Kisa on pilalla

Idols on ohi

Eipä ole oikein mitään jäljellä kun Lassi lähti pois.
Todella ikävää.

41

316

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lätsä-Lassi

      Sota ei yhtä miestä kaipaa. Lassi ei edes ollut ton joukon paras laulaja.

      • hieno saundi

        olipas!


    • lassilassi

      Mahtaa maikkarilla ottaa pattiin kun menee kymmeniätuhansia euroja sivu suun. Pelkällä Lassilla ne olis finaaleissa kalastanut melkosen summan euroja!

      Hyvää jatkoa vaan Lassille. Ehkä parempi, että jatkat omaa uraasi, et olisi kuitenkaan sopinut Sonyn kaupalliseen muottiin.

      • jööran

        Lassi on varmaan bändeineen jo hiomassa levytyssopimusta,hyvä niin.


    • Surullista:(

      Samat sanat. Olen surullinen koska mielenkiinto lopahti täysin. Ei ole enää mitään seurattavaa, eikä Lassin vihaajilla ole ketään, ketä mollata. Tämä on siis suuri menetys kaikille.

      Mikähän Lassille oikeasti tuli? Säikähtiköhän tätä julkisuutta ja negatiivista kirjoittelua? Tuo lopun uutinenhan on tehty 1.3. eli tällä viikolla. Onkohan häntä uhkailtu, koska kirjoitukset Lassista on olleet tosi vihamielisiä, psyykkisesti sairaita ihmisiä kun on paljon ja hoitopaikkoja vähän ja heitä riittää nettiin ja tosielämään. Lassi on herättänyt niin paljon sympatiaa ja kannustusta, että se alkaa herättää kateutta ja vihaa niiltä, jotka ovat jääneet ihailusta ja kaikesta hyvästä osattomiksi.

    • Lassi tuli ja meni

      Mä en osta yhtäkään Lassin bandin levyä, jos sellanen edes tulee. Kieroilua ei tueta! Mainostemppuhan tuo Lassilta oli.

      Ja ihmiset sanoo, et "Lassi on niin ujo ja herkkä ja ihanan symppis ja kaikkee", niin mistä ne sen tietää jos eivät Lassia oikeasti tunne??

      Toisekseen, mitä ihmettä Lassi meinaa, kun sanoo olevansa "alamaailmasta"? Pistää vain mietityttämään, että jahas, sellaisia hörhö veikkojako sitä ollaankin.

      • mummojo

        Aivan oikein...Lassi-poika kävi, teki mainostempun ja keräilee plussat oman bändinsä taskuun. Eihän Lassi viitsinyt viimeistä lauleloa edes opetella vaiko tahallaanko sanat unohti. Tähtäsi uloslentoon sympatioiden toivossa. Kaiketi pojan bändistä vielä kuullaan, mutta temppu oli aika halpamainen Idols-kisan katsojia kohtaan. Ehkä temppu oli oikeutettukin, jollei muuten keikkoja heru.


    • Samoin petyin..

      Joo, sama pettynyt fiilis tuli että voi harmi! Tosi iso osa mielenkiintoa hävisi omalta kohdaltani hänen lähdettyään Idolsin katselusta ...No toivottavasti Lassi pärjää oman bändinsä kanssa.

      Lassi erottui olemuksellaan niin paljon muista, että loput tuntuvat vähän tylsiltä ja samanlaiailta kaikki, sori ei voi mitään. Jokin Lassissa kosketti ja se ei ole koskaan pelkkä ääni, vaan koko ihminen. Jotakin joka vain on ihmisessä itsessään (tiedoksi vaan arvostelijoille).

      Pelkään myös, etteivät negatiiviset nettikeskustelut häneen vaikuttaneet liikaa.

      • kiero-kalevi

        Pojuhan teki vaan nerokkaan mainoskikan bändilleen,.Nyt varmaan keikkaa irtoaa eri malliin, kun kyseessä on " idols-Lassi", kuin aiemmin,jolloin kyseessä oli vaan se hassu lippispää-amisviiksi Lassi.Ei se niin nössö ole,kun antaa ymmärtää. Nikulat ym sorvaili siitä jo uutta Baddingia,Irwiniä,ym ym edesmennyttä tähteä.Tuomaristo katteli sormien läpi sen mokailuja ja nuotin vierestä laulua.Se haluttiin väkisin jatkoon.

        Älkää olko ihmiset noin sinisilmäisiä.


    • American Idols

      Paska se lassikin oli. Oikeita esiintyjiä / laulajia on mukana tänä vuonna tasan 0 kappaletta.

      Niissä ekoissa jaksoissa näkyvä hössöttäjä kun esititti hetken säätyttöä oli aivan ihana tapaus. Harmi ettei jatkoon päässyt mutta sillä tytöllä oli persoonaa.

      En ihmettelisi yhtään jos tänä vuonna ei valittaisi voittajaa ollenkaan. Tai ei kyllä todellakaan tule mitään uutta anttia tai annaa tämän vuoden voittajasta.

      • ...

        No eiks Jone eilen sanonut, et laulajien taso on parempi kuin muina vuosina yhteensä? Vai kuulinko väärin?


      • DKLADFF
        ... kirjoitti:

        No eiks Jone eilen sanonut, et laulajien taso on parempi kuin muina vuosina yhteensä? Vai kuulinko väärin?

        Kuulostaa tutulta. Olisikohan ollut viime vuonna vai koskahan se sanoi tuon edellisen kerran? Jossain on vain tullut kuultua ennenkin tuo sama lausahdus mutta ei tule mieleen missä ja milloin.


      • 2007
        DKLADFF kirjoitti:

        Kuulostaa tutulta. Olisikohan ollut viime vuonna vai koskahan se sanoi tuon edellisen kerran? Jossain on vain tullut kuultua ennenkin tuo sama lausahdus mutta ei tule mieleen missä ja milloin.

        Joka vuosi on ollut "kaikkien aikojen idols". Niin tänäkin vuonna. Ilmeisesti juontajat ja tuomarit on ohjeistettu markkinoimaan asiaa näin.

        Muistakaapas vaan viime kautta, joka ei herättänyt kiinnostusta juur ollenkaa. Se oli kuitenkin "kovin" idols. =)

        Hohhhoijaa. Paras vuosi oli 2007 ei pääse mihinkään.


      • ehdoton ykkönen
        2007 kirjoitti:

        Joka vuosi on ollut "kaikkien aikojen idols". Niin tänäkin vuonna. Ilmeisesti juontajat ja tuomarit on ohjeistettu markkinoimaan asiaa näin.

        Muistakaapas vaan viime kautta, joka ei herättänyt kiinnostusta juur ollenkaa. Se oli kuitenkin "kovin" idols. =)

        Hohhhoijaa. Paras vuosi oli 2007 ei pääse mihinkään.

        kiitos siitä annalle joka porskuttaa eteenpäin ja hiipumisesta ei näy tietoakaan .!!!


    • DKLADFF

      Kuuluuko tämä konseptiin nykyään että yksi valittu suosikki poistuu näyttämölta alkumetreillä ja sitten tulee tilalle "räväyttäjä" josta leivotaan finalistia..? Näin tehtiin Ruotsissa ja nyt tehdään Suomessa.

    • Heikkimatti

      Hyvä hyvä, kun Lassi osasi mainostempun. Sitähän se on koko 1dolls. Ei haittaa, vaikka bändit mainostavat laulajiaan pudotukseen tai pudottautumiseen saakka. Kaikkihan lopulta putoavat, niin on tapahtunut ykkösillekin.

      • lassionpetturi

        Mutta kun se Lassi ei edes näytä laulavan siinä bändissään, soittaa rumpuja.
        Ja musiikki on sellaista ettei sillä kuulusaksi tulla ;) Joten mainostemppuja tarvitaan, ja paljon.


    • soittajanpeli

      Voisikohan syynä olla hyvä levytyssoppari jonkun kilpailijan taholta. Nauhoitettuja lähetyksiähän nää on olleet, joten oliskohan joku levy-yhtiö tehnyt sopparin koelaulujen perusteella ennen teatteriviikonloppua. jos hyvää sopimusta tarjotaan miksi riskeerata kilpailussa...

    • sopimus jo

      Mistä sen tietää, vaikka sony olisi ehdottanut, että lopeta nyt, saat kovan jätkän maineen ja pidemmän uran bandeineen, ja levytyssopimus on taattu. Mut nyt on bandille keikkoja taattu.
      Ja jos muualle ei pääse, niin poptori kyllä tuottaa lassin levyn. Nimeksi tulee varmaan jotain lassi ja elvis yms muuta nokkelaa. Levysisältää varmaan baddingia, ja kari tapiota, ja jarnosarjanen.
      Jaa totta kai lassin ei tarvitse jäädä ilman ;)
      (horos)Kooppi arposen ura taitaa olla ainakin jo ohi

    • ei hätiä

      fiksu temppu, se sai sen julkisuuden ja se tulee,, superman.. tuomarit asiallisia

    • Lassi vaikuttaa

      aivan liian taiteelliselta kaupalliseen musiikkiin, toisin kuin Anna Abreu ja Antti Tuisku. Toivottavasti pääsisi levyttämään toisia reittejä. Bändistä en osaa sanoa, kun en ole biisejä kuullu. Biisien tekijästä on bändin tulevaisuus kiinni, että osaako tehdä tarpeeksi päähän soivia biisejä.....

      • tyhjästäpahanyhjästä

        Eihän se tee ite biisejä ollenkaan. Eikä tykkää laulaakaan enää. Ei kyllä vakuuta mitenkään.


    • Kuka se...

      mulkunnäköinen silmälasipäinen tyyppi siinä sarjassa oikein on?
      :=0

      • tarkoitatko

        naispuolista juontajaa?


    • Haaza 1978

      Ehkä Lassi ajatteli, että nauttii enemmän, kun tekee musiikkia oman bändin kanssa.
      Idolsissa pärjää toiseksi tai kolmanneksi tulleet ja nyt mahdollisesti myös itse pois lähtenyt.
      Ainakin saa pitää oman linjansa!

    • LassiVoittoon

      Kenestä Lassista te puhutte? Lassihan on semifinaalissa! Aion ainakin itse äänestää Lassia!

      • Surkea esitys

        Äänestä sä vaan sitä Lätsää niin rahas menee hukkaan kun ei ole enää mukana. Ihmettelen että päästivät jatkoon vaikkei tyyppi osannut edes sanoja. Paljon parenmpia on diskattu matkan varrelle. Kenenkähän tuttu se on kun annettiin jatkaa?Tyyppi itse älysi sentään keskeyttää.


    • Surkea esitys

      HÖ! Miten niin? Mä en kuullut sen laulavan kuin sen yhden kerran teatteriviikonloppuna kun ei muistanut edes sanoja:(((( Ihmettelin että mitä varten tuollasta surkimusta on hehkutettu. Uteliaana odotin oikein sen esiintymistä kun on niiiin kovasti povattu voittajaksi:DDDDD

    • mun mielipide

      Lassi pääsi jatkoon pienistä mokailusta huolimatta ÄÄNENSÄ takia. Sehän on ihan selvä? Lassilla on kaunis ääni, jota myös osaa käyttää oikein.

      Ja mainosta hakemassa? Teatteriviikonlopun jaksothan on kuvattu jo paljon aikaisemmin, päätös lopettamisesta tuli vasta tällä viikolla! Varmasti Lassi on ollut tietoinen suosiostaan ennen päätöstään. Eli, jos oikeasti vaan mainostusta oltaisiin oltu hakemassa, silloinhan Lassi olisi jäänyt, tehnyt levyn, ja cash-in olisi taattu. Nettoamiseenhan tällä "mainostuksella" kuitenkin oltaisi tähdätty, ja idols-levyn tekeminen olisi ollut se suorin ja helpoin reitti!

      Kuitenkaan Lassi ei halunnut vaihtaa omaa linjaansa. Suoraselkäinen päätös!

    • hassua vallan

      Hö, mutta ottiko ne sitten jonkun hänen tilalleen? Vai menettikö joku toinen mahdollisuutensa siksi, että finalisti lähti haneen ennen tositilannetta?

    • Lassi ei voi voittaa

      Lassi onnistui sekoittamaan tän päiväsen Idols Studion täysin kun sekä Elastinen että Jonna Geagea liputtivat Lassin puolesta,tämä siis pääsi tapahtumaan koska Idols Studio oli nauhoitettu ennen Lassin päätöstä luopua leikistä!

    • nimimerkki käytössä

      Eikö tuo oo jo selvää,että se oli mainostemppu?Se jätkä halus vaan vähä 'nimeä'.Aika näyttää oliko tempusta mitään hyötyä,todennäkösesti ei.Taktikoitu juttu.

    • herkku sen olla pitä

      Mitä siinä menetti? Ei ainakaan silmäniloa.

    • Mun mielestä nuo kaikki Idolsilaiset on aika huonoja ja tätä lassi-ihannointia en voi kyllä tajuta..ei se nyt NIIIIIN hyvä ollut:D. Ei paskempi laulaja, mutta...josko se oli sitten se sen ujonoloisuus sitten joka vetosi, mutta..aika huvittavaa. Jos nyt nuista nykyisistä pitäisi joku valita voittajaksi niin se roteva kolmikymppinen ukkeli voittoon.

    • tsemppiä turtsi

      kyllä Lassin tilalle otetaan uusi laulaja. innolla odotan!

    • anti-idols

      Hyvä, Lassi!

      On vain hyvä jos idols-kilpailun osanottajat osaavat käyttää hyväkseen markkinapellejen luomaa koneistoa oman taiteilijauransa edistämiseen.

    • RobinHooti

      HohohoooHÖÖÖ!! Eikö teillä ole muuta tekemistä kun vatvoa jotain telkkariohjelmaa. Siis ihan oikeesti?? Täällä taitaakin olla suurin osa porukkaa sairaseläkkeellä päästään vialla, kun elämään ei mahdu muuta keskustelunaihetta kuin telkkariohjelmat. Surkeeta porukkaa ootte!!!
      Mutta hyvää keväänjatkoa teille idiooteille kuitenkin, vaikka tuskimpa te niitä liian raskaaksi käyneitä persuksianne jaksatte ulkoilmaan raahata. Tuohan ne kuulemma kotiinkin jo kaupasta ruokaa ja muuta bizzaa.. !!!::DDD
      Varmaan suurin osa keski-ikäistä lihavoitunutta läskimakkaraa hikisellä perseellä ja sikaniskalla. Perse yltää puoliselkään ja siitä alkaakin jo niska.. heh.

      • Kukkahattusetä

        """"HohohoooHÖÖÖ!! Eikö teillä ole muuta tekemistä kun vatvoa jotain telkkariohjelmaa. Siis ihan oikeesti??"""sairaseläkkeellä päästään vialla"
        "idiootit""läskimakkraaa hikisellä perseellä ja sikaniskalla" jne....

        Sinäkin sitten liityit meidän surkimusten kerhoon. Tervetuloa! Kuvailit tuossa ilmeisesti itseäsi, kun oli niin elävä ja tarkka kehon kuvaus.

        Ja kiitos kevään toivotuksista! Kyllä sitä tekemistä riittää niin ettei tunnit riitä vuorokaudessa. Minua harmittaa myöskin, että olen oikeasti sidottu tietokoneeseen vielä viikoiksi, enkä pääse nauttimaan tarpeeksi ulkoilmasta. Kevät ehtii tulla... :(( Hyvä tosiaan jos kaupassa ehtii piipahtaa ja nukkua jossain välissä. Stressi painaa. Ehkä Idols on kiva aihe tuuletella päätään välillä. =) Perse kyllä on vaarassa levitä, samoin kuin maha. Mutta onneksi kaikki loppuu aikanaan.

        Hyvää jatkoa sinullekin!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 137
      3888
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      108
      3542
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      19
      2513
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1717
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1599
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1575
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1506
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1481
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      87
      1458
    Aihe