Stina on kaikin puolin ykkönen

13+7=?

Tasokkain Idols-kausi etenee ja mielenkiintoista seurattavaa onkin! Mulla on ollut alusta suosikkina Stina. Hän jos kuka on aidon ja ystävällisen oloinen ihminen. Tymäkkä meikki voisi joo olla jotain muutakin, mutta hänen silmänsä ja koko olemuksensa huokuu rauhaa ja iloisuutta. Hyvin kuvaavaa, että hänen hampaidensa asento (!) ja silmien muljahtelu on koettu suurimmiksi ongelmiksi. :D Valittamista ei ole oikein mistään.

Stina on minusta täydellinen paketti Idolsiin: mieletön ääni, nauttii esiintymisestä ja se on luontevaa. Hän ei ole kompuroinut vielä yhdessäkään kisan vaiheessa. Ulkonäöstä sanon vain, että levy-yhtiögurut hierovat varmasti tyytyväisinä käsiään. Tältä idolin pitääkin näyttää.

Lotta ( vaalea, suomenruotsalainen?) on minun silmiini esimerkki vähän itserakkaasta habituksesta vs. Stinan aitous. Lotta on hyvä esiintyjä, laulaja ja selvästi nauttii rennosti lavalla, mutta jokin hänessä ei vetoa minuun ollenkaan. Tätä ei ole tarkoitettu haukuksi, mutta sellainen ´rakastan sitä että te rakastatte minua´ -hymy ja -katse. Mielelläni olen väärässä. Toivon että hänkin pärjää musabisneksessä.

Mutta Stina on suosikkini. Se ensimmäinen semifinaaliveto oli toistaiseksi parasta laulua mitä olen kuullut Idolsissa. Viime kerta meni huonoon kappalevalintaa, mutta hyvin suoriutui siitäkin.

Älkääkä nyt ärsyyntykö jos fanitan häntä vähän pidemmin sanankääntein. Mieluummin vähän perusteita kuin postaukset tyyliin "Jusu on IHANA". Kyllä hänkin sitä varmasti on. :)

http://www.katsomo.fi/?treeId=38005

14

370

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sdpifjsdpoif

      Tosin Stinankin "mieletön" ääni kalpenee, kun jenkkivastaavaa ja niiden vetoja katselee. Siellä revitellään tavoilla joista täällä voi vain uneksia....

    • Ynjevi

      Joopa joo!!! vertaa esim.Eva joka jostain syystä pudotettiin,,siinäpä olisi ollut iloinen idolsin voittaja.Tai sitten Lassi joka jostain syystä lähti kävelemään.
      Aika tasapaksua nuo jäljellä olevat.Kukaan ei erotu joukosta.

    • YippeKayYamaha

      stina on semmonen Njäh.

      • YippeKayYamaha

        mut on se parempi kuin se helkkarin lumikki joka putos jo


    • tarkkaan seurannut

      Entä se esiintyminen? Edellisissä idolseissa teilattiin kaikki esiintymisistä ja tämä Stinahan esiintyy, kuin seksiklubin tanssija.

      • myös seurannut

        Noin kauniiseen ja hienovaraiseen luonnehdintaan Stinan esiintymisestä en olisi pystynyt. Kiitos siitä.


    • Kuinka ollakaan

      Minulle on syntynyt aivan erilainen käsitys noista kilpailijoista. Mielestäni Lotta vaikuttaa aidosti iloiselta ja hyväntuuliselta ihmiseltä kun taas Stina asettaa paksulla meikkikerroksella peitetyn naamansa huolellisesti peilin edessä harjoiteltuun asentoon ja kuvittelee olevansa nätti.

      • mkm111

        Mistä päättelet että Stina kuvittelee olevansa nätti? En tarkoita sitä etteikö hän olisi nätti, mutta miten perustelet sen että hän tuo sitä jotenkin esiin? Kommenttisi on kuin 7-vuotiaan kirjoittama! Stina keskittyy lauluunsa samalla tavalla kuin muutkin eikä varmasti ajattele mitään muuta! Stinalla on kaunein ja upein laulunääni mitä olen koskaan elämässäni kuullut. Toivon että hän voittaisi kisan!!!


      • kovin vähän
        mkm111 kirjoitti:

        Mistä päättelet että Stina kuvittelee olevansa nätti? En tarkoita sitä etteikö hän olisi nätti, mutta miten perustelet sen että hän tuo sitä jotenkin esiin? Kommenttisi on kuin 7-vuotiaan kirjoittama! Stina keskittyy lauluunsa samalla tavalla kuin muutkin eikä varmasti ajattele mitään muuta! Stinalla on kaunein ja upein laulunääni mitä olen koskaan elämässäni kuullut. Toivon että hän voittaisi kisan!!!

        olet ehtinyt laulajia kuunnella... Minusta sen esitykset ovat olleet samanlaista läpilaulettua p**kaa kuin muidenkin kilpailijoiden. Saattaa se silti voittaakin.


    • marjalie

      Se huulikoru on niin kammottava!!!! Miksi ihmiset pilaa ulkonäkönsä tuollaisella silpomisella:(

    • yök stina

      Minua ärsyttää stinan ylimielinen ja ylpeä olemus.

    • 2+8

      Stina laulaa mumisemalla, ja aikoi laulaa sensuellia hönkäilyä (näin uutisoitiin idols sivuilla) Koska ei pysty laulamaan kovaa ja monipuolisesti!! :/

    • Kukaken?

      Stinalla on kaunis, soinnukas naisen ääni. Hän ei ole mikään piipittäjä, eikä myöskään nenään honottaja.
      Nyt olisi kyllä mukava kuulla jotain vähän menevämpää/vauhdikasta biisinesitystä häneltä-tykkään todella paljon...Äänestänyt en ole koskaan, euroilleni löytyy parempiakin sijoituskohteita, kuin lahjoittaa niitä maikkarille..

    • oletko kunnossa

      Stina on ärsyttäjä ja itserakas...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9214
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      41
      2709
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      152
      2493
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2019
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1766
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1464
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      7
      1330
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe