Olisin äänestänyt

Satunnaisnimi

Voutilaista, jos olisi ollut mahdollista. Hänen esityksensä oli ainoa, jossa oli asennetta ja energiaa. Toi heti eloa ohjelmaan. Veti ihan vertoja jo American Idolsin finalisteihinkin. Kolme äänestettävää taas olivat täysin omalla tasollaan, jossain kaukana alhaalla.

Ja niin kuin joku tuolla mainitsikin, niin biisivalinnat ovat olleet surkeita. Taaskin sai nukkua koko ohjelman ajan, poislukien Voutilaisen esitys. Toki, eihän se pelkästään biisin syy ole, jos esittäjä ei osaa tehdä kunnon showta lavalla.

Olen tyytyväinen, että Henna-Riikka viimein tippui pois, mutta ei näistä kahdesta jampasta ole kyllä juurikaan parempaan. Martti periaatteessa vaikuttaisi monipuolisemmalta ja ilmeikkäämmältä idollilta, mutta Ali vetoaa varmaan paremmin ulkoisesti äänestäjiin, onhan hän aika söötti silmistään, ja mehevä ääni, vaikkei eläytyä kovin osaakaan. Veikkaan Alia voittajaksi.

Aivan sama kuitenkin kumpi voittaa, ollut jo pari kolme jaksoa aivan sama kuka voittaa. Taso on mikä on, kiitos siitä myös äänestäjille.

2

90

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Epäisänmaallinen(ko)

      Olen samoilla linjoilla. On ollut jotenkin noloa katsoa peräkkäisinä päivinä Suomen ja Amerikan Idolsia, kun jenkeissä on niin huikeita esityksiä ja tosi monilahjakkaita kilpailijoita. Onhan siellä tietenkin porukkaa, mistä valita. Ja kun geenit ovat vielä sekoittuneet sopivasti, niin tässä on tulos.

      Kyllä suomalaisten kannattaisi laulaa Idolsissa enemmän suomeksi, kun eivät kestä edes äänen puolesta vertailua alkuperäisille vetäessään jotain englanniksi.

      Ali heruttelisi kaikilta naisenpuolilta kyyneleet, jos vetäisisi finaalissa Petri Laaksosen Täällä pohjantähden alla. Sopisi hyvin Alin äänen värille. Martti voisi vetää jotain rouheampaa Suomi-rokkia.

      Täytyy valitettavasti sanoa, että enemmän jännittää jenkkiversion voittaja kuin Suomen. James Durbin veti niin huikean shown Musen Uprising -biisistä, että sitä on kelattu kovalevyltä stereoitten kautta volyyminappula kaakossa. Rummut oli hyvä idea ja itse arvostankin raskaammissa biiseissä juuri kunnon rumpusoundia. Ja kokonaisesitys sopi sanoihin kuin nenä päähän. Katsoin Musen yhden esitysversion ja oli jotenkin hengetön Jamesin versioon verrattuna. Jonen vakiosanontaa lainatakseni, Jamesin esityksessä oli meisseliä.

    • muumu...

      Joo onhan tuo vähän eri tasoo, joku suomen voittaja olis naurettu ulos jo alkukarsinnoissa jenkkilässä, miettikää hei jotain Ilkka Jääskeläistäkin vai mikä se oli...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      199
      4750
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      277
      2884
    3. 134
      1747
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      210
      1458
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1421
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1176
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1144
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1119
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1087
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1071
    Aihe