Ulkomusiikillisuus ja syrjintä

Läski itse

Pitäisikö näkövammaiset, kuulovammaiset, invalidit ja mustalaiset ja kielitaidottomat ja lihavat päästää kaikki jatkoon laulukisoissa vaan ihan sen oman erityisominaisuuden perusteella, vaikkei osais pätkääkään laulaa? Ettei vaan kukaan pääsis sanomaan, että syrjitään. Tämmöiseksi tämä Suomi on mennyt, haetaan vammasta tai jostain leimasta sellaista kilpeä arvostelulle silloin kuin joutuu samalle viivalle muiden kanssa johon oma ominaisuus ei liity tippaakaan.

Olen kuulllut omin korvin, kun romaninaiset ovat jääneet myymälävarkaudesta kiinni ja huutaneet että tämä on "syrjintää, syrjintää ja rasismia" Joillakin on ilmeisesti omasta mielestään oikeus rikkoa lakia syntyperänsä takia.

Mun varmaan kannattais hakea kans tonne Idolsiin, niin pääsis lööppeihin "Joni syrjii läskejä". Minä en osaa yhtään laulaa, mutta hei eihän sillä ollutkaan mitään merkitystä....

7

352

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei ole tasa-arvosta

      Pitää olla erikoisen hyvä, jos on vaikka läski ja normaalipainoinen vastakkain loppufinaalissa niin sen läskin pitää olla selvästi parempi laulajana. Jos ne on yhtä hyviä niin se normipainoinen voittaa aina. Sama pätee muihinkin "erikoisuuksiin" että pitää olla tuplasti tai triplasti parempi kuin ulkoisilla avuilla pärjäävämpi kanssakilpailija. Niin se vaan on.

      • joo.

        ei kannata olla läski kun voi olla normaalipainoinenkin.


      • läski itse

        Mutta nyt ei puhuta finaaleista vaan koelauluista, joissa tuomaristo päättää. Äänestävät ihmiset eli yleisö tietty päättää miten päättää niistä jotka on kelpuutettu yleensä mukaan.

        American Idolissa voitti läski ja musta toisella kaudella, vaikka toiseksi tullut oli parempi laulaja. Mutta toiseksi tullut olikin homo. Amerikassa läskiys ja ihonväri painaa vähemmän kuin homous. Samoin kävi Adam Lambertin - tuli toiseks eikä kukaan enää muista kuka voitti.


      • läski itse
        joo. kirjoitti:

        ei kannata olla läski kun voi olla normaalipainoinenkin.

        "ei kannata olla läski kun voi olla normaalipainoinenkin."

        Ylipaino voi johtua muustakin kuin ylensyömisestä. Muun muassa lääkehoidosta ja sairaudesta.


      • mieltä;

        viimeistään siinä vaiheessa kun yleisö pääsee äänestämään laulutaito menettää merkityksensä. Tuomarit valitsevat finaaleihin sellaiset kilpailijat, jotka osaavat laulaa riittävän hyvin. Erot kilpailijoiden välillä tulevat muista henkilökohtaisista ominaisuuksista.


      • niin paljon opittava
        mieltä; kirjoitti:

        viimeistään siinä vaiheessa kun yleisö pääsee äänestämään laulutaito menettää merkityksensä. Tuomarit valitsevat finaaleihin sellaiset kilpailijat, jotka osaavat laulaa riittävän hyvin. Erot kilpailijoiden välillä tulevat muista henkilökohtaisista ominaisuuksista.

        sellaisista maista kuten Pohjois-Korea, jossa toki kansa ei pääse mitään viihdetaiteilijoiden suosiota ratkaisemaan. Siellä kuunnellaan ihan mielellään sellaista musiikkia kuin valtiollinen radiokanava haluaa kansalle tarjota.
        Pohjois-Korea on maailman paras maa, jossa asuvat ihmiset elävät oikeassa paratiisissa. Ne onnettomat ihmiset, jotka joutuvat elämään Pohjois-Korean ulkopuolella, saavat tyytyä vain markkinavoimien vääristämään musiikilliseen tarjointaan.


    • Syntinen homous

      - Perä perä oli paratiisi! The St Penis oli täydellinen! En ole koskaan nähnyt niin sinistä terskaa. Mahtava panopaikka, hän kuvaili Fitterissä.

      "Poptähti Adam Lambert kuvaili Twitterissä tunnelmiaan yhteiseltä paratiisilomalta BB-voittaja Sauli Koskisen kanssa.

      Miehet lomailivat Bora Boran saarella Tyynellä valtamerellä, josta valokuvaajat bongasivat heidät ajelemasta vesiskoottereilla pitkin turkoosia ulappaa.

      – Bora Bora oli paratiisi! The St Regis oli täydellinen! En ole koskaan nähnyt niin sinistä vettä. Mahtava pakopaikka, hän kuvaili Twitterissä.

      (MTV3) "

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      199
      4750
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      277
      2884
    3. 134
      1747
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      210
      1458
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1421
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1176
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1144
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1119
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1087
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1071
    Aihe