Keskon johtajat eivät todellisuudessa kuunioita ketään

Anonyymi

Keskon johtajien ajatukset, tavoitteet ja toimenpiteet ovat
huomattavasti pajon pahempia kuin heidän puheensa.

6 kommenttia

Vastaukset

 • Jäämme jännityksellä odottamaan paljastuksiasi.

 • Arvatkaa mitä, Keskolla työskentelee johtajana tyyppi, joka myi omistamansa Polo GTI auton joka uudella omistajalla alkoi heti kuluttamaan rajusti öljyä, tämä johtaja väitti autoa myytäessä, että öljynkulutus on normaalia.

  Sama tyyppi oli lisäksi viritellyt auton moottoria takuuaikana ja ajanut sillä täysin surutta rata-ajoa. Sama tyyppi informoi auton öljynkulutukset reippaasti alemmiksi silloin kun omisti sen ja silloin 0,1 litran kulutukset vakiona, viritettynä sitten oli jo 0,2 litraa tonnilla. Uudella omistajalla meni litra 1800 km matkalla ja öljyvalo oli syttynyt jo ensimmäisen 800 km jälkeen ostosta.

  Nyt tämä Keskon johtaja tuuraa K-Auton laatupäällikköä kesäloman ajan :)

  Että pienet on piirit Keskolla ja K-Autossa.

 • TYöläisen kakaroitahan ne on kaikki K-haaskat.

 • Tuttavani oli kiinassa noin 20v sitten.Korkea keskon johtaja asui samassa hotellissa ja vietti illan suomipoikien kanssa.Oli allekirjoittanut paljon sopimuksia.Ennen lähtöään antoi nuorille miehille paljon kondomeita ja penisilliiniä.Oli parempi varautua aina kaikkeen.Jos vaikka kumi ei kestäisikään.Ja juttu on tosi mutta nimistä ei väliä.

 • Keskon tsuppari yritti maasturilla spåraan bulevardilla. Kova kundi....

 • Samaa voidaan sanoa Biolanista kokemusperäisesti.
  -"Naisten paikka on Sydänmaan suolla!", oli saamani vastaus ilmaisesta harjoittelupaikasta.
  Tuo Sydänmaan suo oli nostettu tyhjäksi yli 10 vuotta aikaisemmin, joten naisten paikka on hellan ja nyrkin välissä Eurassa.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.