Tämä mies ennusti Japanin ydintuhon.

Oh hoh!

Tämä mies, joka S24:lläkin kirjoittelee, kutsuu itseään Kiltamestariksi ja kuuluu johonkin salaseuraan. Hän ennusti Japanin ydinkatastrofin tunnin tarkkuudella oikein jo viikko sitten:
http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=41280

20

1884

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oioioii

      Tämä mies, joka S24:lläkin kirjoittelee, kutsuu itseään Kiltamestariksi ja kuuluu johonkin salaseuraan. Hän ennusti Japanin ydinkatastrofin tunnin tarkkuudella oikein jo viikko sitten:
      http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=41280

      • Kaikki saaret siirty

        Kaikki saaret siirtyvät paikoiltaan
        Pilkkaajat pilkkaavat, vaikka heidän silmänsä mätänevät heidän päähänsä ja kieli suuhun. He pilkkaavat Jumalaa, vaikka mitä tapahtuisi ja vaikka heidän eteensä nousisivat kaikki kuolleet profeetat haudoistaan sen heille kertomaan.

        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011031213350410_ul.shtml

        Hallava hevonen on mennyt, sitten tulee viides sinetti (ylösotto) Sen jälkeen tulee kuudes sinetti, kun ylösotto on tapahtunut. Katso ja lue:

        Joh. Ilm. 6:12-14 Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi, ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa, ja taivas väistyi pois niinkuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa.

        Lopuksi: miksi olisin kertonut yhtäkkiä nähneeni oudon unen suuresta aallosta? Ensinnäkin en olisi ehtinyt kirjoittaa, koska nukuin vielä sen tsunamin tapahduttua ja kuulinkin siitä vasta iltapäivällä. Toiseksi, miksi ihmeessä olisin kertonut jostain kumman aallosta, joka tuli uneen kuin flash?


      • Anonyymi

    • näitä alkaa tapahtua

      Suuret aallot ovat tulossa, ei Japani jää ainoaksi paikaksi jossa tulee tapahtumaan, kuten profeettojen kautta ja heidän teksteistään voi hyvin huomata, heille Jumala kertoo asioita ennenkuin ne tapahtuvat. Vaikka on olemassa valheprofetioitakin, on siellä joukossa myös oikeitakin. Raamatussa kerrotaan mitä tulee tapahtumaan, vaikka pari sanaa olisi väärin käänetty Suomeksi.

      Hallavasta hevosesta kertoi muutama erittäin hyvä profetia, ja Raamattu, joten kyllä se pitää paikkansa.

      Eihän suomalaiset ymmärrä Venäjän politiikkaa, joten jos on varoitettu että se voi valloittaa suomen vaikka ei aseita käyttämällä sitä tekisikään, vaan rauhanomaisesti, täytyy varoituksista ottaa "vaari", ja varautua siihen.

    • (|)

      Jos päivittäin kertoo ennustuksistaan, niin kyllähän sattuma pitää siitä huolen että joku päivä se osuu kohdalleen.

      • (O)

        Ja mikäli,vaikkapa maailmanlaajuisesti, jotkut kertovat ennustuksistaan tai uninäyistään,niin silloinkin sattuma pitää huolen siitä,että joku ennustus osuu joskus pitkälläkin aikavälillä suunnilleen kohdalleen.Ja kun näin tapahtuu niin silloin,sen hetkiset olosuhteet ja maailmantilanteen huomioonottaen,jotkut alkavat taas tutkia joitain vanhoja kirjoituksia.Ja mikäli jotain sopivaa siteerausta vanhoista teksteistä saada kunnolla sopimaan tapahtuneeseen,se runnotaan siihen hieman soveltaen.Eli vähän sama kuin kokoaisi sellaista palapeliä,jossa on mukama vääriä paloja.


    • Viides sinetti

      ei ole mikään ylösotto. Raamatussa lukee selvästi, että kysymyksessä ovat SURMATUT ihmiset, eivätkä pilviin ja tuuliin elävänä temmatut ihmiset.

    • rdtfygu

      Te ootte NIIN sekaisin!!!

    • Navetan takaa

      PERKULE ! Lukekaa hurjan mielenkiintoista tekstiä aloittajan laittaman linkin kautta. ÄÄRIMMÄISEN MIELENKIINTOINEN, verrattuna takuuvarmasti tietoja pimittäviin uutisiin. KIITOS aloittajalle linkistä.

    • kgukgkug

      Mikä ihmeen ydinvoimalaonnettomuus? Ei oikea fundiskristitty usko säteilyyn ja fissioreaktioon. Sillä se on samaa tiedettä kuin radiohiiliajoitus atomien puoliintumisaikoineen. Ja se taasen todistaa VT:n 6000 v vanhan ihmisen saduksi.

    • anti-kiltamestari

      Onkos tuo Kiltamestarinne ateisti. Huijari on, tottakai, mutta uskovainen, tuskin. >>>Taivaalta sataa tulta...

    • Tervehdys,

      pahoitteluni, että en ole voinut päivittää blogia. Asuntooni murtautui poliisit jotka päästivät kimppuuni koiran, joka raateli vatsani, tämän jälkeen minut suljettiin hullujenhuoneelle..

      Nyt pääsen taas päivittämään blogia, selvisin hengissä siis tästä hyökkäyksestä, kuten huomaatte.

      Tässä pari uutta videota, ensimmäiseksi Norjan viranomaisten video säitelylaskeuman leviämisestä. Kuten huomaa, niin Suomeen tulee SUORAAN ILMAVIRTAUKSEN mukana päästöjä Japanista:

      http://www.youtube.com/watch?v=QfAG6UspRWQ

      Lähde on Norjan ilmastoviranomaiset:

      http://transport.nilu.no/products/fukushima

      Julkisuuteen on myös päässyt video (jonka kuvaaja sokeutui jo kuoli pian sen jälkeen) räjähdyksestä voimalassa, minkä arvellaan sytyttäneen polttoainealtaat tuleen:

      http://www.youtube.com/watch?v=lkminzU20U0

      Koko maapallolla on hätätila, koska monta kymmentä ydinreaktoria vuotaa ilmakehään ydinjätettä: onko tosiaan niin, että ihmisistä on tullut kuin tehotuotettua karjaa, suurinta osaa ei kiinnosta edes oma terveys enää, ainoastaan salkkarit ja seuraava ateria?

      - Kiltamestari

      • Huh huh...

        Tappajakoira raateli vatsan...


    • 1212121212

      Japanissa tilanne jatkuu..

    • Pyynto Herralle

      Pitää rukoilla Japanin puolesta
      Pyydetään että Herra armahtaa heitä.

    • 12121212121212
    • Salaseuroista

      Kyllä nämä salaseuralaiset saavat ennustuksia maailman tapahtumista. Ovat aina saaneet. Saatanan on pantava parastaan edes jossain, mikä vetoaa ihmisiin niin paljon, että he vakuuttuvat salaseurojen jumalallisuudesta, ja niin vihtahousu saa mahdollisimman paljon saalista itselleen.

      • asdfasdfasdfe

        Noinhan se on. Ja perkelekin tekee suuria ihmeitä maan päällä ollessaan saadakseen mahdollisimman paljon ihmisiä eksyksiin ja ottamaan sen pedon merkin.


    • Anonyymi

      Liskot myy sulle huijau tupakkaa nyymi, tätäkään et tiennyt ennenkuin the tiikeri setä sinua opetti

      Kaupan tupakka on virginia/tabacum kaikki eli liskojen tekemä oma jalostus aidosta tupakasta eli rusticasta

      Liskoröökissä on heti kättelyssä 3-9 kertaa vähemmän nikotiinia eli joudut polttamaan sitä 3-9 kertaa enemmän, kuin oikeaa röökiä eli ostat 3-9 kertaa enemmän liskoröökiä, mitä tarvitsisit oikeaa röökiä

      "rustica leaves have a nicotine content as high as 9%, whereas N. tabacum leaves contain about 1 to 3%."

      Tälleen vertauskuvallisesti voisi sanoa, että liskot varasti sulta oluen ja antoivat tilalle ykköskaljan

      Toisekseen, liskot jalosti liskoröökinsä niin että siitä poistettiin oikeassa tupakassa esiintyvät vaikuttavat aineet:

      "comparatively high levels of beta-carbolines, including the harmala alkaloids harmane and norharmane."

      Lähde: https://en.wikipedia.org/wiki/Nicotiana_rustica

      Mitä ovat siis nämä liskojen poistamat tupakan ainesosat:

      Ensinnäkin ne ehkäisevät syöpää:

      Anticancer
      Isolated harmine was found to exhibit a cytotoxic effect on HL60 and K562 leukemic cell lines. This action might explain the previously observed cytotoxic effect of P. harmala on these cancer cells."[15]
      =
      Syövän vastainen
      Eristetyllä harmiinilla havaittiin olevan sytotoksinen vaikutus HL60- ja K562-leukeemisiin solulinjoihin. Tämä toiminta saattaa selittää P. harmalan aiemmin havaitun sytotoksisen vaikutuksen näihin syöpäsoluihin."

      Toisekseen, ne osallistuvat myös itse mielihyväkokemukseen, jonka tupakka tuottaa eli vertauskuvallisesti: liskot myy sulle kuituhamppua oikeana kannabiksena

      Harmala alkaloids are several alkaloids that act as monoamine oxidase inhibitors (MAOIs)
      =
      Harmala-alkaloidit ovat useita alkaloideja, jotka toimivat monoamiinioksidaasin estäjinä (MAOI).

      They are best known as effective antidepressants, especially for treatment-resistant depression and atypical depression.[1] They are also used to treat panic disorder, social anxiety disorder, Parkinson's disease, and several other disorders.
      =
      Ne tunnetaan parhaiten tehokkaina masennuslääkkeinä, erityisesti hoitoresistentissä masennuksessa ja epätyypillisessä masennuksessa.[1] Niitä käytetään myös paniikkihäiriön, sosiaalisen ahdistuneisuushäiriön, Parkinsonin taudin ja useiden muiden häiriöiden hoitoon.

      The pharmacological effects of harmine have been attributed mainly to its central monoamine oxidase (MAO) inhibitory properties. In-vivo and rodent studies have shown that extracts of Banisteriopsis caapi and also Peganum harmala lead to striatal dopamine release.
      =
      Harmiinin farmakologisten vaikutusten on katsottu johtuvan pääasiassa sen keskusmonoamiinioksidaasia (MAO) inhiboivista ominaisuuksista. In vivo ja jyrsijätutkimukset ovat osoittaneet, että Banisteriopsis caapi ja myös Peganum harmala -uutteet johtavat aivojuovion dopamiinin vapautumiseen.

      Lähteet:

      https://en.wikipedia.org/wiki/Monoamine_oxidase_inhibitor

      https://en.wikipedia.org/wiki/Harmala_alkaloid

      https://en.wikipedia.org/wiki/%CE%92-Carboline

      Kysymys kuuluukin: miksi ihmees simppaat liskoja ja olet niiden koira

      Sinun isäntäsi eivät välitä sinusta vaan he hyväksikäyttävät sinua, ja haluavat sinusta sairaan ja heikon, he haluavat korruptoida ja myrkyttää kaiken luonnollisen, hyvän ja oikean tällä planeetalla: syödä sinun lapsesi

      Olisiko aika kasvattaa edes se 1% selkärankaa ja kohdata elämän faktoja, kuten että sinun valtiosi on sinua varten vain sen takia, että olet tuottava tehotuotantoeläin ja jos satut olemaan hyödyllisempi tälle valtiolle kuolleena, niin sittenhän sinä kuolet

      Ja koska olette simpanneet tätä laittomuutta, niin nyttenhän on isäntänne päättäneet että sinä kuolet ja menet rintamalle sitten murhailemaan toisia trollattuja normoja

      Eipä siinä mitään, jatkavaa toki, uuni on jo valmiina ja aikanne koirailuun: on käymässä vähiin

      Itsehän osana esivallan työtäni, palautan Suomeen oikean tupakan niin se on iso kansanterveyden parannus se

      Koska liskothan sinne lisäilee tietty vielä liskokemikaaleja, jotka aiheuttavat helvetillisen riippuvuun, toisin kuin se itse nikotiini, näistähän tasan 0 mömmö on testattu että mitä ne tekee kun poltat niitä eli kun ostat liskoröökiä johon voidaan laillisesti lisätä kuutisensataa eli liskomömmöä:

      ostat synteettistä tutkimuskemikaali huumetta ja olet itseasiassa samalla tasolla kuin esim. pirinisti

      https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_additives_in_cigarettes

      Suomesta saa oikean tupakan siemeniä muutamasta nettikaupasta, googlaamalla löytyy. Kuva liittyy, siinä eka oma tupakkasato parvekkeella, teki puolen tunnin välin sijasta mieli polttaa vaan muutaman kerran päivässä ja feels good man

      Terveisin,

      Juudean esivalta, Suomen väliaikainen esivalta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2711
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1165
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      94
      1151
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1094
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1021
    6. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      943
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      42
      845
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      38
      817
    Aihe