Osama bin Laden on kuollut

Rauhan Nato

Ihmiskunnan etsityin vihollinen Osama bin Laden on kuollut. Rauhan Nato on taas saanut sulan hattuunsa.

Nato on ihmiskunnan suurin rauhan hanke johon etenkin kaikki historian vaarallisimman terrosristivaltion Venäjän rajanaapurit haluavat liittyä.

Myös Suomi on saatava mukaan rauhan Natoon pois Venäjä ikeen alta.

21

168

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ala nato

      Terrorilistan ykkönen on nyt Gaddafi. Gaddafi tutisee, luultavasti antautuu pian.

      Hyvä miten ihmiskunta on 2000 luvulla järkiintynyt, eikä enään anna hullujen terrorisoida ihmiskuntaa. Tässä meidän parhaat saavutukset 2000 luvulla.

      Saddam Hussein (Hang)
      Osama bin Laden (Shoot)
      Muammar Gaddafi (?)

    • haamu.

      Jo toinen kuolonuhri saman päivän sisällä. On se vaan kauhea järjestö.
      ; )

    • Joo joo hahhah

      Koska Libyan kapinalliset ovat äärimuslimeja,luonnollisesti he vihaavat nyt
      entistä enemmän Nato-ristiretkeläisiä kuten myös saudikuninkaalliset.
      Sitä vastoin minun sielunlain strategia toimii jo aivan mainiosti Egyptin armeijassa,
      Gaddafin joukoissa,Syyrian armeijassa,Jemenin oppositiossa ja PLO:ssa.
      Ja tuo on vasta Lähi-idän sotaharjoitus.Hahhah

      • Tä!?

        Aikas mielenkiintoista kun Amerikkalaiset vaan ilmoitti, että ovat haudanneet sen mereen???? Siis täh!! Kuulostaa pikkasen oudolta???


      • haiselassie
        Tä!? kirjoitti:

        Aikas mielenkiintoista kun Amerikkalaiset vaan ilmoitti, että ovat haudanneet sen mereen???? Siis täh!! Kuulostaa pikkasen oudolta???

        Heti vaan haille ruuaksi ennen kuin ukko ehtii pilaantua.


    • haamu.

      Oudointa hommassa lienee se että hautaaminen toimitettiin vain muutama tunti ampumisen jälkeen. Tunnistus on kaikenlisäksi edelleen kesken.

      Joku väitti taannoin syyskuun 11. päivän iskuja lavastetuiksi, koska ketään Osama nimistä tyyppiä ei ''kuulemma'' olisi koskaan ollutkaan ja näin olisi vain saatu tekosyy lähi-idän valloittamiseen. Sinänsä tämä teoria on aivan mainio, koska Osaman ruumista ei julkisuudessa nähty ja hautauksella oli noin hirmuinen kiire.
      >>
      Uutistoimisto Reutersin mukaan DNA-testien tuloksia odotetaan parin päivän aikana. Toistaiseksi ruumis on tunnistettu kasvontunnistustekniikoiden avulla.[25]

      Osaman ruumis haudattiin samana päivänä mereen, koska hänen haudastaan ei haluttu pyhiinvaelluspaikkaa hänen kannattajilleen eikä liioin yksikään maa halunnut häntä haudattavan alueillensa.
      >>
      Lähde: http://fi.wikipedia.org/wiki/Osama_bin_Laden#Kuolema

      • matti.hastbacka

        Loistava teoria kerrassaan, mutta tota nopeaa hautaamista selittää se, että Islamissa ruumis pitää haudata 24h sisällä kuolemasta.
        TOISAALTA ne uskonoppineethan sanoo että mereen hautaaminen on Islamin vastaista..


