Ebookers, APUA!

veerami

Varasin juuri lennot ja hotellin Pariisiin kahdelle. Varaus ja maksaminen onnistui ja rahat lähtivät tililtä ja sain matkadokumentit sähköpostiini. Kaiken piti siis olla kunnossa, kunnes sain parin kymmenen minuutin kuluttua Ebokerssilta viestin, että verkkomaksu ei onnistunut ja varaus on peruutettu! Rahat kuitenkin ovat poissa tililtä. Peruutuksista ei saa rahaa takaisin.

Ebokers ei tietenkään palvele viikonloppuisin. Asiakaspalveluosista luin, että ongelmatilanteissa tulee soittaa saman vuorokauden sisällä englanninkieliseen maksulliseen asiakaspalveluun. Englanninkieleni ei ole sujuva ainakaan tällaisissa puhelimessa hoidetuissa asioissa. Mitä pitäisi tehdä? En kai maanantaihinkaan voi odottaa.

21

9765

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • :) heh :)

      voivoi....

      • Anonyymi

        Halvat lennot - https://aviasales.tp.st/q5LrfdMd
        Aviasales on ollut jo vuosia itselleni lentomatkojen ensisijainen hakukone. Haen erityyppisiä matkoja, en pelkästään meno-paluu vaan usein niin, että lähtö tai paluu on eri kaupungista tai teen pysähdyksiä matkan varrella. Lisäksi Aviasales hakee mielestäni vaihtoehtoja erittäin kattavasti, myös halpalentoyhtiöiltä ja laajasti useilta varaussivustoilta.


    • Perdone

      Nyt on sitten maanantai. Ja karsot uudelleen sen matkadokumenttipostin. Ja kirjaudut sinne sivuille koodeillasi, niin näet, onko sulla tuo varaus kunnossa, vai ei. Jos on ongelmia, kyllä ne selviää sähköisesti tuon sivuston kanssa samalla tavalla kuin muillakin sivustoilla. Ja vielä voi tarkistaa siinä vahvistuksessa luetelluilta lennon operoivilta yhtiöiltä, onko teikäläinen listoilla. Minulla oli lähes joka kerta ongelmia Easyjetin varausten ja vihtojen kanssa, nekun peruivat lentoja usein talviaikaan viime hetkillä. kaikki kuitenkin järjestyi ennemmin tai myöhemmin ja liiat rahat on palautettu. Samoin Ryanairilla. Olen usein varannut lentoja myös Trallinkilta ja Supersaverilta. Ja sitten suurilta lentoyhtiöiltä. Vain huijarisivustot pitävät rahat, mutta tuskin tuohon on rinnakkaishuijaussivustoa saatu rakennettua? Oispa hauska tietää onnistuiko se varaus lopulta?

      • Perdone

        No perhana kun liian nopeasti yrittää, niin jää kirjaimia ja tavuja pois: katsot; vaihtojen; Travellinkilta, sekä pieniä alkukirjaimia!


      • Anonyymi

    • veerami

      Soitin Ebookersille tänään ja saamallani ja saamallani matkadokumentin numerolla varattu matka oli tosiaan peruttu, ehkä pankkiyhteyden hetkellisen katkoksen takia. Sama matka oli kuitenkin voimassa, tosin eri varausnumerolla ja rahat ovat onneksi menneet tilitä vain kerran. Puhelimen päässä ollut virkailija lähetti sähköpostiini uudella varausnumerolla olevat matkadokumentit, koska en ollut niitä saanut. Huh, loppu hyvin, kaikki hyvin! Ehdin tosin jo perjantai-iltana olla yhteydessä englanninkieliseen asiakaspalveluun, mutta siellä ei osattu autaa, koska maksoin matkat verkkopankilla enkä luottokortilla.

      Iso kiitos Perdonelle kokemuksista ja neuvoista!

    • ihmeellistä...

      minulle kävi samoin ku veeramille...täytyypäs huomenna soittaa ebookersille josko matkankohtalo selviäisi?

    • Sekava e-bookers

      Samanlainen kokemus tältä syksyltä e-bookersista. Soitin asiakaspalveluun ennen matkaa ja käskivät tilaamaan uuden matkan. Tein työtä käskettyä. Rahat saan kuulemma edellisestä tilauksesta takaisin ja kaikki piti olla kunnossa. Lopulta minulla oli kuitenkin kaksi matkaa samaan paikkaan kahdelta eri yhtiöltä. Peruin ensin tilaamani, jolle en ollut saanut edes lippujen numeroita, vaan pelkästään sekavan varausvahvistuksen tai vastaavan pari päivää ennen matkaa, jossa oli ilmoitus "lento peruttu" ja pienellä präntillä "peruutetut liput". Asian selvittely jatkuu.

      • Näinon

        Yrittäkää tosiaankin välttää ebookersia, mm. kaikista hotellivarauksista veloitetaan saman tien koko hinta, ja jos haluat matkan perua joudut odottamaan rahojen palautusta todella kauan. Booking com. on paljon parempi ja luotettavampi, lisäksi on järkevämpää tilata lentoliput suoraan lentoyhtiöiden sivuilta.


    • T a p s a

      Samaa mieltä. Välttäkää ebookers :ia.

      Huonekuvaus on usein harhaanjohtava, eri huonetyypeistä esitetyt huonekohtaiset kuvat eivät liity mitenkään huoneeseen vaikkei sitä missään sanotakaan ja tilausvahvistuksessa huonetyypin nimi ei täsmää yhdenkään myynnissä olleen huonetyypin kanssa, jolloin hotellissa saattaa saada, mitä sattuu. Kivijalkamatkatoimistot ovat turvallisimpia, mutta jos säästää haluaa, Hotels.com on toiminut aika hyvin.

    • Krista.x

      Ei mulla kyllä oo ollu ebookersin kanssa mitään tollasia ongelmia. Osaatteko käyttää koko palvelua? Tottakai nyt joskus tulee jotain kuvia vastaan jotka ei vastaa täydellisesti huonetta mutta näinhän on joka palvelussa? Täältä muuten löytyy aika usein hyvä tarjous tai alennus ebookersiin: http://www.alennuskoodi.fm/tarjoukset/ebookers/

    • UrLoviisa

      Lauantaina 13.8 e-Bookersin varaussivu ilmoitti visa-maksulle 11,90 lisäveloituksen
      eikä silti huolinut käypää Visaa ( eikä Master Chargea) , ovat ennen kelvanneet ( arkisin?)
      Hoidin lopulta Lufthansan kanssa suoraan samalla kortilla.
      Reklamatio lähtee arkena menetetyistä nuoruuden (80v) tunneista.

    • Mokaapaljon

      Ebookersilta ei kannata varmaan ostaa mitään lentoja / hotelleja. Aina sössivät joka jutun.

    • Eiluottokortintietoja

      Älkää pistäkö luottokortin tietoja.

    • varoituksenavaan

      Kalavastavat tietoja......

    • örinäämetsäsä

      örrrr apuvaa!!!!! A-P-U-V-A!!!!!!

    • Anonyymi

      On kyllä yks haista paskan firma. Alossa hommat toimi ja nyt ei oo olevinaan mitää tilitietoja tai mitään enää.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä. Meiltäkin poisti varatut lennot ja nyt yritää myydä uusia kalliimmalla hinnalla.
        En tarvitse enää ikinä ebookerssin palveluksia.


    • Anonyymi

      E-bookersista on tullut eritäin epäluotettava ja hankala toimija, eikä sitä kanata enää käyttää. Kyse on suoranaisista huijauksista. Myyvät lentoja ensin halvalla ja myöhemmin perusteettomasti muuttavat sovittuja lentoja tai tarjoavat tilalle jotain muuta kuin mitä on sovittu, jopa junamatkoja lentojen sijaan! Lentoja, joita he ovat perustelleet lennon peruuntumisella saa kyllä suoraan kyseisestä lentoyhtiöstä, vaikka e-bookers väittää valheellisesti, että lento on peruttu. Kyse on hinnasta. E-bookers huijaa ostamaan matkat heiltä tarjoamalla matkoja niin halvalla, etteivät pysty sitä lopulta toteuttamaan. E-bookers ei saa matkoja niin halvalla, jolla se varaustilanteessa matkoja tarjoaa ja yrittävät lopulta maksattaa erotuksen asiakkaan kukkarosta.

    • Anonyymi

      Ebookers on kyllä aivan vihoviimeinen huijarifirma, varokaa sitä. Asiakaspalvelu reklamaatiotapauksessa aivan olematon, he vain yksinkertaisesti jättävät hyvityspyynnöt käsittelemättä. Kohta 2 kuukautta lähetellyt turhia viestejä heidän asiakaspalveluunsa. Aina vastataan, että asia on siirretty vastaavalle osastolle ja sieltä otetaan yhteyttä 72 tunnin kuluessa. Mitään ei silti tapahdu.
      Soittaminen asiakaspalvelunumeroon on aivan vihoviimeinen vaihtoehto, siellä asiakasta pompotellaan työntekijältä toiselle, välillä joutuu pitkät tovit kuuntelemaan hissimusiikkia, sitten lopulta puhelu katkaistaan ja joudut soittamaan uudelleen ja aloittamaan kierroksen alusta. Ihmettelen kovasti, että Suomessa kyseisen firman annetaan vielä toimia. Ei enää ikinä Ebookers!

    • Anonyymi

      Sama täällä toivottavasti joku ohjus menisi oikeaan paikkaan vituttaa noi huijari joita virkamiehet suojelee

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe