Kokemuksia

................

Kirjoitin tänne jo aikaisemmin eräästä enkelikokemuksesta, jossa tuntematon nainen tuli neuvomaan minua, kun olin pyytänyt mielessäni apua ongelmiini.

Koin viime yönä hämmästyttävän kokemuksen enkeleihin liittyen. Kun olin käynyt makuulle vuoteeseen, niin tunsin, että en ole yksin. Pystyin aistimaan vierelläni jonkinlaisen hyvän henkiolennon. Tunsin oloni levolliseksi ja hyväksi, ja tämä henkiolento sanoi, että hän tulee olemaan kanssani niin kauan kun tarvin, koska hän on kuullut avunpyyntöni ja huomannut, että minulla on vaikeuksia elämäni eri osa-alueilla. En voinut nähdä tätä henkiolentoa, tai "enkeliä" vierelläni, mutta kun suljin silmäni, niin kykenin aistimaan hänet ja kuvittelemaan miltä hän näyttää. Hän tuntui todella tutulta, aivan kuin olisin nähnyt hänet aikaisemmin jossain (ja tuntenut hänet koko elämäni), mutta en saanut mieleeni, että missä olisin voinut nähdä hänet aikaisemmin.
Enkeli pyysi minua miettimään suurinta tämänhetkistä ongelmaa elämässäni. Ymmärsin heti, että hän tarkoitti minun todella huonoja välejä vanhempiini ja kaikkea kamalaa, mitä olin heille sanonut. Enkeli pyysi minua sulkemaan silmäni ja rentoutumaan. Nukahdin heti.
Näin unen, jossa olin jäänyt orvoksi, koska vanhempani olivat kuolleet auto-onnettomuudessa. Muistin unessa kaikki törkeydet, mitä olin heille sanonut (tosielämässä), ja kaduin kamalasti sitä, että olin käyttäytynyt julmasti heitä kohtaan, vaikka he olivat vain yrittäneet auttaa minua.
Uni oli niin realistinen, että muistan siitä jokaisen yksityiskohdan. Muutin asumaan tätini luokse, ja juttelin hänen kanssaan vanhemmistani ja siitä, kuinka paha mieli minulla on. Sitten uneen ilmaantui enkeli, joka oli puhunut minulle ennen nukahtamistani. Hän otti kasvoni käsiensä väliin, katsoi minua suoraan silmiin ja kysyi "Mitä tunnet?". Sitten heräsin, ja tajusin, että vanhempani ovat elossa ja aloin itkeä, koska rakastan heitä niin paljon. Tiedän nyt, että elämä ilman heitä ei olisi läheskään yhtä ihanaa ja turvallista.

Minulle on känynyt samankaltainen kokemus nuorempana, kun riitelin usein siskon ja veljen kanssa, ja käyttäydyin törkeästi heitä kohtaan.
Kerran, kun olin sanonut heille toivovani, että he kuolisivat, näin taas unen, joka sai minut näkemään asiat oikeassa valossa. Unessa sisko ja veli olivat kuolleet, ja istuin polvillani maassa itkemässä. Näin kaksi niittyä, joita erotti matala puuaita. Aidan toisella puolella oli kaunis kukkaniitty, vihreitä metsiä ja sininen taivas. Halusin ylittää aidan, mutta jokin esti minua liikkumasta. Sillä puolella aitaa, jossa minä seisoin, oli syksyistä, sateista ja surullista. Luokseni käveli omituinen lyhyt mies, joka sanoi, että menettäisin sisarukseni lopullisesti, ellen katuisi ja kohtelisi heitä paremmin. Sanoin kyynelten läpi katuvani ja rakastavani heitä. Juuri silloin sisko ja veli kävelivät aidan luokse, kiipesivät sen yli ja tulivat luokseni. Me halasimme ja sitten heräsin. Herättyäni kerroin heille heti, että he ovat minulle todella tärkeitä, ja siitä hetkestä lähtien välimme ovat olleet todella hyvät.

Kenelläkään vastaavanlaisia kokemuksia?

2

281

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • inhotusenkeleitä
      • God loves us all

        Ihan hyvä linkki sinänsä, vaikkei liitykään ihan palstan aiheeseen.
        Olen lukenut tuon Mirian Alin kirjan ja voin suositella sitä.

        Rauhaa sinulle.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2850
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      111
      2096
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      1003
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe