Miksi Stina putosi???

Teuvo, 75 vee

Stina putosi siksi, ettei häntä äänestettiin vähiten. Eli hänestä tykättiin vähiten. Mitä nämä puheet täällä on, että hänet olisi "pudotettu"??? Jos joku hänet pudotti, olivat ne, jotka Stinasta tykkäävät, mutta eivät kuitenkaan häntä äänestäneet. Muut tuskin ajattelivat Stinaa äänestäessään. Eikös periaate ole semmonen, että omaa suosikkia äänestetään. Miksi semmosta pitäis pitää kisassa, joka ei saa tukea kansalta?

Itseäkin Stina vaan ärsytti ja laulunlahjoissa ei ole kehumista, ohut ääni. Ei tulis mieleenkään äänestää häntä. Köyhän miehen versio Laura Voutilaisesta, mutta ulkomuoto kuin transulla, joka tekee töitään strippiklubilla.

7

246

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvä Stina

      Niin tai sit kävi vanhanaikaiset. Kaikki ajatteli, että Stina kuitenkin voittaa ja saa paljon ääniä, että enpä viitsi tuhlata äänestämiseen kun joka tapauksessa sillä on roima johto kilpailussa.. jos ei edusta sitä ikäluokkaa, että isi ja äiti maksaa puhelinlaskun, niin ei kyllä viitsi tällaisissa kilpailuissa äänestää, ellei epäile että oma suosikki tosiaan kaipaa yhtä ääntä. Olis reilumpi peli jos olis ilmainen äänestys, kuten mm Putouksessa.

    • xf

      Hyvä kommentti. Noin se logiikka menee. Aloitin Idolsien katselun vasta finaalivaiheessa ja ihastuin heti Alin esityksiin. Myös Matti ja se kiharatukkainen nuorimies ovat hyviä. Naiset ihan jees, mutta tämä eilinen "Tomppa" sen
      pyryharakan esittämänä oli ihan kammotus. Aivan liian provosoiva pukeutuminen ja se hemmetin lävistys huulessa. Kammottava tapaus, jouti tippua.

    • en äänestänyt

      Tuomarit on aivan liikaa hehkuttaneet Stiinaa. Ja on oma vika jos suosikki ei pääse jatkoon sinne mennään äänestyksen perusteella. Kaikista jotka pääsi jatkoon on kansa pitänyt enemmän.
      Tarvitaanko me tänne Suomeen ihan ikioma Rihanna ta Lady Gaga. Ei Stina ole mikään hyvä esikuva nuorille. Kamalat tatuoinnit ja huulikoru. Ja reisien levittely minihameessa ei todellakaan ole kaunista katsottavaa.
      Stinan laulamisessa ei ole tunnetta mukana kylmäksi jättää. Hennariikan esitys oli suoraan sydämestä jos tosiaan poikaystävälleen lauloi. Ja minusta Stinan liikkeet on kuin peilin edessä harjoiteltuja. Reisien levittely kyykyssä tuo mieleen vaan Lindan kyykkyviulun.
      Täällä on nyt ihan turha haukkua muita kun saa jokainen syyttää itseään jos ei äänestänyt ja oma suosikki putosi. Ne jotka äänestivät niiden idoli jatkaa edelleen.

      • dfsoidf

        Reisien leviittely minihameessa (tai mieluummin ilman hametta...) on todellakin kaunista katsottavaa. Henna-Riikan nynnytyyli näyttää purevan, mutta en usko että sillä kovin suurta suosiota kerätään.


    • olisipelännyt paulaa

      Ei vain päässyt lähellekkään Paulan tasoo tulkinnassaan, olisi valinnut jonkun toisen artistin kappaleen sillä esitystä kuitenkin aina verrataan orginaali esittäjään ja Paulan saappaita ei täytä kukaan. Lauloi kyllä ok, mutta valovuosi matkaa paulan tulkintaan

    • horoperseidenmaa

      Kuka nyt esikuvakseen haluaisi horahtavaa mustiin pukeutuvaa goottiämmää.

      Eli Stinan stailaus oli jatkuvasti aivan pielessä suureen yleisöön vedottaessa. Kyllä tuolla lookilla saa satunnaisääniä peräkammarien poikamiehiltä, mikäli katsovat edes TV:tä.

      Laulutaidotkaan eivät olleet mitenkään poikkeukselliset, joten saikin lähteä...

      • Teuvo, 75 vee

        Peräkammarinpojille kelpaa kuka tahansa reisien levittelijä, jonka voi edes hyvässä mielikuvituksesa kuvitella olevan nainen. Kun on niitä transuja, jotka esittää vaan olevansa naisia ja peräkammaripojat haksahtaa niihinkin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1478
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1022
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      70
      628
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe