Suzuki Kizashi - koska tulee Suomessa myyntiin ?

Suzukistiksi ?

Tätä autoa myydään jo Ruotsissa ja Norjassa sekä Saksassa. Valittu USA:ssa best buy autoksi.

http://fi.automobile.de/cgi/deeplink.pl/suche/cgi/standardsuche.pl?match=exakt&page=detail&LAND=>YPmehrere=&startsort=PREIS asc&s=Suche starten&initcall=1&templatefrom=standard&zusatz1=&HERSTELLER=42&MODELLID=M2110&PREISVON=1000&PREISBIS=&AUFBAU=&TUEREN=&ART=&KRAFTSTOFF=&KW=&ERSTZULASSUNGVON=&ERSTZULASSUNGBIS=&KMVON=&KMBIS=

http://fi.automobile.de/suche/cgi/bild2.pl?ID=18288906

Koska tulee Suomeen ?

16

1331

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei ole

      pitänyt maahantuonnissa muutenkaan isoa valikoimaa joten tuskin tuotakaan saadaan, vaikka olis tomaatilla mulle sopiva menopeli.

    • Samara-mies

      Hiano auto, varmaan SX4 sedanin seuraaja. 5.11.2010 ilmestyneessä Autobildissä sitä esiteltiin räikein kuvin ja kehuin. Siiten teknisissä tiedoissa oli punainen varoitus: "Ei tulossa Suomen markkinoille". Lehti o tuoss vieressäni, joten minä en keksi tätä omasta päästäni.

    • Nose

      Eipähän se taida Suomessa tulla myyntiin. Ajellaan sitten vaan Sviitillä, hyvin se käy näinkin. Erittäin miellyttävä pikkuautoksi.

      • Samara-mies

        SX4 sedan on hyvä sedan. Takakontti vetää reilu 500 litraa. Mutta sitä ei saa enää.


    • Siuzuki

      En usko että tulisi myyntiin, muutenkaan suzukit eivät ole suosiossa täällä suomessa jos vertaa muihin pohjoismaihin. Olen jäänyt kaipaamaan uutta versiota Balenosta jota tiettävästi vielä valmistetaan USA:ssa.

    • Liana -07

      suomeen kun haet sen itse Saksasta...Semmosta oon itekin aatellut tehdä parin vuoden päästä jos ei toi bensan hinta nouse pilviin.Kerkiää toi tullin autoverokin laskemaan sopivaksi.

    • Ei Jopoa!

      Mikähän siihen on syynä, että suzukit eivät ole Suomessa suosiossa? Ettei vain olisi se, että vakavissaan oleva autonostaja menee turhan helposti suzukiliikkeen ohi ostoskierroksellaan. Mallisto sijoittuu mielikuvissa lähinnä kaksipyöräisten ja mopoautojen maastoon. Maasturitkin ovat vaihtoehtoina sieltä pienimmästä päästä. Ihmettelen kovasti, ettei Kizashia ymmärretä tuoda Suomeen. Se ratkaisisi kerralla uskottavuus- ja mallistopulman. Kizashi näyttää autona olevan jotakin sellaista, josta saattaisin jotakin maksaa. Tarkoitan, että en ole mikään japskiautojen ylin ystävä. Suzukin tapa tehdä oikeasti laatua ja Kizashin kokoluokka voisi saada minutkin ostoksille.

      • Onneksi on muita

        Siis Suzukilla ei ole Suomen markkinoilla yhtään perheautoa, eikä tule?

        Kenellekähän mahtavat autojansa myydä? Onkohan valmistaja perillä tästä vallan etukenoisesta myyntipolitiikasta?


      • Toisin on Tanskassa

        Reilu viikko tuli Tanskassa lomamatkalla pyörittyä ja yksi silmiinpistävä piirre oli että siellä Suzukeja oli liikenteessä ihan eri tavalla kuin Suomessa. Myös autoliikkeitten edustuksissa Suzuki oli hyvin esillä. Swiftejä ja Vitaroita näkyi liikenteessä selvästi enemmän kuin esim. Nissaneita.


    • 34t53taq3t

      Mistäköhän johtuu huono menestys Suomen markkinoilla, onko maahantuoja tai jälleenmyyjät sössineet jotakin joskus, vai johtuuko kaikki järjettömästä autojen verotus sotkusta?

    • Altoilija

      Ehkä suuri osa suomalaisista on niin sopuleita ettei uskalleta ostaa kuin muutamaa suosituinta merkkiä. Suzukiahan on ollut jo 80-luvun alusta Suomessa, Alto ja Swift on varmaan tunnetuimpia Suzuki autoja mutta moottoripyörämerkkinäkin varmaan tunnetaan.
      Toinen moottoripyörillä aloittanut merkki Honda taitaa olla saavuttanut vankemman suosion Suomessakin, ehkä Suzuki voisi vaikka Swiftistä kehittää Hondan "Civic TypeR" tyyppisen version.
      Markkinointiponnistelut taitavat olla myös melko heiveröisiä, en muista nähneeni Suzukeista paljon mainoksia autolehdissä.
      Suzuki tarvitsisi jonkin Corolla- ja Avensis luokan auton sedan, HB ja farmarikorisena kiinnostavasti muotoiltuna että suurempi suosio Suomessa olisi mahdollista.

    • suzuki fan

      eiköhän suzuki,kuten muutkin valmistajat panosta amerikan,kiinan,ja venäjän markkinoille eniten resursseja.osto potentiaali löytyy näistä maista.suomi on vain marginaalinen markkina-alue

    • w212350CDI

      Sutsuki on vaan merkkinä niin outo ja omituinen, että se ei suomalaisia kiinnosta. Jos halutaan muovia ja heppoisuutta, kannattaa ostaa KIA tai Toyota. Niissä saat saman "tunnelman", paitsi että arvo säilyy paremmin kuin Sutsukissa.

    • kaupastakotiin

      Juttelin viikonloppuna yhden automiehen kanssa, ei siis myyjä, hän sanoi, että ihmettelee kovasti kuinka noin hyvä auto ei lyö läpi suomessa, hän kehui mm. Vitaran 1.6 peruskonetta ( ei turbo) erittäin lujaksi koneeksi. Edessämme oli näyttelyssä tuo ns. halvempi Vitara
      jutellessamme ja hän sanoi, että on ihme jos näitä ei ala meneen kaupaksi. Siitä oli riisuttu vain joitain lirpakkeita mitä ilmankin tulee toimeen ihan hyvin, silti varustetaso oli ihan tarpeellinen.
      Hintalappu oli vieressä metallivärillä, toimituskuluilla, ja tais olla jotain vielä niin 21 tonnia ja rippeet päälle.
      Siis kyseessä oli aito neliveto, nätillä profiililla ,hyvällä korkealla istuma-asennolla,hyvällä takuulla , eikä siis mikään lintta, mihin pitää ryömiä sisälle. Jonkunlainen ajotietokone oli ja Cd-soitin sisällä, ei mitään tauluteeveetä, hyvin pärjäis noillakin. Autollahan ajetaan kuvittelisin?

      • Nipponkippon

        Olet oikeassa...
        Ainoa minkä tuohon voisi lisätä on automaattivaihteisto.
        Nykyisin taidetaan myydä jo enemmän automaattivaihteisia kuin käsinhämmennettäviä.


    • kjfklsdjfkjsfl

      Suzuki Kizasteli joten ei ole tulossa Suomeen milloinkaan, sitä ei varmaan saa nelivetoisena, hähhäähähä xD

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1780
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1348
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1230
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1150
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1095
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1056
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1019
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1010
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1002
    Aihe