Ivan kirjoitti jossain alempaa mm näin:

"Otsake osoittaa erittäin suurta tietämättömyyttäsi historiasta! Et voi mainita yhtään tapausta, jolloin USA olisi tukenut natseja. Toisessa maailman sodassakin, kun Natoa ei ollut vielä perustettu, USA oli natsien suurin vastustaja. "

Joo, niin....

Taas kerran: USA tuki Stalinia salaisesti vuodesta 1930 vuoteen 1941 asti ja aivan julkisesti

1941-1945, kun Saksa hyökkäsi Neuvostoliittoon vaikka ei Yhdysvallat viellä silloin kesäkuussa 1941 olleet saaneet provosoitua sodanjulistuksia Japanista ja Saksasta.

Silti USA antaumuksella koko ajan pyrki suoraan sotilaalliseen selkakukseen siis sotaan Atlantilla ja Tyynellä valtamerellä ja oli sekin provokaatiota, kun he julkisesti alkoivat tukemaan Neuvostoliittoa, jo ennen kun maa edes sai härnätty Saksan, Italian, muutaman muun pienen Akselivallan ja Japanin sotaan kanssansa.

Se keneltä sodanjulistukset tuli on vain pintakiiltoa, eihän Roosevelt voinut sitä tehdä (mutta "junaili" sen vastapuolen tekemäksi), kun oli 1939 vaaleissa juuri luvannut, ettei Yhdysvallat ainakaan hänen aikanaan tule osallistumaan muualla riehuviin sotiin, vaan maa jatkaa perinteistä eristäytymispolitiikkaansa... eristäytymispolitiikkaa USA ei valitettavasti ole kunnolla harjoittanut sitten 1920-luvun...

Pieniä eroja jälkeen Rooseveltin eri US-presidenttien välillä on voinut olla, mutta ne on niin pieniä, etteivät poikkeaa kuin vain hieman värisävyltään toinen toisistaan.

Bush meni läpi juuri siksi vuonna 2000, kun hän julisti, ettei Yhdysvallat osallistu ulkomailla käytäviin sotiin. jos hänet valittaisiin. Se oli Neokonservatiivista ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa, johon ei vältämättä rebuplikaanien perinteisempi oikeistosiipikään uskonut.

Tapahtumakulku sekä kieroilu johtivatkin aivan toisenlaisiin tapahtumasarjoihin juuri sotaa ja Interventio ja globaali terrorisminvastainen sodan julistus.

Eipähän ukko uskaltanut mennä vanha Bush Ukko enää ex-presidenttinä Sveitsiinkään.

...siis olkoon niin....

-masson

http://www.saul-masson.info



PS. Herra pelastakoon maailman Sharah Palinilta, se

tulee olemaan vaarallinen henkilö! Ei tarvitse kummoisiakaan kalliita profilointeja, kun tämä asia on mediasta luettavana

ollut, mitä se nainen on suustaan päästänyt ja melkein pahinta on se, etteivät ne suinkaan ole olleet ”sammakoita”.

Katsotaan mennäänkö silloin Natoon tai suoraan sotaan – siis puolustustaistelua, kuten Suomi oikeastaan aina on toteutettukin, eri tilanteissa eri tavoin tietysti.

No se on taas aivan erin keskustelun teema se vaikka minulle aivan selkeästi Suomi on vain puolustanut, ”joustavalla puolustuksella” tai ”Ei tuumaakaan periksi” ja ”hyökkäävällä puolustuksella”.

Ryssistä me tavalla tai toisella tulemme aina selviytymään (vaikka aivan röyhkeästi lahjomalla niiden

miehet, mutta nyt ei ole piukat paikat onhan maa sentään puolittunut tai enemmänkin väkeä on kadoksissa, strategistenasemien menettämisistä puhumattakaan ja sotateollisuuden ollen kuralla ja tulot pelkän ölyn varassa, jonka hinta sahaa kuin haitari ylös ja alas joten sen varaan ei Italian BKT:llä parhaimmillaankin ylläpidetä mitään hirveän suurta sotakoneistoa) ja parempi jos vielä voimme molemmat olla hymyssä suin, sen sijaan Super-valta Yhdysvaltojen kanssa, ei vanhalla kokemuksella tee mitään ja tulevaisuuden USA:n poliittiset ilmiöt ja miten negatiivisesti ne heijastuvat muualle ovat hälyttäviäkin.

Täysi mysteerio.

PS2 Mä ryhdyn 29 vuoden kuluttua Euroopan Valtakuntien Kansleriksi, nyt aikani ei viellä ole tullut, ei viellä kiitos, kun ei sellaista virkaa edes vielä ole, no saahan sitä uneksia ja ajatella mitä kaikkea pientä ja suurta tekisi, Napoleon jäisi pelkäksi keskenjääneeksi strategikoksi ja taktikoksi, mutta voisin Juhlapäivinä Pukeutua, kuten Napoleon, eli Kaartin everstin siniseen asetakkiin valkoisin ja punaisin reunuksin ja messinki napein, valkoiset housut ratsusaappaat se harmaa kuuluisa mantteli päällä, se kuuluisa lakki olisi kanssa kiva, mutta se Ranskan värit sisältävä kangas Trikolori Kokardi, oli poikkileikkaus merkillä varmasti yli 5 cm/ (Huom. mm. Metrijärjestelmä, johon jenkit eivät vielläkään ole yltäneet) voitaisiin kaorvata € vastustajat käyttäisivät tätä: $.

ja tällä taskurahalla 2 000 000 $, kuittaat pois koko US-armeijan, mutta se on viellä salaisistakin salaisin asia ja tässäkin tuli yli puolet liikaa, mutta

….olkoon siis niin…

hhhmmmm!!

:|
…olkoon siis niin…

-masson

http://www.saul-masson.info

8

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ikävä Totuus
    • ....
    • ...

      Mitäköähän ylläpito tuumaa noin vakavasta sääntörikkeestä, jossa hyökkäät toisia palstan käyttäjiä kohtaan herjaamalla heitä??? Veikkaanpa että poistavat oikeasti sinulta pääsyn sivustolle.

      ;D

    • Taunon Talopalo

      just joo, vai oikea herjaaminen höh

    • resv. YLILUTI

      suamalsson olet anti-usa ja nato ihminen se on tääällä tullut selväksi.

      usa ei kai tukenut natseja, mutta tukiko usa ibm-konttorikones firmaa???

      liittoutuneiden sota rikokset on kiistämättömiä toisessa maailman sodassa.
      japaniin pudotettiin surutta ainoastaan palopommeja.

      ei ole epäilystäkään että jos euroopan sota olisi kestänyt pitempään kuin japanin ja japani olisi antautunut ekan ydinpommin jälkeen niin toinen ydinpommi olisi purotettu saksaan.

      • -masson

        Hei meidän resv. YLILUT me ollaan täysin samaa mieltä tässä asiassa, miksi sä silti alat hyvämies Herra YLILUT, ihan niinkuin kinamaan tai siten ymärsinkö minä viestisi sävyn väärin. Mutta tässä asiassa me olaan samaa mieltä.

        Ehkä mä olen epäselkeästi esittänyt asian, pitänee ottaa käytöö viellä terävemät ja polarisoidut komentit. Miltä tänä kuulsotaisi.

        Rukoilkaamme kaikki Roomalaiskatolliset ja luterilaiset, että huomenna Pentagon räjähtäää totaalisesti!

        :))


      • -masson

        "liittoutuneiden sota rikokset on kiistämättömiä toisessa maailman sodassa.
        japaniin pudotettiin surutta ainoastaan palopommeja."

        Tämä on siis aivan totta ja mitä kaikkea muuta "konnankoukkua" ja pahaa ne tekivät ja suunnittelivat ja ovat kulissien takana sopineet? Näitä kulissien takana sovittuja pahempia ja kiusallisempia asioita, et voi oikein kunnolla vielä löytää historiankirjoista ainakaan "täysimääräisenä läntisestä” historian kirjoituksistakaan jostain 1950, 1960, 1970, 1980 luvuilta, sen lisäksi saattaa jäädä jotkut mainitsemisen arvoiset asiat kokonaan historian pimentoon tai aika ei ole vielläkään ainkaan nyt kypsä niiden käsittelemiseksi, joidenkin mielestä ja kenties arvattavasti haluaisivatkin ne pimittää "ikuisiksi ajoiksi". Toisen maailmansodan historian kirjat ovat länsi-liittoutuneidenkin näkökulmasta, kuin "silkkiä vaan". Asia pikkuhiljaa korjaantunee ja on korjaantunutkin hieman jo.

        Kuitenkin on valitettavaa, että useiden historian kirjoittajien tyyli jatkuu entisenlaisena, niin kuin aikaisemminkin, eräs räikeä esimerkki on:

        Burlegh, Michael Kolmas valtakunta - uusi historia.

        Kirja sisältää paskaa tietoa ja faktaa sekaisin ja niin selkeitä asiavirheitä, ei ota huomioon riittävästi mitä muualla historian aikana on tapahtunut, eli historiallinen konteksti puuttuu. Vaikka tosin Neuvostoliiton pahuus sodankin aikana sentään ymmärretään mainita, mutta senkään terrorin laajuutta ja massiivisuutta ei täysin ymmärretä. Siis Neuvostoliitto oli pahempi, kuin Natsi-Saksa ainakin massateloituksien ja joukkotuhoamisen kannalta. Kirjassa ei mainita, että esim. Eugeniikka harjoitettiin muuallakin, kuin natsisaksassa (harjoitettiin myös yhdysvaloissa), Holokausti, eutanasia ja eugeniikka jutut ovat kirjan tärkein sisältö.

        Kirja ”Kolmas valtakunta: uusi historia”, ei sisällä mitään uutta, ellei oteta huomioon kirjailijan törkeitä asiavirheitä, joista yksi on mm seuraava asia virhe, siinä väitetään, että: Kenraalisotamarsalkka Rundstedt olisi mukamas kuollut lento-onnettomuudessa talvella 1942.. Mikä ei tietenkään pidä paikkaansa. Oikeasti hän kuoli vuonna 1953. Tämä on selkeä esimerkki kirjan tasosta. Jos tämän tason törkeitä virheitä löytyy kirjasta, vie se kyllä lukijalta kaiken uskottavuuden kirjasta muutenkin, oli sitten kirjan kerronta Holokaustista, eutanasiasta tai Eugeniikkasta tai itse sodasta puhumattakaan.

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Gerd_von_Rundstedt

        -masson

        http://www.saul-masson.info


    • -masson

      Olet oikeassa, - näin nykyään amerikkalaiset häpeilemättömästi myötäävätkin, että Berliiniin olisi ainakin pudotettu ydin pommi ja kenties muualle Saksaa. He siis suunnittelivat kokeellista atomi-holocaustia Eurooppaan, kyllä siinä monet jäävät yhtä pitkäksiaikaa myös kitumaan kuten saksan keskitysleireillä,

      Tämä on merkittävää Eurooppalaisille ja asenteille jota tuo ydinpommien käytöstä Euroopassa lähinnä Saksaan aiheuttaa asenteillemme tuota mammuttimaista valtakuntaa Kohtalaan, jolla on sotilastukikohtia lukemattomia ja taas lukemattomia ympärimaailmaa ja heidän tekohurskautensa uppoaa kaikkialla ihmisten hyvä ulkoisuuteen ja he edelleen pienistä vastoinkäymisistä edelleen tulevat pyrkimään laajentamaan ja vahventamaan asemiaan, kumartaen ja kaiken ilmaiseksi ankean israelille. Ei tämä ole minkään asteen sionismia - tämä on totta ja hyvin epätervettä USA:n ulko- ja turvallisuus politiikkaa. Meidän tulisi nostaa pysyvästi valmiutta myös Yhdysvaltojen Intervention suuntaan. Kenraaleilla on katseet kohti itää, haittaisiko, jos tuntosarvia olisi myös Atlanttiin suuntaan tarkoittaen Yhdysvaltoja. Tilanne on jonakin päivänä kestämätön, kun maailmasta tulle yksinapainen ja USA:n kansa presidenttinsä ja senttinsä välityksellä johtavat koko maailmaa, olemme kurjassa asemassa. Väitä, että kun on käytännössä yksi hallitseva valtio ja maailmassa sillä valtiolla on yksin armeija joka leviää, kuin pahanlaatuinen syöpä, on tällaiset joukkotuhonnut mahdollisia, niitä nyt on ollut muitakin kuin tuo ylikorostettu lähinnä juutalaisiin ja mustalaisiin kohdistunut Holokausti. 1800-1900 lukujen vaihteessa. Belgian kuningas tappoi aivan muutamassa vuodessa noin 30 miljoonaa afrikkalaista. Aiheesta on kuulemma kirjoiteltu vain yksi kirja Tämä on niin törkeä rikos ja vaikka Belgian nykyiset kuninkaalliset eivät ole vastuussa tästä tulisi kansainvälisesti painostaa Belgiaa Pyytämään anteeksi tätä hirveää hyväksikäyttö ja MEGA, MEGA HOLOKAUSTIA PAHEMPAA KANSANMURHA!!

      30 miljoonaa ihmistä tapettiin muutaman vuoden aikana ja koko aiheesta kaikki kielet mukaan lukien on vain kirjoitettu yksi kirja!

      Juutalaisten Holokaust, joka on syöpynyt mieliimme, sitä aivan suoraan sanottu häikäilemättömästi käytetty epäsuorasti juutalaisen yhteisön ja Israelin hyväksi, minkä minä johonkin rajaan asti hyväksyn, mutta se menee jo liianpitkälle, että aletaan tällä nuoleskelemaan rautasydämisiä sionistejakin nykyisissä asetelmissa niin kuin taustalla. Bushin itkeskellessä Israelissa (laholainen), jos välillä kuitenkin säästäisimme itkujamme muillekin. Belgia saa luvan kustantaa perusteellisen tutkimuksen tapahtuneesta kansanmurhasta joka olkoon pohjana alantutkijoille. Holokausti on vienyt liiaksi media tilaa, muiden ihmistuhointojen ja kansanmurhien kustannuksella, jotka ovat poikineet uusia murhia. Tästä on vastuussa se hurskasteleva Yhdysvallat, jossa tietysti Israel on mukana, mutta Israelin painote asiassa on oikeutettu ja ymmärrettävää, mutta USA:n USA pitää Holokaustin loppumista sellaisena ansiona, että ainakin 500 miljoonaa
      euroopalaista asian kunniaksi pitää olla heille alistetuina. Lähteköön US-armeija Keski-Afrikaan, siellä sitä apua ihan oikeasti vielläkin tarvitaan. Korostan apua, ei öljyn ryöstämällä lisää öljyä, jota on runsaasti mm. nigeriassa ja keniassa.

      -masson

      http://www.saul-masson.info

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naisiin ei ole luottamista

      Ainakaan useimpiin suurin osa hakee vain hyötyä miehistä tavalla tai toisella.
      Ikävä
      97
      2177
    2. Minun täytyisi lopettaa

      Kaipaaminen. Siksi kun en pysty mihinkään. Tulee vain harmia kun kaipaan. Olen niin väsynyt, ei kiinnosta mikään, enkä e
      Ikävä
      31
      1915
    3. Olet niin lähellä

      .... mutta en tiedä haluatko nähdä tai kuulla minusta. Minulla on ikävä sua, minua nuorempi nainen.
      Ikävä
      42
      1879
    4. Mies miten reagoisit jos

      satuttais näkemään sattumalta?
      Ikävä
      32
      1755
    5. Tänään onkin hyvä päivä

      Selata koko päivän Tinderin hunajaisia naisia. Jospa löytyy se rakkaus. Vähän kuin pelaisi hedelmäpelejä. 💘🍑🍍
      Sinkut
      61
      1349
    6. Miksi rikkaiden pitäisi

      maksaa köyhien ja laiskojen verot, en ymmärrä tätä laskuoppia?
      Maailman menoa
      177
      1342
    7. Kuvaile kaivattusi luonnetta

      Millaista ihmistä kaipaat?
      Ikävä
      50
      1168
    8. Sun kannattais nainen yrittää edes ehostaa

      ittees ja olla tyylikkäämpi. Oot kuin navettapiika. Ei millään pahalla. 😃 Mieheltä
      Ikävä
      90
      989
    9. Muistatko? Juha Mieto täräytti Farmilla suorat sanat - Nyt hiihtäjälegenda uudelleen tosi-tv:ssä!

      Näinköhän Mietaalle käy Miina Äkkijyrkän kohtalo… Edellisellä Farmi-kaudella Mietaa teki ns. miesten töitä ahkerasti, pä
      Tv-sarjat
      7
      924
    10. Hyvää rakkaushuomenta

      Tässä tulee rakkautta päivääsi. ❤️🤍💙💚💛💜💝💞💕💓💖💗💘💟🩷🩵🫶🏼❤️‍🔥😘😍😻💌🏩
      Ikävä
      179
      918
    Aihe