Ulkomusiikillisuus ja syrjintä

Läski itse

Pitäisikö näkövammaiset, kuulovammaiset, invalidit ja mustalaiset ja kielitaidottomat ja lihavat päästää kaikki jatkoon laulukisoissa vaan ihan sen oman erityisominaisuuden perusteella, vaikkei osais pätkääkään laulaa? Ettei vaan kukaan pääsis sanomaan, että syrjitään. Tämmöiseksi tämä Suomi on mennyt, haetaan vammasta tai jostain leimasta sellaista kilpeä arvostelulle silloin kuin joutuu samalle viivalle muiden kanssa johon oma ominaisuus ei liity tippaakaan.

Olen kuulllut omin korvin, kun romaninaiset ovat jääneet myymälävarkaudesta kiinni ja huutaneet että tämä on "syrjintää, syrjintää ja rasismia" Joillakin on ilmeisesti omasta mielestään oikeus rikkoa lakia syntyperänsä takia.

Mun varmaan kannattais hakea kans tonne Idolsiin, niin pääsis lööppeihin "Joni syrjii läskejä". Minä en osaa yhtään laulaa, mutta hei eihän sillä ollutkaan mitään merkitystä....

7

348

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei ole tasa-arvosta

      Pitää olla erikoisen hyvä, jos on vaikka läski ja normaalipainoinen vastakkain loppufinaalissa niin sen läskin pitää olla selvästi parempi laulajana. Jos ne on yhtä hyviä niin se normipainoinen voittaa aina. Sama pätee muihinkin "erikoisuuksiin" että pitää olla tuplasti tai triplasti parempi kuin ulkoisilla avuilla pärjäävämpi kanssakilpailija. Niin se vaan on.

      • joo.

        ei kannata olla läski kun voi olla normaalipainoinenkin.


      • läski itse

        Mutta nyt ei puhuta finaaleista vaan koelauluista, joissa tuomaristo päättää. Äänestävät ihmiset eli yleisö tietty päättää miten päättää niistä jotka on kelpuutettu yleensä mukaan.

        American Idolissa voitti läski ja musta toisella kaudella, vaikka toiseksi tullut oli parempi laulaja. Mutta toiseksi tullut olikin homo. Amerikassa läskiys ja ihonväri painaa vähemmän kuin homous. Samoin kävi Adam Lambertin - tuli toiseks eikä kukaan enää muista kuka voitti.


      • läski itse
        joo. kirjoitti:

        ei kannata olla läski kun voi olla normaalipainoinenkin.

        "ei kannata olla läski kun voi olla normaalipainoinenkin."

        Ylipaino voi johtua muustakin kuin ylensyömisestä. Muun muassa lääkehoidosta ja sairaudesta.


      • mieltä;

        viimeistään siinä vaiheessa kun yleisö pääsee äänestämään laulutaito menettää merkityksensä. Tuomarit valitsevat finaaleihin sellaiset kilpailijat, jotka osaavat laulaa riittävän hyvin. Erot kilpailijoiden välillä tulevat muista henkilökohtaisista ominaisuuksista.


      • niin paljon opittava
        mieltä; kirjoitti:

        viimeistään siinä vaiheessa kun yleisö pääsee äänestämään laulutaito menettää merkityksensä. Tuomarit valitsevat finaaleihin sellaiset kilpailijat, jotka osaavat laulaa riittävän hyvin. Erot kilpailijoiden välillä tulevat muista henkilökohtaisista ominaisuuksista.

        sellaisista maista kuten Pohjois-Korea, jossa toki kansa ei pääse mitään viihdetaiteilijoiden suosiota ratkaisemaan. Siellä kuunnellaan ihan mielellään sellaista musiikkia kuin valtiollinen radiokanava haluaa kansalle tarjota.
        Pohjois-Korea on maailman paras maa, jossa asuvat ihmiset elävät oikeassa paratiisissa. Ne onnettomat ihmiset, jotka joutuvat elämään Pohjois-Korean ulkopuolella, saavat tyytyä vain markkinavoimien vääristämään musiikilliseen tarjointaan.


    • Syntinen homous

      - Perä perä oli paratiisi! The St Penis oli täydellinen! En ole koskaan nähnyt niin sinistä terskaa. Mahtava panopaikka, hän kuvaili Fitterissä.

      "Poptähti Adam Lambert kuvaili Twitterissä tunnelmiaan yhteiseltä paratiisilomalta BB-voittaja Sauli Koskisen kanssa.

      Miehet lomailivat Bora Boran saarella Tyynellä valtamerellä, josta valokuvaajat bongasivat heidät ajelemasta vesiskoottereilla pitkin turkoosia ulappaa.

      – Bora Bora oli paratiisi! The St Regis oli täydellinen! En ole koskaan nähnyt niin sinistä vettä. Mahtava pakopaikka, hän kuvaili Twitterissä.

      (MTV3) "

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1815
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1203
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1146
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe