Ujous ja seksi

6+13

Voisitteko ujot kuvitella pystyvänne harrastamaan seksiä? Jos siis oletaan, että joku vastakkaisen sukupuolen todella ekstroverttiedustaja tekisi aloitteet ja muut eli sinun tehtäväksesi jäisi vain paneminen.

46

6170

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • foobikotar

      Ehdottomasti! Mikä kysymys tuo nyt on?

    • 6+13

      No itse tuskin pystyisin. Seksi on kuitenkin sosiaalinen tapahtuma ja ainakin näin kuviteltuna luulisin ujouteni ulottuvan myös seksiin. Haluan vain kuulla, miten muut tuntevat.

    • alkujännitys

      No kyl mie pystyn. Olen harrastanut seksii tosi paljon. Olen vaan ujo tekee aloitteita. Se just kun pitäis tehä aloite, enkä tarkota seksiin aloitetta vaan oon huono aloittamaan tutustumista uuteen ihmiseen. Sitten ku alku jännitys on ohi
      niin kyllä mä seksiä harrastan mielelläni jos siihen tule mahdolisuus.

    • kaitra

      Minä en pystyisi, enkä ikinä ole pystynyt! En kehtaa edes olla kenenkään miehen seurassa alasti. Varsinkaan jalkojani en saisi ikinä auki. Ujostuttaa niin paljon ja pelkään että näytän kamalalta tai että en osaa.

      • Nainen, kohta 40

        En mäkää osaa.


    • f33ggg

      näin miehenä, se ei ole ollut mikään ongelma

    • exujo

      Muutama viinilasillinen mutta ei koko putelia...ei tarvi enää kainostella...kunhan vaan antaa tilanteen mennä omalla painollaan..eiku panollaan:)

    • m35ja puol

      Ujous voisi helpottaa jos kaksi ujoa päättää harrastaa seksiä.
      olisin mielelläni se miespuolinen ujo.

    • 3r5hj

      Ei jaksa edes miettiä asiaa, toisilta luonnistuu, toisilta ei. Mies olen ja ihmiset ovat yksilöitä eikä yhtä oikeaa totuutta ole.

    • dsfd

      en pysty siihen ja en pysty olla katsekontaktissa miehen kaa mä vältelen mennä naimisiin sen takia haluan olla sinkku

    • laiheliini_M

      Kai se onnistuisi. Ei kukaan tosin minuun halua koskea.

    • Nuori Nainen

      Itse naisena olen ollut sängyssä monenkin todella ujon miehen kanssa. Ei sitä tarvitse pelätä, kyllä itse ainakin ymmärrän ihan täysin sen hirmuisen jännityksen ja siitä johtuvat "mokailut". Ei seksiä saa ottaa liian vakavasti. ;)

      Ja kun on ensin tutustunut toiseen ihmiseen ja viettänyt aikaa yhdessä hänen kanssaan niin ei kai se seksikään nyt sitten enää niin hirveältä ajatukselta tunnu? Tai siis, sehän nyt tulee sitten ihan luonnostaan jossain vaiheessa ajankohtaiseksi..

      Olen itsekin hieman ujo. :)

    • jooooo

      Voisin kuvitella harrastavani ja olen harrastanutkin. En jostain syystä ole koskaan seksiä ujostellut, vaikka muuten ujo olenkin. Sen olen myös huomannut, että itseä ujompi kumppani jollain tavalla rohkaisee.

      • dlgslgl501

        "Sen olen myös huomannut, että itseä ujompi kumppani jollain tavalla rohkaisee."

        Näin se olisi varmaan minullakin. Mutta eihän sitä tässä iässä kehtaa enää edes aloittaa seksin harrastamista (jos siihen olisi edes mahdollisuus), koska on kaikki ovat jo sen verran kokeneita.


      • mnbvcz
        dlgslgl501 kirjoitti:

        "Sen olen myös huomannut, että itseä ujompi kumppani jollain tavalla rohkaisee."

        Näin se olisi varmaan minullakin. Mutta eihän sitä tässä iässä kehtaa enää edes aloittaa seksin harrastamista (jos siihen olisi edes mahdollisuus), koska on kaikki ovat jo sen verran kokeneita.

        Höh. Mua jotenkin viehättää kokemattomat miehet. Itsekin olen sellainen, nainen siis, ja toivoisin löytäväni samanlaisen miehen, kun jotenkin ei yhtään innosta jos tietää, että mies on kovinkin kokenut tällä saralla. Ujouskin olisi melkeinpä toivottavaa, saisi sitten tosiaan ujostella yhdessä. En pystyisi kenenkään superitsevarman ekstroverttipertin kanssa ikinä.


      • mnbvcz kirjoitti:

        Höh. Mua jotenkin viehättää kokemattomat miehet. Itsekin olen sellainen, nainen siis, ja toivoisin löytäväni samanlaisen miehen, kun jotenkin ei yhtään innosta jos tietää, että mies on kovinkin kokenut tällä saralla. Ujouskin olisi melkeinpä toivottavaa, saisi sitten tosiaan ujostella yhdessä. En pystyisi kenenkään superitsevarman ekstroverttipertin kanssa ikinä.

        Ujona kokemattomana miehenä on vain mahdotonta kohdata noin ajattelevaa naista. Tai oikeastaan mahdotonta kohdata minkäänlaista naista.


      • dlgslgl501
        wlfwd kirjoitti:

        Ujona kokemattomana miehenä on vain mahdotonta kohdata noin ajattelevaa naista. Tai oikeastaan mahdotonta kohdata minkäänlaista naista.

        Näin on. Itsetunto niin alhaalla, kun kulttuurin ja yhteiskunnan mukaan on noloa olla täysin kokematon seksin saralla jo 20 hujakoilla. Ei sitä silloin uskalla tehdä edes treffialoitteita puhumattakaan aloitteista seksiin.


    • neiti...

      Ei minulla ainakaan ujous mitenkään estä seksin harrastamista toisen ihmisen kanssa. Kun sen toisen tuntee hyvin, niin ei siinä ole mitään ongelmaa. Ei sitä kannata miettiä kauheasti, että onko hyvä tai huono, kunhan pitää hauskaa :)
      Myönnän kyllä että seksistä on vähän noloa puhua, varsinkin kun toinen on myös ujo :/

    • näin se menis

      Mä luulisin, että jos teksin sen kerran niin toisella kerralla en enää ujostelisi. kymmenellä kerralla en varmaan enää yhtään. Ensimmäinen kertä voi olla todella vaikea ja se ujostuuttaa todella,

    • Luultavasti

      Miehenä uskon, että pystyisin siihen. En tosin tiedä millaista se olisi (en ole harrastanut seksiä.) Yrittäisin varmaan pyydellä anteeksi etukäteen ja kysyä, haluaako hän varmasti tehdä sitä. Ja jos hän suostuu, ja vakuuttaa, että kokemattomuudellani ei ole väliä, uskon, että seksi sujuisi ihan hyvin (ainakin mun kannalta.)

    • 10+8

      27 vuotta palloa tallattu, mutta seksiä en ole liki kroonisen ujouden ja estyneisyyden takia harrastanut kertaakaan. Asiaa ei myöskään auta pätkän (hehe) vertaa se ettei alapäästä löydy sen enempää kokoa (selkeästi alle keskimittainen) kuin kestoakaan (1-2 min). Juttu kalvaa ja hävettää jatkuvasti, tuntuu että ihan turhahan se olis mitään yrittääkään kun ei mulla sänkypuolella olis tasan mitään tarjottavaa. Paha mielihän siitä vaan jäis kummallekin osapuolelle, ellei nainen sitten räjähtäis nauruun jo housujen tippuessa.

      • sdgsegw

        suosittelen huorissakäyntiä sinulle niin lähtee turha naisarkailu.


      • dg5477679dfh

        Valitettavasti sama juttu. Kaiken ujouden, estyneisyyden ja muutoinkin huonon itsetunnon lisäksi minulla on suht pieni. Tosiaan sitä luovuttaa jo ennen yrittämistä, kun alkaa kuvittelemaan sitä tilannetta. Ensin nainen huomaisi, että sinulla on pieni muna ja sitten vielä, että olet paska sängyssä. Helpompi olla yrittämättä, kun kohdata tuollainen nöyryytys...


    • tyttö2dj

      Olen todella ujo nuori nainen, mutta tottakai voin harrastan seksiä! Oon sängyssä tosi aistillinen herkkyyteni ansiosta. Eriasia sitten haluanko enää, kun oon oppinut et saan paremman tyydytyksen oman käden kautta kuin miesten kanssa!

    • ;

      Pornokuvien takia
      on niin paljon
      ..yksinäisiä..

    • khisui

      Ujostelisin varmasti vartaloani, mutta tottakai! Seksi on olennainen osa suhdetta ja siitä tulee varmasti helpompaa kun haluaa sitä toiselta :)

    • wanhempi ujo

      Ujolla ei välttämättä ole minkäänlaista ongelmaa läheisessä ihmissuhteessa ja seksissä. Voi olla pikemminkin päinvastoin. Ongelma on ihmisiin tutustuminen eli sen läheisen suhteen luominen. Näin ainakin minulla.

    • love_is

      Uskon, että tuokin asia luontuu suht helposti, kun on löytänyt "sen oikean". Henkisestä yhteydestä se kaikki alkaa.

    • ujo girl 83

      se on totta,mä oli ujo katsella tuli kohtan,nyt odottaa sen.
      ja ajatteleen sen. eteenpäin hyvä hiljainen hetkiä tuli viikonlopua,ihana nautia
      voi harrastasta seksiä tulla äkkkiä ovat käy,kuvitella tulla myös opitan kuulla,
      nyt etsii sama ujo voi haaveilla.älä mirtiä.
      :) mä tykkää romanttista paikka voi pian hetiä.

    • Mies jostakin

      Mä olin joskus nuorempana tosi ujo. Sit keksin maksullisen naisen, jonka hommasin netin kautta. Otin koko yöksi ja maksoi paljon mut se kannatti. Sain tosi kauniin nuoren naisen jolla oli mieletön kroppa. Ujous kyl hävisi sen yön aikana täysin kun monta kertaa harrastettiin seksiä. En kuitenkaan ollut neitsyt silloin, mut mua oli aina jännittänyt seksin harrastaminen vaikka ekan tyttöystäväni kanssa harrastettiin sitä paljon. Mut maksullisen naisen jälkeen ei ole jännitystä tuntunut.

      • Olit tosi ujo, mutta sulla oli tyttöystävä?!


    • mies jostakin

      hullua, eiks nii

    • Ihana..

      Riippuu TÄYSIN henkilöstä kenen kanssa. Sen saman, joka ollut viimeiseni, kanssa kyllä voisin, tosin panemisverbiä pakko ylevöittää ainaki mun osalta. Ihan helvetin onnellinen tätä nykyä et se oli juuri hän, koska ei ollut koskaan tarkoitus. Kukaan ei tiedä miten helvetin syvälle hän loppujen lopuksi pääsi(koska on hän).

      • Hän=paras mitä tiedän:-(

        Eli saatanan paskapää, se hän täydellisesti valitettavasti on.


    • diudidudodl

      pari rohkasu ryyppyy ja baarist joku pano ni mitäs ongelmaa siin ny on

    • Some0ne91

      Mä oon tosi itsevarma ihmisenä, mutta mun itsevamuus naisena on laahaa jossain kuralammikon pohjamudissa. Kukaan mut tunteva tai muhun tutustunut ei edes usko mun olevan neitsyt ja osalle en ole ees väittänyt olevani kokenut.. En vain mainosta neitsyyttäni. Ne keille olen paljastanut neitsyyteni ovat olleet ihan monttu auki ja sanoneet, että huijaan taatusti.

      Oisin saanut seksiä jo 6 vuotta sitten ja sen jälkeen on ollut paljon tilanteita, jolloin oisin saanut. On siis tullut pussailtua ja halailtua yms monen jätkän kanssa ja omaa kivaakin on tullu harrastettua jo 12-vuotiaasta saakka.. Ikää nyt 20 vuotta. Ex-poikaystävänkin kanssa jänistin viime hetkellä (oltiin jo alasti pääsemässä tositoimiin) ja alkoi vaan ahdistamaan ihan hitosti. Erottiin pian sen episodin jälkeen, koska mua hävetti niin kovin eikä mulla ollu 4kk yhteiselosta huolimatta oikein mitään tunteita sitä kohtaan. Oon mokannut monta ihmissuhdetta sen takia, että pelkään jo valmiiksi edessä häämöttövää seksiä.

      Oon kuitenkin tosi himokas ja tekis kovastikin mieli, mutta en vaan pysty. Jopa ihan kaatokännissäkin olen niin estynyt, etten pysty rentoutumaan ja ns. hoitamaan juttua pois alta.

    • ennen ujo mies

      Mikä siinä seksissä niin pelottaa tai ujostuttaa. Olin joskus itse nuorena ujo ja eka kerta jännitti paljon mut tein sen siltin ja sit pääsin ujoudesta. Jos pääsee ekan kerran yli niin sitten helpottaa. Tarvii vaan luottaa toiseen ja puhuu asioista niin homma hoituu.

    • jokupaska

      seurustellut 2 ½ vuotta saman miehen kanssa (ensimmäiseni), seksi edelleen kiusallista alkoholi kyllä helpottaa asiaa paljon...

    • sekaisin seonnut.

      en kykene sellainen läheisyys on avain helvetin ahdistavaa. varsinkin kun olen niin onneton tutustumaan ihmisiin ja täytyisi tuntea hyvin se toinen.

    • atm mies

      on ihmeellistä kuinka tälläinen at mies rohkaistuu kun on naisen kanssa kahden alasti vaikka tämä ei todeudu kuin ainoastaan maksamalla euroja niin siitä huolimatta on itselle yllätys kuinka luonto vetää tikan poikaa puuhun.

      huomattavasti enempi jännittää jutella naisen kanssa jonka tietää olevan sinkku.

    • 12.6

      Uskoisin että onnistuisi.Tämäkin tarkoittaisi sitä, että ensin pitäisi tuntea kyseinen henkilö hyvin ennen toimenpidettä ja rauhallisella meiningillä niin en uskoisi sen olevan ongelma... Tosin se toiseen ihmiseen tutustuminen taitaa olla se haastavampi paikka.

    • xbzdxv

      kyllä se onnistuisi jos tykkäisin naisesta todella muutenkin kuin ulkonäöllisesti.

    • Pelkuri

      Ei ole onnistunut enkä tiedä tuleeko onnistumaankaan. Mullakin on niin etten kehtaisi harrastaa seksiä varmaan kaatokännissäkään eikä se kyllä onnistuisikaan varsinkaan miespuolisena kun peli ei toimisi. No en rehellisesti sanoen voi olla varma kehtaisinko mutta tuntuu pelottavalta ajatukselta kun miettii sitä tilannetta etukäteen.

    • hehz

      Onneks ei tarvii stressaa tälläsistä, kun pelkkä naisille jutteleminenkin on ylitsepääsemättömän vaikeaa.

    • Pelkuri

      Niin on mullekin todella vaikeaa jutella naisille eli pitäiskö mun nyt luovuttaa ihan kokonaan sen suhteen että tulisin koskaan harrastamaan seksiä? Olen nyt 23-vuotias enkä ole vielä seksiä harrastanut saati sitten seurustellut. Ei ole kyllä ihmekään kun ei pysty juttelemaan naisille ellei sitten nainen tule ensin juttelemaan minulle.

    • kokeilkaa tekin

      Mä hommasin maksullisen naisen joskus aikaa sitten kun olin ujo. Hotellissa hoidettiin homma ja sitte kun se nainen saapui sinne hotelliin niin siinä oli pakko niinku hoitaa homma kun raha oli vaihtanut omistajaa ja piti vaatteita vähentää. Menin kyl ensin suihkuun jonne tyttö tuli kans ja se vähän siinä helpotti jo et näki toisen kans alasti. Sil tytöllä oli ihan kaunis kroppa ja mul alko tietty muna seisomaan enen jo kun tyttö ehti koskemaan muhun mitenkään. Hyvin se sit meni loppu peleissä et kannattava kokemus

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      92
      6668
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      28
      2672
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2253
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      75
      1904
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1671
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1467
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1367
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1294
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1243
    Aihe