TV7 tarjoaa laatua

On se vaan tämä TV7 hyvä ja tarpeellinen kanava. Ja ohjelmistokin on suorastaan häikäisevän korkeatasoista: erityisesti Cafe raamatun ja Sytkärin tieteellisen analyyttiset evoluutioaiheiset ohjelmat ovat rehellisyydessään ylittämättömiä.

Niistä välittyy yleisölle täysin rehellinen kuva siitä, kuinka tiedeyhteisön suuri salaliitto järjestelmällisesti huijaa ihmisiä ja pimittää oikeaa tietoa, joka kiistattomasti osoittaa Genesiksen kirjaimellisen kertomuksen historialliseksi totuudeksi. Onneksi kanavan valveutuneet toimittajat ja heidän rehelliset vieraansa kertovat, mistä tosiasiassa on kysymys.

Niin ja tämän palstan sheriffi on muuten suuri sananvapauden ystävä, joka sallii kaikenlaisten näkemysten aina tulla esille.

Halleluja.

17

246

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ToivonTiina.

      Kiitos. Olen samaa mieltä kanssasi ,että TV 7 on hyvä. Minulla se ei ikäväkyllä näy kuin netissä, mutta katselen sitä usein ja saan sieltä vastauksia ja voimaa.
      Siunattu on TV 7.

      • Eipä kestä. Juuri tänään on paikallaan kehua tätä kanavaa ja noita ohjelmia.

        Siemau.... eikun siunausta!


      • Sivusta seurannut

        Voi sua Tiina, etkö bonjannut että provohan se oli!


    • lapsellista

      mitäs roska-ohjelmia tulee muilta kanavilta??? BB, treffit pimeässä, pornoa, kauniit ja rohkeat...jne jne.

      Onneksi voit vaihtaa kanavaa, kuten voivat muutkin. TV on yleisesti täynnä pelkkää skeidaa. En itse omista TV:tä, katon dokkareita ja nekin festivaalien puitteissa. En silti sanoisi että tv7 on on pelkkää shaibaa.

    • Muilla kanavilla harvemmin kuitenkaan tietoisesti VALEHDELLAAN tieteisiin kuuluvista asioista samaan tapaan kuin TV7:lla. Nuo tietyt ohjelmat huijaavat katsojia ihan surutta evoluutioon liittyen.

      Ja se tietysti asettaa kaiken muunkin sisällön kyseenalaiseksi. Mihin kaikkeen muuhun liittyen kanava huijaa katsojiaan?

      En tietenkään kuulu kanavan seuraajiin. Poimin Cafe raamatun ja Sytkärin esimerkeiksi, koska ne löytyivät tekemälläni arkistohaulla (hakusana "evoluutio"). Jokaikinen löytynyt ohjelma syyllistyi samaan epärehellisyyteen.

    • maailmaon

      ai valehdellaan? eihän tiede pysty itsekkään todistamaan kaikkea sanomaansa.
      Muut kanavat siis täysin rehellisiä ja tervehenkisiä. hohhhoijaa.

      • Kyllä, Cafe raamattu ja Sytkäri valehtelevat korvat heiluen - samoin SEKLin kustannusyhtiön kirjoissa ja lehdissä. Muiden tv-kanavien tervehenkisyydestä en sanonut yhtään mitään, mutta tieteestä niissä sentään harvemmin noin törkeää roskaa puhutaan kuin tällä kanavalla.


    • Risto Pohjolasta

      Nyt koetat nuoleskella ja vonkua kanavalle.... Minä en välitä julkisuudesta, eikä moni muukaan...

      • Näemmä sitä teille pitää rautalangasta vääntää sekin, että tuo avaus oli tehty APRILLIPÄIVÄNÄ.

        Tosiasiassa TV7 on täyttä paskaa. Kanava ei ole ainoastaan tarpeeton, se on suorastaan vahingollinen,


      • Mitä motiiviin tulee, niin haluan vain rehellisyyttä suhtaassa tieteseen, en muuta, nyt kanavalla valehdellaan surutta varsinkin evoluutioon liittyen. Samoin tältä palstalta poistetaan vikkelästi kaikki avaukset, joissa noita kanavalla esitettyjä valheita käsitellään - viimeksi näin kävi eilen.

        Minun puolestani voitte kyllä muuten jatkaa päidenne pehmittämistä.


    • Joo mies

      Luulen, että ketään ei kiinosta sinun jutut. Vuoden päästä saata olla jo jonkun toisen aatteen kannattaja, milloin miltäkin alkaa tuntumaan.

      • >>Luulen, että ketään ei kiinosta sinun jutut.>Vuoden päästä saata olla jo jonkun toisen aatteen kannattaja, milloin miltäkin alkaa tuntumaan.


    • Rakkaus on parasta

      Rakas ystävä

      Moni sanoo; "Darwin kumosi kristiuskon ja heillä ei ole enää kannatusta!" Riittävätkö perustelusi? Esittääkö tiede mielipiteitä vai onko niille todistettavia perusteita. Münchausenin temppu nostaa itsensä omasta tukasta suosta pois, ei tahdo todellisuudessa onnistuakaan, evoluutioteoria koettaa todistella, että ihminen loi itse itsensä. Videomme puhuu ja todistaa väitteen perusteettomaksi. "Vastaväite: Kristinusko kasvaa ja voi hyvin!" Raamattu ei ole tieteellinne biologian kirja, vaan sen tarkoitus on johdattaa ihminen Jumalan luokse. "Ei taidettakaan arvostella Darwinismin opein" Marxin opit taas kieltävät kaikkki uskonnot, mutta johtajan palvonta on ainoa sallittu muoto"

      Koko maailma ulottuvillasi realiajassa, evankeliumia levitetään.
      -Televisiolähetykset
      -Radiot
      -Internet
      -Globasiaatio
      -Multimediapuhelimet


      Helluntailaisuuden oppia seuraa yli 500 miljoonaa seuraajaa omasta vapaasta tahdostaan, liike kasvaa vuosi vuodelta räjähdysmäisesti. Liike järjestää aivan hirveän suuria massakokouksia Afrikassa, joissa voi olla miljoonittain ihmisiä silmän kantamattomiin, yleisön loppuun ei voi edes nähdä, massat jatkuvat kilometrejä. Suurin kannatus Latinalaisessa Amerikassa ja Afrikassa. Sylilapsia ei kasteta ainostaan vakaumuksellisia tunnustavia kristittyjä. Lukua ei tiedetä tarkalleen, mutta luotetut uutislähteet ovat käyttäneet samoja lukuja. Uskallan julkaista luvut, koska suomensin ne itse wikipediaan. Erityisen voimakkaasti helluntailaisuus kasvaa kolmannessa maailmassa ja eniten helluntailaisia onkin Kiinassa ja Brasiliassa. Mitä ilmeisemmin kaikkia kiinalaisia ei tässä luettelossa ole.

      Katsaus nykyevankelimiin
      http://www.youtube.com/watch?v=dBWOCMhJ0CA&feature=player_embedded

      • >>Moni sanoo; "Darwin kumosi kristiuskon ja heillä ei ole enää kannatusta!" Riittävätkö perustelusi?>Esittääkö tiede mielipiteitä vai onko niille todistettavia perusteita.>Münchausenin temppu nostaa itsensä omasta tukasta suosta pois, ei tahdo todellisuudessa onnistuakaan, evoluutioteoria koettaa todistella, että ihminen loi itse itsensä. >Videomme puhuu ja todistaa väitteen perusteettomaksi. "Vastaväite: Kristinusko kasvaa ja voi hyvin!" Raamattu ei ole tieteellinne biologian kirja, vaan sen tarkoitus on johdattaa ihminen Jumalan luokse. "Ei taidettakaan arvostella Darwinismin opein" Marxin opit taas kieltävät kaikkki uskonnot, mutta johtajan palvonta on ainoa sallittu muoto">Koko maailma ulottuvillasi realiajassa, evankeliumia levitetään...Helluntailaisuuden oppia seuraa yli 500 miljoonaa seuraajaa omasta vapaasta tahdostaan, liike kasvaa vuosi vuodelta räjähdysmäisesti. Liike järjestää aivan hirveän suuria massakokouksia Afrikassa, joissa voi olla miljoonittain ihmisiä silmän kantamattomiin, yleisön loppuun ei voi edes nähdä, massat jatkuvat kilometrejä. Suurin kannatus Latinalaisessa Amerikassa ja Afrikassa. Sylilapsia ei kasteta ainostaan vakaumuksellisia tunnustavia kristittyjä. Lukua ei tiedetä tarkalleen, mutta luotetut uutislähteet ovat käyttäneet samoja lukuja. Uskallan julkaista luvut, koska suomensin ne itse wikipediaan. Erityisen voimakkaasti helluntailaisuus kasvaa kolmannessa maailmassa ja eniten helluntailaisia onkin Kiinassa ja Brasiliassa. Mitä ilmeisemmin kaikkia kiinalaisia ei tässä luettelossa ole.>Katsaus nykyevankelimiin
        http://www.youtube.com/watch?v=dBWOCMhJ0CA&feature=player_embedded


    • 2KG SILAKKA

      Ota myös huomioon, että voit olla oikeassa, ja että kaikki ohjelmat ei ole oikeassa, nehän on vain TV ohjelmia, talkoilla tehtyjä, itse en liity mitenkään tv 7:n toimintaan, olen ulkopuolinen.

      Eiköhän meillä kaikilla ole vainoajia:

      Ateisti vainoaa kristittyä, kristitty ateistia, juoppo selvää, selvä juoppoa, savuton paheksuu tupakoivaa, tupakoiva savutonta. Kommunisti vainoaa porvaria, porvari kommunistiä. Maaorja paheksuu isäntää, Isäntä maaorjaa. Rikollinen vihaa poliisia, poliisis rikollista. Kaikki draama ketsu jatkuu loputtomiin, aina löytyy syy vihaamiseen, mutta entäs jos pitäsis jotakuta rakastaa, en keksinyt heti mitään.

      • 2KG SILAKKA

        ketju jatkuu loputtomiin,,,,korjaan


      • Ei tässä mistään vainosta ole kysymys. Tietyt ohjelmat TV7:la vain yksinkertaisesti johtavat katsojiaan harhaan. Luulisi sen kiinnostavan katsoajikin, milloin heille puhutaan totta.

        Tuo sama valehtelu on täysin johdonmukaista muissakin samojen tahojen pyörittämissä medioissa, esim. SEKL:n kustannusyhtiön Uusi Tie:n julkaisemissa lehdissä ja kirjoissa. Tapio Puolimatka kuuluu tuon Skepsiksen Huuhaa-palkinnon "voittaneen" kustannusyhtiön kirjailijoihin.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      75
      4752
    2. Mites meillä nainen tämä yhteys

      Onko se yhteistä se kokemus siitä, että tunnemme syvästi toisemme? Tunnemme vetoa ja sielunyhteyttä, jotain kuin toisest
      Ikävä
      66
      1547
    3. Rokote otti taas omansa. Maki Kolehmainen kuollut.

      RIP Maki. Muusikko, tuottaja ja säveltäjä Maki Kolehmainen on kuollut. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Yle. Kolehmainen k
      Maailman menoa
      39
      1524
    4. Miltä kaivattusi näyttää

      Kehtaako esitellä kenellekään? 🤣🙆‍♂️
      Ikävä
      53
      1243
    5. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      66
      1169
    6. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      74
      990
    7. Olen lihonut vähän

      Sekin nolottaa. Onneksi ei nähdä ihan heti. Ehdin palata ennalleni.
      Ikävä
      115
      987
    8. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      91
      914
    9. Toivoisin niin

      Että edes kerran heräisin vierestäsi uuteen aamuun.. 💔
      Ikävä
      50
      810
    10. Miksi, siis miksi haluat kirjoitella minun kanssa?

      En vain oikeen ymmärrä. Onko sulla tylsää, vai mikä homma?
      Ikävä
      59
      778
    Aihe