Onko A. Stubb juutalainen?

Jew(elry)

Onko poliitikko Alexander Stubb (kok.) juutalainen?

41

907

  Vastaukset

  • kummallsia kysymyksiä. Ei ole.Ei liioin Timo Soini tai Kike Elomaa.

  • Suurin osa suomalaisista vastaa vakaumukseensa perisuomalaisen kristikunnan eri valtavirtojen ilmenemismuodon mutta mitä sitten edustaa Alexander Stubb (kok.) jos hän ei ole juutalainen?

   Vai onko asia niin että Alexander Stubb kieltää juutalaisuutensa?

   Miten asia on?

  • kuulostaa perinteiselle antisemitistiselle pohdiskelulle jotta mahtaako kaikki politiikot ja kapitalistit olla juutalaisia......jos äiti on suomalainen ja isä ruotsilainen nin alkaa vastaus olla aika selkee..ei ole.
   suomessa on nii vähä juutalaisia ettei kannata veivata nupissa salaliittoteorioita...
   ainakaan spede pasane,urho kekkone,jyrki katainen,seppo kääriäine,miina äkkijyrkkä,ja jaakko teppo ei ainakaa ole juutalaisia vaan savolaisia.ja ei ei ei. ei ne voi olla vaeltavan juutalaisen jälkeläisiä tai israelin savon korpeen kadonneitten heimojen jälkeläisiä.koska savoon ei ollut juutalaisilla asiaa kun ruotsin kuningas kielsi aikanaan juutalaisilta suomessa asumisen ja savossa ei ollu edes teitä joita vaeltaa. ei sitkeinkää vaeltava juutalainen jaksa soutaa satoja kilometrej saimaan vesist pettuleipädieetillä elelemään..ja ruokana olis ollunna riistaa jota ei juutalaiset suuhunsa pane.kaskenpolttokin olis ollunna liian rankkaa kauppiaan kropalle. joten ainakaan savolaisissa poliitikoissa ja artisteissa ei ole juutalaisia.
   nytten ei ylä savossa ei asu minun tietoje mukaan kun kaksi juutalaista varpasjärven itärannan kylässä.
   toisin sanoen koska juutalaisia on liian vähän minkäänlaisen antisemitistisen salaliittoteorian pohjaksi niin olisko se se pohjanmaalais/savolainen maaseutukopla joka sotki suomen suohon.
   esim paavo lipposen savolaisuus ja mari kiviniemen pohjalaisuus on julkinen juttu,ei auttanut helsinkiin muutto. olisko ne osa osa kansainvälistä savolaisten ja pohjalaisten kutomaa seittirihmastoa jonka pulleana mustana leskenä on halonen jonka esivanhemmat ovat savolaisia. kenties savolais/pohjalainen kopla on saanut konsultointiapua helsingin juutalaisilta maailmanvalloitus taidoissa....siihen toki linkittyy suomen ruotsalaiset ja saksalaiset kaari utrion miehen savolais/saksalais/suomenruotsalaisen taustan kautta ja juutalaistkontaktin kautta on yhdysvaltain juutalaisyhteiso juonessa mukana...
   sitten kun ne valkotakkiset tulee armoitettua teoreetikkoamme hakemaan niuvanniemeen lataamisreissulle niin se varmaan ei johdu pohdiskelian vainohulluudesta vaan systeemi iskee systeemi iskee...hyvällä mielikuvituksella piskuinen suomi tarjoaa oikein komet vainoharhaiset zeitgeist henkiset salaliittoteoriat.

   • Varsin tyhjentävä selvitys, joka ei ikävä kyllä mene perille näille kuvitelluille juutalaissalaliitoille maailmankuvaansa rakentaville. Eikä niillekään jotka ovat Suomeen vaeltaneiden Israelin "kadonneiden" heimojen jälkeläisiä.


   • ... kirjoitti:

    Varsin tyhjentävä selvitys, joka ei ikävä kyllä mene perille näille kuvitelluille juutalaissalaliitoille maailmankuvaansa rakentaville. Eikä niillekään jotka ovat Suomeen vaeltaneiden Israelin "kadonneiden" heimojen jälkeläisiä.

    Juutalaisten Kuninkaan jälkeläinen ja rakastaa Herraa niinkuin on juutalaisia kehotettu kiittämään ja kunnoittamaan. Nasaretilainen Yeshua on Juutalaisten Kuningas, amen.


   • tärkeintä on ollakin kirjoitti:

    Juutalaisten Kuninkaan jälkeläinen ja rakastaa Herraa niinkuin on juutalaisia kehotettu kiittämään ja kunnoittamaan. Nasaretilainen Yeshua on Juutalaisten Kuningas, amen.

    Ja sitten taas yeshuapapukaija pölähti paikalle. Krääk krääk! ;)


   • ... kirjoitti:

    Varsin tyhjentävä selvitys, joka ei ikävä kyllä mene perille näille kuvitelluille juutalaissalaliitoille maailmankuvaansa rakentaville. Eikä niillekään jotka ovat Suomeen vaeltaneiden Israelin "kadonneiden" heimojen jälkeläisiä.

    Suomessa ei asu "kadonneiden heimojen jälkeläisiä". Suomessa asuvat juutalaiset ja juutalaistaustaiset omaavat ihan selkeästi juutalaiset esivanhemmat.

    Teiltä valheeseen mieltyneiltä huijataan rahaa noilla "kadonneet heimot"-tarinoilla. Huijarit sanovat: "Rehellistä ihmistä ei voi huijata". Eli epärehelliset saavat juuri sen minkä ansaitsevatkin. Ja huijarit ansaitsevat teillä.

    Joku suomalainen lähetti sylkynäytteensä rabbeille USA:ssa ja sai näiltä huijareilta "juutalaisen paperit" itselleen. Hän oli kuitenkin lähettänyt sinne koiransa sylkynäytteen...


   • Paavo lipponen mainosti kovasti olevansa sukujuuriltaan saksalainen ja vanhaa kuninkaallista sukua. Hän jopa esitti sukutietojaan lehdistölle.
    Paavo Suuri yritti Euroopan hallitsijaksi ,mutta käsittämätön hitaus ja epämääräiset väitteet sukutaustastaan herättivät lähinnä hilpeyttä eurooppalaisissa ihmisissä ja poliitikoissa.
    Niinkuin tiedämme Paavosta ei tullut Euroopan hallitsijaa, Luojan kiitos.

    Nyt Paavo lobbaa venäläisten kaasuputkea , kun Eurooppa ei ollut kiinnostunut hänen valtapyrkimyksistään. Kosto elää!
    Juutalaisperimästä: Euroopan juutalaiset naiset eivät ole geneettisesti Lähi-idästä vaan Euroopasta ja Itä-Euroopasta. Näin sanoo tiede.
    Nykypäivän Euroopan juutalaiset ovat vielä sekoittuneempia kuin ennen ja monella Suomenkin juutalaisella on suomalainen äiti tai isä. Savolainen tai jopa arjalainen, saksalainen. Amerikassa on vielä enemmän sekoituksia juutalaisperimässä.


  • juutalainen?

  • Ei Stubb ole juutalainen. Haluaisiko juutalainen Turkin Euroopan Unionin jäseneksi, tuskinpa vain. Sopisiko juutalaiseen moraaliin, että korkea-arvoinen viranhaltija, kuten Stubb, suojelisi homojärjestöjen toimintaa. Toisaalta Stubb fanitti kovasti kristillisdemokraatti Angela Merkelin puhetta 2007.

   • Ja apulainen - sivupersoona-papukaija lensi mukana, -krääk krääk! ;)


   • "Sopisiko juutalaiseen moraaliin, että korkea-arvoinen viranhaltija, kuten Stubb, suojelisi homojärjestöjen toimintaa" Juuri juutalaiset ovat olleet eturivissä taisteltaessa vähemmistöjen oikeuksien puolesta, myös homoseksuaalien. Sekin pitää muistaa, että ei ole mitään yhtä ja tiettyä juutalaista mielipidettä josta voisi tunnistaa jonkun juutalaiseksi .

    Stubb ja ps Teuvo Hakkarainen ovat kumpikin suomalaisia, mistä he ovat samaa mieltä ? Tosin ei kukaan väitäkään että suomalaiset tai ruotsalaiset voisi tunnistaa jostain tietystä kannanotosta tai mielipiteestä.

    Monet juutalaiset haluavat Turkin EU:n jäseneksi, mutta ne juutalaiset jotka ovat maidensa hallituksissa ajavat oman maansa etua, myös ratkaistaessa suhteita vaikkapa Turkkiin.


  • Joo, onhan se noin, juutalaisilla on mielipiteitä joka lähtöön, ja heidän kannaltaan on mielekästä puolustaa vähemmistöjen oikeuksia, mutta ei minusta kaikkia, jotka juutalaistenkaan Raamatussa eivät ole Jumalalle mieluisia, kuten homoliittojen puolesta puhuminen. Ortodoksiset jumaliset juutalaiset tai esim. messiaaniset eivät kyllä varmaan mene Pride kulkueisiin riekkumaan homojen liittojen tai esim. sen puolesta, että he saisivat adoptoida lapsiakin, joilla on kaksi "äitiä" tai kaksi "isää". Nykyään Suomessa vähemmistöt haluavat esim. moskeijoita ja koraaniopetusta tänne tai kristilliset eli juutalais-kristillisen tradition juhlat pois, tuskin juutalaisetkaan ainakaan tuota nykyään niin muodikasta (ainakin Helsingin seudulla) multikulturalismia kaikilta osin puolustavat. Eihän juutalaisten etu voi olla puolustaa islamismia kuten monet naiivit nuoret esim. vihreään puolueeseen hurahtaneet tekevät, kuvitellen että ne mamut voidaan "integroida" suomalaisuuteen. Koraanissahan ei mainita edes sanaa Jerusalem puhuttaessa juutalaisista. Stubb ja tuo ps voivat olla samaa mieltä ainakin periaatteellisista asioista, kuten isänmaallisuuden arvosta, ja Stubbhan on taitava poika olemaan mieliksi vähän joka suuntaan, ei aina tiedä mitä puoluekantaa hän edustaa. Ei ainakaan kotia, uskontoa ja isänmaata, korostetusti kuten esim. Mannerheim. Tuon Nato-asian kanssa ei pitäisi leikkiä. Kuuntelisi vaan entisiä presidenttejä, jotka aina varoittelivat Natosta.
   Juutalaisissa on myös niitä jotka haluavat aika sinisilmäisesti rakentaa yhteistyötä palestiinalaisten ääriryhmien kanssa, ehkä jopa toisen valtion siihen pikku Israelin nurkalle, mutta ei tuu mittää.. ajattelen niin koska olen realisti poliittisena tarkkailijana, kasvanut irti idealistisesta haihattelusta.

   • Ajatuskulkusi ovat nyt vähän yliampuvia. Kun puhutaan Turkin mahdollisesta EU jäsenyydestä, niin sinä alatkin puhumaan islamisteista. Turkki on maa, jossa uskonto ja maallinen valta on tietoisesti pyritty erottamaan toisitaan. Samaa toivoisin Suomellekin.

    Suhteessa seksuaalisiin vähemmistöihin Israel nyt vaan on paljon suvaitsevampi kuin Suomi. Sinullekin tekisi hyvää seurata tavallisten maallisten israelilaisten elämää. Muutama Tel Aviv by night -kokemus voisi avartaa kummasti ajatusmaailmaa. Suhtautuminen seksuaalisiin vähemmistöihin on esimerkki, joka kuvastaa laajemminkin yhteiskunnan suvaitsevaisuutta.

    Edustat kristityille niin kovin tyypillistä maailmankuvaa suhteessa Israeliin. Väkisin yritätte pakottaa Israelin kristinuskon mukaiseen muottiin. Poimitte Israelista asioita, jotka vahvistavat maailmankuvaanne ja suljette silmänne näkemästä tavallista arkea. Israel pitää ottaa sellaisena kuin se on. Kun taas muutaman viikon päästä palaan Israeliin, niin kyllä minä vieraililen kirkoissa, moskeijoissa ja synagogissa, jos ne ovat kultuurihistoriallisesti kiinnostavia kohteita. Enemmän aikaa käytän kuitenkin taidenäyttelyille, maleksimiselle, Gold Starille ja niille sinisilmäisille mukaville ihmisille, jotka hyväksyvät palestiinalaisille oman valtion.


   • Deronda kirjoitti:

    Ajatuskulkusi ovat nyt vähän yliampuvia. Kun puhutaan Turkin mahdollisesta EU jäsenyydestä, niin sinä alatkin puhumaan islamisteista. Turkki on maa, jossa uskonto ja maallinen valta on tietoisesti pyritty erottamaan toisitaan. Samaa toivoisin Suomellekin.

    Suhteessa seksuaalisiin vähemmistöihin Israel nyt vaan on paljon suvaitsevampi kuin Suomi. Sinullekin tekisi hyvää seurata tavallisten maallisten israelilaisten elämää. Muutama Tel Aviv by night -kokemus voisi avartaa kummasti ajatusmaailmaa. Suhtautuminen seksuaalisiin vähemmistöihin on esimerkki, joka kuvastaa laajemminkin yhteiskunnan suvaitsevaisuutta.

    Edustat kristityille niin kovin tyypillistä maailmankuvaa suhteessa Israeliin. Väkisin yritätte pakottaa Israelin kristinuskon mukaiseen muottiin. Poimitte Israelista asioita, jotka vahvistavat maailmankuvaanne ja suljette silmänne näkemästä tavallista arkea. Israel pitää ottaa sellaisena kuin se on. Kun taas muutaman viikon päästä palaan Israeliin, niin kyllä minä vieraililen kirkoissa, moskeijoissa ja synagogissa, jos ne ovat kultuurihistoriallisesti kiinnostavia kohteita. Enemmän aikaa käytän kuitenkin taidenäyttelyille, maleksimiselle, Gold Starille ja niille sinisilmäisille mukaville ihmisille, jotka hyväksyvät palestiinalaisille oman valtion.

    Kannatan demokratiaa, uskonnonvapautta, sananvapautta jne. ja pidän Israelia hyvänä maana myös siksi että nämä toimivat siellä, toisin kuin ympäröivissä muslimimaissa. Minulla on kuitenkin aika konservatiiviset käsitykset, kuten Israelissakin niillä, jotka arvostavat hengellistä perintöään. Mitä maallisempia juutalaisia, sitä enemmän he menevät mukaan tuohon kaikkeen mitä kauniiden muotisanojen, oikeuksien, tasa-arvon yms. nimissä vaaditaan. Vaikka kissoille ja koirille häitä, eläinten oikeuksien nimissä. Ei homoja pidä missään nimessä vainota. Olen joskus keskustellut heikäläisten kanssa, ihmisinä ovat ihan mukavia, mutta jos Jumalaan uskotte niin homous on synti, ei siitä mihinkään pääse. Noin puolet juutalaisista pitää sitä perversiona, mikä se minustakin on.
    Turkki on 99 % muslimimaa, jossa noin viidennes naisista on lukutaidottomia. Se on monikymmenmiljoonainen kansa, ja EU-jäseninä tulisi meillekin varmasti ongelmia, eikö jo riitä Irlanti, Portugali ja Kreikka. Lisäksi vielä islamin aatemaailman ongelmat päälle. Maassa vainotaan kirjailijoita ja toisinajattelijoita. Armenian kansanmurhassa, oliko kyse sadoista tuhansista tai peräti miljoonasta uhrista, kuoli paljon kristittyjä ja juutalaisia. Orhan Pamuk, kirjailija joka kertoi tosiasioita asiasta, sai tuomion. En ymmärrä mikä hinku joillakin EU:hun on lisätä eksoottisia muslimimaita, kun entisetkin EU-maat ovat tuoneet jo liiaksi ongelmia.
    Kyllä tiedän että Israel on maallistunut maa ja siellä on samantapaista ajatusmaailmaa kuin kaikkialla Euroopassa, hyveet ja paheet sen mukaisia. Olen tavannut israelilaisia, mukavia ihmisiä, mutta heilläkin on ongelmia. Hekin joutuvat joskus kärsimään omien virheidensä seurauksista kuten muutkin. Juutalaisilla on Jumalan edessä erityisasema: Jumala sanoo: olkaa pyhiä, koska minä olen pyhä. Jos palestiinalaisvaltio on Jumalan tahdon mukainen hanke, se toteutuu, muuten ei. Vaikea uskoa, koska Hamas johtaa sitä ja sen väestöä aivopestään pienestä pitäen antisemitismiin.

    Haaretz-lehdestä tietoa: uskonnolliset juutalaiset pitävät homoutta perversiona, kuten Raamattukin, maallistuneet vähemmän.

    A Haaretz-Dialog poll has found that nearly half of the Israeli population believes that homosexuality is a perversion.

    The poll, conducted under Prof. Camil Fuchs finds that 46 percent of the people surveyed answered the question "Do you see homosexuality as a perversion?" in the affirmative, while 42 percent answered that it was not a perversion. Twelve percent said they did not know.

    The survey also finds that 71 percent of the ultra-Orthodox population believe homosexuality is a perversion. So do 67 percent of the religious (Orthodox), 64 percent of the Arabs, 57 percent of the Russian-speaking immigrants, 44 percent of the observant (traditional) Jews and 24 percent of the secular population.

    6.8.09


  • Kyllä juutalaiset puolustavat monikulttuurisuutta ,ja vastustavat rasismia missä muodossa se esiintykään, ei vain oman vähemmistöaseman vuoksi vaan koska on oikein toimia niin.
   Lähi-idässä on vain yksi maa jossa homoja ei vainota, -Israel.Se on myös maa jossa sen naapurimaissa vainotut homoseksuaalit saavat turvapaikan. Israel tunnusta muualla solmitut homoliitot ja esim sen armeija maksaa eläkkeen kaatuneen puolisolle oli tämä samaa tai eri sukupuolta.

   Kukaan ei puolusta islamismia, mutta islam on eri asia, se on yksi maailman suruskonnoista ja juutalaisuuden lisäksi ainoa monoteistinen. Ei Koraanissa tarvitse Jerusalemia mainita, miksi pitäisi. Mutta jos Koraania vertaa Uuteen testamenttiin kumpikohan on juutalaisvihamielisempi ?

   Israel tarvitsee rauhaa ja ainoat joiden kanssa sen voi solmia ovat palestiinalaiset.
   Koti, uskonto ja isänmaa, ensimäinen on sisällöltään muuttunut ja hyvä niin, isänmaa on tärkeä kaikille meille, ja uskonto?Mikä uskonto, kristinusko? Päivi Räsänen ja Jeesustuputus?

   • Israel on edistyksellinen valtio ja hyvä niin, ja se on luonnostaan monikulttuurinen koska sen väestö on tullut sinne maailman eri kolkilta, diasporasta takaisin alkukotiin. Ei homoja eikä ketään pidä vainota tietenkään, mutta ei se ole vainoa eikä rasismia jos heille sanoo, että avioliitto, tai avoliitto, ei kuulu teille, se on miehen ja naisen välinen asia, jos otamme huomioon Pyhät Kirjoitukset, johon koko juutalainen kulttuuri perustuu ja jonka voima, menestys ja siunaus on siihen perustuva. Koraani on ottanut aineksia Raamatusta, ja sitten muuttanut, väärentänyt tietoja jotka liittyvät juutalaisiin, Israelin historiaan jne. Koraanilla islamistit ja jihadistit perustelevat antisemitisminsa. Kaikki vääräuskoiset ovat sille alempaa kastia ja heitä saa kohdella kaltoin. Katso mitä maailmassa tapahtuu, tuhansia, satoja tuhansia kristittyjä vainotaan, kristityt eivät vainoa ketään, jos nimikristityt tekivät niin historiassa, enää ei niin ole. Islamisteista saa kuulla harva se päivä ikäviä ja traagisia uutisia, kuten tänään, koptikirkon tuhoaminen, paljon ihmisiä kuoli ja haavoittui. UT ei ole juutalaisvihamielinen, siinä kritisoidaan joitakin, ei koko kansaa, sen pääsanoma on hyväntahtoinen ja armollinen. Messias on rauhanruhtinas. Päivi Räsänen on positiivinen Israelin ystävä ja tekee viisaita ehdotuksia, ei hänen mielipiteensä kaikkia miellytä, koska aina on ollut ihmisiä ja on, joille ei Jumalan Sanan totuudet kelpaa, koska se oma lihallinen mieli (omaan älyyn yms. fiksoituva itsekkyys), vetää usein pitemmän korren, olipa oma tahto kuinka hölmö tahansa, se on oma, ja siksi ihminen usein sortuu siihen vaikka Jumalan tahtoa olisi viisaampi seurata. Juutalaisuus on paljon maltillisempi uskonto nykymuodoissaan kuin islam eikä siitä siten liene haittaa ympäristölle juuri ollenkaan, joitakin radikaaleja fanaatikkoja lukuunottamatta, kuten niitä jotka vainoavat messiaanisia, koska eivät tunne heitä.


   • elena.dei kirjoitti:

    Israel on edistyksellinen valtio ja hyvä niin, ja se on luonnostaan monikulttuurinen koska sen väestö on tullut sinne maailman eri kolkilta, diasporasta takaisin alkukotiin. Ei homoja eikä ketään pidä vainota tietenkään, mutta ei se ole vainoa eikä rasismia jos heille sanoo, että avioliitto, tai avoliitto, ei kuulu teille, se on miehen ja naisen välinen asia, jos otamme huomioon Pyhät Kirjoitukset, johon koko juutalainen kulttuuri perustuu ja jonka voima, menestys ja siunaus on siihen perustuva. Koraani on ottanut aineksia Raamatusta, ja sitten muuttanut, väärentänyt tietoja jotka liittyvät juutalaisiin, Israelin historiaan jne. Koraanilla islamistit ja jihadistit perustelevat antisemitisminsa. Kaikki vääräuskoiset ovat sille alempaa kastia ja heitä saa kohdella kaltoin. Katso mitä maailmassa tapahtuu, tuhansia, satoja tuhansia kristittyjä vainotaan, kristityt eivät vainoa ketään, jos nimikristityt tekivät niin historiassa, enää ei niin ole. Islamisteista saa kuulla harva se päivä ikäviä ja traagisia uutisia, kuten tänään, koptikirkon tuhoaminen, paljon ihmisiä kuoli ja haavoittui. UT ei ole juutalaisvihamielinen, siinä kritisoidaan joitakin, ei koko kansaa, sen pääsanoma on hyväntahtoinen ja armollinen. Messias on rauhanruhtinas. Päivi Räsänen on positiivinen Israelin ystävä ja tekee viisaita ehdotuksia, ei hänen mielipiteensä kaikkia miellytä, koska aina on ollut ihmisiä ja on, joille ei Jumalan Sanan totuudet kelpaa, koska se oma lihallinen mieli (omaan älyyn yms. fiksoituva itsekkyys), vetää usein pitemmän korren, olipa oma tahto kuinka hölmö tahansa, se on oma, ja siksi ihminen usein sortuu siihen vaikka Jumalan tahtoa olisi viisaampi seurata. Juutalaisuus on paljon maltillisempi uskonto nykymuodoissaan kuin islam eikä siitä siten liene haittaa ympäristölle juuri ollenkaan, joitakin radikaaleja fanaatikkoja lukuunottamatta, kuten niitä jotka vainoavat messiaanisia, koska eivät tunne heitä.

    Viisaasti vastattu, mutta keskustelukumppanisi tuskin sitä ymmärsi.

    Baruch haba Elena!


   • 18+7 kirjoitti:

    Viisaasti vastattu, mutta keskustelukumppanisi tuskin sitä ymmärsi.

    Baruch haba Elena!

    Todah, chaver : )


   • elena.dei kirjoitti:

    Todah, chaver : )

    Kumpi teistä nyt onkaan nainen? Miksi moinen idioottimainen leikki.


  • Jos keskustelussa unohdetaan naivius niin eiköhän se kuitenkin niin mene että Israelin nykyinen avainpaikka on nimenomaan huolella valittu poliittisin sekä Yhdysvaltojen sotakoneiston intressien perusteella ja suunnattu suoraan arabimaailmaa vastaan eikä sillä ole mitään tekemistä VT:n kirjoitusten tai muunkaan uskonnollisuuden kanssa.

   Ja kun lukee teidän homokommentteja niin onko Israel sitten myös kaikien teidän homojen, mukaanlukien juutalaishomojen, luvattu maa heteroseksuaalien arabien keskellä?

  • Tämä kaikki on pitkäjännitteisen suunnitelman tulosta: Kaananin alue piti varata jo 3000 vuotta ja vielä selvitä hengissä kaiken maailman vainoista , mutta homoseksuaalisen suuntautumisen poistaminen kokonaan arabikansojen parista oli kaikista vaikeinta.

   Naivius unohdettuna tältäkin puolelta .

  • Olen miettinyt ihan samaa, on niin outoa touhua - ihan on juutalaista menoa kylla... tai sit se on vaan ahnas maanpetturi rotta, jos ei loydy juutalaiset juuret jostain, koska israhellin etua se ajaa, ei se Suomea puolusta ainakaan.

   Mutta jos niin on, niin sitten keskustelu ketju on taynna harhauttaja trolleja, koska ne haluaa siita "sankarista" seuraavan Suomen Kansan pettavan pressan.

   Kuva loyty - http://www.gettyimages.co.uk/detail/news-photo/finland-foreign-minister-alexander-stubb-puts-on-a-jewish-news-photo/82626363

  • Kannatamme Stubbia, joka ymmärtää palestiinalaisia!

   STUBB ON VAATINUT ISRAELIA MYÖS LOPETTAMAAN SIIRTOKUNTIEN RAKENTAMISEN:

   http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288339121448.html

   Stubb: "Painotin sitä, että siirtokuntien rakentaminen on lopetettava, palattava vuoden 1967 rajoihin ja toteutettava kahden valtion ratkaisu. "

   HYVÄ!

  • Parhaat on, Stubb ei.

  • KTS22.5.2014 15:400 SULJE
   "Onko ihan pakko kaikkeen soopaan kansan suostua.

   Just noin me iranilaiset on aateltu ameriiikkalaisista ja niitten ydinvoimatarkastuksista!
   Vihon viimen mennee kaaliin tääl Pohjolaskii...:o

  • Mitä väliä niiden asiaa se ajaa...

  • Kyllä on

  • Euroopan neuvosto antoi hieman ennen vuodenvaihdetta eurooppalaisvaltioille kylmää palautetta, jonka mukaan Euroopasta on tehtävä vielä nykyistäkin monikulttuurisempi ja juutalaisystävällisempi.

   Neuvoston mielestä eurooppalaiset ovat syyllistyneet vakavaan rikkeeseen laiminlyödessään juutalaisten ja maahanmuuttajien edun. Ilmeisesti alati koventuvat sananvapauslait sekä maahantunkeutujille taatut ilmaiset sosiaalipalvelut eivät olekaan globalisteille tarpeeksi.

   Neuvoston ”ihmisoikeuskomissaari” Nils Muižnieks jyrisi useille tiedotusvälineille, kuinka antisemitismi on jälleen ”nostamassa päätään” eri puolilla Eurooppaa. Monet esimerkiksi kiistävät juutalaisten ”holokaustin” sekä yleisesti juutalaisten historiallisen erityisaseman, jonka ympärille ”eurooppalaiset arvot” on rakennettu.

   Muižnieksin mukaan Euroopasta on tulossa kovaa vauhtia ”inhottavampi paikka juutalaisille”. Ennen nykyistä ”ihmisoikeuskomissaarin” virkaansa Muižnieks työskenteli kulttuurimarxistisen juutalaismiljardööri George Sorosin latvialaisessa säätiössä.

   Komissaari varoitti, että ”antisemitismin huomioimatta jättäminen” voi johtaa ”Euroopan tuhoon”. Komissaari antoi eurooppalaisvaltioille käskyn, jossa viranomaisia määrättiin käymään ”rasistien” ja ”holokaustinkiistäjien” kimppuun.

   Muižnieks yritti motivoida viranomaisia vainoamaan holokaustinkiistäjiä toteamalla, että ”juutalaisviha johtaa myös aina vihaan muita ihmisryhmiä kohtaan”. Monikulttuurisuus ja juutalaisrakkaus kulkevat komissaarin mukaan käsi kädessä.

   Deutsche Wellen (DW) haastattelema komissaari kertoi, että hän on viime vuosina tutustunut jokaisen valtiovierailun yhteydessä ”järjestelmällisesti” paikallisiin juutalaisyhteisöihin.

   Juutalaiset ovat anoneet komissaarilta turvaa ”terroristeja, äärioikeistoa ja holokaustinkiistäjiä vastaan”, ja nyt komissaari on täyttänyt juutalaisten toiveet aloittamalla Euroopan-laajuisen hankkeen, jossa ”mielipiderikollisia” vainotaan.

   Neuvoston, EU:n ja Naton painostus ei enää toimi tarpeeksi hyvin?

   Muižnieks pitää erityisen vaarallisena maita, jotka pyrkivät isänmaallisesti ”romantisoimaan toisen maailmansodan aikaisia hallituksiaan”.

   Komissaarin mukaan kehitys on mennyt viime vuosina täysin väärään suuntaan. Berliinin muurin kaatumisen jälkeen Euroopan unioniin, Euroopan neuvostoon ja kulttuurimarxistiseen sotilasliitto Natoon liittymisestä haaveilevat hallitukset välttelivät isänmaallista retoriikkaa kuin ruttoa. Nyt kansallismielisyys on tehnyt kuitenkin paluun.

   Muižnieksin mielestä sananvapautta täytyy rajoittaa, koska ”puheet johtavat tekoihin”. Komissaari väittää, että esimerkiksi Brexit-kansanäänestys johti ”viharikosten” jyrkkään nousuun Britanniassa. Jotta ”viharikokset” eivät yleistyisi entisestään, tulisi holokaustinkiistäjien suut tukkia nyt komissaarin mukaan keinolla millä hyvänsä.

   Komissaari kehottaa Euroopan valtioita ottamaan ”kaikki työkalut käyttöön” taistelussa ”vihapuhetta ja antisemitismiä vastaan”:

   ”Rikoslait on säädetty sitä varten, että ihmisiä voidaan rangaista. Myös opettaminen on kuitenkin tärkeää. On opetettava holokaustista ja holokaustin muistamisesta. Euroopan neuvosto, OSCE ja EU ovat tässä erittäin hyviä.”

   Komissaarin mielestä holokaustin opettaminen on ”elintärkeä suojakilpi” kansallismielisyyttä vastaan. Kaikessa koulutuksessa maahanmuuttovastaisuus ja holokausti tulisikin Muižnieksin mukaan linkittää yhteen. Hän vaatii myös kovaa Internet-sensuuria, jossa yhteistyötä tekevät ”hallitukset, yksityiset IT-yhtiöt sekä kansalaisjärjestöt”.

   Muižnieks on perussuomalaisten puheenjohtajan Timo Soinin kanssa yhtä mieltä siitä, että tärkeä osa maahanmuuttajien kotouttamista on se, että myös maahanmuuttajat koulutetaan nöyrtymään ”holokaustin muiston” edessä. Kuka tahansa voi olla ”eurooppalainen”, kunhan hän tunnustaa juutalaisten historiallisen erityisroolin.

   • arabeja,
    zionin fasistien murhaavalta terrorilta...?


  • Stubb on saksalaista sukujuurta, kuten muutkin Krohnin sukuun kuuluvat. Tulivat kai jo keskiajalla Suomeen.

  • On, Stubb kuten Tubbs jne. on juutalainen sukunimi ja hänen sivuprofiilinsa on hyvin paljastava. Suu, nenä ja kädet, vetäytyvä leuka ja hännystelevä profiili.

   • Joo Stubb löytyy juutalaisnimien joukosta, mutta nämä nimet ovat usein myös muiden kuin juutalaisten hallussa.
    Saattaa olla jopa sotilasnimi joka annettiin ruotsinvallan aikana ihmisille jotka olivat sotapalveluksessa. Viipurista osa suvusta joten voi olla suoraan saksastakin perimää. Juutalaisperimä on mahdollinen.
    Ulkonäko ei viittaa juutalaisiin, mutta tuo armoton pyrkyryys ja kansainvälisten asioiden ja päämäärien ajaminen jopa Suomen etua vastaan voi johtua jostakin ulkomaalaisista geneettisistä
    arvostuksista jossei perimästä ja kasvatuksesta. Hän on tyypillinen Eurooppaintoilija ällöttäviin piirteisiin saakka. Stop Stubb!
    Muuten tässäkin osiossa on vanha maininta Turkin sekulaarisesta luonteesta. Ohi on sekin aika kun Erdokan rulettaa nyt.
    Sama Iranin tapauksesta. Kuka osasi kirjoittaa jo parikymmentä vuotta sitten Iranin vaarasta ja se on nyt. Minä.


  • Joo on!

   Hänellä on...

   Shekeleitä ja ympärileikattu se yks tietty juttu, joo.

  • SUOMEAjohtaaRIKOLLINENkorruptioeliittiJOKAkoostuuSUURESTApiilojuutalaisJOUKOSTAsalaisenJUUTALAISENtehtäväONerehdyttääEIJUUTALAISTAsuomessaSALAISIAjuutalaisiaONahtisaariTARJAHALONENsauliniinistäJAmonetMUUT.

  • Stubb tuu takas. Sua tarvitaan edustamiseen.

  • "Onko poliitikko Alexander Stubb (kok.) juutalainen?"

   Ei ainakaan mikään älykköjuutalainen.
   Ahne kuin juutalainen kyllä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Uusimaa eristykseen - mentiinkö liian pitkälle?

   Muut Pohjoismaat eivät ole tällaista tehneet, vaikka niisstä tilanne on vakavampi. Tutkija ihmettelee THL:n uusia lukuja: ”Miten Uudenmaan sulkeminen
   Maailman menoa
   614
   4155
  2. Sanna Marin kovassa paikassa. Sääliksi käy.

   Ei tainnut Sanna tietää millaiseen myrskyyn joutuu. Hän on joutunut tilanteeseen jossa kansalaisten henki ja talous on vaarassa. Aivan kammottava til
   Maailman menoa
   341
   1144