Kannabis-gallup

Totuudenetsijä83

Hei.

Ajattelin tehdä tänne tällaisen kannabis-kallubin.

Säännöt: Jokainen sitoutuu puhumaan totta eikä valehtele. Mitä enemmän saamme asiallisia ja totuudenmukaisia vastauksia, sitä enemmän saamme todennettavaa dataa. Kirjoittamalla vastaukset hyväksyt ehdot.

Haluan tällä lyhyellä kyselyllä selvittää, kuinka moni on kokenut kannabiksen käytön vaikuttavan negatiivisesti elämäänsä. Etsin totuutta.


Teidän pitäisi vastata seuraaviin kysymyksiin ytimekkäästi.

1. Kuinka kauan olet käyttänyt kannabista?

2. Miksi käytät kannabista?


3. Millä tavoin kannabiksen käyttö on vaikuttanut elämääsi?


4.Mitä haluaisit sanoa kannabiksen käyttöä aloitteleville?



Vastaan itsekin tähän kyselyyn kunhan ehdin :)

8

243

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ....................

      1. yli 20 vuotta epäsäännöllisesti. pisin yksittäinen käyttöjakso noin kolme vuotta päivittäin. tämä pisin päivittäinen käyttö 2000 luvun vaihteessa.

      2. enimmäkseen viihteeksi, osin rauhoittaakseni hermojani.

      3. enimmäkseen positiivisesti. sen käyttö on avartanut ajatusmailmaani. en ole enää stressaantunut ja saan siitä monentasoista nautintoa/tyytyväisyyttä.
      negatiivisiä puolia on yhdet sakot ja käytön alkupuolelta pari huonoa tuttavuutta joista olen onneksi päässyt eroon jo vuosia sitten.

      4. jos meinaat käyttää niin kasvata itse. ja jos käytät niin kannabis on päihde, eli siitäkin voi tulla ongelma. ja muistetaan sitten se kohtuus kaikessa.

    • Smoke two joints

      1. Kannabista on tullut käytettyä säännöllisesti vuodesta 1999 lähtien.

      2. Koska olen alkoholisti ja viina ei sovi minulle, kannabis päihteenä sopii paremmin.

      3. Olen oppinut näkemään itsestäni uusia asioita, mitkä aikaisemmin ovat olleet ikäänkuin pinnan alla.

      4. Jos vaihtoehtona on alkoholi tai kannabis suosittelen ehdottomasti jälkimmäistä. Kotikasvattamista itse harrastavanan suosittelen muillekin samaa. Se on mukava harrastus ja tietää varmasti mitä saa. Ja ainahan se on mukavaa omaa polttoa poltella. Voisi verrata kotiviinin, pontikan tai oluen valmistamiseen.

    • suurvisiiri hale el

      parikyt vuotta.

      lääkinnällinen tarve, mutta käytän päihteenäkin.

      pienempi tarve vetää kipulääkkeitä. rauhoittaa ja auttaa keskittymään. Jollakin lailla puuhastelu mukavaa ja savut välillä.

      huonoa on, että poltan sitä. Savun vetäminen ei voi olla hyväksi. olen pitänyt kausia jolloin syönyt. Toimii erittäin hyvin sisäisesti. Kannabiksen tullen lopetin täysin tupakoinnin. Masennus ja itsemurha-ajatukset ovat hävinneet, ennen ajattelin viikottain jo lapsena ennen päihdekokemuksia itsemurhaa.

      vinkiksi aloittavalle. ole rehellinen itsellesi ja muille käytöstäsi. jos tai kun joskus havaitset, että nyt menee liikaa, niin myönnä se itsellesi. älä häpeä, jos joudut vaikeuksiin asiasta. Älä ota arvoja ulkopuolelta, älä yritä paheksumalla tai häpeämällä itseäsi hallita ongelmaista käyttöäsi. älä vertaile käyttöäsi muiden käyttöön, käytät juuri siten kun haluat käyttää. on helpompaa päästä ongelmaisesta käytöstä, jos ei kieroile ja salaile käyttöä lähimmiltä. jos häpeää itseään ja imee tämän paheksuvan kaksinaismoralismin yleisen ilmaston itseensä, ei pääse irti siitä leimasta käsittelemään omaa ongelmaansa. hae apua sydämellisiltä ihmisiltä, muista, että kaikenlaista nöyrryyttäjää on toiminnassa mukana. Jotkut ajattelee, että kunnon häpeä ja paheksunta vie päihteen ongelmakäytön pois, ei pidä paikkaansa, päinvastoin se leimaa ja suorastaan naulaa itsetuntoomme taulun "narkkari, keskity vain tähän asiaan!". ole itsellesi rehellinen. sitä vain tarkoitan. Itsellä lähtenyt mopo joskus käsistä alkoholin kanssa ja kannabiksenkin kanssa, silti ole kummastakin nyt jo vuosia selvillä. Ikinä en ole kuntoutusta tarvinnut tai katkoja, joskus olisi ehkä ollut paikallaankin, tiedä häntä sitten...

      no neuvoja on helppo aina antaa.

      Ai niin yksi aika paha asia kannabiksen kanssa tulee esiin. monet on niin pahoin peloteltu, kuten itsekin olen lapsena ollut, että ennakkoluulot ovat kauheat. vastapuoli jollakin lailla luulee tekevänsä paheksunnalla kannabikseen yhden haittapuolen lisää. onneksi ennakkoluulot myös väistyvät. Itse ollut aika vapaa kertomaan tästä ja aikaa päälle ymmärretty. alussa ei kyllä ymmärretty ja oli ahdistavaa kun jotkut kaveritkin katsoivat ja seurasivat selvästi, että koska se romahtaa ja muuttuu kodittomaksi täriseväksi narkomaaniraunioksi. Niin ei ole tapahtunut, mutta tuon kokeminen olisi saattanut jopa painaa minut koviin huumeisiin ja diileriporukoihin. ei painanut

      Aina on ollut kämpät, työt, koulut, joita pitää itsestäänselvyytenä. Loukkasi, kun lähimmät jopa puhelivat, että olen pahasti koukussa kaikkeen huumeisiin, että salasin vaan asian. Ajattelivat, että ei voinut olla niin, että käyttää vain yhtä huumetta. että kyllähän sitä on menty portista läpi. kun olivat asiasta kuulleet. no sitten tuli aika kun alettiin tosiaankin luottamaan ja korjaamaan tosissaan hahloa, ettei se sitten ihan niin olekaan kuin virkavalta "tiedottaa".

      Olisi myös hyvä tiedottaa, ei koskaan seuloihin, ei koskaan rattiin. Seulat kannattaa aina pilata sitruunahapolla tai suolalla, etikalla (öljyllä?).

    • totuudenetsijä83

      Kiitos vastauksista!

      Ne vahvistavat käsitystäni kannabiksesta alkoholia huomattavasti itselleni sopivampana rentoutusmuotona.

      Vastatkaa muutkin. Minua kiinnostaa erityisesti, että milloin alkaa tulla niitä negatiivisia kokemuksia, joista kovasti puhutaan...

      Omat vastaukseni:

      1. Kaksi vuotta viikottain.

      2. Saadakseni uusia luovia ideoita (joista suurin osa toteuttamiskelvotonta visiointia rahapulan vuoksi) , rentouttaakseni itseäni ja nauttiakseni elämästä, musiikista ja hyvästä ruuasta.

      3. Se on auttanut minua rentoutumaan ja lopettamaan suorituskeskeisen elämän ja opettanut kohtaamaan uusia ihmisiä avoimin mielin ja suhtautumaan luontoon kunnioittavasti sekä keskittymään hetkeen ja unohtamaan turhat maalliset murheet. Olen myös lopettanut alkoholin päihdekäytön enkä kärsi sen vuoksi enää masennuksesta. Tosin poltellessa on mukava juoda muutama ykkösolut.

      4. Kannabis on viettelevää, sillä se ei rankaise krapulalla. Kannattaa välttää viikottaistakin käyttöä, sillä tällä tavoin ei kehity kovin voimakasta toleranssia ja ei tarvitse kasvattaa kovin THC-pitoisia lajikkeita vaan voi pitäytyä suhteellisen miedoissa tuotteissa. Kohtuus kaikessa.

    • eihajuakaan

      1. Alle 20-vuotta, mutta yli 10-vuotta, josta noin 10-vuotta päivittäin. Reilu vuos sitten lopetin.
      2. Sen vaikutuksen vuoksi. Sopivan mieto, että sopii vaikka päivittäiskäyttöön ja pystyy toimimaan normaalisti. Eikä muut huomaa ulospäin vaikutusta, joten soveltuu arkeenkin.
      3. Eipä mitenkään muuten, kuin henkilökohtaisen hyvänolontunteen muodossa. Ei oo vaikuttanu mitenkään negatiivisesti koskaan.
      4. Jos oot täysikänen, niin en minä sun käyttöösi tuu puuttumaan. Käytä tai et. Ei oo mun asia.

    • Rauhanpiippu

      1)päälle vuosi
      2)rentoutuakseni tai chillatakseni ystävien kanssa usein päänsärkyyn toisinaan selkäkipuihin tai stressin lieventämiseen.
      3)positiivisesti oikeastaan on siittä apuakin ollut ja olen tajunnut elämän olevan aivan hiton hienoa ja olen tyytyväisempi elämän tilanteeseeni kuin koskan ennen. : )
      4)Aloita indicalla tai lajikkeilla missä on muita cannabinoleja enemmän kuin thc:tä jos mahdollista ja älä mieti että mitä enemmän sen parempi koska överi on se pahempi se on 2paciäkin kovempi.

    • tyttö19w

      1. vähän yli vuoden, ennen en käyttänyt niin useesti joku muutama kerta kuukaudessa , mutta nyt polttelen noin 3-5 kertaa viikossa

      2. koska pidän siitä ja sen vaikutuksesta. alkoholi ei sovi mulle, tosin sitäkin käytän kyllä silloin tällöin mut kannabis sopii paljo paremmin. ja kun siitä ei tuu mitään krapulaakaan niin sitä voi hyvillä mielin polttaa vaik seuraavana päivänä oliski töitä.


      3. positiivisesti. melkein kaikki kerrat kun oon polttanut on ollut miellyttäviä kokemuksia,muutamaa överi kertaa lukuunottamatta. Ennen käytin tosi useesti alkoholia ja sen kanssa meni aina ihan yli,niin etten seuraavana päivänä muistanut just mitään.. se myös vaikutti negatiivisesti ihmis suhteisiin, nyt kun poltan pilveä oon jättänyt sen alkoholin käytön paaljon vähemmälle, ja jos oon polttanu oon ihan miellyttävää seuraa toisin kun kännissä.


      4. En mä oikein tiedä mitä sanoisin :D

    • dats me

      1. noin 6 vuotta
      2. pidän sen vaikutuksesta enemmän kuin muiden päihteiden mitä olen kokeillut
      3. päässyt sen avulla eroon alkoholista ja tupakasta, minusta on tullut avarakatseisempi ja elämänhaluisempi. haittapuolena mainittakoon yhden koulun keskeytys kun ensimmäista vuotta polttelin, sillon hamppu oli tärkeempää ku tulevaisuus.. tuo virhe tosin korjattu nyt, keväällä 2010 valmistuin auotomaalariksi.
      4. älkää aloittako liian nuorena tai jättäkö kouluja käymättä sen takia. hyvä vaihtoehto viinalle ja tupakalle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2695
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      103
      2282
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2030
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1759
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1701
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1676
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1666
    8. 92
      1602
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe