Tämä mies ennusti Japanin ydintuhon.

Oh hoh!

Tämä mies, joka S24:lläkin kirjoittelee, kutsuu itseään Kiltamestariksi ja kuuluu johonkin salaseuraan. Hän ennusti Japanin ydinkatastrofin tunnin tarkkuudella oikein jo viikko sitten:
http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=41280

19

1678

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oioioii

      Tämä mies, joka S24:lläkin kirjoittelee, kutsuu itseään Kiltamestariksi ja kuuluu johonkin salaseuraan. Hän ennusti Japanin ydinkatastrofin tunnin tarkkuudella oikein jo viikko sitten:
      http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=41280

      • Kaikki saaret siirty

        Kaikki saaret siirtyvät paikoiltaan
        Pilkkaajat pilkkaavat, vaikka heidän silmänsä mätänevät heidän päähänsä ja kieli suuhun. He pilkkaavat Jumalaa, vaikka mitä tapahtuisi ja vaikka heidän eteensä nousisivat kaikki kuolleet profeetat haudoistaan sen heille kertomaan.

        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011031213350410_ul.shtml

        Hallava hevonen on mennyt, sitten tulee viides sinetti (ylösotto) Sen jälkeen tulee kuudes sinetti, kun ylösotto on tapahtunut. Katso ja lue:

        Joh. Ilm. 6:12-14 Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi, ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa, ja taivas väistyi pois niinkuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa.

        Lopuksi: miksi olisin kertonut yhtäkkiä nähneeni oudon unen suuresta aallosta? Ensinnäkin en olisi ehtinyt kirjoittaa, koska nukuin vielä sen tsunamin tapahduttua ja kuulinkin siitä vasta iltapäivällä. Toiseksi, miksi ihmeessä olisin kertonut jostain kumman aallosta, joka tuli uneen kuin flash?


      • Anonyymi

    • näitä alkaa tapahtua

      Suuret aallot ovat tulossa, ei Japani jää ainoaksi paikaksi jossa tulee tapahtumaan, kuten profeettojen kautta ja heidän teksteistään voi hyvin huomata, heille Jumala kertoo asioita ennenkuin ne tapahtuvat. Vaikka on olemassa valheprofetioitakin, on siellä joukossa myös oikeitakin. Raamatussa kerrotaan mitä tulee tapahtumaan, vaikka pari sanaa olisi väärin käänetty Suomeksi.

      Hallavasta hevosesta kertoi muutama erittäin hyvä profetia, ja Raamattu, joten kyllä se pitää paikkansa.

      Eihän suomalaiset ymmärrä Venäjän politiikkaa, joten jos on varoitettu että se voi valloittaa suomen vaikka ei aseita käyttämällä sitä tekisikään, vaan rauhanomaisesti, täytyy varoituksista ottaa "vaari", ja varautua siihen.

    • (|)

      Jos päivittäin kertoo ennustuksistaan, niin kyllähän sattuma pitää siitä huolen että joku päivä se osuu kohdalleen.

      • (O)

        Ja mikäli,vaikkapa maailmanlaajuisesti, jotkut kertovat ennustuksistaan tai uninäyistään,niin silloinkin sattuma pitää huolen siitä,että joku ennustus osuu joskus pitkälläkin aikavälillä suunnilleen kohdalleen.Ja kun näin tapahtuu niin silloin,sen hetkiset olosuhteet ja maailmantilanteen huomioonottaen,jotkut alkavat taas tutkia joitain vanhoja kirjoituksia.Ja mikäli jotain sopivaa siteerausta vanhoista teksteistä saada kunnolla sopimaan tapahtuneeseen,se runnotaan siihen hieman soveltaen.Eli vähän sama kuin kokoaisi sellaista palapeliä,jossa on mukama vääriä paloja.


    • Viides sinetti

      ei ole mikään ylösotto. Raamatussa lukee selvästi, että kysymyksessä ovat SURMATUT ihmiset, eivätkä pilviin ja tuuliin elävänä temmatut ihmiset.

    • rdtfygu

      Te ootte NIIN sekaisin!!!

    • Navetan takaa

      PERKULE ! Lukekaa hurjan mielenkiintoista tekstiä aloittajan laittaman linkin kautta. ÄÄRIMMÄISEN MIELENKIINTOINEN, verrattuna takuuvarmasti tietoja pimittäviin uutisiin. KIITOS aloittajalle linkistä.

    • kgukgkug

      Mikä ihmeen ydinvoimalaonnettomuus? Ei oikea fundiskristitty usko säteilyyn ja fissioreaktioon. Sillä se on samaa tiedettä kuin radiohiiliajoitus atomien puoliintumisaikoineen. Ja se taasen todistaa VT:n 6000 v vanhan ihmisen saduksi.

    • anti-kiltamestari

      Onkos tuo Kiltamestarinne ateisti. Huijari on, tottakai, mutta uskovainen, tuskin. >>>Taivaalta sataa tulta...

    • Tervehdys,

      pahoitteluni, että en ole voinut päivittää blogia. Asuntooni murtautui poliisit jotka päästivät kimppuuni koiran, joka raateli vatsani, tämän jälkeen minut suljettiin hullujenhuoneelle..

      Nyt pääsen taas päivittämään blogia, selvisin hengissä siis tästä hyökkäyksestä, kuten huomaatte.

      Tässä pari uutta videota, ensimmäiseksi Norjan viranomaisten video säitelylaskeuman leviämisestä. Kuten huomaa, niin Suomeen tulee SUORAAN ILMAVIRTAUKSEN mukana päästöjä Japanista:

      http://www.youtube.com/watch?v=QfAG6UspRWQ

      Lähde on Norjan ilmastoviranomaiset:

      http://transport.nilu.no/products/fukushima

      Julkisuuteen on myös päässyt video (jonka kuvaaja sokeutui jo kuoli pian sen jälkeen) räjähdyksestä voimalassa, minkä arvellaan sytyttäneen polttoainealtaat tuleen:

      http://www.youtube.com/watch?v=lkminzU20U0

      Koko maapallolla on hätätila, koska monta kymmentä ydinreaktoria vuotaa ilmakehään ydinjätettä: onko tosiaan niin, että ihmisistä on tullut kuin tehotuotettua karjaa, suurinta osaa ei kiinnosta edes oma terveys enää, ainoastaan salkkarit ja seuraava ateria?

      - Kiltamestari

      • Huh huh...

        Tappajakoira raateli vatsan...


    • 1212121212

      Japanissa tilanne jatkuu..

    • Pyynto Herralle

      Pitää rukoilla Japanin puolesta
      Pyydetään että Herra armahtaa heitä.

    • 12121212121212
    • Salaseuroista

      Kyllä nämä salaseuralaiset saavat ennustuksia maailman tapahtumista. Ovat aina saaneet. Saatanan on pantava parastaan edes jossain, mikä vetoaa ihmisiin niin paljon, että he vakuuttuvat salaseurojen jumalallisuudesta, ja niin vihtahousu saa mahdollisimman paljon saalista itselleen.

      • asdfasdfasdfe

        Noinhan se on. Ja perkelekin tekee suuria ihmeitä maan päällä ollessaan saadakseen mahdollisimman paljon ihmisiä eksyksiin ja ottamaan sen pedon merkin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5319
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4745
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3016
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1804
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1767
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      110
      1744
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1643
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1581
    Aihe