Lohjan uudet itsepalvelu kirpputorit!

vähävarainen

Mitä mieltä olette näistä lohjalle tulleista uusista itsepalvelu kirpputoreista jotka ovat AARRE ja tynninharjulla sijaitseva sisustusliikkeen yhteydessä oleva kirpputori ?
Itse kävin tutustumassa tynninharjun kirpputoriin viime viikolla ja sain todeta heti alkuun että aika huono koska pöydät oli laitettu hallin perälle ja kassa oli taas toisessa päässä eli aika huono näkyvyys kassalta kirpputori tavaroihin.Kuka vaan voi vapaasti tunkea tavaraa taskuihin ja laukkuihin kun kukaan ei tarkistanut tai seurannut asiakkaita kirpputorin puolella.Outoa oli myös se että jos varasi itselleen kirppari pöydän niin
piti sekin maksaa etukäteen no huh..hu se siitä kirpputorista.Tämä tynninharjun kirpputori on näköjään tarkoitettu vain hyvä tuloisille ihmisille ei höyhällä ole varaa etukäteen kirpputori pöytää vuokrata.

42

6480

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • virkkuliina

      Kävin tänään tutustumassa molempiin, Aarre on aivan liian pieni, mutta tämä KARISMa yllätti todella. Tilaa on ja valoisaa, mukava katsella tavaroita. On kyllä harmi että kassa on niin kaukana ja sisustus tavarat vievät suurimman osan tilasta, pieni nurkka sisustus liikkeelle ja loppu tila kirpputorille! Jos menestyy niin näin varmaan tuleekin tapahtumaan ja mahdollisesti kamerat asennetaan jotta voidaan seurata edes vähän että varkauksia ei tapahdu. Itse aion kyllä käydä vielä ja ehkäpä vien omat tavarani myyntiin! Positiivista tosiaan tuo tila ja valoisuus. Ja vaikka pitääkin maksaa etukäteen, on viikko vuokra 8e halvempi kun muissa! 20e viikko, se on jo halpaa :)

    • Rillamaari

      moi!
      joo, Karisma on tiloiltaan ihanan valoisa ja siellä on hyvä sisäilma! Mutta todella harmillista että jotkut urvelot pilaavat kirppari idean varastamalla tavaraa!!! Minulta katosi pöydältä arvokkaahko kerämiikka-esine! Tuli heti mieleen, että joku daiju sen otti itselleen ja aikoo myydä sen jossain muualla kirpputorilla.
      Nominkäs teet, jotkut ihmiset ovat katalia ja ahneita, oma vikani kun luotin ihmisiin ja vein tarjolle sellaisen tuotteen.

      Parempi valvonta olisi kyllä silti paikallaan siellä. Joissain kirppareilla on kuulemma sellaisia hälytystarroja tarjolla joita voi laittaa muutamaan haluamaansa tuotteeseen. Järjestelmä kuullostaa kalliihkolta investoinnilta, mutta peli olisi reilumpaa, ja myyjät eivät kaikkoaisi.

    • kävijä

      Hei!
      Jotkut ihmiset ovat kyllä todella törkeitä kun varastavat tavaraa tältäkin kirpputorilta.Kannattaa kylläkin mainita kirpputorin pitäjälle jos jotain on varastettu ja mainita että olisi hyvä jos laittaisivat esim:kassan viereen lasi vitriinin johon voisi tuoda kalliinpia tavaroita myyntiin,ei luulisi olevan kallis investointi vitriinin hankinta kun kerran on sitä kalustetta ihan omasta takaa kirpputorilla.Saa nähdä koska mahtavat laittaa kamerat kirpputorille varmaan vasta sitten kun ihmiset alkavat enemmän valittamaan varastetusta tavarasta.

      • ffffffffffffffffffff

        Pooooooooooohytrrrrrrrrrrrrrrr


    • Just for fun

      Kirpputori Aarre on liian pieni ja liian vähän parkkipaikkoja.Luulen, ettei se kauaa pyöri ,sillä sinne on iin vaikea löytää stunnaisen ohikulkijan.

      Karismalla olisi potentiaalia suuremmale kirpparille ja supistaa sitten sitä sisustuspuolta, sillä siellä on niin sekava valikoima ylijäämätavaraa,ettei sieltä koskaan tulla vartavasten hakemaan mitään huonekalujen ,sisutustavaroiden ostomielessä. Se ei ole mikään sisutusalan putiikki,.
      Koska vuokrakin tuollaisessa lukaalissa taitaa olla hikea,niin markkinoisivat vaan kirpparia enemmän ja satsaivat siihen koko hallin edestä. Kassa keskelle ja pöydät ympärille,kameravalvonta ja hälytarrat kuten muissakin suuremmissa toreissa on. Etukäteen vuokranmaksu pöydästä on ok, ostaahan asiakas itselleen sen pöydän ainakin vähäksi aikaa...Siisti,valoisa ja varmasti ajanmittaan toimva systeemi se Karisma.

    • kiprukirppu

      minä myös kävin tynniharjulla , ja kivalta näytti ensisilmäys,mutta perus asiat oli jo rempallaan heti aloitettaessa. Kun kirppari on toiminnassa n. 1-2 kk hukutaan paskaan siellä kin ja tuotteet haisee pahalle. Eli siisteyttä ei kunnioiteta.
      Ja toinen asia.. jonka satun vain sivusta kuulemaan kun katselin pöytien tavaramäärää. Kirppuvaltias eli johtaja puhui alaisilleen eriitäin räikeän töykeästi. Mies tuntui niin itsetäydellisyydeltä että ei tule saamaan kun oman eukkonsa pysymään palkollisena ja senkin nälkäpalkalla. Inhottavaa..muuten paikka olisi kiva kohde ja monipuolinen.

    • KARISMA=HUONO

      itse kävin tuossa uudessa karisma kirpparissa tutustumassa ja voin sanoa että en todellakaan mene sinne uudestaan. Minulla oli pöytä sielä ja tavaraa oli lähtenyt kävelemään paljon että pöytä piti maksaa etukäteen ja tilitystä ei saanut heti jne jne kauheeta säätöä koko touhussa!! kuulemma siitä tulossa paras kirpputori ikinä,mutta ei ainakaan minun pointseja saa. Kun otan seuraavan kerran pöydän niin palaan tuttuun ja hyväksi todettuun lohjan keskuskirpputoriin viemään tavarani myyntiin. Sielä palvelu pelaa ja tavarat ovat kameroiden valvonnassa eikä ainakaan viimeeksi lähtenyt sieltä tavaraa kävelemään :)
      joten keskuskirpputoria suosittelen
      se aarre nyt ei varmaan kovin kauaa pyöri eikä toivottavasti tuo mahtaileva ja parhaana kirpputorina titteliään pitävä karismakaan !!!!

    • Karismassa käynyt

      Minullakin oli pöytä karisma kirpputorilla ja tavaraa varastettiin aika lailla.En yhtään ihmettele jos tavaraa varastetaan kun kukaan ei valvo kirpputorin puolta ja nyt kun on tullut toinen sisäänkäyntikin niin varmasti tavaraa lähteen pöydiltä taskuihin.Karisman pitäjäkin on niin välinpitämätön siitä jos sinulta varastetaan pöydältä jotakin,ei ne välitä asiakkaan tuomista tavaroista ollenkaan huomaahan sen jo siinä vaiheessa kun joutuu paikan maksamaan etukäteen niin heidän velvollisuus loppuu siihen kun vuokra rahat on kourassa.Vaikka sinne on asennettu kamerat niin nekin on vain silmälumetta että saavat paikasta uskottavamman näköisen ja todellisuudessa kamerat eivät varmastikaan ole edes päällä koska monitorioita ei näy missään niinkuin keskuskirpputorilla kassalla.

    • Kirppari-Karl

      No ei kai ny per...le sinne kukaan palkkaa koiraa ja kahta miestä per. pöytä teidän aarteitanne vahtiin. Riski on olemassa kuten kaikissa myymälöissä, voihan noita rojuja koittaa myydä itse Tanhuhovin pihassa tai nahkurintoroilla tai netissä.Totuushan on se että Karisman kirppistavaran hinta on kohtuullinen, vielä, johtuen ehkä edullisesta pöytähinnasta, ja näytti kauppakin käyvän lauantaina.Ikävää on se että sieltä varastetaan ja yhtä ikävää on viallisen tavaran myynti, kuten turhan paljon tapahtuu, esim kuulokkeita ei siellä oikein voi tarkistaa , ja kun kotona huomaa että rikki on niin ei fuck sentään viitsi 5€tavaraa lähteä viemään takaisin , kun matkaakin on.Että kyllä siellä on epärehellisiä niin myyjissä kuin ostajissakin, valitettavasti.

    • ExLohjalainen

      Monessa kirppiksessä tuotesuojaporttit ja hälytys napit ovat toimineet varsin hyvin. Varkaat vähenee huomattavasti ja kirpparin omistajat saavat hieman lisää rahaa nappien vuokraamisesta!
      Lohjalle en sitten tiedä onko käytössä missään kirpputorissa?

    • Kauppa käy

      Aarre on ihan ok paikka ja siistiä tavaraa.Kannattaa viedä tavaraa myyntiin kun pöytävuokra nyt edullinen huhtikuun ajan 15e/viikko.

    • AARRE JA KARISMA

      Lohjalla on tosiaan kaksi uutta kirpputori yrittäjää hienoa.
      Mahtuuhan tänne näitä.
      Positiivisena asiana voin sanoa molemmista paikoista, että yrittäjät toimivat nimenomaan asiakkaan edun mukaisesti toki ajatellen myös omaa toimeen tuloaan.
      Kummassakaan paikassa en ole havainnut, että omistajat tekisivät bisenestä jobbaamalla asiakkailta ostamiaan tuotteita kuten tapahtuu paikkakunnalla olevassa yhdessä paikassa.
      Lisäksi pöydän vuokraaminen on molemmissa todella edullista toisessa 20e ja toisessa taitaa olla joku tarjous juttu kun on vaan 15e.
      Kävin tänään molemmissa paikoissa ja tein ostoksia palvelu oli hyvää ja asiallista(samaa ei voi sanoa aseman kirpputorista).
      Hyvä, että ollaan saatu tänneki kunnon toreja....

      • keskuskirpputori ++

        niin päinvastainen mielipide minulla taas.karismassa sain huonoa palvelua ja niitä ei todellakaan voisi vähempää kiinnostaa mitä myyjiltä lähtee pöydältä tavaraa varkaiden mukaan,toisin kuin keskuskirpputorilla taas olen ollut 2 kertaa paikalla kun ne ovat monitoria katsellessaan saanut muutaman varkaan kiinni itse teossa, josta on kyllä varkaille annettukkin palautetta ihan oikeaan sävyyn eli ei niin kovin nätisti,mutta niinhän se kuuluukin,mitä niille kauniisti lepertelemään kun kerran pöllivät ihmisten tavaroita! joten varmasti olet saanut huonoa palautetta jos jotain on omaan taskuun lähtenyt mukaan,vaikea kuvitella että saat huonoa palvelua ihan vain olemalla normaalisti,ehkä voisi katsoa peiliin onko itsessäsi ollut kentiäs vikaa...
        keskuskirpputorilla asenne meininki,asiakkaista pidetään huolta eikä elvistellä että : "lohjan paras,suurin ja siistein kirppari mitä tulee olemaan",niinkuin yhdellä kyseisellä kirpparilla on elvistelty!!!!! ja toinen asia on se että aseman kirpparilla vahditaan myös sitä ettei lapset saa vapaasti mennä ja repiä ja rikkoa ihmisten tavaroita mikä on hieno homma,eihän kaupassakaan revitä tuotteita irti ja rikota tavaroita niin miten kirpparilla se olisi oikeutettua!


      • -vierailija-
        keskuskirpputori ++ kirjoitti:

        niin päinvastainen mielipide minulla taas.karismassa sain huonoa palvelua ja niitä ei todellakaan voisi vähempää kiinnostaa mitä myyjiltä lähtee pöydältä tavaraa varkaiden mukaan,toisin kuin keskuskirpputorilla taas olen ollut 2 kertaa paikalla kun ne ovat monitoria katsellessaan saanut muutaman varkaan kiinni itse teossa, josta on kyllä varkaille annettukkin palautetta ihan oikeaan sävyyn eli ei niin kovin nätisti,mutta niinhän se kuuluukin,mitä niille kauniisti lepertelemään kun kerran pöllivät ihmisten tavaroita! joten varmasti olet saanut huonoa palautetta jos jotain on omaan taskuun lähtenyt mukaan,vaikea kuvitella että saat huonoa palvelua ihan vain olemalla normaalisti,ehkä voisi katsoa peiliin onko itsessäsi ollut kentiäs vikaa...
        keskuskirpputorilla asenne meininki,asiakkaista pidetään huolta eikä elvistellä että : "lohjan paras,suurin ja siistein kirppari mitä tulee olemaan",niinkuin yhdellä kyseisellä kirpparilla on elvistelty!!!!! ja toinen asia on se että aseman kirpparilla vahditaan myös sitä ettei lapset saa vapaasti mennä ja repiä ja rikkoa ihmisten tavaroita mikä on hieno homma,eihän kaupassakaan revitä tuotteita irti ja rikota tavaroita niin miten kirpparilla se olisi oikeutettua!

        yhdyn edelliseen siinä että on ärsyttävää kun muksut juoksentelevat kirppareilla vapaina repimässä lelupusseja auki,levittämässä/rikkomassa tavaroita ja vanhemmat ovat ties missä!! kyllä vähän pitää katsoa lapsiensa perään,ollaan sitten kirpparilla tai kaupassa.
        ja varkaille ikuinen porttikielto jos kerran pöllii,naurettavaa varastaa kirppareilta toisilta ihmisiltä jotka ovat tulleet myymään omia vanhoja tavaroitaan,säälittävää touhua ei voi muuta sanoa!!!
        lohjalla alkaa kyllä mielestäni olemaan ihan tarpeeksi kirpputoreja....


    • no aivan

      Hyvähän se on tosiaan juosta halvan pöytävuokran perässä, mutta kuitenkin jäädä häviölle kolme kertaa enemmän pöllityn tavaran vuoksi! Juu kiitos ei, menen mielummin sinne missä tiedän että tavaroistani pidetään huolta. En ole ikinä kuullut vastaavaa palautetta keskuskirpputorilta, että siellä lähtisi tavaraa pöydistä tuollaisia määria mitä tuolta "suurimmasta ja hienoimmasta ja mitä vielä"

      Tietystihän se on varmaan mukava paikka ostajan näkökulmasta, mutta mistäs niitä ostajia saadaan jos ei myyjistä pidetä yhtään huolta? Sitäpaitsi, minusta Keskuskirpparin ihmiset on todella mukavia

      • ExLohjalainen

        Keskuskirpputorilla näyttäis olevan päin vastoin, myyjät ovat tyytyväisiä kun henkilö kunta nappaa itselleen parhaat tavarat halvalla ja myyvät ylihintaan! Lähde - http://www.kirppikset.info/kirppikset/lohjan-keskuskirpputori

        Asiakkaana keskuskirppari ei kuulu suosikkeihin koska tavarat ei juuri vaihdu ja hinta on usein korkea!

        Karismassa taas oli hinnat ihan ok ja toivon että ne hankkii sen hälytysportin ennen kun myyjät häviää!


    • 53v rouva

      minulla oli karismassa pöytä enkä enää kyllä sinne mene!!!! kauheata säätöä pöydän kanssa ja tilityksen myös ja kun kysyin jotain niin sain vain tylyä palvelua henkilökunnalta!!! voisivat lopettaa koko paikan,"suuri ja paras kirpputori" muka lohjalla,suuri ehkä mutta paras ei tosiaankaan!! suuntaan tästä lähin keskuskirpputorille myymään tavarani,sielä ainakin osataan monen vuoden kokemuksella hoitaa hommat kunnolla ja palvella asiakkaita!!

      • Kirppu-fani

        Keskuskirpputori ja 53 v rouva ovat yksi ja sama henkilö (todennäköisesti keskuskirpputorin omistaja). Kirjoitustyyli paljastaa.
        Itse en keskuskirppiksellä asioi, koska en kestä sitä vahtausta ja kyttäämistä, jota asiakkaat (muut kuin omistajien tutut) saavat siellä osakseen. Lapsiystävällisyydestä ei myöskään ko. paikassa ole kuultu. Anteeksi vaan, mutta eipä kiinnosta asioida sellaisessa paikassa, jossa lähtökohtaisesti kaikkia asiakkaita (muita kuin omistajien tuttuja) pidetään varkaina ja palvelu on sen mukaista.
        Parasta palvelua olen henkilökohtaisesti saanut kirppusetissä, jossa yleensä ottaen tavaraoita saa katsella ilman kyttäysmeinikiä. Silti valvonta pelaa mielestäni hyvin.
        Uusista kirppiksistä on niin vähäinen kokemus, etten osaa vielä kunnolla ottaa kantaa...


      • ExLohjalainen
        Kirppu-fani kirjoitti:

        Keskuskirpputori ja 53 v rouva ovat yksi ja sama henkilö (todennäköisesti keskuskirpputorin omistaja). Kirjoitustyyli paljastaa.
        Itse en keskuskirppiksellä asioi, koska en kestä sitä vahtausta ja kyttäämistä, jota asiakkaat (muut kuin omistajien tutut) saavat siellä osakseen. Lapsiystävällisyydestä ei myöskään ko. paikassa ole kuultu. Anteeksi vaan, mutta eipä kiinnosta asioida sellaisessa paikassa, jossa lähtökohtaisesti kaikkia asiakkaita (muita kuin omistajien tuttuja) pidetään varkaina ja palvelu on sen mukaista.
        Parasta palvelua olen henkilökohtaisesti saanut kirppusetissä, jossa yleensä ottaen tavaraoita saa katsella ilman kyttäysmeinikiä. Silti valvonta pelaa mielestäni hyvin.
        Uusista kirppiksistä on niin vähäinen kokemus, etten osaa vielä kunnolla ottaa kantaa...

        Joo kyllä vaikuttaa ihan kun keskuskirpparin omistaja, sukulaiset tai tutut olis tällä kirjoittelemassa! Kirjoitukset kun ei vastaa asiakkaitten kirjoituksia muualla!


      • karjaalta asti
        ExLohjalainen kirjoitti:

        Joo kyllä vaikuttaa ihan kun keskuskirpparin omistaja, sukulaiset tai tutut olis tällä kirjoittelemassa! Kirjoitukset kun ei vastaa asiakkaitten kirjoituksia muualla!

        taitaapi olla kateellisten panettelua ilmassa kahdesta edellisestä viestistä päätellen. kävin asemalla kirpputorilla viikonloppuna ja hyvin irtosi sieltä tavaraa eikä tiloissa ollut valittamista,löysin myös ojamolta kirppusetistä tavaraa,karjaalta asti ei siis ajettuna ollut turha matka lainkaan.


      • vp73
        ExLohjalainen kirjoitti:

        Joo kyllä vaikuttaa ihan kun keskuskirpparin omistaja, sukulaiset tai tutut olis tällä kirjoittelemassa! Kirjoitukset kun ei vastaa asiakkaitten kirjoituksia muualla!

        Itse sain noin kuukausi sitten 330e myytyä keskuskirpputorilla ja homma myös toimi ko paikassa.voi voi miten kateellisia ihmisiä lohjalta löytyy,ei voi muuta sanoa.heti kun joku kehuu niin on pakko sättiä ja selitellä omiaan internetissä.


      • Kirppu-fani
        vp73 kirjoitti:

        Itse sain noin kuukausi sitten 330e myytyä keskuskirpputorilla ja homma myös toimi ko paikassa.voi voi miten kateellisia ihmisiä lohjalta löytyy,ei voi muuta sanoa.heti kun joku kehuu niin on pakko sättiä ja selitellä omiaan internetissä.

        Öö..siis milleköhän tässä nyt sitten oltais kateellisia?! Jos asiakkaana kerron oman mielipiteeni lohjalaisista kirpputoreista, niin miten joku voi tulkita sen kateudeksi?
        Itse saan leipäni aivan muusta kuin kirpputoribisneksestä, joten eipä tarvitse kadehtia kirppiksiä tai kirpputoriyrittäjiä...


    • 1

      Tiedoksi niille jotka valittavat kirpputorien varastelusta: kaupoista viedään vielä enemmän vaikka onkin hälyttimet ja portit.

      • Jonttu Talvio

        Niin ja voidaanko sitäkin sanoa varasteluksi, jos Kirpputorin pitäjä rientää tutkimaan ja hamstraamaan uuden myyjän tavarat jo kun myyjä vasta kantaa laatikoita pöydälleen? On aika härskiä tulla penkomaan ja kyselemään myytäviä tavaroita ja sitten laittaa niitä korkeammalla hinnalla omalle ikipaikalleen. Siitähän pitäisi maksaa veroa, kun ostaa halvemmalla ja myy kalliimmalla.

        Minä ainakin vastedes kierrän kaukkaa kirpputorin, jolla näen trokaripöytiä.


    • rouvva

      itse vein tänään tavaroita karismaan. Todella hyvä palvelu, itse omistaja tuli ovella vastaan ja otti puolet tavaroistani kannettavaksi ja etsi pöytäni minulle. Karismassa on muutenkin halvimmat vuokrat noista isoista kirppareista Lohjalla. Ja mitä varasteluun tulee,niin ymmärtääkseni siellä on kamerat asennettu. Paikka on mukavan valoisa eikä tyyppillinen hämärä ja pahan hajuinen kirppis. Ainut miinus on että hyllyvälit ovat todella pienet jos siellä tulee lastenrattaat ja ostoskärry vastakkain tiukkaa tekee.

      Keskuskirpparista en tykkää itse koska mielestäni myyjät puhuvat aina vaan omia asioitaan keskenään ja hyvä jos tervehtivät kassalle mennessä. tulee vähän sellainen olo että anteeks kun olen tänne ostoksille tullut...

      Mutta ostajana minusta on tärkeää että myytävä tavara on halpaa koska kyse on aina käytetystä tavarasta. Myyjänä taas että pyödät on toimivat ja vuokra sopiva :)

    • Muutaman kirpparikäynnin jälkeen voin sanoa yhden asian: hinnat ovat tosi korkeat! Pääkaupunkiseudulla saa hyvää tavaraa muutamalla eurolla, Lohjalla pyydetään esim. astioista enemmän kuin kaupassa (keskuskirpparilla muumilasit 20€, sama tuote kaupassa 15€). Voitte todeta väitteeni oikeaksi käymällä vaikkapa Espoon Mankkaalla Akselin kirpparilla vertailuvisiitillä. Siispä hinnat alas ja kauppa rupiaa käymään!

      Keskuskirpparille kannattaa antaa palautetta jos he todellakin ostavat asiakkaiden tavaroita ja myyvät niitä kalliimmalla eteenpäin. Eihän se ole ostajan (eikä myyjän) edun mukaista; ostaja äänestää jaloillaan ja kauppa hiipuu. Kapina!

    • iitu

      Pöytä vuokrat todella halvat, mutta hävikki pöydästä suuri. Henkilökunta ei regoinnut millään tavalla mainitessani asiasta, kuitenkin paikalla4-5 myyjää.
      Liian paljon myynnissä uutta tavaraa liekkö noiden kahden miespuolisen omistajan omaa tavaraa.6-

    • katri

      Karisma kirpputori. Minulla kanssa oli kevään aikana siellä pöytä vuokralla.
      En menisi kehumaan paikkaa myynti ei ollut kovinkaan kummoinen, samoin tavaraa hävisi pöydästä uskomattoman paljon.
      Valvonta taitaa paikan koon ansiosta olla melko olematonta tai omistajia ei kertakaikkiaan kiinnosta muukuin oman tavaran valovonta, jota taitaa olla kirpputorin keskiosa täynnä...ensikerralla maksan vaikka pöydästä enemmin muualla.

    • -----

      Lohjan paras ja hienoin kirpputori. Paskatavaraa paikka täynnä.
      Yleisilme kaikkea muuta kuin siisti. Henkilökunta myy omaa/varastettua tavaraa pöytätolkulla, tehden pimeetä tuloa itselleen.
      Kuinkahan kauan toiminta saa jatkua, ennenkuin joku puuttuu asiaan ja lopettaa harmaan talouden rötöstelyn.Seurtakaapa vain toimintaa niin ymmärrätte.

      • pitsa haisee

        Todella tyly henkilökunta, varsinkin se lihava nainen, joka vetää pitsaa siinä kassan viereisellä pöydällä joka kerta kun olen ollut käymässä.

        Eikö ole sosiaalitiloja, ettei tarvitsisi haistella tätä ällöttävän hajuista roskaruokaa.

        Tavaraa tosiaankin häviää. Huonosti hoidettu.
        En käy enää.


      • hiki haisee
        pitsa haisee kirjoitti:

        Todella tyly henkilökunta, varsinkin se lihava nainen, joka vetää pitsaa siinä kassan viereisellä pöydällä joka kerta kun olen ollut käymässä.

        Eikö ole sosiaalitiloja, ettei tarvitsisi haistella tätä ällöttävän hajuista roskaruokaa.

        Tavaraa tosiaankin häviää. Huonosti hoidettu.
        En käy enää.

        Aivan totta, tämä epäsiistin näköinen naisihminen haisi todellakin kertomallesi roska ruualle.
        Tosin lähiaikoina ei ole kassalla henkilöä näkynnyt.
        Nyt siinä on todella pahasti lialle ja hielle haiseva mieshenkilö kassalla töissä.
        Ällöttävä ihminen, hän ei ole todellakaan sopiva työhönsä......YÖÖÖÖÖÖK..


    • nakki1

      Keskuskirpputorin ainakin viimeks omisti mieshenkilö :) Paras kirpputosi Lohjalla on Kirppuset enemmän pöytiä en jaksa kiertää :) Omia tavaroita myyn vaan Huuto.netissä ei maksa mitään ja tavaroita ei tarvii kantaa kotiin takaisin. Huutopaketin hinta on 7,99 ja paketin paino on helppo arvioida kun menee 0-35kg

    • Ei tolkkua

      Kokemukseni Karismasta tulee tässä: Otin juuri pöydän pariksi kuukaudeksi Karismasta, jotta saan muuton tieltä tavaraa pois. No, myynti on ollut ok, mutta tavaraa on pöllitty järjestelmällisesti. Kun töiden jälkeen viiden maissa vien uuden satsin myytävää, on siitä seuraavana päivänä samaan aikaan jo varastettu vaikka mitä. Siis joka ikinen kerta ja aina uusimmasta erästä. On ihme, jos se on vain sattumaa. Itseasiassa olen alkanut epäilemään, häviääkö tavarat silloin, kun paikka on suljettuna.

      Mm nämä ovat varastettu pöydältä: adidaksen collagepaita, verkkarit, juhlapaita, juhlamekko, keinokarvainen puuhka, farkut, fuksian punaiset verhot tampit, vaaleanpunainen pikkulaukku, Kermansaven keltainen uunivuoka plus sitten pienempää roinaa kuten luomiväri, peitepuikko, meikkivoide, kasvovoide, kullattu pinssi...En todellakaan muista koko listaa tähän hätään... Ja ainuttakaan tavaraa en ole toisten pöydiltä löytänyt, olen kyllä etsinyt.

      Varastetun tavaran arvo ei ole niin paljon, että konkurssi uhkaisi, mutta v***aa, että teen ison työn pesemällä vaatteet ym.tuotteet, laputtamalla ne ja järjestelemällä niitä melkein joka päivä. Iso duuni sen takia, että joku idiootti käy täyttämässä kassiansa ilmaiseksi.

      • kirputtelija

        mainostavat kameravalvontaa, eikö tallenna? Ei kun filmejä omistajan kanssa kattelemaan...


    • tiinuli4

      Oletteko noin hiton tyhmiä. Ei niitä kaikkia tavaroita asiakkaat pölli, katsokaapa oikeasti henkilökunnan omista pöydistä sen jälkeen kun olette lopettaneet oman myyntinne paikassa....hups kaskummaa kadonneet tavarat löytyvätkin yhtä-äkkiä jostakin takahuoneen kätköistä ja omistaja ja hänen ns. työntekijät (pimeä henkilökunta)myyvät ne omaan piikkiinsä..helppoa rahaa..mikä ettei...

      • helge 68

        juu olen samalla kannalla karismassa olen huomannut tälläistä toimintaa!ei reilua peliä yhtään mutta onneksi lohjalla on toinen kirpputori jossa asiallinen ja mukava myyjä!


      • Laura Sevon

        Taidat olla vähän sairas mielikuvitukseltasi tai sitten muiden kilpailijoiden trolliagentti. Et viitsisi päästellä turvastasi törkeitä väitteitä. Totuus on: Karisma on nyt ylivoimaisesti paras kirpputori Lohjalla.


    • marianne*

      kirppusetissä pöytävuokra vähennetään myynnistä itse olen myynyt siellä 6 vuotta lasten tarvikkeet menevät kaupaksi ja omat vaatteeni menevät heti ja se näkyy tilityksessä =)

    • Todella pettynyt

      KARISMA on oikea varkaiden tyysia. Vuokrasin pöydän ensinmäistä kertaa sieltä kuukaudeksi. Kysäisin minkälainen hävikki teillä on. Vastaukseksi sain, että näiden vuosien aikaina ei ole kuin yksi tavara todettu varastetuksi.
      Kaksi päivää oli kulunut, minulta hävisi kookas kattovalaisin. Sen jälkeen monta muuta pienenpäaä tavaraa.
      Olen pyytätänyt, että niitä katsottaisiin vidoilta, mutta ei heillä ole aikaa. Omistajalta, kun tiedustelin tämä samaa asiaa. Hän tokaisi, että ei he ole vieneet sitä. No, en kai minä nyt sitä ajatellutkaan. Minua vain ihmetyttää heidän erityisesti omistajan epäystävällinen käytös ja se että nettisivuillaan he mainostaavat 35 kameraa. Miksiköhän ne on ?
      Olen keskustellut nyt seitemän eri myyjän kanssa siellä ja kaikki ovat kertoneet, että heiltä on varastettu tavaraa. Se siitä kameravalvonasta!

    • yhtätyhjänkanssa76

      Kuin myös .Karismassa nyysitään parhaat.Ei auta ilmottaminen mitään,Omistajaa
      kiinnostaa vaan et kaikki paikat vuokralla,ostajat oon vaan riesa niille.
      Porukkaa käy pilvin pimein,kun niin helppo viedä ruuhkassa.
      Pöydän myyntikin jää olemattomaksi,kun parhaat tavarat viedään.

    • Anonyymi

      onkos tämä kirppuset lopettanut toimintansa...sattumalta huomasin että on protestilistalla jossa joitakin laskuja jäänyt hoitamatta.

      • Anonyymi

        Kuollut ja kuopattu aikaa sitten


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      305
      3497
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      249
      1951
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      97
      1414
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1333
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      89
      1273
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1188
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      53
      1143
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1014
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      976
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      904
    Aihe