Mia Permanto

hyvin lauloi

Mitä toi tekee nykyään? Oli mukana sillloin kun Koivunen voitti.

8

320

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fsds

      Hän on kuollut muutama vuosi sitten........

    • gadsafds

      Mitä järkeä on kysyä mitä tekee, kun oisit vastauksen saanut kirjoittamalla nimen googleen ? Pässi.....

    • .-.

      Itsemurhako? Olihan se narkomaani..............

    • elliivo

      Mia oli silloin oma suosikkini ja petyin kun hän putosi.
      Inhottavaa oli kuulla hänen kuolemastaan silloin samana vuonna.
      Taas kun tänä vuonna Idols alkoi tuli Mia mieleeni. Toivon että maailma kohtelisi nuoria vähän hellemmin. Kaikki eivät ole vahvoja.

    • Johan Ludvig Pomppas

      Olisi tietysti todella upean romanttista ja mystiikanhohtoista aina vetää johtopäätökset, että artisti teki itsemurhan... selitys on automaattinen aina kun on laulajasta tai jostain muusta artistista kyse. Annetaan asialle se selitys, mikä tuntuu itsestä mielekkäimmälle, totuudesta viis. Totuus on joskus niin tylsä, että se mielummin unohtuu.

      Kuitenkin Mian äiti kertoi jo aiemmin todellisen kuolinsyyn:

      Wiki: "Kuolinsyytä ei aluksi kerrottu julkisuuteen, mutta marraskuussa 2008 laulajan äiti, Pia Permanto, kertoi, että syyksi paljastui kahden toisilleen sopimattoman lääkkeen käyttö. Mia oli ottanut yhdessä selkäsärkyyn määrättyä lääkettä ja tupakastavieroituslääkettä."

      Tiedän tämän omasta kokemuksestani, että kahden toisilleen sopimattoman lääkkeen nauttiminen yhtä aikaa tai edes joidenkin tuntien sisällä on hengenvaarallista. Mutta näitä vahinkoja tapahtuu. Oli tapahtua itsellenikin, kun ei muista aina pitää vaadittua turvarajaa lääkeannosten välillä.

      Nuo kipulääkkeet selkä- ja hermokipuun ovat ns. kovan luokan lääkkeitä eli morfiinin sukuisia. Muu ei nimittäin esimerkiksi toimintakyvyn vievään iskiaskipuun auta tippaakaan, ja nuo kovatkin lääkkeet vievät pahimman kivun vain tunneiksi kerrallaan. Ne lamaavat hengityksen helposti jo yksinään, jos ottaa vähänkään liian suuren annoksen tai ottaa jotain väärää lääkettä liian aikaisin saati keskushermostoon vaikuttavaa. Esimerkiksi alkoholi pienenäkin annoksena on hengenvaarallista yhtäaikaisesti nautittuna. Hengitys lamaantuu ja sydän pysähtyy. Hirvittävä vahinko kävi Mialle ja itselleni oli käydä samoin. Eikä ollut itselläkään aikomustakaan tehdä itsemurhaa.

      Mia oli elämänsä keväässä, ja oli juuri saavuttanut sen, mitä oli aina halunnut. Ja hän kertoi tämän monta kertaa telkkarissakin, Mian puheista on nauhat tallella. Niistä ei voi päätellä muuta kuin että hän lähti täysillä levyprojektiin ja oli onnensa kukkuloilla tulevasta levystä ja päästessään toiveammattiinsa, jota hän rakasti. Ihmisellä ei ole mitään syytä itsetuhoisuuteen tuollaisessa tilanteessa jostain vanhoista epäonnistumisista huolimatta.

      Nuo itsemurhaspekulaatiot ovat täyttä paskaa.

      • jfdfiajofias

        Seli seli.....


    • Tacksam
      • Johan Ludvig Pomppas

        Mia oli Arin ohella suosikkini. Tykkäsin hänen valtavasta pursuavasta ilostaan ja tunteiden näyttämisestä. Hän niin selvästi rakasti musiikkia ja laulamista ja eli tunteella. Hän itse kertoi Idolsissa, että musiikki on hänelle kaikki kaikessa.

        Ihminen joka pystyy näyttämään tunteensa, ja puhumaan asioistaan noin avoimesti ei kerää mitään synkkää sisälleen, joka sitten keräytyy masennukseksi ja näköalattomuudeksi sekä itsetuhoisuudeksi. Tunteet purkautuvat nauruna ja itkuna ja puheliaisuutena eikä masennus saa koskaan otetta. Avoimmuus on suoja itsetuhoisuudelta, ja kyky itkeä on hyvä merkki siitä, että ahdistus ei koskaan saa ihmisestä valtaa.

        Aina, kun kuulee itsemurhauutisia ja koko perheensäkin tappaneiden luonteenkuvauksia, jälkeen jääneet "ihmettelevät" sitä, että kun väkivallantekijä oli "niin normaali, hiljainen, rauhallinen, ujo, tasainen, ei puhunut paljon mitään"

        Juuri tuollaiset "hiljaiset ja normaalit ja hyväkäytöksiset" ihmiset hautovat sisällään ties mitä kauheuksia, voi olla ettei ilmekään värähdä, koska eivät osaa käsitellä tunteitaan tunnevammaisina, he eivät hae apua esimerkiksi masennuksessa ja itsetuhoisissa ja väkivaltaisissa ajatuksissa. He pystyvät ratkomaan ongelmiaan pelkästään väkivallalla ja tuhoamalla, ei siten, että tukeutuisivat toiseen ihmiseen ja hakeutuisivat lääkäriin tai psykiatrisiin palveluihin. Omiin tunteisiin ei ole kosketuspintaa, eikä ymmärretä että ollaan avun tarpeessa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      4176
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2179
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1684
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1497
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1458
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      23
      1380
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1258
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1174
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      10
      1099
    10. 22
      1066
    Aihe