kokematon vanhapiika

irkku

Olen jo 35 vuotias ja silti edelleen seksuaalisesti täysin kokematon. Monesti on tehnyt mieli seksiä, mutta arvomaailmaani ei seksi ennen avioliittoa kuulu - tai ainakaan ennen pitkää seurustelua.
Olenko täysin poikkeava yksilö?
Pitäisikö tulevan ekan kumppanin tietää kokemattomuudestani?
Vinkkejä itsetyydytykseen?
Mietin myös monesti, osaako sitä toimia sitten ekalla kertaa "oikein". Monet väittää, että kaikki tapahtuu luonnostaan - en oikein usko?

24

5310

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Stadi

      koetaan se yhdessä, oon 19.

      • IRKKU

        Hei haloo, etkö sä yhtään lukenut millaiseen viestiin vastasit - vastauksesi ei liipannut läheltäkään sitä, mitä alkuperäsessä viestissä käsiteltiin.
        Kaikenlaisia sitä on nykyään liikenteessä


      • Stadi
        IRKKU kirjoitti:

        Hei haloo, etkö sä yhtään lukenut millaiseen viestiin vastasit - vastauksesi ei liipannut läheltäkään sitä, mitä alkuperäsessä viestissä käsiteltiin.
        Kaikenlaisia sitä on nykyään liikenteessä

        Moi


    • Marko

      Ei hätää! Itse olen 27-v kokematon mies ja ajattelen samoin seksistä. Kieltämättä olisihan se kiva joskus kokea se eka kerta, mutta mielellään naisen kanssa jota rakastaa!

      Mutta kunnioitan sinua!

      Marko

      • mirwa 17w

        hyyyyyyyi saastaa tietä!!! mä annoin jätkän korkata mut jo yli vuos sitte ja sen jälkeen mä oon antanu palaa täysillä. oon kyl sitä mieltä et neitsyys ON MENTÄVÄ VIIMEISTÄÄN 16-WEENÄ tai tytös on jotain vikaa et jätkät ei haluu sitä!!!
        HYI HYI teitä!!


      • Anonyymi

        Kahto sälli innostu kun olis neitsyt pillua tarjolla vanhemmalta naiselta ettei oliskaan nuor tyttö mu ehkä tuo lässytys johonkuhun uppoaa jot muka osaat naist kunnioittaa kuinka teet käytökselläsi tai sillä kuinka naista kohtelet hänelle selväksi että häntä kunnioitat tai edes arvostat


    • nainen vm-64

      Minäkin olin täyttänyt jo 30v. ennenkuin harrastin seksiä ensimmäisen kerran. Ei se ensimmäinen kerta ollut sillai nautittava kuin olin odottanut, en minä edes tajunnut laukesiko se mies vai ei. En ollut ollut miehen kanssa edes ilman vaatteita lähekkäin sitä ennen, joten aika surkeaa äheltämistä kai se oli. Se mies oli ihastus, joka ei minusta välittänyt sen jälkeen.
      Nykyinen mieheni, jonka kanssa olen ollut naimisissa 6 vuotta (meillä on 2 lasta) ymmärsi "osaamattomuuteni" seksissä. Ei hänenkään kanssa heti sujunut, mutta vähitellen. Seksi minulle nykyään on rakkaan kanssa nautintoa, ei sitä nyt päivittäin kaipaa, mutta kerran viikossa kuitenkin.
      Minä en tehnyt niin, mutta kyllä sitä kannattaisi "tutustua" itseensä vaikka sormien ja/tai hieromasauvan avulla.
      Sullakin on ikää jo sen verran, jos haluat perheen, niin ei sitä hirveän pitkään kannata seurustella ennen seksin aloittamista. Kun molemmista tuntuu, että sitä haluaa, niin harjoittelemaan vaan. Minun mielestäni kannattaa kertoa että ei ole ollut yhdynnässä ennen, jos mies rakastaa, niin ymmärtää ja ottaa sen huomioon. Hääyökin sujuu mukavammin, kun seksi on jo nautittavaa, ei se ensimmäinen kerta niin ihmeellinen ole, että sitä kannattaisi odottaa sinne saakka. Onnea sulle miehen etsintään!

      • Anonyymi

        Vai ei kannata odottaa ainakin hääyöhön.

        Eräs pastori kertoi että hänen tyttärensä ehkä noin kuukausi häidensä jälkeen kun oli vierailulla vanhempiensa luona, jossain vaiheessa kääntyi isänsä puoleen ja kuiskaten sanoi että hyvä, rakas isä, kyllä se vaan on ihanaa kun sitä ekaa kertaa odotti vasta sen papin aamenen jälkeen saakka.


    • nona90

      Sexpo säätiön nettisivuilla on hyvät kys/vastauspalstat ja sieltä saa numerot, joista voi nimettömänä kysellä.
      Itsekin olen kysellyt ja saanut hyviä masturbointivinkkejä...liukasteista esim. nykyisin saan tosi voimakkaita ja äänekkäitä orgasmeja, naapuria täytyy vai vähän ajatella...kirjoittele, miten itsetyydytys onnistuu... siihen nimittäin kannattaa ensin panostaa...suihkuttele esim. alapäätäsi sopivalla vedenpaineella ja oikeanläpöisellä vedellä...ja hyväile sormilla...ota aikaa ja nauti!
      Kirjoittele mulle miten edistyt!

    • mies 16-w

      "Mietin myös monesti, osaako sitä toimia sitten ekalla kertaa "oikein". Monet väittää, että kaikki tapahtuu luonnostaan - en oikein usko?"

      Vastaus:
      Kun itse sain seksiä ekaa kertaa, kaikki eteni luonnostaan, enkä edes hermoillut, sillä olin tuntenut kumppanini melkein puoli vuotta ennen yhteistä iltaamme. Luotin häneen ja hän opasti minua jos en "hoksannut" jotain pientä...

      Se, miten asiat "etenevät luonnostaan" on kummallinen homma, mutta omakohtaisesti tosi kuin vesi. Makoilimme sängyllä toisiamme suudelleen, ja yhtäkkiä suutelu kävi intohimoisemmaksi, hyväilimme toisiamme pikkuhiljaa ja miten muuten sellainen tilanne voisi jatkua kuin riisumalla hänen pikkuhousunsa. Hän ei vastustellut vaan oli hengessä mukana.... niin ne asiat rullautuivat, "itsestään"...

    • hhhmm..

      ...oli yllättynyt, että meitä on muitakin!
      Olen itseni jo kuvitellut aivan omituiseksi.
      Olen lähes 30-vuotias nainen, en tosin enää neitsyt.. mutta siitä ainoasta kerrasta on aikaa.
      Nyt tuntuu siltä, että kynnys seksin harrastamiseen on kasvanut liian korkeaksi..
      Vaikka en voi väittää, etteikö mieli tekisi.. vaikkei siitä ekasta jutusta kovin mukavat muistot jääneetkään. mutta minkäs teet!!

    • Anonyymi

      Menin lomamatkalla käymään vanhan tutun luona sillä ei tietääkseni ole olllut naista ainakaan vakituiseen on noin 50v.
      Heti kun päästiin perille sanoi olette sitten yötä. Esittelin vaimoni tyttöystäväksi epä varmoilla pujeilla ollaan Mervi vähän katsoi ja hymyili, Heikki nauroi kaikkihan ne on erävarmoja, Syötiin käristystä ja sen päälle viinaa, Heikki valitti Merville on vain miesten juomaa Mervi sanoi se kelpaa. Lämmitettiin ulko sauna kun oli lämmin pyydettiin Mervi mukaan esteli miten minä kahden kanssa uskallan mutta lähti.
      Mentiin Mervin kanssa ensin Mervi heti kuiskasi haluatko että annan molemmille hyväilin tissejä miltä tuntuu nauroi kyllä sinä tiedät. Heikki tuli sisään kalu heilui turvoksissa ja pää ilman nahkaa istui Mervin viereen istuttin ja puhuttiin Merja lähti hakemaan juomia, Heikki sanoi sulla ne on aina naitavan näköisiä naisia sanoin kokeile annetaan vinkki ja ovi kävi.
      Mervi tuli lasien kanssa katsoin on nännit tosi pitkällä, sanoin Merville meillä haluttas tissiä. Vai niin olette ajatelleet kunpi ensin sanoin Heikki.
      Heikki otti isot rinna käteen nauroi harvinaista herkkua ja imi molempia Mervi katsoi minua ja huokaili käsi meni sievästi kaluun joka oli paljon isompi kuin minulla,
      en halunnut että laukeaa jäteem sanoin käyb jäähyttelemässä.
      Mervi kertoi kun sain oven kiinni Heikki työnsi lauteelle ja imi pillua oli niin kovakourainen että tulin kun vilahti ajatus raiskaa kohta Heikki oli levittänyt jalat ja työntynyt voimalla Mervi sanoi että raiskasi oikeasti mytta kova kyrpä sai aikaan halun tunsin oikean naisen halun Heikistä vauhti kiihtyi ja kiihtyi laukesi sisään tunsin lämpimän sperman ruikkivan Alkoi pesemään kun tulit. Tiesit mitä oli tehty.
      Peseydyttiin ja mentiin sisälle. Illalla Mervi meni Heikin sänkyyn .
      Mervi kertoi aamulla Heikki pani taas kuin raiskaisi ei kysellyt pani vaan ja laski sisään. Odotin että nukahdan Heikki työnsi imemään oli se rujo kalu suonet pullisteli paksuina kun pani takaa piti antaa periksi että ei puhkaise ylti se niin syvälle kahden panon jälkeen nukahti.
      Päivällä jäivät vielä kahden kun kävin kaupassa.
      Kun päästiin pohjoiseen katspoin vaimoa pyllyssä ja niskassa oli fritsuja ja haaroissa. Vaimo nauroi päivällä imi ja nuoli joka puolelta kun piti naida suun päällä pillulla sen jälkeen annoin miten vaan . Heikki pyysi minua kylään yksin.
      Loma meni hyvin palatessa vaimo jäi Heikin luo lomalle.
      Mervi tuli kolmen päivän päästä junalla, nauroi en kerro.
      Meni se päivä illalla kertoi Heikin veli tuli kylään ja oli yhtä iso en muista monestikko istuin kalun päällä mutta monesti. Sain kyytirahha että pääsen joskus takaisin otti liivistä kuusi sataa nauroi annoin kiimasena pillua ja saan rahaa, kysyin haluttiko silloin suukotti olkapäätä , et tiedä kuinka paljon ihanasti koko ajan valuin vähän spermaa housuja ei ollut koira nuoli lattian jos valui.

    • Anonyymi
    • Vanhan seksuaalimoraalin aikana avioituneilta, siis ennen suurta seksivapautumista, kysyttiin 1960-luvun tutkimuksessa, kuinka moni ei avioituessaan ollut ollut yhdynnässä morsiamensa kanssa.

      Naisista 1 % ja miehistä 2 prosenttia kertoi, ettei ollut ollut. 🌹👀

    • Anonyymi

      Onko mukava näytellä miehenä vanhaapiikaa... Kerropas, mitä kiksejä siitä saat?
      Runkkailetko kenties, kun luet niiden epätoivoisten miesten viestejä, vai mikä on sulla motiivi.? Tuon nimittäin haistaa heti miehen kirjoittamaksi. Jos olen väärässä, olen hävinnyt sulle kuukauden palkan.!!
      Eikö sinulle kukaan nainen muuten kirjoittele sähköpostiin, että joudut noin alas.. huh,huh..

      • Anonyymi

        Mitä vittuu sä hönö horiset. Painu pelle sirkukseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä vittuu sä hönö horiset. Painu pelle sirkukseen.

        Delaa pelle ihan ite.


    • Meille molemmille ensimmäinen yhdyntä tapahtui vasta AVIOSSA 60-luvun lopulla. Olimme hengästyttävän takapajuisia. Tunnemme vain yhden vastaavan parin, mutta senkin miespuoli oli ollut yhdynnässä jo kerran exän kanssa.

      Sen sijaan paljaiden sukupuolielimien hyväilyä, pettingiä eli 'koittamista', kuten vanhakansa sanoi, niidenkin tyttöjen kanssa, joita ei puolin tai toisin kumpikaan tavoitellut puolisokseen, harrastettiin poikkeuksetta. Sekä tyttöjen että poikien maailmassa se oli vaaratonta ja huisin kivaa.

      Nyt toimisimme seurustelussa aivan toisin. Tietysti jo heti tavattaessa aloittaisimme yhdynnän, sillä tutustuminen ilman seksiä on yhtä mahdoton kuin nelikulmainen kolmio. Jos tutustuminen olisi kuitenkin epäonnistunut, ei kumpikaan tietenkään oli menettänyt mitään.

      Uskoimme kaiken, mitä kireähenkiset olivat opettaneet, mutta emme taatusti nyt, reilut 50 vuotta myöhemmin, usko niistä asenteista enää mitään. Mutta rakastamme edelleen toisiamme, että kipeää tekee.

      Pidämme luovuttamattomana totuutena, että nainen voi avata NÄYTTÄMISTARKOITUKSESSAKIN vittunsa kenelle tahansa itse valitsemalleen miellyttävälle miehelle. Ja niin myös tekee. Ja mies antaa näkyväksi kiitokseksi ja ihanoituksen osoitukseksi kyrpänsä seistä valtoimenaan ja peittelemättä.

      Kaiken viimeinen sisältö on, että on TÄYSIN VAPAA tuottamaan iloa TOISELLE, ilman VAATIMUSTA vastalahjasta. Mutta kun tuottaa iloa, saa itsekin kokea iloa ilon tuottamisesta. 🌹👀

    • Anonyymi

      Pysykää miehet kaukana,moisesta pihtarista... Joutusitte vain nyrkkikyllikin turvaan monesti. Kyllä himo olisi mulkun jo vittuun ottanut!

      • Naimattomat, vai pitäisikö nykyisin sanoa parittomat, valikoituvat juuri 'pihtareista' eli tytöistä, jotka 'tutustuvat' ja valikoivat niin kauan, että aika loppuu. Jäävät vastoin tarkoitustaan vanhoiksipiioiksi, kun kysyntä hiipuu. 🌹👀


    • Anonyymi

      Kyllä olisi huenoa saada +50 vuotias "vanhapiika" vapisemaan nautinnosta...

    • Anonyymi

      Minä olin neitsyt vielä 27-vuotiaana, kun tapasin nykyisen aviomieheni. En ollut koskaan seurustellut tai harrastanut yhden illan juttuja, joten en ollut myöskään harrastanut seksiä. Päädyimme sänkyyn kolmansien treffien jälkeen, kun hän kutsui minut luokseen yöksi. En kehdannut sanoa, että olen neitsyt, kerroin vasta seuraavana aamuna. Mieheni pahoitteli, että jos olisi tiennyt, ei olisi ollut niin ronski otteiltaan ja mm. ottanut minua takaapäin. Jälkeenpäin vaikutti kuitenkin siltä, että hän oli innoissaan siitä, että olin kokematon ja pääsi opettamaan minua seksin saloihin.

    • Anonyymi

      Kyllä himot nolla,jos tonne selvii. Kierrän kaukaa!

    • Anonyymi

      Turha miettiä sitä, osaako toimia "oikein". Viime kädessä riittää, kun riisut itsesi ja annat miehen hoitaa hommat. Erityisesti jos käyt vatsallesi ja annat miehen työntyä takaapäin, niin väittäisin, ettet tuota pettymystä.

    Ketjusta on poistettu 58 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1847
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1543
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1233
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1202
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1166
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1141
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1139
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe