Rinnat& muu kehitys

_Bone_Collector

Hei! Haluaisin vain kysyä että miten teini-iässä sairastamanne anoreksia on vaikuttanut fyysiseen kehitykseenne. Itselläni nuo rinnat tosiaan puuttuvat kokonaan, takana anoreksiaa 14-16-vuotiaana. Olen lisäksi lapsenkasvoinen ja aika lyhyt (160cm). Taisin siis olla aika hyvä ana kun tähän pisteeseen on päästy.

Miten muilla? Oletteko kaikesta huolimaatta kehittyneet normaalisti?

39

4450

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • badabam

      tääl sama juttu, rinnat jääneet 70A:ksi, muuten ihan hyvä. Pituutta löytyy 165.5 senttiä ja painoa nykyään 50-51kg. Mut tosiaa, rinnat on kyl olemamattomat, mut ei se koko maailma tärkei asiaa oo. Enemmä noi kuukautiset huolettaa.

    • Anda Anda Andalucia!

      sama että rinnat eivät kehittyneet ollenkaan- kokoa aa. Pituutta 164cm.

      Puhumattakaan että kuukautiset reistailevat aika lailla...

      huoh...

      Muita?

      Olen kyllä yrittänyt kovasti lihottaa että nämä nysät kasvaisivat, mutta huonoin tuloksin. Nyt painan 55kg

    • nyyh...

      Täällä myös. Olen 16 vuotta ja ei rintoja siis YHTÄÄN. Tosin painoa on nyt noin 40 kiloa ja pituutta 163 cm. Mutta tuksin koskaan tulen saamaan tissejä..

    • Entinen HULLU

      Minäkin olen jäänyt ihan laudaksi :'(

      Olen kyllä yrittänyt lihottaa mutta rasva ei vain millään keräänny tisseihin... no mitäs menin teininä pelleilemään painoni kanssa mutta kyllä se vetää mielen matalaksi. Rinnat hädin tuskin aa...

    • S.P/Sinde vm-82

      Kyllä, mulla on ihan normaalit rinnat. Miksi anoreksia vaikuttaisi rintojen kehitykseen?

      Mutta nyt aamutuimaan mun on pakko ottaa jotain kuntoilua ohjelmaan. Mä olin muutama vuosi sitten sen verran kyllästynyt laitokseen, jossa olin hoidossa, että mittani olivat 146/42. Anoreksia ja eläke ovat riskejä ja mun anoreksia on tahallaan aiheutettu.

      "Pakkomielteinen seurailu jatkuu edelleen." Onko ihan pakkomielle olla ilman vaarallisen tasoista anoreksiaa? Entä seurailu? Miksi se kuuluisi anorektikon hoitoon, kun siitä on todellakin vain haittaa ja saatat ainakin tällä hetkellä sairastaa ihan turvallisuussyistä. Mun mielestä olet turvattomasti ilman fokusaatiota innostunut muista ihmisistä, joka on väärin jo nykyaikana.

      Mun mielestä leimaat itseäsi ja muita trilleri-eleellä, kerjäämisellä ja koskettelulla. Anorektikko ei pidä koskettelusta, ilman vaarallisen tasoista laihduttamista ja siihen liittyvää hoitoa edes aikuisena. Anorektikko tarvitsee seuraa ihan siinä missä kaikki muutkin, mutta seuraa hän ei sinällään voi sinulle muodostaa, koska olet vain ammatillinen leimailija. Leimalija parisuhteessa, miten hänet tulee erityishuomioida? Mikä erottaa anorektikon ja leimailijan toisistaan? Leimailu ei ole kapitalismia tai edes laillista.

      • ..../Sinde vm-82

        Tiedäthän, että esimerkiksi mä olen jo etsinyt senkin vieraan apuratas ihmisen, joka on laittanut mulle rinnat. Anoreksia ei vaikuta rintojen kokoon. Vieras apuratas ihminen on nykyään kirurgi ja helluntailainen. Ihan kuin kaikki ammatissasi olisi tällaista helmet, helmet-leimailua?

        Asut siis raiskauksen ja raiskausten omaisessa helmet,helmet-maailmassa ja sisimpäsi on hieman rikki sekä muille kanssaihmisillesi ainakin sisäinen riski. Tulemme siitä hyvin surullisiksi.

        Haluatko jutella tästä ensimmäisestä vieraasta ihmisestä? Meillä on sellaisia keskusteluja esim. kuin syrjintäpalvonta, ikärajat, puhekielisyys, suppea Jumalkäsitys ja kapitalismi.


      • mäseoon

        Siis mitä? Anoreksia ei vaikuta rintojen kokoon vai? Itse asiassa siskoni sairastaa sitä tälläkin hetkellä. Rinnat= ei ole minkäänlaista. Ei käytä mitään urheiluliivejä tai mitä ne nyt onkaan, jotka on tarkoitettu noin 10-12 vuotiaille. Käyttää vain ja ainoastaan normaalia toppia koska hän on aivan lauta. Oikeasti!
        Kuukautiset= ei minkäänlaista.
        Hän on siis 14. Täyttää helmikuussa 15.
        Huokaus.


    • rtryrtusu

      Vitun pelle hanki elämä ja lopeta trollaus.

      Itse sairastuin teini-iässä, 15-vuotiaana. Tissejä ei ole, pelkät nännit. Mutta koska en edes tunne itseäni naiseksi nykyään parikymppisenä niin so what. Ryhdyn sukupuolineutriksi.

    • skinny..

      Anoreksia voi vaikuttaa normaaliin kehitykseen, eli rintojen kasvu voi hidastua tai pysähtyä, kuukautisten pois jäänti, pituuskasvun hidastuminen tai pysähtyminen yms. Riippuen iästä ja anoreksian keston pituudesta ja vaikeusasteesta.

      Itse sairastin anoreksiaa 11-14 vuotiaana, olen lyhyt, pienikokoinen, pieni rintainen ja edelleen (19vuotiaana) kuukautiseni eivät ole täysin "normaalit".

    • Gyvonne_______

      Sairastuin samanikäisenä eli 14v. ja sairaus kesti 3 vuotta. nykyään olen 22v.

      Tissit aivan olemattomat, nännitkin pelkät "vaahtokarkit".
      En kasvanut pituutta ylä-asteen 7lk. jälkeen pituus 155cm
      Kuukautiset raistailevat, epäsäännölliset ja kivuliaat. Ennen olivat varsin runsaat, nyt vain tiputtelee oudosti.
      Olen myös samannäköinen kuin 14-vuotiaana, papereita kysytään joka paikassa ja en meinannut saada töitä kun pomoni ei ollut uskoa etten ole 13-vuotias...
      Henkiseltäkään kehitykseltäni en ole mikään parikymppinen- todellakaan!

      Että jippikaijee.. kannatti sairastua tähän paskatautiin. Ottakaa pennut mallia.

    • Olivia_

      sairastin 13v-15v ja rinnat kokoa aa. muotoja ei muutenkaan pahemmin ole...

    • Oumaigaadwhathaveido

      Onko teillä muilla sellainen olo että psyykekin on jäänyt taakse kehityksessä...ettette ole tarpeeksi kypsiä ikäiseksenne yms?

      Itselläni anoreksia alkoi muuttua vakavaksi 15-vuotiaana ja välillä tuntuu että olen jäänyt ns. "sille tasolle"

    • ddefedff

      Mulla sama homma. Sairastuin 14v ja ikäisteni asiat (21) eivät tunnu yhtään ajankohtaisilta; seksi,seurustelu,omille muutto ym...

      Mutta kyllä tässä riudutaan..

    • anoreksianläpikäynyt

      Mulla myös kehitys kävi todella jäljessä. Vasta yli parikymppisenä alkoi hieman tulla muotojakin, kun painoni nousi 62kg. Nyt olen 26v ja anoreksiasta yli 10 vuotta, silti näytän vartaloltani joltain murrosikäiseltä ja aina kaikki luulevat mua nuoremmaksi. Kädet ja jalat mulla on tosi hennot.

    • nanaaaa

      Sairastuin itse anoreksiaan joskus 13-vuotiaana, menkat olivat poissa pari vuotta. Laihimmillani painoin himpun verran alle 40 kiloa.

      Koko perheeni on tosi pitkä: isä 200 cm, veli 192 cm, äiti 170 cm ja sisko 177 cm - oma pituuteni on 165 cm, joten saattaa olla että sairastaminen vaikutti. Anorektikkona ajattelin, että yli 65A tissit ovat maailmanloppu, koska ne kertovat "ihraisesta kehosta". Nyttemmin, normaalipainoisena (54 kg) kuppikoko on 70E, joten poveen anoreksia ei ainakaan omalla kohdalla vaikuttanut, luojan kiitos!

      Olen nyt 22-vuotias, kauhulla odotan, että pystynkö koskaan saamaan lapsia. Toisaalta sairastan edelleenkin syömishäiriötä (tosin bulimiaa), joten pystyisinkö edes pitämään huolta kenestäkään muusta, jos en edes itsestäni?

    • RinneRanneRanka

      Itselläni pituuskasvu tosiaan loppui siinä ylä-asteen 7. luokalla. Rintani ovat aa, olen vieläkin alipainoinen vaikka syön nyt normaalisti.
      Kuukautiseni reivät olleen koskaan sairastaessani hävinneet, korkeintaa niistä tuli vähemmän runsaat. Mulla on nyt osteopania lannerangassa. Jee.

      Mulla kanssa suvussa tooosi pitkiä ihmisiä, oon jotain 163cm ja äiti esim 171cm, isäni 190cm, serkut sun muut 170cm>

      Henkisesti en koe olevani mikään autonominen aikuinen (22v), ei aikuinen ole ihminen jolle haarukan suuhun vieminen luo valtavia paineita (olen kyllä parantunut jo fyysisesti, mutta se psyykkinen puoli..) En osaa otta mielestäni tarpeeksi vastuuta itsestäni, miten voisin otta vastuuta kenestäkään muusta?
      Seurustelukin tuntuu jotenkin niin kaukaiselta ajatukselta että terve.
      Olen myös tosi saamaton ja apaattinen ja masentunut.... mikään ei tunnu kiinnostavan... Onko muilla vastaavaa? Riittää että kävelen yliopistolle ja takaisin ja olen valmis nukkumaan loppupäivän...ei voi olla normaalia.

      Nyt minulla on kuukautisongelmia ja pelkään hedelmällisyyteni puolesta- haluaisin tulla joskus äidiksi... hartain toive...

      Ylläolevalle: joskus anoreksiaa seuraa buliminen vaihe, sinun täytyy vaan ottaa itseäsi niskasta kiinni ja ruveta syömään normaalisti, muu ei auta. Ethän halua olla samassa jamassa vielä kolmekymppisenäkin? Pidä huolta ja rakasta itseäsi- keho on vain väline, jonka kautta itseämme toteutamme tässä elämässä, siihen ei saisi keskittyä liiaksi, mutta maailma on tällainen..

      Tsemppiä ja iiiiisot halit!

      • nanaaaa

        Niin no.... Jotenkin nykyään ei enää tunnu siltä, että kyseessä on "buliminen vaihe", koska tätä vaihetta on kestänyt yli 8 vuotta :C Anoreksia muuttui tosi salakavalasti bulimiaksi, ja siihen se on jäänytkin. Surettaa vaan älyttömästi, että olen tehnyt tämän omalle keholleni ja vielä enemmän surettaa, että tuntuu etten pysty voittamaan sairautta (hoitoa takana neljä vuotta, KAIKKI keinot lääkkeistä terapiaan kokeiltu). Mulla on kaikki hyvin: ihana poikaysävä, opiskelen yliopistossa, olen nätti ja hauska............. Ja toisaalta taas... Kaikki on ihan päin vittua. Hävettää, koska ei mulla oikesti olisi syytä oksentaa! Hävettää, koska en arvosta sitä, mitä mulla on paskan vittua - mulle on annettu KAIKKI, ja mitä minä teen: yritän parhaani mukaan tuhota sitä!

        Olen itsekäs paska. Tää on niin väärin myös mun poikaystävää kohtaan - mun kanssa ei voi koskaan olla normaalia: ei normaaleja illallisia, ei normaaleja jouluja - ei mitään, kaikki pyörii aina vain ruoan ympärillä. Ja millainen äiti musta tulisi? Paska. Piste. Olen aina vannonut, ettei oma lapseni koskaan joudu näkemään äitiään humalassa, koska itse olen sen joutunut todistamaan oman äitini kohdalla niiiiiiiiiiiiin monta kertaa. Luulen kuitenkin, että on paljon suurempi paha, että äiti on täysi hullu ja kykenemätön normaaliin perhe-elämään. Eli olisin varmaan vielä paskempi mutsi kuin omani.

        Sori tää vuodatus, meni jo tuhannen kilometrin päähän itse aiheesta :D Mutta vituttaa vaan niin paljon. Painon puolesta olen nyt samassa pisteessä ennen kuin sairastuin. Mitä on jäänyt käteen.......? Olen pilannut terveyteni. Helvetin hienoa. Ja ironista tosiaan - paino sama kuin alussa terveenä, sairaus kuitenkin tuli jäädäkseen. Huokaus.


    • huohhh-.-

      Hei apua :(! Mun tissit on kokoo 75A ja oon siis 14. Pelottaa vaa et ku mul oli anoreksia 11-12 vuotiaana et kasvaaks mun tissit enää koska ne ei oo kasvanu paljoo yhtn pitkää aikaa:(( ja kaiken lisäks haluisin viel laihuttaa mut pelottaa et jään iha laudaks:(((

    • Lankkulauta

      Mulla tissit jäi 75aa ja eivät kyllä enää kasva (oon 22v). Joten laudaksi jäin, mutta oma moko, mikäs tässä kärvistellessä. Mitään seurustelusuhdetta mulla ei oo koskaan ollut, en kehtaisi olla alasti miehen eessä näillä "tisseillä".



      Huokaus...

      Sairastin siis anoreksian 15-vuotiaana, kesti vuoden bmi oli tasan 15 sillo.

    • NyyhkyKyyhky

      Minulla myös rinnat = nännit. Mitään muotoa niissä ei ole, pistää kyllä vituttamaan kun olen oman elämäni ja mahdollisesti seksielämäni mennyt pilaamaan. Häpeän kehittymättömiä rintojani niin h-vetisti että itkettää. Ai niin ja olen 26v opiskelija jolla ei ole ollut yhtäkään seurustelusuhdetta.

    • näin se menee

      olen 25 vuotias nainen ja minulla ei ole ollenkaan rintoja. Kiitos 15-17v sairastamani anoreksia.

    • pilaaelämän

      no mun rinnat on kokonaan poissa ja kuukautiset myös. pituutta mulla on 174cm ja painoa 43kg :/ mulla on anoreksia mut tekisin mitä vaa et parantuisin siitä, mut se on ihan mahotonta ku heti ku syö jotain tulee ahdistunut olo ja on pakko kuluttaa se määrä ainakin kolminkertaisesti, tai niin kauan ettei yksinkertaisesti enää jaksa tehdä mitään ...

    • Vilukisu**

      Minulla rinnat ovat kokoa aa :(( olen sairastanut jo kolme vuotta, olen 16-vuotias nuori naisenalku. Pelkään, että jään tamän kokoiseksi enkä kehity ollenkaan :(, mutta painon nousu pelottaa...

      Olen aina väsynyt ja viluinen :(

    • 97968767564433456465

      minusta alkaa tuntua että olen suomen ainoa anoreksiapoika

    • juups...

      Voi kuule et ole. Anoreksia on ihan tosi yleistä myös pojilla nykyään, ainakin täällä pääkaupunkiseudulla, jossa itse asun. Olet ehkäpä ainoa poika joka tulee Suomi24 palstalle...

    • rtert45646

      Kyllä tämä nykyaika on niin pinnallista ja ulkonäkökeskeistä... nou hätä itse tunnen about 6 anorektista poikaa

    • Twisty

      Mun on vaikee ymmärtää miks pojat haluais olla laihoja?? Ymmärrän että se on myös mielen sairaus, mutta jotenkin hassua...luulisi että miehet haluavat olla isoja, lihaksikkaita jne =)

      Btw itsekin anoreksiaa sairastin koko nuoruuteni n.10-18,5 v ja nykyään 21 vuotiaana voin ehkä sanoa että siitä sairaudesta päässyt, bulimia vaivaa edelleen..Niin ja ne rinnat ? Mitkä rinnat =D Alunperin muistan kun ala-asteella aloin laihduttamaan juuri sen takia kun mua ällötti isot rinnat joita on kaikilla mun suvussa =(( Ja sit mulla oli mun luokan isoimmat rinnat 5-luokalla ja siitä ne anoreksia sitten lähtikin...Halusin olla aina se mahdollisimman laiha!! Ja rinnat hävis kokonaan eikä ole tullut takaisin=( Huoh. Nyt kaduttaa!

    • Luluuuuuuuuuuuuuuu

      minulla on rinnat jääneet aa-kuppisiksi. Ei sillä että asia minua haittaisi. onhan niitä pahempiakin ongelmia. Pääasia että selvisin hengissä koskAa painoni kävi hyvin alhaalla: 33 kilossa ja olin letkuruokinnassa ja sydämeni pysähtyi 3 kertaa..

    • rrdfhfgjd

      Mä haluan rinnat pois, haloo, ne on helvetin rumat? Välillä tekis mieli viiltää ne ihan paskaks, mutta arvatkaa vaan riittääkö rohkeus. Rinnat on yksi syy miksi laihdutan, enkä varmasti ala elämään niiden kanssa jos ne ei sillä lähde. Mielelläni vaihtaisin nää jonku kanssa pelkkiin nänneihin, mutta... ;__; Onko kellään muuten kokemusta että auttaako punnertaminen oikeasti niiden pienentämiseen?

      • tööttänä

        Ei.


    • entjejj

      Multakin katosi rinnat ja kun painoa sain lisää, niin tottahan niihinkin vähän kertyi rasvaa, mutta ei paljon. En sitten tiedä olisivatko ne ilman sairastamista sen isommat, kun muutenkaan suvussani ei ole kovin isorintaisia naisia. Harmittaa, mutta ehkä ihan turhaan..

    • fät mama

      voi shitti...... sairastuin 13v ja nyt 17 vuotiaana ei kukkulaa ei edes näppylää!!! 175 pitkä ja 60 kiloo ...... jep tuli ihan parissa kuukaudessa 25 kiloo .huoh

    • fät mama

      voi shitti...... sairastuin 13v ja nyt 17 vuotiaana ei kukkulaa ei edes näppylää!!! 175 pitkä ja 60 kiloo ...... jep tuli ihan parissa kuukaudessa 25 kiloo .huoh

    • Little-girl97

      Oon 14-vuotias. Mua "inhottaa" isot rinnat. Kaikilla suvussa tosi isot ja koko ajan ahdistaa, kun tuntuu et omat kasvaa koko ajan. Anoreksiaa melkeen 2 vuotta takana,mut nyt paino taas noussu. Muistan,kun kerran kaverini sano, että, kun alkaa laihduttaa niin rinnat lähtee ekana. Mä olin todella helpottunu silloin. Nyt kuitenkin, kun oon lueskellu nämä viestit täältä. Minä todella ymmärrän teitä. Itsellä aika ristiriitaisia tunteita päässä tällä hetkellä.
      Toivon, että teillä menee kuitenkin hyvin. ♥

    • jeijjj

      Olen jollain tapaa helpottunut, kun löysin tämän keskustelun, sillä nyt tiedän että en ole yksin tämän "ongelman" kanssa.. Ensinnäkin mun itkumasis tarina on siis se, että sairastin anoreksian 11 -vuotiaasta lukion alkuun eli 16 -vuotiaaksi. Paino tosiaan pysyi lähes samana (38kg) noiden viiden vuoden aikana.. Elikkä eipä siinä paljon naisistumista päässyt tapahtumaan. Pituutta sain kuitenkin jollain ihmeen kaupalla kasvatettua, kun olen nyt 169cm. Kuukautiset alkoivat ja loppuivat melkein saman tien. Tosiaan nykyään ovat jo suht. normaalit. MUTTA näytän aivan lapselta, vaikka paino on noussut 56 kiloon. Rinnoista ei ole puhettakaan ja pojillakin on enemmän lantiota kuin minulla, auts. Kiva katsoa vierestä, kun pikkusiskot kasvattavat poviaan ja naureskelevat mun mitättömille rinnoille. Mutta olen kuitenkin opetellut hyväksymään itseni sellaisena kuin olen. Ja sitä suosittelen lämpimästä teille kaikille muillekin! Eihän malleillakaan ole rintoja oikein miksikään ;D. Tai jos tilanne on mikä on niin mielummin kuitenkin opettelee elämään sen kanssa kuin vihaa itseään loppu elämän. Ja eipä se teidän seksielämä taida rintojen koosta olla kuitenkaan kiinni. Ja anyway shit happens, right? ;)

      Te ootte kaikki nättejä sellasena kuin ootte. Ootte jo kerran elämässänne voittaneet niinkin ärsyttävän taudin kuin anoreksian, joten etteköhän sen jälken pysty jo melkein mihin vain! :)

    • .

      Jos mun pitäis valita niin mielummin pienet kuin isot nain miehen näkövinkkelistä. Ikinä ei ole sytyttänyt pornomallit, pamela anderssonit yms yms. ei vaan iske.

      Viimeinen kirjoitus on hyvä. jos on anoreksiasta selvinnyt niin selviää melkein mistä vaan.

    • ommageom

      ennen kuin sairastuin ensimmäistä kertaa rintani ehtivät kasvaa C75 kokoon...siinä ne sitten oikeastaan pysyttelivätkin...
      paranemisen jälkeen jatkoivat kasvamistaan E75 asti, mutt kun sairastuin uudelleen, ovat taas kutistuneet sinne C75 paikkeille...jotkin B kupin rintsikat menevät myös jo päälle...
      rinnat löytyy, mutta koska en halua painoa lisää, tai ainakaan niin paljon kuin oli...mietin aivan vakavissani implantteja...ja joo...172cm/n.49-50kg ja ikää mulla 29...

    • Pienet rinnat OK

      Hei!

      Olen itse käynyt läpi anoreksian juuri parhaassa kasvuiässä, ja rintani ja nännini ovat jääneet sinne varhaisteiniasteelle, kuten monella kohtalotoverilla täällä. Pelkäsin aikoinaan, etten pystyisi edes imettämään. Kahden lapsen äitinä tiedän, että pelko oli turha. Olemattomat rinnat kasvoivat raskausaikana ja niistä tuli tosi hyvin maitoa. Rinnat myös palautuivat mainiosti imetyksestä ja ovat nyt aika kivat, yhtä pienen pienet kuin ennen raskautta, mutta eivätpähän roiku yhtään. '
      Pienet rintani ovat myös aina olleet tuntoherkät. Minulle on osunut hyviä miehiä, jotka ovat antaneet rinnoilleni huomiota. Joskus olen saanut jopa kehuja ;-D Isommat rinnat olisivat ehkä naiselliset, mutta VAIN omat voi tuntea ja VAIN omilla voi ruokkia lapsen. Itse päätin jo aikoja sitten, etten häpeä mitään kehossani, eikä tästä päätöksestä ole seurannut kuin hyvää. Kun olen itse sinut itseni kanssa, varmasti olen sitä myös toisten edessä.

      Yhtenä kauniina päivänä läheisesi voi jäädä auton alle, sairastua vakavasti, voi menettää lapsesi tai joutua väkivallan tai kiusauksen uhriksi. Elämä menee hukkaan pieniä rintoja murehtiessa. Turha jälkeenpäin murehtia, että anoreksia on muka itse aiheutettua. Anoreksialle altistavat monet asiat, eikä teini-ikäinen nuori ole kovin kypsä päätöksissään. Menneisyyttä ei voi muuttaa, joten ei ole muuta vaihtoehtoa kuin hyväksyä itsensä. Ísotissisiä naisia kuolaavat miehet eivät välttämättä ole meidän heiniämme, mutta eipä hätää - sellaiset kyllä osaavat karttaa meitä, hah! Sen sijaan siroista ja persoonallisista naisista pitävät miehet ovat hulluina hentoon olemukseemme. Jokaiselle on jotakin. Pää pystyyn! :)

    • montaks

      no montaks vuotiaana tissit alkaa kasvaa en haluu kertoo omaa ikää

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      136
      3852
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      119
      1514
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      272
      1358
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1319
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1204
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1111
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1078
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1061
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1046
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      57
      1001
    Aihe