Pelottavan kova orkku

Kalifornia^

Hei! Oletteko naiset saaneet ikinä harvinaisen voimakasta/uskomatonta ja todella rajua orgasmia? Nyt tarkoitan sellaista että suorastaan pelottaa/jännittää, kun se alkaa lähestyä ja silmissä sumenee/taju lähtee kankaalle ja tärisette ihan valtavassa kiimassa että tuntuu ihan liian hyvältä?Jos olette mitenkä ja millä?

27

8818

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fffffffffffffz

      Tyttöystäväni saa tuollaisia. Jalat varsinkin tärisee kuin kohtauksen saaneella, välillä pitää naamaa tunkea tyynyyn (tai toisinpäin) ettei naapurit liikoja pahastu. Joskus alkaa naurattamaan kun tarkoituksella jatkaa sopivasti ihan pienillä tauoilla ja toinen tärisee useamman minuutin putkeen saadessaan kerta toisensa jälkeen. Söpöä, tavallaan, kun välillä sotkee kuolalla lakanoita tai tyynyä.

      Helpoin tapa ehdottomasti tohon on olleet ns syväorgasmit. Tai oikeastaan ainoa. Kuulemma g-pisteen orgasmit tuntuvat suurimmaksi osaksi samalta, mutta ei kuitenkaan ihan yhtä intensiiviseltä - eri tavalla hyvältä. Klitorisorgasmit ja "pano-orgasmit" (emättimen suun lähellä) ovat sitten taas ihan eri asia.

    • Jenny-22

      Kyllä olen saanut tollaisen,mutta vain saunassa.En sitten tiedä miksi sauna vaikuttaa itsellä.

      • :)

        vihtasit ilmeisesti voimakkaasti :)


    • elettaria

      Mun orgasmit on aina todella rajuja. Mies aina nauraa että mun huuletkin on ihan kylmät ja äänistä koko naapurusto tietää että hyvin menee. Kokemus vastaa melkoista treeniä. Joskus, varsinkin jos on vähän huono asento, rintaa voi alkaa puristaa ja hengitys vaikeutua. Pitäisi saada olla vapaasti. Käsistä voi mennä tunto. Joskus myös ejakuloin. En tiedä mistä nää tulee ja miksi saan tällaisia. Klitorisorgasmeja ovat, muuten vaan "tuntuu tosi hyvältä". En varsinaisesti pelkää orgasmia, mutta mies on välillä huolissaan. Toisaalta tykkää kun ainakin varmasti nautin.

    • panotyttö

      sain kerran niin kovan panon että orgasmin takia piti mennä sairaalaan. se oli sen arvoista

      • äijäkyselee

        menikö leuvat lukkoon liiallisesta vinkumisesta vai minkä takia?


    • f¨¨gkwaeor+ågh¨srtka

      panotyttö oot IHQ oot kiimainen

    • Miisa-21

      Kun mun vanhemmat eros ni äiti otti fuckbuddyn. Mut mun mutsi ei tiedäkkään, että aina kun äiti on poissa niin sama mies käy edelleen samassa osoitteessa nussimassa, mutta mua ;)

      Ja voi luoja mitä orkkuja saan tämän kaverin kanssa, ehkä se tilanne kiihottaa.

    • seksiä ja orgameja

      naurattaa tuollaiset jutut,tuohon voi sanoa että ..ja sitten heräsin unesta

    • Rautahans

      Itku, tiedottomuus, alakropan vapina, voimakas hikoilu, tiedoton kova ääntely, jalkojen "meneminen alta", ejakulointi, näkökyvyn heikkeneminen, hengityksen pysähtyminen jopa puoleksi minuutiksi, sydämen rytmihäiriö...

      Sairautta vai sairauden oire ;-)

      NÄITÄ TULEE ILLASSA KOLMESTA KUUTEEN, ENNÄTYS ON 15.

    • ffgrgra

      Vaimo viimeisillään raskaana ollessaan sai niin karmean nautinnollisen orkun räplätessäni g-pistettä ettei raskaana ollessaan enää suotunut moiseen. Ihmetteli kun ei mennyt raskaus kesken kun niin hyvältä kuulemma tuntui. No jatkoimme perinteisillä lajeilla..

    • Neiti_92

      Mä saan järisyttävän hyviä orkkua vain itekseni, eli katson pornoa ja laitan klitoriskiihottimen klitalle ja annan mennä. Uh, silmissä sumenee ja hyvä ettei kuola valu! :D Ihanaa

    • Piikinki

      Mulla meni vähän aikaa tottua vaimon orgasmeihin, mitä se saa mun kanssa.. Tosin, sillä vasta totuttelemista olikin, kun ei ollut koskaan saanut sellaisia. Eikä mulla ole mitään erityistä tekniikkaa tai mitään jippoja - meillä vaan näyttää kemiat pelaavan hyvin yhteen.

      Tosiaan, paria minuuttia ennen laukeamista vaimo ei välttämättä saa henkeä kunnolla ja kun se laukee, se huutaa, tärisee, heittelehtii ja se saattaa kestää toista minuuttia. On mahdollista, että vaimo alkaa jälkeen päin itkemään tai nauramaan täysin holtittomasti (joskus molempia vuorotellen), saattaa lähteä taju, puhekyky on mennyt muutaman kerran useammaksi minuutiksi.

      Kroppa saattaa tehdä sellasia pieniä sähköiskun kaltasia vielä 10 minuuttia jälkeenkin päin ja se on aina todella kosketusherkkä. Ilmanvirekin saattaa tuntua välillä pahalta.

    • Hulluna orgasmiin

      Mä saan itse just tollasia samanlaisia orkkuja kuin toi edellä oleva mies kuvasi vaimonsa orkuista.

      Siis just sellasta että tajunta lähtee ja kerran itseasiassa en saanut henkeä useisiin sekunteihin orgasmin jälkeen ja mies pelästyi tosi paljon tätä....itkeminen on myös mulla tosi yleistä ja klitorikseen ei saa missään nimessä koskea orgasmin jälkeen tai muuten sattuu tosi paljon.

      Olen nyt 32 vuotias ja tää alkoi kun olin täyttänyt 20. Ja itseasiassa homma vaan ns. pahenee koko ajan, kun tuo "en saa henkeä kokemus" pelotti myös mua tosi paljon, mutta ei kai orgasmi voi tappaa:D Ja se sanonta että orgasmi on kuin pieni kuolema, ymmärrän sen täydellisesti, musta ainakin tuntuu kuin ei olisi aivoja tai mitään ajatuksia ollenkaan pariin minuuttiin orgasmin jälkeen. Sekin on aika pelottavaa...mutta orgasmi on ihana asia:) :)

      Olen kiitollinen että pystyn seksistä näin nauttimaan sairaalloisen huutamisen kera:D Miehen tehtävänä on siinä paniikissa sulkea ikkunoita näin kesäaikaan yms. Orgasmi on itseasiassa niin intensiivinen että tyydytyn sillä usein pariksi päiväksi enkä voisi kuvitella seksiä heti uudelleen.

      Luulen, että periaatteessa miehen taidot ei välttämättä vaikuta tähän asiaan juurikaan ellei mies ole ihan täysi tumpelo. Samalla tavalla ainakin itse olen kaikissa suhteissani (joita tosin on ollut vain muutama) saanut...tosin olen myös kokenut että kumppanini ovat olleet rakastettavia ja ihania miehiä ja taidoiltaan erittäin hyvää tasoa;)

    • 19+20

      Mulla kans ihan samanlaisia orkkuja kuin kahdella edellisellä kertojalla! Tosin tajunta ei ole kertaakaan lähtenyt, mutta silmissä tosiaan sumenee, sydän alkaa jyskyttää ja "en saa henkeä" alkaa jo pari minuuttia ennen laukeamista. Ja ennen tuollaista superorkkua emättimen seinämiä alkaa mukavasti pistellä jo minuutteja ennen laukeamista. Monesti alkaa pelottaa niin paljon, että keskeytän rakastelun muutamaksi sekunniksi, koska oikeasti pelkään että tapahtuu jotain peruuttamatonta jos laukean just nyt, enkä "valmistaudu" tarpeeksi kauan.

      Ja sit kun tuollainen orkku tulee, niin kestää, kestää ja kestää... Saan aina syviä emätinorgasmeja, joskus ejakuloinkin ja miehelle kaikki tämä on täysin uutta :)) Hän on tiennyt toki jo ennen minua, että naiset voivat saada käsittämättömän voimakkaita orgasmeja, ejakuloida jne, mutta on ihmeissään ja tyytyväinen kun saa naisensa nauttimaan tällä tavalla :)

      Ja vaikka kuinka mietin ja muistelen, niin en ole kyllä ennen tätä miestä nauttinut seksistä ja saanut tämäntasoisia orgasmeja. Tosin suhteemme on sängyn ulkopuolellakin läheinen, hyvä, luottamuksellinen ja täynnä rakkautta. Kemiat siis toimii ihan joka asian suhteen :)

    • Liibalaaba1111

      En ole koskaan yrittänyt enkä kehdannut laueta, nykyisen kanssa saan sen sormista, kalusta, suusta ja monta kertaa, seuraavana päivänä oon niin hellä että istuminenkin tuntuu tukalalta. Mutta hetkeäkään en vaihtaisi pois :) Orgasmejen vahvuus riippuu kovasti: onko emättimestä, klitasta tai jostain composta taivaallisia kaikki :) Nyt 35 v.

    • 13 veee

      Oon 13 ja tyydytän suihkulla. Saan orgasmeja klitoriksen yläpuolelta. Jalat tärisee kovasti ja kädet myös vähän. Onko vaarallista? :o

    • poju13

      oon 13v poika ja mua panettaa kovasti ja mä vedän kätee sillee et käsi osuu terskaan ja sit sillee ja tää laukes

    • Hottistyttis

      Orgasmini ovat yleensä aika rajuja. Tai ainakin mies oli alussa vähän hädissään, kun laukesin. :) Minulla ei ole ollut muita seksikumppaneita, joten en tiedä, miten olisi muiden kanssa. Täytynee kokeilla.

      Huudan, lujaa. En itse aina edes tajua huutavani. Jos yritän estää tätä huutoa, niin sitten rakastelu menee liian tietoiseksi enkä todennäköisesti saa edes orgasmia. Mun pitää saada olla ihan rennosti juuri sellainen kuin olen ja olla ajattelematta liikaa, mitä orkun aikana teen tai en tee, jos alan näitä kelaamaan niin sitten ei tule. Mies ei tästä huudosta oikein tykkää. :(

      Välillä haukahtelen kuin koira, jos mies työntelee oikealla rytmillä ja sopivassa asennossa. Jo ennen orkkua siis. Tämä vähän noloa ja sellaista, johon en voi itse vaikuttaa. Ne äännähdykset vaan tulee, jos mies käsittelee mua "oikealla" tavalla. Miehestä tämä on hauskaa, jos saa mut tahdonvastaisesti reagoimaan näin.

      Jos rakastellaan seisten, niin multa menee kyllä jalat alta, kun orkun saan. Yleensä jalat alkaa täristä holtittomasti. Samoin orkun yhteydessä alan puristaa käsillä voimakkaasti joko miestä hartoista tai lanteilta, tyynyä, tai mitä nyt siinä on käsillä. Yritän olla kynsimättä miestä, mutta sellainenkin reaktio tulee joskus. Välillä ihan sitä edes tajuamatta upotan hampaat miehen olkapäähän. Nämä myös asioita, joista mieheni ei tykkää. Yritän sitten muistaa purra tyynyä tai omaa kättä.

      Välillä silmissä sumenee, välillä menee taju. Voimakkaan orgasmin jälkeen nytkähtelen kuin sähköiskuja saava vielä jonkin aikaa koko kehon alueelta. Sitten ainakin näitä nytkähdyksiä tulee, jos mies yrittää koskettaa, vaikka kevyestikin. Tai edes puhaltaa. En kestä yhtään. Joskus laukean uudestaan pelkästään siitä, että mies silittää ihoa hellästi.

      Heti orkun jälkeen klitoris ei kestä koskettamista lainkaan. Se jopa vähän sattuu- vaikka ei olisi edes ollut klitorisorgasmi. Joskus mies vaan jatkaa panemista tai sormilla kiihottamista vaikka olen orgasmin kourissa, silloin orkku vaan jatkuu ja tuntuu ihan uskomattomalta. Välillä käsken etukäteen miestä jatkamaan mun kiihottamista orkun saamisen jälkeen, vaikka kieltäisin ja vastustelisin. Tuntuu ihanalta ja kamalalta yhtä aikaa! :)

    • ksfj woeqåpwi cå'pwi

      Hm.jos tarkotat sellasia orkkuja, joissa tuntuu että varpaan kynnet lähtee irti, tunnet vaan verenkohinan päässäsi, tuntuu että alapää räjähtää, tuntuu ettet saa tarpeeksesi, liikut koko ajan vaan nopeammin..ja lopulta taivut suunnilleen kaksin kerroin nautinnosta..
      niin kyllä, sitten olen saanut sellaisia orgasmeja. :D

      Tällästen orkkujen jälkeen jalat tuntuu aivan veteliltä, väsyttää niin että hyvä kun silmät pysyvät auki.

      Yleensä masturboidessa olen tälläsiä saanut. Suihkulla ja sormin avustaen. Miehen kanssa en tälläsiä ole (vielä) saanut kun ei kauheana ole tuota kokemusta.. :P

    • 19n+28m

      Yleensä laukean miehen päällä ollessani, kerran olen lauennut niin että mies on ollut minun päälläni, tuntui aivan IHANALTA..eikä edes riitä tuo ihanalta, huutoa kesti minuutista kahteen, alakroppa vapisi ihan hillittömästi ja tuntui, että kohta taju lähtee. Jos tyydytän itseäni sormin alkaa tuo alakropan vapina joka kestää hyvinkin pitkään kun klitorista koskettelee..monta kertaa olen ejakuloinut kun olen tyydyttänyt itseäni..nolottaa.

      • Alfa Uros

        Ei ejakuloinnissa ole mitään noloa. Älä ole kireä ja juuri tuolla asenteella sinusta saattaa kehkeytyä sängyssä haukottelija :)


    • Alfa Uros

      On niitä naisia nähnyt mitkä huutaa kuin hyeena kun saavat. Sitten ei pystytä kävelemään johonkin 10 minuuttiin kun jalat on ihan makaroonia. Osaa taas saa pumpata huolella ja siltinkin vaan haukottelevat. Naisen orgasmi on vaikea kun taas miehet saa aina ja hyvän orgasmin. Jotain eroja miehelläkin tietenkin on mutta kyllä sitä aina saa :)

    • Anonyymi

      Olen saanut...

    • Anonyymi

      Suuseksissä joskus saan ihan järkyttäviä orkkuja. Jos mun ollessa just orgasmin huipulla mies jatkaa vaan just oikealla tavalla kiihottamista, niin tuntuu että orkku vaan jatkuu ja jatkuu kunnes on jo pakko vetää se itse poikki kun ei kestä enempää. Täytyis joskus varmaan kellottaa kauanko se kestää, mut ainakin näin saavana osapuolena tuntuu ihan mielettömän pitkältä, voimakkaalta ja että aivot sulaa siitä nautinnosta :D

    • Anonyymi

      Koin tällaisia järisyttäviä orgasmeja nyt vasta keski-ikäisenä usean mustan nuoren toimesta, enkä osaa selittää mikä sen sai aikaan. Mutta tuo tunne oli ennen kokemattoman nautinnollista ettei mikään vedä sille vertoja.
      Rva42

    • Vaimo saa. Itse pidän kädestä ja musta panee.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      531
      5799
    2. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      102
      1976
    3. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      19
      1961
    4. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      108
      1767
    5. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      62
      1578
    6. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      28
      1577
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1335
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      59
      1194
    9. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      66
      1035
    10. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      1005
    Aihe