Ja tällaista valtio tukee..

16

206

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olly

      Tuo, että kertovat julkisesti sadasta tapauksesta, tarkoittaa että tapauksia lienee oikeasti tuhansia...

    • Valheita ja salailua

      Aivan kuten kaikissa julki tulleissa kristillisten piirien hyväksikäyttötapauksissa, myöskin tähän asiaan on aina liittynyt laajamittainen salailu ja kaikkien tietojen pimittäminen. Viranomaisille ei ole koskaan oma-aloitteisesti kerrottu yhtään mitään ja vasta sitten, kun tapaukset vuotavat julkisuuteen eikä niitä enää mitenkään valehtemalla ja salailemalla pystytä pimittämään, myönnetään vastentahtoisesti, että no joo, onhan noita kaikenlaisia jatkuvasti sattunut tosi paljon ja ollaanhan me se kaikki koko ajan hyvin tiedetty, mutta katsottiin parhaaksi pitää kaikki asiat pimennossa, ettei uskonnollisen porukan maine vaan kärsisi - lasten puolesta kukaan ei ole ollut missään vaiheessa tippaakaan huolestunut, ainoastaan uskonnollisen ryhmän maineesta. Miten tyypillistä.

      http://yle.fi/alueet/oulu/2011/04/lasten_hyvaksikayttotapauksia_on_salailtu_2497231.html?origin=rss

      • Täsmälleen noin

        SRK:n johtokunta ei ottanut kuuleviin korviinsa, kun vanhoillislestadiolaiset lastensuojelun asiantuntijat ottivat siihen yhteyttä yli kaksi vuotta sitten, tarjotakseen ammattiapua ja tukea lasten hyväksikäytön torjumiseksi ja tiedon levittämiseksi asiasta herätysliikkeen sisällä. Asiantuntijat olivat “kehottaneet purkamaan räjähteen ennen kuin se laukeaa vl-herätysliikkeen kylkeen”.

        SRK:n johto torjui avuntarjouksen loukkaavana.Se turvautui myös painostukseen. Johtokunta leimasi asiaa esittäneet jumalanvaltakuntaa vikoviksi, katkeroituneiksi eriseuran lietsojiksi, joiden oma sieluntila on epäilyttävä. Tiettävästi johtokunta vaati myös asiaa koskevien dokumenttien tuhoamista. Johtokunnan menettely perustuu herätysliikkeessä omaksuttuun vaikenemisen kulttuuriin, jossa mistään liikeeseen liittyvästä kielteisestä asiasta ei ole lupa puhua julkisesti, eikä varsinkaan ulospäin

        http://freepathways.wordpress.com/2010/05/17/srkn-johtokunta-torjui/

        Siis Pyhä Vaikenemisen Laki. Älä koskaan puhu mitään, Älä koskaan kerro mitään ja voit rauhassa jatkaa lastenraiskauksia. Vaienna kaikki puhujat painostamalla ja uhkailemalla ja tuhoa kaikki mahdolliset dokumentit.

        Uskovat kristityt ovat sitten hienoja ihmisiä.


    • Moraalinvartijat

      Ja tuollaiset ihmiset esiintyvät sitten puhtoisina moraalinvartijoina ja saarnaavat ja kehuskelevat omaa parempaa ja korkeampaa moraaliaan, tarjoten sitä esikuvaksi kaikille ihmisille. Nämä samat tosi uskovat, jotka vihaavat naispappeja ja homoja, mutta eivät näe mitään väärää tai vahingollista alaikäisen sukulaistyttönsä raiskaamisessa monen miehen voimin. Kannattaakin varmaan kuunnella sellaisten ihmisten opetuksia ja näkemyksiä hyvästä moraalista.

      • Eikös tuos parivuotta sitten ollut jossain juttua siitä seurakunnan työntekijästä oliko peräti pastori. Joka väitti "Stressin" ja "paineiden" takia sekaantuneensa lapsiin. Ja sai jatkaa työssään.


    • adolfa
    • Madonluvut
    • Vanhoillislestadiolaiset ovat Kirkon suurin herätysliike. Se, mitä siellä on pedofiilitapauksia, on vain pieni murto-osa siitä hyvästä, mitä tämän liikkeen kautta on tapahtunut.. Monet ovat sen kautta löytäneet Jeesuksen omana Vapahtajanan ja Herranan ja ovat saaneet pelastua iankaikkiselta kadotukselta, mikä on tärkeintä ja suurinta, mitä ihmiselle voi tapahtua.

      • Jaakobilla on yllättävä mielipide. Se ei yllätä, että hän pitää psykoottisen meemiloisensa mielikuvituskaveriksi ottamista hyvänä, mutta hänestä lessujen pedofiilirengaskin on hyvä asia. Toisaalta, eihän pedofiliaa suoranaisesti kielletä Raamatussa...


      • Uusi ennätys

        Ja minä kun luulin että vastenmielistä typeryyttäsi ei enää voi ylittää sen jälkeen, kun olit kiivaasti puolustellut raamatun kansanmurhia, joissa tapettiin naisia ja lapsia.

        Mutta vielä sen lisäksi, että puolustelet kansanmurhia ja naisten ja lasten tappamista, sinä nyt vielä puolustelet pedofiliaa ja lastenraiskauksia. Eikä taaskaan pienintäkään myötätunnon murusta kammottavia kokeneille uhreilla, vaan ainoastaan karmeuksien tekijöiden tiukkaa puolustelua.

        Ei ilmeisesti ole olemassa mitään rajaa sillä, kuinka pohjattoman alas täysin moraaliton uskova kristitty voikaan vajota.
        Olet todella loistavaa mainosta ateismin puolesta!


      • Jaakob
        7.4.2011 18:13

        >>>Vanhoillislestadiolaiset... Monet ovat sen kautta löytäneet Jeesuksen omana Vapahtajanan ja Herranan ja ovat saaneet pelastua iankaikkiselta kadotukselta...


      • Oletko tosissasi ?????

        Jos olen niin oletpa pahasti harhaanjohdettu. Kaipa lestojen motto voitaisiin myös kirjoittaa muotoon LESTADIOLAISUUS TEKEE VAPAAKSI ! Siinä on hieman lainattu erään leirin tekstiä.

        Samalla he voisivat ajaa myös eugeniikan oppeja ja jopa tulisi maailmasta kaunis.

        Todella pahoittelen hyvä Jaakob kirjoitustasi se on lähes rikos ihmiskuntaa (lapsia) kohtaan.


    • fgjkdglk

      Ja minä kun olen ollut ymmärtävinäni, että uskovien mielestä jumalusko tekee ihmisestä jotenkin paremman. Ei se nyt ihan siltä näytä. Niin kauan kuin kulissit kiiltää näytellään parempia kuin muut. Sitten kun jäädään rysän päältä kiinni, niin todetaan, että erehtyväisiä ja syntisiä tässä ollaan niin kuin muutkin, pappeja ja saarnamiehiä myöten. Ei meiltä voi eikä saakaan enempää odottaa. Sitten annetaan ja saadaan anteeksi, vaikka ei ehkä edes kunnolla pyydetä anteeksi, ei ainakaan julkisesti. Ja sen jälkeen taas kiiltävät kulissit pystyyn ja ollaan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan ja ollaan niin olevinaan vanhurskaita kunnes seuraava irvokas synti ja rikos paljastuu.

      Miksi jumala sallii tällaisen? Syyttömät, viattomat lapset saavat elinikäiset henkiset haavat mahdollisten fyysisten lisäksi. Vai johtuuko tämä perisynnistä? Lapsikin on syntinen jo syntymästään ja saa näin maksaa siitä?

      Vai onko jumalan tarkoitus tehdä lapsiuhreista uskovaisia? Onko raiskatuksi tuleminen on niin rankka kokemus, että ainoa pakotie on hurahtaa uskoon, paeta todellisuutta mielikuvitusmaailmaan?

      • Kysyt miksi jumala sallii lastenraiskaukset. Vastaus on mitä ilmeisimmin se, että jumala ei tätä salli koska jumalaa ei ole.


    • sfsfrist

      Luin just Kirkko ja kaupunki-lehden mielipidepalstaa. Siellä oli kaksi kirjoitusta, joissa kommentoitiin lehden aikaisempaa pääkirjoitusta tai ainakin päätoimittajan kirjoitusta.

      Kommentoijat olivat täsmälleen vastakkaista mieltä. Toinen oli sitä mieltä, että lestadiolaiset ja muut vähemmistöliikkeiden maksavat myös kirkollisveroa, ja siten on aivan oikein, että nämä jumalansanasta kiinni pitävät liikkeet saavat taloudellista tukea kirkolta.

      Toinen syytti päätoimittajaa liiallisesta diplomaattisuudesta lastadiolaisia kohtaan, ja halusu kirkon näyttävän heille kaapin paikan.

      Tapelkaa niin saatte karkkia!

      • sfsfrist

        Taisi olla kylläkin se homovastainen kampanja noissa kirjoituksissa esillä, ei niinkään pedofilia - tällä kertaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      196
      4592
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      261
      2627
    3. 133
      1687
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1391
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      202
      1293
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1126
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1104
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      74
      1057
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1047
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1041
    Aihe