Lasarus-veljet

jusgggg

Tämä tiukka ja ehdoton uskonto on romuttanut hyvin monien elämän Suomessa.He ovat toimineet hyvin matalalla profiililla Säkylässä jo monta vuosikymmentä.Heistä tiedetään hyvin vähän.Yksinvaltias johtaja on Eero Isreal Heikkilä,s.1938.Hän on ehdoton johtaja,jonka yli ei kukaan kävele.Naisilla ei ole sananvaltaa,ja naisille on huivinkäyttöpakko seurakunnan kokouksissa.

Lue heistä enemmän uskontojen uhrit-lasarus veljet -palstalta.

14

434

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huhhhhhhhh...

      Todella ahdasmielinen lahko,asuvat Säkylässä,läntisessä Suomessa.Tv,netti,opiskelu,musiikki..jne,on kielletty siellä...

    • pimpompäässäsoijolla

      plaa plaa, keneltä ootte kuullu tollasia juttuja? Ottakaa selvää ennenku rupeette tänne kirjotteleen tollasia!!! Heitetään joku epämääräinen huhu ja kaikki uskoo, eihän tämä mikään oikeus ole, sielläkin on tietääkseni syytetyillä puheenvuoro! Määki alan kirjottelen kaikkia paskaa tänne joistaki ihmisistä (tiedätte hyvin kyllä keistä, lurjukset) ja sit revitää ilta-sanomissa ja STT:llä niistä iiiiisoooot jutut! Yeah, pitäsköhä tehäkki ni, tuliko pupu pöksyyn?

      • RiikkaDiikka

        Nimimerkille "pimpompäässäsoijolla"

        Todella säälittävä ja keskenkasvuinen olet.Kasva aikuiseksi.Kiitos.


    • Perustele?

      Minä en ole kirjoitellut tänne mitään kertomuksia jotka olisin kuullut toisilta. Ne eivät ole mitään huhuja, vaan sellaisia asioita joita olen itse joutunut kokemaan ja olen omin silmin todistanut. Minulla on myös täysi oikeus kirjoitella niitä tänne, samoin kaikilla kohtalontovereillani. Kannan myös vastuun kaikesta mitä olen tänne kirjoittanut. Lue toisesta keskusteluketjusta vastineeni Sinulle.

      Ja jos haluat kirjoitella paskaa minusta voit tehdä sen ihan rauhassa. Minun elämästäni ei edes Iltasanomat saa kovin kummoista juttua. Minulla ei ole mitään salattavaa kenenkään edessä. Lasarusveljillä ja heidän johtajallaan asiat on toisin. Salattavaa,pimitettävää ja valehteltavaa on riittänyt vuosikymmenet ja sitä riittää edelleen. Että se pupu taitaa olla ihan jonkun muun pöksyssä! :)

    • nasaretilainen

      Huvittavaa vääntöä näillä suomi24 uskontojen uhrit palstoilla Näistä Lasarus- veljistä.
      Huomaa melko nopeasti. ketkä palstoilla on Lasarus-veljiä. Heidän keskustelun taso ei minusta ole kyllä henkisesti kovin korkeaa luokkaa. mikä pohjautuu juuri siihen, että heidän elämässään ei ole ollut, kuin yksi totuus, eli kyky suhtautua asioihin kriittisesti puuttuu.
      Tuolla yhdellä palstalla taisi olla yksi neuvo, joka on varmaan E Heikkilän itsensä kirjoittama. Ohje kuului jokseenkin näin: Jos teillä on jotain Eeroa vastaan, menkää kahdenkesken sopimaan asia Eeron kanssa. Juuri tälläisistä tapaamisista ammatti auttajat varoittaa. Sehän olisi suorastaan "itsemurha" mennä Eeron toimistoon kahdenkeskeiseen keskusteluun. Näillä kultti johtajilla on tieto ja taito puhua ihmisiä ympäri. Luulenpa, että kylmähermoinenkin tyyppi saattaa olla tunnin kahdenkeskeisen keskustelun jälkeen hyvinkin pehmeä kaveri. Nämä Eeron tyyliset kulttijohtajat eivät ole tyhmiä ja heillä on kyky saada toinen ihminen pauloihinsa ja otteeseensa.
      On myös 100% varmaa, että tämäkin lahko on tai on ollut SuPon tarkkailussa.
      Kiinnostais vaan tietää. onko Eeron luona koskaan vieraillut lahkolaisten silmin katsottuna oudon näköisiä miehiä. Yleensä kaksi kerrallaan.
      Olen myös varma, että poliisit on lukenut näitäkin sivuja ja saattaavat olla perillä monista lahkon sisällä tapahtuneista asioista, mutta eivät puutu niihin, koska kukaan ei ole tehnyt rikosilmoitusta.
      Tiedän itsekkin erään raiskaus tapauksen, josta poliisi oli tietoinen toisen käden kautta, mutta ei puuttunut asiaan, koska raiskattu ei ollut nostanut syytettä.
      Myöhemmin tyttö nosti syytteen ja silloin poliisi kertoi julkisesti, tienneensä asiasta jo paljon aikaisemmin.
      Myös näissä pahoinpitely väitteissä on sama homma. Ei poliisi ala tutkia niitä jos ei ole tehty rikosilmoitusta. 80 ja 90-luvulla tapahtuneet pahoinpitelyt on jo vanhentuneet, joten niistä on turha enää syytettä nostaa.
      E Heikkilä kertoi jossain tapauksessa maksaneensa "kiristäjälle" 3600 euroa vai olikohan markkaa. Tietäisiköhän kukaan lahkoon kuulunut, oliko "kiristäjä" uhannut tehdä rikos ilmoituksen ja Heikkilä on sitten rahalla saanut kyseisen henkilön luopumaan rikosilmoituksesta.

    • lähes kaiken nähnyt

      Onko kellään tietoa, minkä näköinen on Eero Heikkilä?
      Kuvaa ei tunnu löytyvän mistään.

    • spacemän

      Kyllä sitä ukkoa voipi mennä morjestammaan ihan paikan päälle, ei se pure!
      Kovin on leppynyt mies kuulemma nykyään, alkanut ote lipsua...
      Kuvaa et interneetistä löydä, sen verran on tarkka mies yksityisyydestään.

    • lähes kaiken nähnyt

      Oletko itse käynyt ja jos olet, niin minkalainen kokemus oli? Ainakin melko hurjaa juttua löytyi Eerosta. Kyllähän se ikä rauhoittaa.

    • eero eduskuntaan

      Oikeassa tämä Eero on, ainakin juttusi mukaan. Johtajan yli ei saakaan kävellä, ja raamatussahan sanotaan, naiset olkoon vaiti seurakunnan kokouksissa. No, onkos feministi vetäny herneen nekkuun? Kun ei totuutta kestä.
      Eero on oikealla asialla. Julistaa oikeaa sanaa. Jos ei miellytä, pysy pois tai mee valittaa naisasialiittoon tai tasa-arvovaliokuntaan,että Jumala syrjii naisia.
      Vain nainen voi kirjoittaa noin typeriä...

    • lähes kaiken nähnyt

      Mä oon samoilla linjoilla, et Eero on oikeassa. Eihän millään työpaikallakaan kävellä pomojen yli. Eeron kaltaisia johtajia tämän päivän yritysmaailmakin tärvitsee ja kipeästi. Nykyjään valtaosa johtajista on ylikoulutettuja pellejä, joista ei vaan työmaailmassa ole mihinkään.
      Täytyy myös muistaa, et Eero on järjestänyt asunnon monelle ihmiselle, jotka Säkylässä asuvat. Eero on myös antanut monille erilaisen vaitoehdon elää. Jos Eero on rauhanmajan järjestänyt, niin eiköhän Eerolla myös ole päätösvalta Rauhanmajassa.
      Täytyy myös muistaa, et jos sata ihmistä asuu samassa kerrostalossa, niin ei siellä kaikki toisiaan miellytä ja varmasti riitoja syntyy.
      Eli en lähtisi suoralta kädeltä Eeroa ihan joka asiassa tuomitsemaan.

    • ärsyyntynyt

      Eiköhän aikuisen ihmisen tehtävä ole itse järjestää itsellensä asunto. Ei sitenkään tarvitse olla toisen määräysvallassa. On kyllä niin ärsyttäviä nuo ylläolevat tekstit, mutta se kaiketi on tarkoituskin.

    • hesalainen2

      Lueskelin noita ketjuja Lasaruksista läpi ja hurjalta kuulosti.
      Onkohan Eero pieksänyt myös aikuisia miehiä ja onko Eero uhkaillut tai pahoinpidellyt lahkosta lähteneitä? Ainakin noista kommenteista tuli sellainen tunne, et harva uskalsi asioista tarkemmin kertoa. Asioista kerrottiin aika suurpiirteisesti, mutta oli joukossa myös muutama aika tarkkakin kommentti.
      Mieleeni jäi yksi sellainenkin kertomus jossa epäiltiin kahden henkilön saavan lemput lahkosta ja puhuttiin ristisaatosta. Jäin vain miettimään, et mitähän tuolla ristisaatolla tarkoitettiin ja ennenkaikkea sillä saatolla? Ettei vaan kyseessä olisi sakinhivutus pois potkittuja kohtaan?

    • hesalainen2

      Ärsyyntyneelle: Niin, kyllähän aikuisen tehtävä on järjestää itselleen asunto, mutta noilla muilla palstoilla mainittiin, että lahkossa saattoi olla 20-vuotiaita, jotka ei ole edes maksaneet eläissään yhtään laskua, niin luulenpa, että sellaisen henkilön on todella vaikeaa alkaa järjestämään itselleen asuntoa.
      Luulenpa myös, että nimimerkki lähes kaiken nähnyt tarkoittaa näillä henkilöillä sellaisia lahkoon kuuluneita/kuuluvia, jotka syystä tai toisesta ovat vajonneet elämässään alas. Esim. alkoholisoituneet ja syrjäytyneet pahasti ja luottotiedot yms. menneet, niin rupeappa siinä asuntoa etsimään. Täällä pääkaupunki seudulla ainakin lähes mahdotonta sellaisen henkilön löytää asuntoa.

    • yks kysymys

      Onko Lasarus-veljistä eronneita käyty peräti kotona uhkailemassa? Tuolla Lasarus-veljistä kertovilla palstoilla näytti olevan vaan siihen suuntaan viittaavia kirjoituksia. Joku kertoi, että oli joutunut laittamaan puhelin numeronsa ja osoitteensa salaiseksi ja joku kertoi paimenen sanoneen, että lahkosta lähteneitä on menehtynyt tapaturmaisesti.
      Jos noin on tapahtunut, että kotiin on tultu, niin eikun välittömästi yhteys poliisiin. Kannattaa myös muistaa, että mitään jälkiä ei kannata siivota ennen poliisin tuloa, et poliisi pystyy tarvittaessa ottamaan kengän jäljet ja kuitunäytteet talteen. Myös kahvikupit ja muut kannattaa jättää pesemättä, et mahdollisten vierailioiden DNA saadaan talteen.
      Jos itseäni joku tulisi kotiini uhkailemaan, niin soittaisin välittömästi poliisille.
      Muutenkin tuolta palstoilta löytyi asioita, jotka vaatisi tutkintapyynnön tekoa poliisille.
      Palstalta löytyi myös tapaus, jossa paimen oli maksanut selvää rahaa kiristäjälle. Eiköhän tuokin tapaus olisi ollut viisaampi antaa virkavallan hoidettavaksi. Jos nämä lahkolaiset ja ex-lahkolaiset suostuu siihen, et heidät maksetaan hiljaiseksi, niin eihän tuota paimenta saada ikinä vastuuseen. Miettikääpä asia niin, et olette itse antaneet lahkolle palkkanne tai lahjoituksia, niin paimenhan tavallaan maksaa teidät hiljaiseksi teidän itse hänelle antamilla rahoilla, eli paimen saattaa jäädä vielä voitolle vaikka maksaakin jonkun tietyn summan ja nauraa vaan partaansa, et noin helposti höynäytettiin sekin henkilö.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2655
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2243
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2010
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1719
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1691
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1656
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1646
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      91
      1573
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1447
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe