Kaikki on ryssän!

Voi voi ryssää!

Kaikki minkä ryssä on joskus varastanut, kuuluu ikuisesti ryssälle.

Ryssä kirjoittaa: "Venäjällä pitää säilyttää sen oikeus vanhoihin alueisiinsa.Karjala on kuulunut Novgorodiin ja sen jälkeen Venäjään 800 luvulta alkaen.Karjala sille kelle se kuuluu.Siis Venäjälle"

Voi voi ryssää!

12

662

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Varastettu on oma

      Ryssän motto:
      Tänään varastettu on huomenna oma.

    • Hämeen Heikki

      Evakot varastivat metsiämme ja peltomme!

      • Ryssä varasti!

        Kuules hämeenheikki
        Suomen valtio pakkolunasti kunnilta, yhtiöiltä ja joiltain suurilta maanomistajilta maita rintamamiesten ja evakoiden asuttamiseen. (Koska ruotsinkieliset eivät osallistuneet sotaankaan, heiltä ei pakkolunastettu.) Näistä maksettiin omistajille.

        Et saa muuten oikeutta kuin että pyydät ryssät vapauttamaan menettämäsi maat. Puna-armeija sitten ottaa Suomelta sinulta ryöstetyt maat ja antaa sinulle takaisin.

        Evakot eivät varastaneet, sen sijaan ryssä varasti.


      • Evakko on rikollinen
        Ryssä varasti! kirjoitti:

        Kuules hämeenheikki
        Suomen valtio pakkolunasti kunnilta, yhtiöiltä ja joiltain suurilta maanomistajilta maita rintamamiesten ja evakoiden asuttamiseen. (Koska ruotsinkieliset eivät osallistuneet sotaankaan, heiltä ei pakkolunastettu.) Näistä maksettiin omistajille.

        Et saa muuten oikeutta kuin että pyydät ryssät vapauttamaan menettämäsi maat. Puna-armeija sitten ottaa Suomelta sinulta ryöstetyt maat ja antaa sinulle takaisin.

        Evakot eivät varastaneet, sen sijaan ryssä varasti.

        Mitä maksettiin? Verrattuna vuoden 1939 hintatasoon hehtaarihinnat olivat 20 %! Samalla Paasikiven-Kekkosen inflaatio oli 27-30% Laske kusiläskipää evakko siitä ja lopeta ikuinen itkusi vaikka menemällä pilkille nyt.


      • Anonyymi
        Evakko on rikollinen kirjoitti:

        Mitä maksettiin? Verrattuna vuoden 1939 hintatasoon hehtaarihinnat olivat 20 %! Samalla Paasikiven-Kekkosen inflaatio oli 27-30% Laske kusiläskipää evakko siitä ja lopeta ikuinen itkusi vaikka menemällä pilkille nyt.

        Jokainen kaltaisesti ryssäkkä voi syödä sirpin ja vasaran ja lähteä lätkimään sinne moskovan oblastiin.
        Susanna Riina Mistä tiedonantajasta moiset valheet? Lenin Stalin Trotski historian verenheimoimpia teurastajia. Mensevikkien (vähemmistökomujen) sekä matruusien raatoja ajelehti 1917-1922 Suomen rannikolle Kotkaan asti. Joukkoteloitukset arkipäivää; Inkeriläisiä ryssiä etc teloitettiin täysin mielivaltaisesti, kuten Ryssä nyt lähettää ohjuksia droneja Ukrainaan. Lue Ryssän omat historiat 1989 jälkeen jopa toisinajattelija Zaharov etc miljoonat niistä todistivat vankileirien saaristona. https://Puna-armeija.blogspot.com Ryssän kansanmurhat erittäin laajamittaiset Länsimereltä Mustalle merelle Tyynelle valtamerelle linjalla. https://aluepalautukset-hallitusohjelmiin.blogspot.com Eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa Seppo Lehto


    • Ryssä varasti!!

      Suomen valtio on pettänyt sinua, älä evakoita syytä. Pyydä oikeutta Suomen oikeusasiamieheltä. Jos Suomi ei oikaise virhettä, pyydä Puna-armeijaa vapauttamaan menettämäsi maat. Aluksi Venäjä voi lähettää tänne Evakkoasiamiehen selvittelemään asiaa.

      • evakko on rikollinen

        Pysy asiassa evakkovaras!


      • kyllä....

        evakoille se maa kelpasi.Lisäksi evakot saivat lainaa pankista senkun ottivat jonka inflaatio kuoletti ihan itsekseen.Kyllä sitä nyt ollaan puna-armeijaa huutamassa apuun kun omista rosvouksista pitäisi maksaa


    • Å*oåpöu0

      Painukaa evakot Helvettiin!

    • mtauren

      Suomalaisethan ovat ihan samanlaisia kuin nama "ryssat" kun vaittavat etta
      - Karjala (kannas ja Laatokan Karjala) kuuluu Suomelle kun on kerran kuulunut Suomen suuriruhtinaskuntaan 1800-luvun alusta. EIKA KUULU! Se kuului Venajaan kunnes Venaja liitti sen Ruotsilta vallattuun alueeseen muistaakseni 1812. Monia vuosikymmenia aiemmin se kuului Ruotsiin. Ja sita ennen Venajaan tai Ruotsiin. Ei koskaan Suomeen.
      - Petsamo/kasivarsi kuuluu Suomelle. EIKA KUULU! Suomi kiristi asevoimin alueen Tarton rauhansopimuksessa. Sita ennen alue ei ollut edes osa suuriruhtinaskuntaa tai Ruotsia. Sen sijaan etta olisi saanut Repolan ja Porajarven jotka kuuluivat laillisesti Neuvosto-Venajaan, sovittiin etta Suomi lopettaa miehityksen niilla alueilla ja ottaa Petsamon tilalle. Ei kai se, etta jonkin valtio miehittaa osan toisesta valtiosta ja aseellisesti kiristaa niita oikeuta ottamaan niiden maata?
      - Suomen nykyinen alue kuuluu Suomella. EIKA KUULU! Suomen itsenaisyysjulistus joka perustui vuoden 1772 hallitusmuodon 38:een pykalaan on laiton. Kyseinen pykala ei edes mainitse mahdollisuutta maan yhden osan irtoamiselle koko muusta maasta. Se, etta Lenin tunnusti Suomen itsenaisyyden ei merkitse mitaan koska Lenin ei ollut Venajan laillinen hallitsija, eika edes hallinnut suurta osaa maasta 1918.

      Ryssat ovat oikeassa. Venajalla on edelleen laillinen oikeus Suomen alueeseen. Suomi liittyi "kansakuntana kansakuntien joukkoon" vuonna 1809 Keisarimme ja Suuriruhtinaamme Aleksanteri I:n ja Jumalan armosta. Paatoksen hyvaksyi Porvoon valtiopaivat eli Suomen kansa. Ruotsikin myohemmin sopi Venajan kanssa joten Suomen liittaminen Venajaan ikuisiksi ajoiksi oli laillinen toimi.

      Mita tulee Neuvostoliittoon, niin sehan varasti kaikilta, myos omilta kansalaisiltaan. NL:n suurin rikos olikin se, etta se varasti koko Venajan! On turha suomalaisten itkea, etta NL otti Karjalan ja Petsamon jne. kun venalaisilta NL otti koko heidan valtionsa! Yritti ottaa Suomenkin tietysti. Onneksi Venaja itsenaistyi NL:sta 12.6. (ei siis 6.12.) ja on nyt vapaa ja itsenainen valtio johon rehelliset ja isanmaalaiset suomalaiset voivat jalleen liittya. Elaisimme sellaista Onnen aikaa kuten Tsaarinvallan aikana. Verotuskin jarkeistyisi 13%:n tasaverolle ja loppuisi tama sosialistinen riisto kun pitaa maksaa 60%:n marginaaliveroja. Alas suomalainen laiton kommunismi! Elakoon Venaja jossa kansalainen on VAPAA!

    • Evakon kaveri.

      Aivan oikein. Maksamme pietarin paskavesiä, kun isä kusi ääniseen

    • Anonyymi

      Tampereellakin oheisen tapaisia kommareita: Susanna Riina Mistä tiedonantajasta moiset valheet? Lenin Stalin Trotski historian verenheimoimpia teurastajia. Mensevikkien (vähemmistökomujen) sekä matruusien raatoja ajelehti 1917-1922 Suomen rannikolle Kotkaan asti. Joukkoteloitukset arkipäivää; Inkeriläisiä ryssiä etc teloitettiin täysin mielivaltaisesti, kuten Ryssä nyt lähettää ohjuksia droneja Ukrainaan. Lue Ryssän omat historiat 1989 jälkeen jopa toisinajattelija Zaharov etc miljoonat niistä todistivat vankileirien saaristona. https://Puna-armeija.blogspot.com Ryssän kansanmurhat erittäin laajamittaiset Länsimereltä Mustalle merelle Tyynelle valtamerelle linjalla. https://aluepalautukset-hallitusohjelmiin.blogspot.com Eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa Seppo Lehto

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1669
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      26
      1483
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1149
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      6
      1111
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1082
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      5
      991
    7. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      964
    8. 6
      960
    9. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      2
      960
    10. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      6
      954
    Aihe