovaiseksi vaan myös etooa minua hyvin vahvastikkin, tietäen että he ovat ulko- ja turvallisuuspolitiikassaa ns "suurudenhulluja", vaikka ei minulla itse tavallisia amerikkalaisia vastaan tietenkään mitään ole. Ei se ole heidän vikansa välttämättä jos ovat pyrkiytyneet sinne syystä tai toisesta saati syntyneet sinne. Mistä sitä voi ennalta määrätä minne sitä syntyy, tai en ainakaan omaltakohdaltani moista valinta tilannetta ennen sikiöaikoja en voi muistaa.. :)).

        Eli nyt se ehdokas. Tulisiko se jo?

        PS. Eikö Nato asia olekaan enää ajankohtainen, ajankohtaiseksi se tullee sitten aina vaalien jälkeen. Muistan kevään ja kesän 2007 karvaisesti mielessäni. Pelkäsin melkein, että pian nuo "Natonsitit" yhdessä hallituksen kanssa kaappaavat lopullisesti kaiken vallan itseleen ja tilaavat US-merijalkaväen tänne jollakin verukeella. Aivan samanlaisia kuin nuo Yrjö " ja Punaisen Valpon miehet ja kommarit olivat sotien jälkeen. Nyt ymmärän viellä paremmin, jos tunnelma on ollut silloin1940-luvun lopulla, kuin puolihirressä oloa. Alun perin olin "ei poliittisilla foorumeilla", mutta Nato kannattajat viestivät niin fanaattisesti, vääristellen asioita tai niitä edes itse tuntematta ja se hirveä vooluumi, jota ne käytti sai lopulta minut mukaan keskustellun kiroillen. Muuten ole nuoruudessa yliarvioinut korkeammat yleisesikuntaupseerit en heitä menisi myöskään aliarvioimaan, nyt huomaan… no jääköön sanomatta. Nykyinen Puheloinen on edeltäjäänsä parempi ja taitavampi, jolloin ensimmäisenä on tiedostettava oma tärkeä paikka ja arvokkuus yhteiskunnassa ja säästellen omia lausuntoja ja punnitsellen sanoja.

        Hägglund on kuitenkin paras. Hän nimittäin geopoliittisesti näkee maailman aivan samoin, kuin minäkin ja hän on erittäin fiksu sotilas Kenraali EVP, mutta tietenkin reservissä. elikkä uskoakseni astuu palvelukseen jos isänmaa kutusuu. Myöskin ainut tietämäni Kenraali joka minusta sodassa voisi olla Suomen armeijan Ylipäällikkö, muusa tapauksessa se tulisi olla Presidentti. Ei Puheloinenkaan varmaan kovin hassumpi ole, tunnen vain niin vähän hänen mielipiteitään, toisin päin ajatellen se vähäsanaisuus ON JUURI HÄNEN ÄSSÄ JA VALTTIKORTTI.

        Elikkä Se SDP:n Natovastainen, mutta maanpuolustushenkinen ehdokas Varsinais-Suomesta?

        -masson


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      348
      4584
    2. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      27
      2846
    3. Naisiin ei ole luottamista

      Ainakaan useimpiin suurin osa hakee vain hyötyä miehistä tavalla tai toisella.
      Ikävä
      90
      1931
    4. Herätys nyt vittu!

      Laihduta hyvänen aika
      Ikävä
      134
      1875
    5. Minun täytyisi lopettaa

      Kaipaaminen. Siksi kun en pysty mihinkään. Tulee vain harmia kun kaipaan. Olen niin väsynyt, ei kiinnosta mikään, enkä e
      Ikävä
      31
      1805
    6. Olet niin lähellä

      .... mutta en tiedä haluatko nähdä tai kuulla minusta. Minulla on ikävä sua, minua nuorempi nainen.
      Ikävä
      38
      1696
    7. Mies miten reagoisit jos

      satuttais näkemään sattumalta?
      Ikävä
      31
      1613
    8. Hävetkäämme!

      Rydman saa jatkaa. Hymyili leveästi haastattelujen aikana. Mikä meissä on vikana kun tuollainen "mies" ministerinä?
      Perussuomalaiset
      110
      1414
    9. Tänään onkin hyvä päivä

      Selata koko päivän Tinderin hunajaisia naisia. Jospa löytyy se rakkaus. Vähän kuin pelaisi hedelmäpelejä. 💘🍑🍍
      Sinkut
      61
      1309
    10. Miksi rikkaiden pitäisi

      maksaa köyhien ja laiskojen verot, en ymmärrä tätä laskuoppia?
      Maailman menoa
      177
      1282
    Aihe