Stina on kaikin puolin ykkönen

13+7=?

Tasokkain Idols-kausi etenee ja mielenkiintoista seurattavaa onkin! Mulla on ollut alusta suosikkina Stina. Hän jos kuka on aidon ja ystävällisen oloinen ihminen. Tymäkkä meikki voisi joo olla jotain muutakin, mutta hänen silmänsä ja koko olemuksensa huokuu rauhaa ja iloisuutta. Hyvin kuvaavaa, että hänen hampaidensa asento (!) ja silmien muljahtelu on koettu suurimmiksi ongelmiksi. :D Valittamista ei ole oikein mistään.

Stina on minusta täydellinen paketti Idolsiin: mieletön ääni, nauttii esiintymisestä ja se on luontevaa. Hän ei ole kompuroinut vielä yhdessäkään kisan vaiheessa. Ulkonäöstä sanon vain, että levy-yhtiögurut hierovat varmasti tyytyväisinä käsiään. Tältä idolin pitääkin näyttää.

Lotta ( vaalea, suomenruotsalainen?) on minun silmiini esimerkki vähän itserakkaasta habituksesta vs. Stinan aitous. Lotta on hyvä esiintyjä, laulaja ja selvästi nauttii rennosti lavalla, mutta jokin hänessä ei vetoa minuun ollenkaan. Tätä ei ole tarkoitettu haukuksi, mutta sellainen ´rakastan sitä että te rakastatte minua´ -hymy ja -katse. Mielelläni olen väärässä. Toivon että hänkin pärjää musabisneksessä.

Mutta Stina on suosikkini. Se ensimmäinen semifinaaliveto oli toistaiseksi parasta laulua mitä olen kuullut Idolsissa. Viime kerta meni huonoon kappalevalintaa, mutta hyvin suoriutui siitäkin.

Älkääkä nyt ärsyyntykö jos fanitan häntä vähän pidemmin sanankääntein. Mieluummin vähän perusteita kuin postaukset tyyliin "Jusu on IHANA". Kyllä hänkin sitä varmasti on. :)

http://www.katsomo.fi/?treeId=38005

14

388

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sdpifjsdpoif

      Tosin Stinankin "mieletön" ääni kalpenee, kun jenkkivastaavaa ja niiden vetoja katselee. Siellä revitellään tavoilla joista täällä voi vain uneksia....

    • Ynjevi

      Joopa joo!!! vertaa esim.Eva joka jostain syystä pudotettiin,,siinäpä olisi ollut iloinen idolsin voittaja.Tai sitten Lassi joka jostain syystä lähti kävelemään.
      Aika tasapaksua nuo jäljellä olevat.Kukaan ei erotu joukosta.

    • YippeKayYamaha

      stina on semmonen Njäh.

      • YippeKayYamaha

        mut on se parempi kuin se helkkarin lumikki joka putos jo


    • tarkkaan seurannut

      Entä se esiintyminen? Edellisissä idolseissa teilattiin kaikki esiintymisistä ja tämä Stinahan esiintyy, kuin seksiklubin tanssija.

      • myös seurannut

        Noin kauniiseen ja hienovaraiseen luonnehdintaan Stinan esiintymisestä en olisi pystynyt. Kiitos siitä.


    • Kuinka ollakaan

      Minulle on syntynyt aivan erilainen käsitys noista kilpailijoista. Mielestäni Lotta vaikuttaa aidosti iloiselta ja hyväntuuliselta ihmiseltä kun taas Stina asettaa paksulla meikkikerroksella peitetyn naamansa huolellisesti peilin edessä harjoiteltuun asentoon ja kuvittelee olevansa nätti.

      • mkm111

        Mistä päättelet että Stina kuvittelee olevansa nätti? En tarkoita sitä etteikö hän olisi nätti, mutta miten perustelet sen että hän tuo sitä jotenkin esiin? Kommenttisi on kuin 7-vuotiaan kirjoittama! Stina keskittyy lauluunsa samalla tavalla kuin muutkin eikä varmasti ajattele mitään muuta! Stinalla on kaunein ja upein laulunääni mitä olen koskaan elämässäni kuullut. Toivon että hän voittaisi kisan!!!


      • kovin vähän
        mkm111 kirjoitti:

        Mistä päättelet että Stina kuvittelee olevansa nätti? En tarkoita sitä etteikö hän olisi nätti, mutta miten perustelet sen että hän tuo sitä jotenkin esiin? Kommenttisi on kuin 7-vuotiaan kirjoittama! Stina keskittyy lauluunsa samalla tavalla kuin muutkin eikä varmasti ajattele mitään muuta! Stinalla on kaunein ja upein laulunääni mitä olen koskaan elämässäni kuullut. Toivon että hän voittaisi kisan!!!

        olet ehtinyt laulajia kuunnella... Minusta sen esitykset ovat olleet samanlaista läpilaulettua p**kaa kuin muidenkin kilpailijoiden. Saattaa se silti voittaakin.


    • marjalie

      Se huulikoru on niin kammottava!!!! Miksi ihmiset pilaa ulkonäkönsä tuollaisella silpomisella:(

    • yök stina

      Minua ärsyttää stinan ylimielinen ja ylpeä olemus.

    • 2+8

      Stina laulaa mumisemalla, ja aikoi laulaa sensuellia hönkäilyä (näin uutisoitiin idols sivuilla) Koska ei pysty laulamaan kovaa ja monipuolisesti!! :/

    • Kukaken?

      Stinalla on kaunis, soinnukas naisen ääni. Hän ei ole mikään piipittäjä, eikä myöskään nenään honottaja.
      Nyt olisi kyllä mukava kuulla jotain vähän menevämpää/vauhdikasta biisinesitystä häneltä-tykkään todella paljon...Äänestänyt en ole koskaan, euroilleni löytyy parempiakin sijoituskohteita, kuin lahjoittaa niitä maikkarille..

    • oletko kunnossa

      Stina on ärsyttäjä ja itserakas...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyy tunnustaa

      että olet kauneinta mitä olen nähnyt. Käteni tärisevät vieläkin. Olen tosiaan ihastunut. Tästäkin vaikenen.
      Ikävä
      126
      1615
    2. jos saat yhden

      Toiveen esittää niin mikä olisi
      Ikävä
      99
      1181
    3. Huomenta päivää

      Somen ihmeelliseen maailmaan. 🤗☕🌞💞
      Ikävä
      200
      1066
    4. Jorma Uotinen jakoi hämmentävän kuvan tiukoissa trikoissa - Jopa Vappu Pimiä häkeltyy: "No wau"

      Jorma! Ei huono! Aikamoisen häkellyttävä kuva totta tosiaan! Lue lisää ja katso kuva: https://www.suomi24.fi/viihde/jo
      Suomalaiset julkkikset
      7
      985
    5. Vanhempi mies

      Minä rakastan sua. Ja tiedän, että sullakin on tunteita mua kohtaan. Tätä elämää ei pitäisi tuhlata enää päivääkään. J
      Ikävä
      54
      861
    6. Anna anteeksi

      Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
      Ikävä
      78
      803
    7. Aika haavat parantaa

      Hyvää huomenta ja mukavaa päivää. ☕🌾😊❤️🪷
      Ikävä
      171
      774
    8. Nyt jos haluat vielä jotain nainen

      Niin laita tähän nimikirjain. Muuten klousaan keissin. Liikaa aikaa kulunut.
      Ikävä
      96
      763
    9. HUS näyttää, kuinka paljon turhaa tai vähemmän tarpeellista tehdään verorahoilla

      HUS on laskeskellut, että sieltä voidaan vähentää melkein tuhat ihmistä ilman, että se toiminta häiriintyy, johon verora
      Hallitus
      48
      760
    10. Tänään kun näin sinut

      olit kuin taideteos. Arat ja väsyneet silmäni kaipaavat lepoa sinussa, mutta en voinut katsoa sinua niin paljon kuin hal
      Ikävä
      51
      751
    Aihe