Aikuisen naisen karvat/karvattomuus

Olenko ainut

Onko karvojen ajelu, vahauttaminen tai muuten niiden poistaminen vain nuorten naisten tapa vai harrastavatko tätä myös aikuiset naiset ( 50 v). Jos poistatte karvat niin oletteko tehneet näin aina vai aloittaneet sen vasta nyt kypsemmällä iällä ja omasta vai miehen halusta. Kyselen näitä, sillä olen itse tälläinen aikuinen nainen ja tähän asti antanut karvojen suorastaan rehottaa, vaikka olenkin todella karvainen. Nyt parin vuoden aikana olen ruvennut ajelemaan alapään karvoitusta. Ensin siistin vähän runsaiden kuukautisten takia. Sitten ajelin vähän enemmän ja lopulta ajoin häpyhuulet kokonaan paljaaksi. On jotenkin paljon herkempi ja seksikkäämpi olo. Vahaukseen tai sokerointiin menoa olen miettinyt, mutta jotenkin mietityttää tällä iällä. Vaikka eihän se ikää katso. Miehen mieliksi en tätä ole tehnyt, sillä häneltä ei oikein ole tullut kommenttia tykkääkö ajellusta vai ei.

57

9057

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hajurako?

      No omituisista syistä ajelet,kuukautiset muka syynä ajeluun. Seksikäs olo lähtee tasan ei muualta kuin korvien välistä,kaikki muu on teeskentelyä. Karvaton pillu on iljettävän näköinen ei pelkästään vanhalla vaan myös nuorella naisella. Karvattomuus kuuluu lapsuuteen. That´s it.

      • arjaparja

        ja tämä tais olla mies... :D
        posliiniin en ota kantaa.


      • Aik nais posl pillu

        Karvalakki ei kuulu haaroihin. Posliini on kauneinta maailmassa. AIKUISEN NAISEN POSLIINIPILLU ON SEKSIKKÄINTÄ!


      • sdsddsd
        Aik nais posl pillu kirjoitti:

        Karvalakki ei kuulu haaroihin. Posliini on kauneinta maailmassa. AIKUISEN NAISEN POSLIINIPILLU ON SEKSIKKÄINTÄ!

        eiköhän se nyt ole selvää että ne ihmiset jotka tällaisella sivustolla jaksavat pyöriä, ovat nimenomaan niitä jotka ajattelevat omaa karvoitustaan eli ajelevat sitä pois.

        ne loput suomalaiset jotka eivät täällä pyöri, heistä iso osa ei jaksa/halua ajella.

        eli tämän sivuston muutama kymmentä vastausta naisilta eivät anna realistista kuvaa.

        realistisen kuvan saat kun menet uimahallin suihkutiloihin nelikymppisten/viisikymppisten naisten joukkoon.


      • 1 + 4
        sdsddsd kirjoitti:

        eiköhän se nyt ole selvää että ne ihmiset jotka tällaisella sivustolla jaksavat pyöriä, ovat nimenomaan niitä jotka ajattelevat omaa karvoitustaan eli ajelevat sitä pois.

        ne loput suomalaiset jotka eivät täällä pyöri, heistä iso osa ei jaksa/halua ajella.

        eli tämän sivuston muutama kymmentä vastausta naisilta eivät anna realistista kuvaa.

        realistisen kuvan saat kun menet uimahallin suihkutiloihin nelikymppisten/viisikymppisten naisten joukkoon.

        Niin, makuja ja mieltymyksiä on erilaisia. Varsin monikin nainen siistii, lyhentää ja rajaa pöheikköään uimaratkakauden alla, ellei sitten muutoinkin.

        On myös paljon eri variaatioita täysposlinin ja täyspuskikon välillä ja karvoituksen kasvukin on yksilöllistä.

        Toisaalta intiimiä puutarhaansa eri tavoin hoitavien prosenttuaalinen osuus on täysin merkityksetön. Oleellista on se mistä henkilö itse pitää ja mikä häntä mielyttää ja toisaalta kokeilemallahan sen saa selville ja halutessa karvathan kasvavat takaisin.

        Kuitenkin melko monikin nainen on sanonut seksualisen herkkyytensä seksissä kasvaneen kun huulten ja klitoriksen seutu on ajeltu karvoista vapaaksi. Mutta luonnollisestikin kukin mieltymystensä mukaan.


    • ACH vm; 1957

      Niin ityse olen ajellut omasta tahdosta nyt 12 vuotta ja ajon jatkaa. On paljon puhtaampi olla kun ei haisee.
      Mieheni pitää kans siitä että ei tule karvoja suuhun.

    • malli isosiskolta

      Aloitin ja 40v. eron jälkeen (2001) ajelemaan karvani ja siihen jäin "koukkuun" heti ens.kerrasta. Exäni ei antanut koskea karvoihini, joten nyt saan itse päättää asioistani. Tykkään ehdottoman paljon enemmin paljaasta tyylistäni, ja muutamat mies ystävät samoin ovat tykänneet.
      Viimeiset 3-4 vuotta olen käynyt vahauttamassa (sokerointi-menetelmä) kosmetologilla. Ei sen kummempaa kun vaikka varpaankynsien hoito, niinku tapahtumana. Nyt etuna jatkuvan posliinisen olon lisäksi karvankasvun laantuminen. Myös karva on paljon hennompaa aikaisempaan.

    • 54 malsp

      ruohonleikkuri on kätevä karvojen ajelia. KK

    • näin täällä

      Itse vajaana nelikymppisenä aloin ajelemaan, väliin pelkkä siistiminen riittää toisinaan ihan paljaaksi lukuunottamatta päälle jätettyä, lyhennettyä kiitorataa. Olo on todellakin seksikkäämpi ja ihmettelen miksi en aikaisemmin hoksannut tätä? Johtui varmaankin ex-miehestä, jonka silmissä en halunnut olla haluttava vaan halusin vain eroa...

    • ajellaanvaan

      Olen liki viisikymppinen nainen ja tykkään että karvat ajeltuina kokonaan pois fiilikset on vaan niin paljon herkemmät pimpillä ja toinen juttu: en kestä katsoa pillukarvojen harmaantumista iän myötä. Harmaantunut karvatussu on kuin kapinen supikoira. Aloin ajella vähän yli nelikymppisenä. Seksikumppanit saavat luvan hyväksyä karvattomuuteni tai olla ilman.

      • Ihailia

        Ajelkaa vaan. Olette haluttuja karvattomina. Voihan sen Betyn välillä värjätäkin.


      • Olli P

        Ajelin reilu vuosi sitten 5-kymppisen Tuijan alapään hänen pyynnöstään niin, että sinne jäi noin 5 senttinen T-kirjain. Piti sitä seksikkäänä, mutta varmaan kuukauden jälkeen sekin ajeltiin pois. Nykyään on täysposliini ja se sopii hänelle tosi hyvin. Ja minullekin.


      • "Seniori"

        Tapaisimpa Sinut. Meitä olisi kaksi poslaria, minä mies ajellut jo pitkään niin palleista, pakaroiden välistä kun kalun ympäriltä, vehkeet hyvin esillä, vauts!


      • hahaha1234

        KUOLIN "harmaantunut karvatussu on kuin kapinen supikoira" oot mun idoli


    • zaharah

      Olen ajellut noin 10 vuoden ajan eli alotin kolmekymppisenä. Ihan omasta mielenkiinnosta tein sen ekan kerran ja oma fiilis on ollut niin positiivinen, että olen ajanut siitä lähtien. Joskus kokonaan posliini ja joskus jätän kolion tai kiitoradan. Kyllä mua aiankinkiihottaa nykyinen paljauteni.

      Z

    • Tsuppo

      Olen 42, ja ajellut jo vuosia... joskus kokonaan, joskus jätän kiitoradan, eli pystyyn pienen soiron tai kolmion...
      Häpyhuulet pidän ihan posliinina, ja muutenkin .. kova homma se on, sillä parin päivän päästä on ilkeä ja terävä sänki... ellei ajele uudestaan. Onko jotain karvanpoistoaineita, jotka sopii ihan intiimialueillekin? Tietääkö joku?
      Miksi posliini; tuoksuu hyvälle, on pehmeä,ja tunneherkemmät paikat. Suuseksi on mukavampaa, kun ei tule karvoja suuhun...
      Miehenikni tykkää kun on kookokselle tuoksuva pehmeä posliini. Ps hänkin ajelee kiveksen ja peräaukon sekä siistii reurnoista pehkoaan. Itse en myöskään tykkää nuolla karvaisia palleja, mutta silkkiset ja puhtaat on kivat.

    • 48-äityli

      Ostin kempsusta (kysyin intiimialueen karvoille) Veet nimistä voidetta. On toiminut mutta on kuulemma ystäväni mukaan vieläkin parempaa ja nopeampaa vastaavaa ainetta.

    • Zikura

      Näin miehinen näkökulma on, että en tunne "luonnollista yhtymisen vaistoa" jos näen karvattoman naisen verrattuna siihen kun näen muodokkaan naisen jolla on mahan alla tumma alue. Se erityinen alue jotenkin on merkki, että tuonne haluan vehkeeni työntää ja yhtyä. Sileä kalkkunamainen alue parilla huulen lipareella ei saa himoa päälle niin helposti. Vaikka isohkot häpyhuulet ovat paremmat (aikuisen naisellisemmat) kuin tasainen lättäpillu niin karvattomana se on hieman kummallisen näköinen. Karvoituksella höystettynä erittäin rock.

      Eikä asia ole mitenkään yhteydessä epäsiisteyteen. Kuulemani mukaan sitä värkkiä voi huuhtoa suihkussa ;-)

      • posliinirouva 48v

        Kuules zikura: Kuulostat ihan joltain pervolta eläimiinsekaantujalta, anteeksi vaan! Tämä palsta ei taida olla sulle sopiva..


      • Zikura
        posliinirouva 48v kirjoitti:

        Kuules zikura: Kuulostat ihan joltain pervolta eläimiinsekaantujalta, anteeksi vaan! Tämä palsta ei taida olla sulle sopiva..

        Kiitos vinkistä, pitää tarkailla omaa käyttäytymistä. Sitä, että saanko samalla tavalla säväreitä luomupimpasta ja vaikka lampaasta. ;-) Vielä tähän mennässä en ole saanut.

        --

        Tuntisitko itsesi eläimeksi jos kasvattaisit jalkoväliisi karvoituksen ja minä pitäisin alapäätäsi silloin haluttavana?


      • lampaankarvapeto

        Perverssi! Pane koiraasi tai naapurin lammasta!


      • Seksi on ihanaa !

        Älä välitä noista tyhmistä vastauksista. Itseasiassa olet normaali, sillä jos naisella on karvotusta alapäässä, se on luonnon keino pitää paikat ilmavina, haarojen väli hikoilee enemmän kuin muut ihoalueet. Luonnonvalinnan seurauksena sitä karvaa siellä on, eli sillä on funktio. Sitä on ollut siellä tuhansia vuosia, ja samasta syystä sitä on kainaloissa. Sitten valitetaan, että karvat kääntyvät kasvamaan nurinpäin, saavat ihotulehduksia jne. Tiedoksi: PUHDAS pussy ei haise KOSKAAN, oli karvoja tai ei ! Jos haisee, ette pese tarpeeksi usein ( itse pesen 2 kertaa päivässä neutraalilla alapesuaineella vain ulkoapäin ja huulten välistä) tai on hormooniongelmia tai jokin tulehdus.Jos jotakuta ei se karvoitus huvita, senkun ajelee pois. Itse pidän karvoituksesta myös miehellä, myös rintakarvoituksesta. Mielestäni se on seksikästä. Omaa pikkupehkoani sheivailen reunoista vain sen verran, että ei näy bikinien alta jne. En tiedä muista, mutta nautin seksistä ja tunnen tihkuvani seksiä. Jotain kai kertoo sekin, että tähän menessä jokainen mies, jota olen deitannut on pyytänyt minua naimisiin, mutta en tunne olevani vielä siihen valmis. Luulisin, että se seksikkyys lähtee sieltä pääkopasta ja omasta asenteesta, ei siitä onko karvoja vai ei !


    • kämppiksen malli

      Olin aikuisikäisenä opiskelun takia kimppakämpässä toisen 35 naisen kanssa. Heti ekalla saunavuorolla huomasin tämän rehevämuotoisen kämppikseni ajelleen karvansa. Muutamaa viikkoa myöhemmin tullessani viikonl-jälkeen opistolle olin itsekin ajellut karvani kokonaan.
      Se 2 vuotta meni silleen ja totuinkin tähän posliinina olemiseen enkä vieläkään (pian 50) ole antanut karvojen kasvaa.

    • miivik

      Me kaverinkans päätettii ei ajeta varkinkaan sieltä karvoja pois .kesäl on mukavaa kun on hame ja on ilnan housui .Voi edes tuntea että, on jotain päällä siellä.

    • Uni96

      Ehdottomasti posliini se pitää olla! Itse ajellut jo pitkään ja ehdottomasti pidän siitä, että naisella on myös ihan posliini. Herkkyys huipussaan!

    • ajatella

      Aamulla ajoin pois viikon sängen. Ja olo niin seksikäs.

    • Naistenlääkäri

      Liki kuusikymppisenä gynekologina voin kertoa, että alapään karvojen ajelu on selvästi yleistynyt ehkä viimeisen kymmenen vuoden aikana. Eniten posliineja näkee edelleen nuorilla naisilla, mutta kyllä kaikenikäiset sitä harrastavat.

      Ja sitten kommentti miehenä: posliini on seksikästä! Kun ajeltuja pilluja alkoi aikoinaan vastaanotolle ilmestyä, sain monta kertaa erektion, vaikka tussun näkeminen sinänsä ei sellaista aiheuttanutkaan.

    • suoliprovot

      Älä viitsi halventaa gynekologien ammattikunnan edustajia järjettömällä provolla. Oksettavaa paskaa.

      • humppilan piimä

        Oman pimperon ajelin liiteristä löytyneellä siimaleikkurilla, kun partakoneeni on epäkunnossa. No, pesä on nyt aika kirveellä veistetyn näköinen ja levinnyt, mutta leviäähän se halkokin, kun lyödään kiilaa väliin.


      • titani
        humppilan piimä kirjoitti:

        Oman pimperon ajelin liiteristä löytyneellä siimaleikkurilla, kun partakoneeni on epäkunnossa. No, pesä on nyt aika kirveellä veistetyn näköinen ja levinnyt, mutta leviäähän se halkokin, kun lyödään kiilaa väliin.

        Olen ihmetellyt kaikenkarvaisia(!) kommentteja naisten tai miesten genitaali-alueen karvotuksen suhteen. Suurin osa taitaa olla ala-ikäisten kommentteja, mutta ihan asiallisiakin näyttää sentään löytyvän.
        Itse olen jo iältäni 60 , ja tästä ajasta olen yli 40 vuotta vuotta ajellut kullini enemmän tai vähemmän karvattomaksi tilanteesta riippuen. Ajelu alkoi siitä, että karvotukseni kullin ympärillä kasvoi niin runsaaksi, että kullin lepotilassa karvat jäivät esinahan alle ja se ei tuntunut yhtään mukavalta. Naimisiinmentyäni totesimme vaimoni kanssa piankin, että molemmilla oli sama ongelma ja päädyimme yksissä tuumin ajelemaan sekä kullin että pillun karvat säännöllisesti esim. saunomisen yhteydessä joko kokonaan tai tai ainakin suurimmaksi osaksi pois. Tämä helpotti melkoisesti naimistamme, kun karvat eivät olleet esteenä. Ymmärrän kyllä, ettei kaikille ole edes tarvetta ajella karvojaan samalla tavoin, eihän kaikille kasva partaa tai tukkaakaan samalla tavoin. Mutta tämä nyt oli meidän ratkaisumme, eikä meilläkään karvojen ajelu aina tarkoita posliiniksi ajelua, vaan monesti vain tarpeellista lyhentämistä, etteivät pillun tai kullin karvat olisi esteenä kunnon naimiselle! Mutta jokainenhan meistä taaplaa tyylillään, moen kokeilun jälkeen.
        Tulkoon nyt vielä kerrotuksi: toukokuun etelän lomalla kävimme myös paikallisella nudistirannalla. Sikäli kuin ehdin/viitsin seurata muita nudisteja, niin aika monella sekä miehellä että naisella oli joko hyvin lyhyeksi siistitty tai kokonaan ajeltu kullin/pillun karvat! Kysyn vain: mikä ihme teillä on ongelmana häpykarvojen ajemisen/siistimisen suhteen?
        Leben und leben lassen!


    • 20 + 2

      Maku- ja mieltymysasiosta karvoissakin on kyse ja karvankasvu ja tyyppikin vahtel henkilöstä toiseen .

      Itse miehenä pidän kohtuullisa määrää karvoja naisella seksikäänä, joskin rehottavat villipuskat sitä ovat vähemmän.

      Yksi mikä mielyttää on klitorikselle saakka sileäksi ajeltu mirri ja sittten kummulla siistitty ja lyhyehköksi ajeltu seksikäs matto, ehkä hieman muotoiltu, joskin hyvin lyhyeksi leikattu metrotiketti mielyttää hieman vähemmän.

      Toki mieluisa ja hyvän hygienian omaava nainen on aina haluttava, ei se pelkistä karvoista ole kiinni ;-)

    • Pirjo vm. 60

      Nyt lähti!
      Rohkenin minäkin, varttunut rouva, ajelemaan kaiken pois. Ukko-kulta on reissussa, tämä hänelle yllätyksenä. On jo pitkään ehdotellut ajelua, mutta en ole rohjennut. Saas nähdä mitä ylläristä sanoo, kerron sitten huomisen jälkeen ;)

      Ps. omaan silmäänikään ei näytä hassummalta. Olivatkin aika harmaita ja ohentunut iän myötä.

      • M+60v.

        Teit aivan oikein ajaessasi ne harmaatuneet ohuet karvasi poies, miehenä minulla ei ollut vielä harmaat eikä ohuetkaan mutta silti palleista ajeltu, ja muutoin siistitty reippaalla kädellä, joten Sinun kaltaisesi naisen kanssa hauska telmiä kun sametinpehmeät pussukka läiskii rytmikkäästi peppuasi vasten.


      • posliiniksi-

        Ja vähintään viikoittain hoidat "puutarhasi", niin hyvin menee. Ukkosi varmaan arvostaa.


      • posliini kaunista

        kuinkas tehosi ukkokultaan......


      • pirjo vm. 60
        posliini kaunista kirjoitti:

        kuinkas tehosi ukkokultaan......

        Tehos ;) ja p on edelleen sileenä posliinina! Ukkokulta oli kyllä vähän yllättyneen näköinen.


    • hekki

      No. voi karvat ajella jos se ei haitaa Omaa WAIMOA 1

    • Poslarin ystävä

      Aikuisen naisen posliinipillu on parasta. Puhdas posliini saa miehen kiimaiseksi. Ihana nuolla aikuisen naisen hyvänmakuista puhdasta posliinipillua kunnes nainen saa vähintään yhden orkun. Sitten jatketaan yhdynnällä.

    • iiiiiiiiiiiiiiih61

      Kävin just ajelemassa, tuntuu tosi hyvältä ja on varmaan kivempi nuolla, kun ei ole suu täynnä karvoja!

    • pehkovapaa

      Kaikkien 16-35 vuotiaiden naisten on kyllä syytä olla posliineja. Ja niellä spermat.

      Muuta ei mies parisuhteesta toivo.

    • <sf

      Ei posliinia. Hyi hyi hyi...
      Siistitty on paras!

    • naturally smak

      naiset naisina ja tytöt tyttöinä

    • viiskytyksi

      Tuolla seniorijumpan saunassa suihkussa olen huomannut me´lko monen muunkin (itseni lisäksi) ajelevan karvat pois. Porukat enimmäkseen 40-60 väliltä, siis naiset.

    • Ismo . .

      Karvat ovat naiselliset eikä mitään tyrkkypornoo kuten posliini

    • varv

      Kyllä naisen täytyy näyttää haluttavalta .. eli karvat ovat upeita

    • Olen mies "parhaassa" iässä eli "saunan kanssa vihta 59", ilman saunaa vasta 59v. Revi siitä! Joo, tässä mielipiteeni naisen pillun karvoituksesta: Kyllä, mä tykkään, että pillussa on ne luonnolliset karvat. Tähän ikään mennessä olen ehtinyt kokea, nähdä, nuolla kaiken näköisiä pilluja!! Olen tullut siihen tulokseen, että pillu on paremman näköinen karvoineen päivineen verrattuna johonkin hiton paljaaseen posliiniin! Posliini = HYI!!!

    • ei niitä tarvii

      Olen 45 ja neljän lapsen äiti. Viime synnytyksestä 7v ja sen jälkeen olen ajellut sekä vahannut kaikki karvani alapäästä pois. Sitä ennen olin aina ns. puoliposliini. Mieheni on tykännyt ja aion itsenikin takia pitää karvat poissa ehkä laserin avulla.

      • kolmen lapsen isä

        kyseleekö lapset saunassa missä on karvat äidin.


    • ihan sileä 45+

      Hiihtolomalla Levillä huomasin miten karvojen poisto onkin yleistä myös meidän varttuneempien kanssa. Poistulo matkalla yövyttiinn Sotkamon Katinkullassa, ja siellä saunamaailmassa ja naisten puolella sama huomio.

    • lihb

      Jo kauan miehen toiveesta. Mies hoitaa ajelun.

    • elämää elossa ;)

      varttuneesta naisesta voi heti päätellä onko aktiivista seksielämää: jos on karvoja, ei ole tietoa. Jos on siistitty tai posliini, todennäköisesti ainakin nainen itse on aktiivinen - oman tai jonkun toisen kanssa. Itse olen 51 vuotias nainen ja oikeesti seksi on mielessä lähes päivittäin. Onneksi oma ukkokin on yhtä pöhkö ;)

    • Seksihullumies50v

      kuis usein harrastatte seksiä?

    • aikuin-nainen

      Eilen juhannussaunomisen yhteydessä yhellä mökillä huomasin miten yleistä on ikäisilläni (40 v) karvattomuus ja ei sitä enää ujostella näyttää kuin vaikka 10v sitten

    • huono

      Ap on joku perverssi runkkariMIES, joka yrittää esiintyä naisena huonolla mestyksellä. *repeeeee*

      • MIES....

        Karvattomuus kiinnostaa sellaisia miehiä, jotka ovat kallellaan pedofiliaan. Mielikuva lapsesta on mainonnan aiheuttamaa sairaalloista nuoruuden ihannointia.

        Naiset ovat yhtälailla mainonnan uhreja. Kaikkensa tekevät vaikuttaakseen ikäistään nuoremmilta. Näistä ulkoisista tempuista tuskin tarvii listaa tehdä.


    • Peppukarvat

      Olen mies ja touhunnut monien hyvännäköisten naisten kanssa. Itselleni ei ole niin väliä onko alapää posliini vai ei. Kunhan jollain tavalla siistitty.

      Ja minulle siisteys tarkoittaa, että siellä vaginan aukon ja peppuaukon maastossa ei olisi karvoja. Siis juuri siellä mihin aurinko ei ikinä paista. On nimittäin melko kummalliset fiilikset touhuta sängyssä (suuseksi/takaapäin), kun yht'äkkiä huomaa erittäin kauniilla naisella melkoisen pitkiä peppukarvoja ja vaginan aukon karvoja. Ja sitten taas se yläpää saattaa olla lähes posliini! Siisteys lähtee sieltä "alhaalta".

      Luulen että ilmiöön vaikuttaa se, että naiset eivät näe juuri sinne mistä pitäisi ajella ja luulevat olevansa siten siistejä epämiellyttävistä karvoista.

    • luonnoll

      Perinteinen karvakolmio siistittynä on kaunis. Kainalokarvat kannattaa ajaa pois säännöllisesti...

    Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5225
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3267
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1847
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1820
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1395
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1287
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe