Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mihin EU käyttää nopean toiminnan joukkoja

ninel2010

Gaddafi teurastaa siviilejä lentokoneilla. Gaddafin turvapalvelun sala-ampujat terrorisoivat kanssaa. Ja EUssa kesksutellaan voisko olla syytä varautua pakolaistulvaan.

Eikö ne nopeantoiminnan joukot ole tarkoitettu estämäänhumanitaarisiä katastrofeja. Joukot pitää saada muutamassa päivässä liikkeelle vai mietitäänkö asiaa vasta kun Libyan kuolonuhrien määrä lasketaan tuhansissa.

Mahdollisuus demokratiaan koko Afrikan välimeren rannikolla on nyt mahdollista ja tämä mahdolisuus tuo myös taloudellista kasvua koko välimeren alueelle ja koko EUlle. Mahdollisuutta ei kannata hukata.

NINEL

10

307

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • siihen..

      vuodelta 2003, osunee lähelle.

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/582974

      Mitä taas Afrikan välimeren maihin tulee, niin juuri Egypti, Tunisia ja Libya ovat avanneet talouttaan EU:n toivomusten mukaisesti, Tunisia teki jopa vapaakauppasopimuksen EU:n kanssa, sen jälkeen maiden talous hetkeksi nousi, mutta sitten niissä on käynyt kuin Meksikolle NAFTA-sopimuksen kanssa, sadat tuhannet meksikolaiset joutuivat työttömiksi, kun verorahoilla suuresti tuettu USA-vilja ja elitarvikkeet dumppasivat maan, viljelijät ovat nyt jonottamassa USA:n rajamuurilla, osa on kapinoimassa hallitusta vastaan.

      Muutenkin huvittava ajatus, että joku EU veisi demokratiaa jonnekin, eihän EU itsekään ole mikään demokratia, vaan suuri demokratiavaje ja hyvin kaukana demokratioista. Jopa kallis EU-parlamentti on lähes vallaton, se ei voi esittää lakeja, se voi vain hyväksyä eteensä tulevat suurteollisuuden lobbaamat lakiehdotukset, muutoksia se saa ehdottaa niihin, mutta päättäjien ei tarvitse välittää näiden parlamentaarikkojen höpinöistä ja ehdotuksista mitään. Hieman sama tilanne kuin jos Suomen virkamiesten ja hallituksen ei tarvitsisi välittää eduskunnasta yhtään mitään, eivät kai enään nykyisin juurikaan välitäkkään, lait kun tulevat EU:sta ja eduskunta on enemmänkin kumileimasin.

      • vallaton.parlamentti

        Meitä on huijattu.


    • Irti EU:sta

      "Itäisessä Neuvostoliitossa oli 15 komissaaria, jotka eivät olleet kansan vaan heidän itsensä valitsemia. Suomalaisista pisimmälle pääsi Otto Wille Kuusinen, joka kuului Neuvostoliiton kommunistisen puolueen keskuskomiteaan, sihteeristöön ja puhemiehistöön (poliittiseen toimikuntaan).

      Läntisessä Neuvostoliitossa on 27 komissaaria, jotka eivät myöskään ole kansan vaan heidän itsensä valitsemia vallanpitäjiä. Italian suhteen ei voi olla kenellekään epäselvää, etteikö tiedostusvälineiden omistaminen ole tie valtaan. Läntisen Neuvostoliiton uusi Otto Wille Kuusinen on Cai-Göran Alexander Stubb, joka on jo pitkään on ollut taustapiruna valmistelemassa Euroopan Unionin perustuslakia ja kansallisvaltioiden hävittämistä aivan kuten itäsen Neuvostoliiton aikoina tehtiin. Tänään sodat ovat paperisotia eli yhteiskunnat muutetaan ja alistetaan uuteen Neuvostoliittoon mukamas vapaaehtoisesti kun byrokraatit kirjoittavat yli 100.000 sanaa sisältävän perustuslain EU:lle, jota ei pirukaan pysty lukemaan. Cai-Göran Alexander Stubbin väitöskirjan aiheena oli "Euroopan Unionin joustava yhdentyminen". Samanlainen projekti oli myös O.W.Kuusisella ja hänen Terijoen hallituksellaan. Suomen nykyinen ulkoministeri C.G.A.Stubb on nopein mahdollinen juoksupoika (maratoonari) Euroopan Suurteollisuuden Pyöreän Pöydän järjestölle, joka luotiin julkisivuksi Bilderberg-ryhmän eurooppalaisille jäsenille (sisältäen Turkin, jonka Stubb haluaa pikimiten EU:n jäseneksi).

      Kun itäinen Neuvostoliitto luotiin asein ja pakolla, tämä uusi läntinen Neuvostoliitto luodaan joustavasti yhdentymällä ja siten etteivät kansalaiset edes itse huomaa oman kansallisvaltionsa katoamista ja muuttumistaan eurooppalaiseksi. Tiedostusvälineissä puhutaan ainoastaan kaikesta hyvästä mitä EU tuo mukanaan. Kansanäänestyksiä ei järjestetä vaan poliittinen eliitti jyrää läpi paperisodan ja askel askeleelta lakkauttaa Suomen itsenäisenä valtiona. Euroopan Neuvostossa on jo 47 jäsentä luomassa Suur-Eurooppaa.

      Toisinajattelevien määrä EU:ssa lisääntyy ja pidätyksiä tehdään jo yhä pienimistä syistä tai epäilyksistä kuten Itävallassa 2008, kun toistakymmentä toisinajattelijaa pidettiin pidätettynä koko kesän yli (toukokuusta syyskuuhun) ilman syytöksiä tai todisteita. Heidän tietokoneensa ja irtaimisto kotoa oli takavarikoitu, ja poliisi toivoi löytävänsä jotain, jonka avulla heidät voisi tuomita. Heidät piti kuitenkin vapauttaa ílman, että mitään syytteitä voitiin langettaa.

      Belgian poliisi hyökkäsi Brysselissä vuonna 2004 suomalaisen, naispuolisen taloustoimittajan, ja hänen miehensä, saksalaisen Stern-lehden toimittajan kotitoimistoon, sillä heidän epäiltiin tutkivan EU:n väärinkäytöksiä. EU:n oma korruptionvastainen toimisto "OLAF" ei ollut halukas tutkimaan väärinkäytöksiä. Poliisi iski kotiin, takavarikoi perheen arkistot, tietokoneet ja kännykät sekä piti miehen pidätettynä kuulusteluja varten koko päivän. Hän ei saanut soittaa edes vaimolleen. Hänelle sanottiin, että asiat voisivat olla huonommin - hän voisi olla Burmassa."

      • Vallatonta menoa

        "Alimmaisena toimii nk parlamentti vaikka sillä ei ole parlamentaarista valtaa. Se koostuu MEPeistä joiden tehtävä on hyväksyä Johtoelimien, Komission ja/tai työryhmiltä putoilevat lait. Sillä ei ole/ei saa olla tietoa 3000 lakeja yms valmistelevasta valiokunnasta, henkilöistä, käsitellyistä asioista. Parlamentti ei voi/ei saa esittää lakeja. Yksikään lainvalmistelu ei tule sen käsittelyyn."

        http://erilainen.wordpress.com/category/eu-perustuslaki-kavallus/


      • sen suuri
        Vallatonta menoa kirjoitti:

        "Alimmaisena toimii nk parlamentti vaikka sillä ei ole parlamentaarista valtaa. Se koostuu MEPeistä joiden tehtävä on hyväksyä Johtoelimien, Komission ja/tai työryhmiltä putoilevat lait. Sillä ei ole/ei saa olla tietoa 3000 lakeja yms valmistelevasta valiokunnasta, henkilöistä, käsitellyistä asioista. Parlamentti ei voi/ei saa esittää lakeja. Yksikään lainvalmistelu ei tule sen käsittelyyn."

        http://erilainen.wordpress.com/category/eu-perustuslaki-kavallus/

        ...iskeEU kohta?


      • No mutta
        sen suuri kirjoitti:

        ...iskeEU kohta?

        Miksi iskisi, asiaahan tuolla.


      • Tästä..

      • Faktaahan se

    • Enemmän Suolaa

      "Itäisfesfsfä Neuvosftoliitosfsfa oli 15 komisfsfaarria, jotka eivät olleet kansfan vaan heidän itsfensfä valitsfemia. sfuomalaisfisfta pisfimmälle pääsfi Otto Wille Kuusfinen, joka kuului Neuvosftoliiton kommunisftisfen puolueen kesfkusfkomiteaan, sfihteerrisftöön ja puhemiehisftöön (poliittisfeen toimikuntaan).

      Läntisfesfsfä Neuvosftoliitosfsfa on 27 komisfsfaarria, jotka eivät myösfkään ole kansfan vaan heidän itsfensfä valitsfemia vallanpitäjiä. Italian sfuhteen ei voi olla kenellekään epäsfelvää, etteikö tiedosftusfvälineiden omisftaminen ole tie valtaan. Läntisfen Neuvosftoliiton uusfi Otto Wille Kuusfinen on Cai-Görran Alexanderr sftubb, joka on jo pitkään on ollut tausftapirruna valmisftelemasfsfa Eurroopan Unionin perrusftusflakia ja kansfallisfvaltioiden hävittämisftä aivan kuten itäsfen Neuvosftoliiton aikoina tehtiin. Tänään sfodat ovat paperrisfotia eli yhteisfkunnat muutetaan ja alisftetaan uuteen Neuvosftoliittoon mukamasf vapaaehtoisfesfti kun byrrokrraatit kirrjoittavat yli 100.000 sfanaa sfisfältävän perrusftusflain EU:lle, jota ei pirrukaan pysfty lukemaan. Cai-Görran Alexanderr sftubbin väitösfkirrjan aiheena oli "Eurroopan Unionin jousftava yhdentyminen". sfamanlainen prrojekti oli myösf O.W.Kuusfisfella ja hänen Terrijoen hallituksfellaan. sfuomen nykyinen ulkominisfterri C.G.A.sftubb on nopein mahdollinen juoksfupoika (marratoonarri) Eurroopan sfuurrteollisfuuden Pyörreän Pöydän järrjesftölle, joka luotiin julkisfivuksfi Bilderrberrg-rryhmän eurrooppalaisfille jäsfenille (sfisfältäen Turrkin, jonka sftubb haluaa pikimiten EU:n jäsfeneksfi).

      Kun itäinen Neuvosftoliitto luotiin asfein ja pakolla, tämä uusfi läntinen Neuvosftoliitto luodaan jousftavasfti yhdentymällä ja sfiten etteivät kansfalaisfet edesf itsfe huomaa oman kansfallisfvaltionsfa katoamisfta ja muuttumisftaan eurrooppalaisfeksfi. Tiedosftusfvälineisfsfä puhutaan ainoasftaan kaikesfta hyväsftä mitä EU tuo mukanaan. Kansfanäänesftyksfiä ei järrjesftetä vaan poliittinen eliitti jyrrää läpi paperrisfodan ja asfkel asfkeleelta lakkauttaa sfuomen itsfenäisfenä valtiona. Eurroopan Neuvosftosfsfa on jo 47 jäsfentä luomasfsfa sfuurr-Eurrooppaa.

      Toisfinajattelevien määrrä EU:sfsfa lisfääntyy ja pidätyksfiä tehdään jo yhä pienimisftä sfyisftä tai epäilyksfisftä kuten Itävallasfsfa 2008, kun toisftakymmentä toisfinajattelijaa pidettiin pidätettynä koko kesfän yli (toukokuusfta sfyysfkuuhun) ilman sfyytöksfiä tai todisfteita. Heidän tietokoneensfa ja irrtaimisfto kotoa oli takavarrikoitu, ja poliisfi toivoi löytävänsfä jotain, jonka avulla heidät voisfi tuomita. Heidät piti kuitenkin vapauttaa ílman, että mitään sfyytteitä voitiin langettaa.

      Belgian poliisfi hyökkäsfi Brrysfsfelisfsfä vuonna 2004 sfuomalaisfen, naisfpuolisfen talousftoimittajan, ja hänen miehensfä, sfaksfalaisfen sfterrn-lehden toimittajan kotitoimisftoon, sfillä heidän epäiltiin tutkivan EU:n väärrinkäytöksfiä. EU:n oma korrrruptionvasftainen toimisfto "OLAF" ei ollut halukasf tutkimaan väärrinkäytöksfiä. Poliisfi isfki kotiin, takavarrikoi perrheen arrkisftot, tietokoneet ja kännykät sfekä piti miehen pidätettynä kuulusfteluja varrten koko päivän. Hän ei sfaanut sfoittaa edesf vaimolleen. Hänelle sfanottiin, että asfiat voisfivat olla huonommin - hän voisfi olla Burrmasfsfa."

    • ssssssssssssssssssss

      Seurusteluun keskenään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2257
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe