Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Saako nainen lihoa papin aamenen jälkeen ?

kerran petetty

Ei tietenkään saa lihoa sillä lihava nainen on vastenmielinen ja ällöttävä.Onneton aviomies tuskin olisi naimisiin mennyt jos olisi etukäteen tiennyt minkämoisen suursyömäri sutturan kanssa erehtyi papin eteen astumaan.Eipä ole harvinaista että heti papin aamenen jälkeen lopetetaan meikkääminen ja hyvältä näyttäminen ,liikunta lopetetaan ja aletaan mättää kakkuja , pizzaa ,suklaata ja kaljaa oikein urakalla ja lihotaan kuin siat.Jos nainen lihoo yli 5 kiloa papin aamenen jälkeen pitäisi tämä tuomita rahallisiin korvauksiin vaikkapa 1000€ kuukaudessa petoksesta aviomiesmäisyyttä kohtaan kunnes paino on sama mikä oli naimisiin mennessäkin. Miehet eivät voi sietää läskejänne ja vihaavat ihratakamuksianne ja joka muuta väittää valehtelee ,koska ei uskalla sanoa suoraan lihavalle tantorille totuutta.Yleensä miesparan lihomiseen on syynä juuri edellä kuvattu naispaholainen. Mies juo suruunsa koska ei pysty selvinpäin katsoa lihavaa muijaansa vaan katselee surullisena sohvalla maaten televisiota olut/alkoholi ainoana luotettavana ystävänään .Miesparka saa rupsahtaneen naisen takia syy/seuraus myötä riesakseen diabeteksen,maksakirroosin,sydämen vajaatoiminnan,impotenssin ja vielä avioeron myötä vie puolet omaisuudesta jonka tienasi selkä vääränä turhaan.Ja edes puolet omaisuudesta mutta menetettyä terveyttä ei mikään pysty korvaamaan.

7

288

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • siitässait

      mitäs nait maalipytyn! Olisit ottanut selvää, missä mennään. Ja jospa se eukko popsii ruokaa siks kun ukko vaan ryyppää ja vaatii ruokaa eikä mikää salaatti kelpaa vaan löskiä lautasella olla pitää.

    • :DD

      luuseri

    • sovinismionvaanidea

      Kuullostaa oikeudenmukaiselta .....Voimia Hei Sulle! VELI!

    • df-

      Eiköhän avioliitto ollut jo muutenkin tuhoontuomittu, jos eukkoa ei kerran kiinnosta miehensä miellyttäminen pitämällä huolta ulkonäöstään.

    • Jotain rajaa

      Saa tietysti. Saa jopa sairastua tai kuolla. Tai vaikka laihtua.

      Ryyppäämistä, uskoon tuloa tai feminististä herätystä ei pidä sietää.

    • Viltsuhh1

      Lihava ja ruma nainen voi olla sisäisesti kaunis muttei valitettavasti kovinkaan viehättävä kumppani makuuhuoneen puolella..

      Tosta feministisestä herätyksestä luin äsken aika hyvin tekstin..

      Onko feministi oikeasti "tasa-arvon" ajamista vai pelkästään kulutusyhteiskunnan manipuloinnin tulos?

      Minimalistin mielestä feministien ajattelu on aiheuttanut eniten haittaa naisille itselleen kuten alla olevista videoista tulee esille.

      Tulee muistaa, että yksinkertaista elämää suosiva ihminen saa suurimman nautinnon ihmissuhteista eikä palkkaorjuudesta, joka kestää lähes koko elämän ajan.

      Naisten palkkaorjuudesta suuri kiitos kuuluu radikaalifeministeille, joiden ajatuksia ovat muun muassa "Naisen ja miehen väliset suhteet sisältävät aina hyväksikäyttöä, ja naisten tulisi heidän mukaansa solmia suhteita vain toisten naisten kanssa."

      Minimalisti näkee feministien typeryyden vieneen naisilta vapauden.

      Kulutusyhteiskunnan luoma virheellinen "markkinointi" feminismin parantavista vaikutuksista naisen asemaan on todellisuudessa vienyt feministit palkkaorjuuteen rajoittaen heidän mahdollisuuksia saada nautintoa elämästä.

      Feminismi vei naiset palkkaorjuuteen.. Huonojen neuvojen ja ajatusmallien omaksumisella on aina tuhoisat seuraukset.

      Kulutusyhteiskunta haluaa maksimaalisen määrän työntekijöitä, joten naiset oli helpointa manipuloida veronmaksajiksi feminismin keinoin.

      Ehkäisyn suuri hyöty kulutusyhteiskunnan näkökulmasta on pitää naiset töissä, jotta he maksavat veroja.

      Kotona olevat naiset ovat poissa veronmaksajista, joten kulutusyhteiskunta feministien kera on luonut käsityksen siitä, että naisten pitäisi palata töihin heti maksamaan lisää veroja valtiolle..

      Eikö ihmissuhteet ja etenkin lapsien lähellä oleminen ole huomattavasti tärkeämpää kuin turhauttava ura?

      Tästä johtuen esimerkiksi Kiinan yhden lapsen politiikka on Minimalistin mielestä täysin väärä..

      On naurettavaa, että yhden lapsen politiikkaa tuetaan myös Kiinan ulkopuolelta..

      YK:n väestörahasto UNFPA tukee yhden lapsen politiikkaa!!

      Väestönkasvusta ei tule olla huolissaan koska liikansoitus on mahdotonta kuten voit lukea Minimalistin aikaisemmasta kirjoituksesta painamalla tästä.

      Yhden lapsen politiikka ei tietystikään perustu yksilön oman nautinnon parantamiseen vaan ainoastaan Kiinan taloudellisen menestyksen takaamiseen.

      Oman nautinnon uhraaminen valtion taloudellisen menestyksen takia ei tietystikään ole kenellekään riittävän ymmärryksen saaneelle ihmiselle järkevää.

      Onko pakotetut sterilisaatiot ja abortit tai sosiaalietuuksien, kuten ilmaisen koulutuksen tai terveydenhuollon, poisjääminen "liian monen" lapsen osalta nautinnollisen elämän kannalta omasta mielestäsi hyvä asia?

      Minimalistin mielestä EI ja juuri näitä haitallisia arvoja feminismi valitettavasti vie eteenpäin.

      Jos olet huolissasi feministin kulutusmyönteisyyteen johtamisesta, joka on saanut naiset uhriksi manipuloinnin tuloksena.. Tai olet huolissasi muuten feminismistä suosittele ystäviäsi lukemaan tämä kirjoitus ja katsomaan alla olevat videot.

      Noi videot näätte http://minimalistisuus.blogspot.com/2011/10/feminismin-aiheuttamat-ongelmat.html tollasesta osotteesta

    • skeidaa

      Kyllä saa lihoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1957
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1743
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1604
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1346
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1262
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1254
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1236
    8. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      45
      1223
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1212
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe