Miksi Stina putosi???

Teuvo, 75 vee

Stina putosi siksi, ettei häntä äänestettiin vähiten. Eli hänestä tykättiin vähiten. Mitä nämä puheet täällä on, että hänet olisi "pudotettu"??? Jos joku hänet pudotti, olivat ne, jotka Stinasta tykkäävät, mutta eivät kuitenkaan häntä äänestäneet. Muut tuskin ajattelivat Stinaa äänestäessään. Eikös periaate ole semmonen, että omaa suosikkia äänestetään. Miksi semmosta pitäis pitää kisassa, joka ei saa tukea kansalta?

Itseäkin Stina vaan ärsytti ja laulunlahjoissa ei ole kehumista, ohut ääni. Ei tulis mieleenkään äänestää häntä. Köyhän miehen versio Laura Voutilaisesta, mutta ulkomuoto kuin transulla, joka tekee töitään strippiklubilla.

7

252

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvä Stina

      Niin tai sit kävi vanhanaikaiset. Kaikki ajatteli, että Stina kuitenkin voittaa ja saa paljon ääniä, että enpä viitsi tuhlata äänestämiseen kun joka tapauksessa sillä on roima johto kilpailussa.. jos ei edusta sitä ikäluokkaa, että isi ja äiti maksaa puhelinlaskun, niin ei kyllä viitsi tällaisissa kilpailuissa äänestää, ellei epäile että oma suosikki tosiaan kaipaa yhtä ääntä. Olis reilumpi peli jos olis ilmainen äänestys, kuten mm Putouksessa.

    • xf

      Hyvä kommentti. Noin se logiikka menee. Aloitin Idolsien katselun vasta finaalivaiheessa ja ihastuin heti Alin esityksiin. Myös Matti ja se kiharatukkainen nuorimies ovat hyviä. Naiset ihan jees, mutta tämä eilinen "Tomppa" sen
      pyryharakan esittämänä oli ihan kammotus. Aivan liian provosoiva pukeutuminen ja se hemmetin lävistys huulessa. Kammottava tapaus, jouti tippua.

    • en äänestänyt

      Tuomarit on aivan liikaa hehkuttaneet Stiinaa. Ja on oma vika jos suosikki ei pääse jatkoon sinne mennään äänestyksen perusteella. Kaikista jotka pääsi jatkoon on kansa pitänyt enemmän.
      Tarvitaanko me tänne Suomeen ihan ikioma Rihanna ta Lady Gaga. Ei Stina ole mikään hyvä esikuva nuorille. Kamalat tatuoinnit ja huulikoru. Ja reisien levittely minihameessa ei todellakaan ole kaunista katsottavaa.
      Stinan laulamisessa ei ole tunnetta mukana kylmäksi jättää. Hennariikan esitys oli suoraan sydämestä jos tosiaan poikaystävälleen lauloi. Ja minusta Stinan liikkeet on kuin peilin edessä harjoiteltuja. Reisien levittely kyykyssä tuo mieleen vaan Lindan kyykkyviulun.
      Täällä on nyt ihan turha haukkua muita kun saa jokainen syyttää itseään jos ei äänestänyt ja oma suosikki putosi. Ne jotka äänestivät niiden idoli jatkaa edelleen.

      • dfsoidf

        Reisien leviittely minihameessa (tai mieluummin ilman hametta...) on todellakin kaunista katsottavaa. Henna-Riikan nynnytyyli näyttää purevan, mutta en usko että sillä kovin suurta suosiota kerätään.


    • olisipelännyt paulaa

      Ei vain päässyt lähellekkään Paulan tasoo tulkinnassaan, olisi valinnut jonkun toisen artistin kappaleen sillä esitystä kuitenkin aina verrataan orginaali esittäjään ja Paulan saappaita ei täytä kukaan. Lauloi kyllä ok, mutta valovuosi matkaa paulan tulkintaan

    • horoperseidenmaa

      Kuka nyt esikuvakseen haluaisi horahtavaa mustiin pukeutuvaa goottiämmää.

      Eli Stinan stailaus oli jatkuvasti aivan pielessä suureen yleisöön vedottaessa. Kyllä tuolla lookilla saa satunnaisääniä peräkammarien poikamiehiltä, mikäli katsovat edes TV:tä.

      Laulutaidotkaan eivät olleet mitenkään poikkeukselliset, joten saikin lähteä...

      • Teuvo, 75 vee

        Peräkammarinpojille kelpaa kuka tahansa reisien levittelijä, jonka voi edes hyvässä mielikuvituksesa kuvitella olevan nainen. Kun on niitä transuja, jotka esittää vaan olevansa naisia ja peräkammaripojat haksahtaa niihinkin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      199
      4750
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      277
      2884
    3. 134
      1747
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      210
      1458
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1421
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1176
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1144
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1119
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1087
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1071
    Aihe