Veikkauksen nettisivut

Kaatuilee jatkuvasti

Taas on Veikkauksen nettisivut nurin! Eikä edellisestä kaatumisesta ole kovin kauaa. Jäi vaki Kenorivi pelaamatta. Mikä ihme siinä on, ettei Veikkaus saa sivujaan pelittämään? Veikkauksen pitäisi olla luotettava yhtiö, mutta panee miettimään, kannattaako rahojaan hukata....Milloin Keno-arvonnasta on pallo unohtunu tai lotto tms numerot lueteltu väärin tms. Sivut kaatuilee...Varmaan kannattais palkata ihmisiä, jotka Oikeesti osaa asiansa...Bingon chatjuontajatkin ovat varsinaisia ääliöitä, luulit niiden tietävän jotain Veikkauksen peleistä, mutta ei. Käskevät soittamaan palvelupuhelimeen ihan yksinkertaisissa asioissakin. Tämä se on sitä nykyajan asiakaspalvelua...

17

867

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • adaswew

      joo ääliöitä ovat - isin koneelta ansaitsemassa vähän taskurahaa.. veikkauksen toimihenkilöt kyllä tuntuvat järjestäen olevan hyvin epäsivistynyttä ja nokkavaa asiakaspalvelua olen vain ja ainoastaan kokenut niinä muutamina kertoina asioidessani veikkauksen virheistä...

      • persut voittoon

        Taas kaatui, mikä helvetti noita valtion firmoja vaivaa, YLE tekaisee ihme persuvastaiset gallupit ennen vaaleja ja samalla veikkaus meni nurin ;) Sijoitan rahani kansainvälisille vedonlyöntimarkkinoille, tuen Eurooppaa ihan omakätisesti.


      • liikelaitoksen tapa
        persut voittoon kirjoitti:

        Taas kaatui, mikä helvetti noita valtion firmoja vaivaa, YLE tekaisee ihme persuvastaiset gallupit ennen vaaleja ja samalla veikkaus meni nurin ;) Sijoitan rahani kansainvälisille vedonlyöntimarkkinoille, tuen Eurooppaa ihan omakätisesti.

        Se on niin veikkauksen tapaista sulkea sivunsa illalla, ettei ihmiset saa enää kahdeksan jälkeen kenottua, kun ne rivit eivät ehdi mukaan pallomanipulaatioon ja siksi niistä tulee voittojakin. On vissiin laskettu, että menisi kuitenkin enemmän kuin tulisi.


    • Anonyymi

      On se ihme, kun ei saada sovelluksia toimimaan. Rahaa pitäis olla, siitä ei ole kiinni.
      Päivitykset liittyvät johonkin ulkoasun näpräämiseen ja sekin menee pieleen.
      Kuinka tuo sovellus voi olla niin sekainen je epälooginen? Kun kirjautuu sisään, niin kaikki ryönä lävähtää ruudulle ja pois kirjautuminen vaatii liikaa klikkauksia.

      Android versio on ihan susi. Siihen ei voi luottaa ollenkaan. Voitot ja panokset koko ajan sekaisin. Pitäiskö vaatia ne ilmoitetut voittorahat heti tilille?
      Entä kierrokset ja tulokset -näkymä? Huh huh!

      • Anonyymi

        Taidat olla asian ytimessä. Omassa taskussa iPhonen versio muutaman vuoden takaa ja siinä Veikkauksen uusin äppi. Joka kerta sitä avatessa joutuu puljaamaan pitkään koska sivun tiedot on aluksi aivan sekaisin niin pelattujen pelien kuin saldonkin osalta. Juuri tuon takia käynnit monopolin palvelussa on vähentyneet. Pitänee nostaa tili tyhjäksi ja lopettaa käynnit kokonaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taidat olla asian ytimessä. Omassa taskussa iPhonen versio muutaman vuoden takaa ja siinä Veikkauksen uusin äppi. Joka kerta sitä avatessa joutuu puljaamaan pitkään koska sivun tiedot on aluksi aivan sekaisin niin pelattujen pelien kuin saldonkin osalta. Juuri tuon takia käynnit monopolin palvelussa on vähentyneet. Pitänee nostaa tili tyhjäksi ja lopettaa käynnit kokonaan.

        Totisesti! Kannattaa lopettaa pelaaminen kokonaan!


    • Anonyymi

      Veikkaukset Valitut Herrat halusivat jättää boonukset itelleen ja vähensivät sopivasti henkilökuntaa. Valitettavasti se taisi sitten olla juuri sieltä it-puolelta vaikka panostavat nettipelaamiseen.

    • Anonyymi

      pääosin Veikkauksen rahojen siirto toimii mallikkaasti nopeudella vain heille itselleen päin. Pelajan nostaessa rahoja pois perjantai iltana jää maksut maanantaihin. Ei ole mitenkään erityisen silmiin pistävän palvelualtis tuo Veikkaus mut pitäis olla kansainvälisen tason, virkaapitävän mukaan erityisiä rahapelejä tarjoava yritys joka poikkeuksellisesti ei anna tehdä talletuksia 23-6 välillä jotta rahalla pelaamista mielivät pelaajat siirtyisivät ihan 100% varmasti toisaalle. Erityis paska käytännöistä huolimatta valitetaan hallitukselle ettei raha kulje sekä lähetellään pelaajien sähköpostiin tiedoituksia sääntömuutoksista että kympilläkin kerran vuodessa pelanneen rahojen taustat tutkitaan poiliisi viranomaisien avustuksella vilpin varalta. Eli tiedä sitä ovatko Veikkauksella hulluja vai ylimielisiä.

      • Anonyymi

        Kun kaikki Veikkauksen toiminnassa menee noin keskimäärin tämän palstan keskusteluketjujen perustella päin mäntyä niin eikö kannata lopettaa moisen puljun taloudellinen tukeminen.


    • Anonyymi

      Merkillistä pärjäämisen ongelma tämän hetkisen MONOPOLIN PUIITTEISSA on heidän omassa asenteessa. Yksi pieni vähäinen asia on palytech download casino versio. Jooh, mitä sillä tekee, eihän niitä pitäisi enää olla olemassa.😄

      Siis jos pidät kauppa, pidätkö hyllyt tyhjinä sen vuoksi vaan ettei merkittävää osaa tavaroista kukaan osta? Tottahan se on kaupoissa pajon tuotteita mitä tuskin useinkaan tavoitellaan mutta eihän kauppa sellainen voi olla että asiakkaille tyhjää hylly tilaa tajotaan. Esimerkin mukaisella asenteella toimii Veikkaus. Pelaajaa saa heitellä periaatteessa pitkin seiniä koska on voittolliseen tulokseen pyrkivälle yritykselle vallan merkityksetön osa.

      Pelaaja saa rahat kahtena pyhänäkin minuutissa
      Keskitetyssä rahapeliyksikössä rahalla pelaajalle tarjotaan mitä ikinä rahallapelaamista haluavan mieleen voi tulla.
      Asiakaspalvelu viesteihin vastataan välittömästi.
      Talletuksia voi tehdä kellon ympäri.
      Talletuksien vaihtoehtoja voisi olla myöskin tavan omaisista poikkeavia.
      Asiakkalle ei lähetetä pelottelu sähköposti viestejä koruuptio epäilyjen vuoksi muuttuneista sääntömuutoksista.

    • Anonyymi

      Hyö kertovat sähköpostiviestissä luovuttavansa pelaajan henkkoht. tietoja eteenpäin rikollisen toiminnan kitkemiseksi.

      Pisti saakuli suun soikeaksi sillä, meikäläinen tallettaa silloin tällöin kympin pelatakseen lotto pelejä. Jumalauta Veikkauksella ukko akkaa hommissa jotka kuulemani mukaan nostaa kuukausittain palkkoja kymmeniä tuhansia per turpa mutta ei millään tapaa muistuta rikolista rahan keruuta.

      mutta se meikäläisen Veikkaukselle tallettama kymppi voisi periaatteessa jopa johtaa rahassa useamman tuhannen euron poliisin toimiin ?

      Unibetin asioita on nuuskinut sen perustamisesta asti interpol mutta ovat säästäneet asiakkaittena päänsäryn moisesta asiasta.

      VEIIKKAUS OLISI SUOMALAISILLE JO VUOSIA VOINUT LYÖDÄ TULOKSIA ANTAVAA KIILAA MAAILMAN RAHAPELIEN MARKKINOINNIN VÄLIIN KUN OLISIVAT ITSE ASENOITUNEET TOIMIMAAN KUTEN HYVÄN RAHALLAPELAAMISTA TARJOAVA YKSIKKÖ TOIMII.

      NYT MENNÄÄN HUONOSTI ASIANSA HOITANEINA KOKO SUVUN VOIMIN KUSET PASKAT HOUSUISSA ITKEMÄÄN MARININ HALLITUKSELLE LISÄÄ MONOPOLI OIKEUKSIA missä sopivasti höperöitä ukkoja akkoja jotka uskovat Veikkauksen juttuun että ongema on aina ollut ulkolaisessa pelien tarjonnassa.

    • Anonyymi

      Kuinka ne kaatuu? Harvemmin kirjaudun sinne mutta ei ole kaatunut, joskus jumittanut viime sekunneille.
      Tänään jumiuduin itse saunan ym kiireiden vuoksi ja muistin loton taas kun peliaika juuri loppui.
      Voisiko peliaikaa pidentää klo 22. Harmittaa kun silloin harvoin kun aikoo osallistua myöhästyy aina. On ollut tapana laittaa arvonta päivän iltana rivi.
      Oulussa joku sai melkoisen joululahjan, onnea.

    • Anonyymi

      Ihme lagaamista nuo veikkauksen sivut. Sivupäivitys on rumaa nykimistä ja päivitystapa ihan turhan raskas. Ketä niillä ohjelmoi ei selvästikään osaa hommaansa.
      Tänään en päässyt uutissivulta eteenpäin vaikka kuinka hakkasin etusivulle palauttavaa logoa, sivu vain päivityi itsepintaisesti samaa uutista. Eipä siinä ollut muuta mahista kuin lähteä pois koko saitilta.
      Kumma tapa niillä ilmoittaa etusivun palkissa loton ja eurojaskan voittoja heti muttei vikinglotosta mitään. vielä edes seuraavana päivänä?

      • Anonyymi

        Norjalaiset vastaa viikkarin arvonnasta ja vahvistettujen tulosten jakamisesta peliin osallistuville maille. Ei Veikkaus voi luvata kenenkään voittaneen epävirallisten tulosten perusteella.

        Terveisin Aulis
        <se kaikkein virallisiin valvoja>


    • Anonyymi

      Jos joltain sivulta ei tunnu pääsevän siirtymään klikkaamalla, niin silloin paras tapa on kirjoittaa se Veikan domainin nimi selaimen osoiteriville käsin ja painaa dnteriä tai jos se osoite löytyy selaimen kirjanmerkeistä niin palata etusivulle sitä kautta.

    • Anonyymi

      Norjalaiset kun arpoo, niin norjalaiset usein myös voittaa🌹päävoitot. Näin tapahtui myös keskiviikkona 10.04.2024.

      Grattis Norge!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1475
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1092
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1023
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe