Asteroidi törmää Maahan

2036?

Asteroidi Apophis tuskin törmää Maahan vuonna 2029, laski Nasa vuonna 2004. Ei niin, mutta vuonna 2036 näin voi tapahtua, väittävät venäläiset avaruustutkijat nyt.

Venäläisraportin mukaan Apophis törmäisi maapalloon 13. huhtikuuta 2036, jos se osuisi niin sanottuun painovoima-avaimenreikään kulkiessaan Maan ohitse vuonna 2029. Maapallon painovoima vaikuttaa avaimenreiässä niin, että se voisi heilauttaa Apophiksen pois kurssiltaan ja saada sen kiertämään päin planeettaamme seitsemän vuotta myöhemmin.

Nasan mukaan venäläisten hahmottelema skenaario on erittäin epätodennäköinen.

–Teknisesti he ovat oikeassa siinä, että on olemassa mahdollisuus, että vuonna 2036 Apophis törmää Maahan. Mutta todennäköisyys törmäykselle on vain yksi 250000:sta, sanoi Nasan edustaja Donald Yeomans Space.comille.

Yeomans myöntää, että venäläiset ovat laskeneet avaimenreiän vaikutuksen päivälleen oikein. Todennäköisyys sille, että 270-metrinen asteroidi törmäisi itseään pienempään avaimenreikään, on Nasan mukaan kuitenkin minimaalinen.

Yeomansin mukaan vuonna 2029 on joka tapauksessa edessä ”aikamoinen tapaus”, koska Apophis ohittaa maapallon harvinaisen läheltä.

Niinpä asteroidia aiotaan tarkkailla jo sen ohittaessa maan vuodenvaihteessa 2012–2013. Jos se tuntuu olevan törmäyskurssilla, Nasa valmistautuu muuttamaan asteroidin kurssia esimerkiksi törmäämällä siihen avaruusaluksella.

lähde: http://www.uusisuomi.fi/ymparisto/109058-asteroidi-tormaa-maahan-2036-–-nasa-tyrmaa-venalaisvaitteet

16

447

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Merkkien Seuraaja

      Tuosta viestittiin jo joku kuukausi sitten jossain asteroidiketjussa täällä profetioissa. Wikista lisää
      http://en.wikipedia.org/wiki/99942_Apophis

      Tuo murikka on tiedetty jo monta vuotta kuten tuo avaimenreikäkin. Apophis on mielenkiintoisin tunnettu murikka eli asteroidi. Pieniä muutaman metrin - 20 metriä voi myös tulla maahan asti ja ne huomataan vasta muutama päivä ennen maahan tuloa. Pienelläkin on energiaa muutaman ydinpommin vertaa joskin todennäköisyys että osuu suurkaupunkiin on äärimmäisen pieni. Pienempi kuin päävoitto lotossa rivilla 1, 2, 3, 4 ,5 ,6 ja tarvitaaanko vielä 7.

    • 7576567765767788675
    • ttkk

      Aritsonassa on ilmeisesti tuollainen meteoriittikraateri!

      • iso gaymor

        Mustaan GAYHOLEEN maapallon perässä, kuin gayshapallo!! Gay hommat on nimittäin muotia nyt halosen jne. elostelijoiden aikana :c)


    • sgsdfgsgdg
      • KTS (Ei kirj.)

        Tää on 2012 DA14 on pienempi (40-95 metriä) kuin Apophis, joka on 270 metriä halkaisijaltaan. Kaupungin sekin tuhoasi, jos osuisi.

        Molemmat ohittaa maan siinä 30 000 kilometrin etäisyydellä. Tuskin tulevat lähemmäksi.


      • Gienah
        KTS (Ei kirj.) kirjoitti:

        Tää on 2012 DA14 on pienempi (40-95 metriä) kuin Apophis, joka on 270 metriä halkaisijaltaan. Kaupungin sekin tuhoasi, jos osuisi.

        Molemmat ohittaa maan siinä 30 000 kilometrin etäisyydellä. Tuskin tulevat lähemmäksi.

        Asteroidi 2012 DA14 on niin maankaltaisella radalla, että se tulee lähelle maata joka vuoden helmikuussa noin 16. päivänä. 27 000 kilometriä on toisaalta niin lähellä, että maan vetovoima muuttaa sen rataa jo sen verran voimakkaasti, ettei tulevia ohitusetäisyyksiä pystytä enää laskemaan tarkasti. Se on havaittu ensikerran helmikuun 23. päivä ja sen riskiohitukset ovat koko ajan NEO-taulukossa alkaneet 2020 alkaen, eli ensivuoden ohitus on ollut varma.
        http://neo.jpl.nasa.gov/risk/2012da14.html


    • Tuzkinba

      Uskotteko te nyt ton jutun?
      NASA on Illuminaatin lafga ja he haluavat vain pelotella, kun eivät nykysin enään muutakaan voi.

      • ne venäläiset

        Eihän tuossa NASA pelottele vaan venäläiset.


    • Anonyymi

      https://www.armo.info/blogi/article/1351/jeesus-ei-tule-ennen-vuotta-2029

      Jeesus ei tule ennen vuotta 2029

      Julkaistu 30 01 2023 - 01:13 by Keijo

      Ainakin tämän mukaan:

      Paavo Järvisen näky asteroidista (2013)

      Anokaa uskossa : Paavo Järvisen esirukousohjelma. Ensilähetys: 14.2.2013 21:10, Taivas TV7 Jaksonumero: 21

      Ajattelin ensiksi etten sanoisi ollenkaan tätä, mutta olen nähnyt tämän näyn niin monta kertaa tänä iltana, niin ajattelin tuoda sen myös sinulle tiettäväksi.

      Minä näin sellaisen näyn, että avaruudessa kiertää sellainen kooltaan iso ”möhkäle” tai jokin sen tapainen. Sitten siitä irtoaa yllättäen suuri palanen, ikään kuin rautainen kivi ja se sinkoutuu eri radalle ja tulee törmäämään maahan. Törmäyksen voimasta syntyy valtavat tsunamit. Aivan käsittämättömän korkeat aallot lähtee siitä liikkeelle. Kallioita murskaantuu ja alkaa esiintymään maanjäristyksiä. Ihmisiä kuolee paljon tuossa katastrofissa.

      Tunnen sydämessäni kun Raamattu sanoo että ”kerran vielä minä järkytän maat”, eli Jumala tulee ravistelemaan maata. Jotenkin tunnen kehoituksena sanoa, että tämä ravistelu tulee olemaan konkreettinen ja kova.

      Se tulee syntien ja tottelemattomuuden tähden, kun ihmiset on laiminlyöneet Jumalan sanan sekä poikenneet pois ja koska he tekevät niin hirvittävästi vääryyttä ja syntiä, niin tuomiot tulevat ihmiskunnalle.

      Ja kun tuo tapahtuu, siitä ei mene kauan kun Jeesus noutaa omansa kotiin. Alkaa karitsan häät. Niille ihmisille, jotka jäävät tänne, alkaa sen jälkeen hyvin vaikeat ajat. Eli kannattaa nyt jos koskaan huutaa Jumalan puoleen, että Herra auta minua, että olisin valmis siirtymään taivaaseen kun sinä tulet. Jeesuksen nimessä.

      Tom Hornin näky tästä

      https://www.tv7.fi/arkki/yliluonnollista/vieraana-tom-horn_p71547/

      Nasa ennustaa, että suuri asteroidi tulee pian maan ilmakehään.

      Ensilähetys: pe 22.1.2021, Taivas TV7

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Johanneksen ilmestys 16

      1 Ja minä kuulin suuren äänen temppelistä sanovan niille seitsemälle enkelille: "Menkää ja vuodattakaa ne seitsemän Jumalan vihan maljaa maan päälle".

      2 Ja ensimmäinen lähti ja vuodatti maljansa maan päälle; ja tuli pahoja ja ilkeitä paiseita niihin ihmisiin, joissa oli pedon merkki ja jotka kumarsivat sen kuvaa.

      3 Ja toinen enkeli vuodatti maljansa mereen, ja se tuli vereksi, ikäänkuin kuolleen vereksi, ja jokainen elävä olento kuoli, mitä meressä oli.

      4 Ja kolmas enkeli vuodatti maljansa jokiin ja vesilähteisiin, ja ne tulivat vereksi.

      5 Ja minä kuulin vetten enkelin sanovan: "Vanhurskas olet sinä, joka olet ja joka olit, sinä Pyhä, kun näin olet tuominnut.

      6 Sillä pyhien ja profeettain verta he ovat vuodattaneet, ja verta sinä olet antanut heille juoda; sen he ovat ansainneet."

      7 Ja minä kuulin alttarin sanovan: "Totisesti, Herra Jumala, Kaikkivaltias, totiset ja vanhurskaat ovat sinun tuomiosi".

      8 Ja neljäs enkeli vuodatti maljansa aurinkoon, ja sille annettiin valta paahtaa ihmisiä tulella.

      9 Ja ihmiset paahtuivat kovassa helteessä ja pilkkasivat Jumalan nimeä, hänen, jolla on vallassaan nämä vitsaukset; mutta he eivät tehneet parannusta, niin että olisivat antaneet hänelle kunnian.

      10 Ja viides enkeli vuodatti maljansa pedon valtaistuimelle, ja sen valtakunta pimeni; ja he pureskelivat kielensä rikki tuskissansa

      11 ja pilkkasivat taivaan Jumalaa tuskiensa ja paiseittensa tähden, mutta eivät tehneet parannusta teoistansa.

      12 Ja kuudes enkeli vuodatti maljansa suureen Eufrat-virtaan, ja sen vesi kuivui, että tie valmistuisi auringon noususta tuleville kuninkaille.

      13 Ja minä näin lohikäärmeen suusta ja pedon suusta ja väärän profeetan suusta lähtevän kolme saastaista henkeä, sammakon muotoista.

      14 Sillä ne ovat riivaajain henkiä, jotka tekevät ihmeitä; ne lähtevät koko maanpiirin kuningasten luo kokoamaan heidät sotaan Jumalan, Kaikkivaltiaan, suurena päivänä.

      15 -Katso, minä tulen niinkuin varas; autuas se, joka valvoo ja pitää vaatteistansa vaarin, ettei hän kulkisi alastomana eikä hänen häpeätänsä nähtäisi! -

      16 Ja ne kokosivat heidät siihen paikkaan, jonka nimi hebreaksi on Harmagedon.

      17 Ja seitsemäs enkeli vuodatti maljansa ilmaan, ja temppelistä, valtaistuimelta, lähti suuri ääni, joka sanoi: "Se on tapahtunut".

      18 Ja tuli salamoita ja ääniä ja ukkosenjylinää; ja tuli suuri maanjäristys, niin ankara ja suuri maanjäristys, ettei sen vertaista ole ollut siitä asti, kuin ihmisiä on ollut maan päällä.

      19 Ja se suuri kaupunki meni kolmeen osaan, ja kansojen kaupungit kukistuivat. Ja se suuri Babylon tuli muistetuksi Jumalan edessä, niin että hän antoi sille vihansa kiivauden viinimaljan.

      20 Ja kaikki saaret pakenivat, eikä vuoria enää ollut.

      21 Ja suuria rakeita, leiviskän painoisia, satoi taivaasta ihmisten päälle; ja ihmiset pilkkasivat Jumalaa raesateen vitsauksen tähden, sillä se vitsaus oli ylen suuri.

    • Anonyymi

      Kyllä se joku päivä taas maapallo saa osuman isommasta murikasta ja tulee melkoista tuhoa ja se päivä lähestyy kokoajan,enpä taida olla enään sitten elossa ja tuskin on muitakaan ihmisiä

    • Anonyymi

      Meni suunnitelmat uusiksi. Aikaa on vuosi kuitenkin.

    • Anonyymi

      2. Pietarin kirje 3

      1 Tämä on jo toinen kirje, jonka minä kirjoitan teille, rakkaani, ja näissä molemmissa minä muistuttamalla herätän teidän puhdasta mieltänne,

      2 että muistaisitte niitä sanoja, joita pyhät profeetat ennen ovat puhuneet, ja Herran ja Vapahtajan käskyä, jonka te apostoleiltanne olette saaneet.

      3 Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan

      4 ja sanovat: "Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niinkuin se on ollut luomakunnan alusta."

      5 Sillä tietensä he eivät ole tietävinään, että taivaat ja samoin maa, vedestä ja veden kautta rakennettu, olivat ikivanhastaan olemassa Jumalan sanan voimasta

      6 ja että niiden kautta silloinen maailma hukkui vedenpaisumukseen.

      7 Mutta nykyiset taivaat ja maa ovat samalla sanalla talletetut tulelle, säästetyt jumalattomain ihmisten tuomion ja kadotuksen päivään.

      8 Mutta tämä yksi älköön olko teiltä, rakkaani, salassa, että "yksi päivä on Herran edessä niinkuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta niinkuin yksi päivä".

      9 Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, niinkuin muutamat pitävät sitä viivyttelemisenä, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen.

      10 Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat.

      11 Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa,

      12 teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat!

      13 Mutta hänen lupauksensa mukaan me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus asuu.

      14 Sentähden, rakkaani, pyrkikää tätä odottaessanne siihen, että teidät havaittaisiin tahrattomiksi ja nuhteettomiksi, rauhassa, hänen edessänsä;

      15 ja lukekaa meidän Herramme pitkämielisyys pelastukseksi, josta myös meidän rakas veljemme Paavali hänelle annetun viisauden mukaan teille on kirjoittanut;

      16 niinkuin hän tekee kaikissa kirjeissään, kun hän niissä puhuu näistä asioista, vaikka niissä tosin on yhtä ja toista vaikeatajuista, jota tietämättömät ja vakaantumattomat vääntävät kieroon niinkuin muitakin kirjoituksia, omaksi kadotuksekseen.

      17 Koska te siis, rakkaani, tämän jo edeltäpäin tiedätte, niin olkaa varuillanne, ettette rietasten eksymyksen mukaansa tempaamina lankeaisi pois omalta lujalta pohjaltanne,

      18 ja kasvakaa meidän Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen armossa ja tuntemisessa. Hänen olkoon kunnia sekä nyt että hamaan iankaikkisuuden päivään.

      ---------------

      Jesaja 4

      1 Sinä päivänä seitsemän naista tarttuu yhteen mieheen sanoen: "Me syömme omaa leipäämme ja vaatetamme itsemme omilla vaatteilla, kunhan vain meidät otetaan sinun nimiisi; poista meidän häpeämme".

      2 Sinä päivänä on Herran vesa oleva Israelin pelastuneille kaunistus ja kunnia ja maan hedelmä heille korkeus ja loisto.

      3 Ja ne, jotka Siionissa ovat säilyneet ja Jerusalemissa jäljelle jääneet, kutsutaan pyhiksi, kaikki, jotka ovat kirjoitetut Jerusalemissa elävien lukuun-

      4 silloin kun Herra on pessyt pois Siionin tytärten saastan ja huuhtonut Jerusalemista sen verenviat tuomion ja puhdistuksen hengellä.

      5 Ja Herra luo Siionin vuorelle koko asuinsijansa ylle ja sen juhlakokousten ylle pilven päivän ajaksi ja savun ynnä tulenliekin hohteen yöksi, sillä kaiken kirkkauden yllä on oleva peite

      6 ja verho varjoamassa päivän helteeltä sekä turvaamassa ja suojaamassa rajuilmalta ja sateelta.

    • Anonyymi

      Jes. 28:18

      Teidän liittonne kuoleman kanssa pyyhkäistään pois, ja teidän sopimuksenne tuonelan kanssa ei kestä; kun vitsaus tulee niinkuin tulva, niin se teidät maahan tallaa.

      Jer. 10:10

      Mutta Herra on totinen Jumala; hän on elävä Jumala ja iankaikkinen kuningas. Hänen vihastansa vapisee maa, ja kansat eivät kestä hänen suuttumustansa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      147
      10722
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3043
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2859
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2137
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1888
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1709
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1656
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1597
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1543
    10. 83
      1496
    Aihe