    • resv. YLILUTI

      miten tyhmiä ihmiset on?????

      usan media on juutalaisten hallus, mistä joku suomen mpkk:n komentaja voi tietää yhtää mitää noista tyypeistä.

      mitä se hautauspaikka merkitsee?????
      murha paikka on ihan yhtä voimallinen.

      syytön kunnes toisin todistetaan.

      usa otti dna:ta, ottiko reiden vai koko kintun vai sormen ottivatko karvaa munista

      sanoivat että ainoastaan yksi kuoli, entäs ne vartijat.

      MITÄ JOS OSAMA OLISIKIN HALUNNUT MENNÄ OIKEUTEEN USASSA.

      kuuluisa usan etsintäkuuutus elävänä tai kuolleena ei tarkoita eikä ole koskaan tarkoitta nut että etsityn saisi/olisi saanut tappaa.

      • mitäs urpo?

        Todistit juuri kirjoitustyylilläsi reservin yliluutnanttien keskimääräisen sivistystason. Älä kysy minkä takia niin moni pitää reservin upseereita täydellisinä idiootteina.


    • Hei diletantti

      Ei tämä ollut mikään Nato operaatio, vaan USA:n oma operaatio.

      "Ihmiskunnan etsityin vihollinen Osama bin Laden on kuollut. Rauhan Nato on taas saanut sulan hattuunsa.

      Nato on ihmiskunnan suurin rauhan hanke johon etenkin kaikki historian vaarallisimman terrosristivaltion Venäjän rajanaapurit haluavat liittyä.

      Myös Suomi on saatava mukaan rauhan Natoon pois Venäjä ikeen alta. "

    • mikä sivistys???

      Tarkoittaako tämä nyt viimein sitä, että Afganistanin operaatio on saatu päätökseen ja tämä monikansallinen ja aivan järjettömiin mittasuhteisiin kohonnut miehitys voidaan viimein lopettaa?

      Vai onko tosiaan käynyt niin että nämä meidän YK:n itseään kutsuvat ''sivistysvaltiot'' ovat aloittaneet uusien siirtomaiden perustamisen uudelleen 2000-luvulla?

      • Juuri sitä se tarkoittaa ja Yhdysvaltojen on myös sotilaallisesti hitaasti vetäydyttävä Euroopasta!! Mitä ne täällä tekee, koska Ranska ja Saksa yhdessä kykenevät myös ilman USA:ta torjumaan Venäjänvaaran ja jos mukaan tulee koko Eurooppa, niin ei siinä jenkkejä enää tarvita.

        Todellisuudessa ei kuitenkaan siltä lainkaan näytä, kuin uutisissa juuri kerrottiin, että pystyttävät US-armeijan ohjuskilvet myös Romanian alueelle. Suoranaisesti ei Nato asia, muuten kuin tämä tulee samalta taholta, kuin tätä Natoa käytännössä johdetaan ja asialla on mittavat strategiset vaikutukset, jotka tulevat myös vaikuttamaan Euroopan eri maiden ja Naton toimintaan, monellakin tavalla.

        USA:n pitkälinjan tähtäimenä on tehdä Nato liittolaisistaan sellaiset, etteivät ne kykene itse ilmaan USA:ta itse itseään edes teoreettisesti puolustamaan ja sen jälkeen USA riisuu ne silkkihansikkaat ja se heidän "Eurooppa sympatia" voi muuttua inhoksi tai vihaksi yhdessä yössä. Sen varaan ei tule rakentaa mitään. Lisäksi voitte vapaasti unohtaa itsenäisen eurooppalaisen tai suomaalaisen ulkopolitiikan, kun jenkit on pureutua välikäsienkin kautta ympäri Eurooppaa ja kunnolla. Maukas on Eurooppa-paisti.

        Te puhutte vain niistä ryssistä, mutta ei Nato suinkaan ole 2011 mikään ryssän vastainen liitto, eikä rakenteiltaan edes sellainen kunnolla enää kykene olemaankaan.

        Kuitenkin ryssillä tätä Nato kaupataan meille, mutta se ei ole se oikea ja tehokas asian syy.

        Nämä entiset itäblokin maat tottelevat Yhdysvaltoja, kuin koirat ja Saksa tottelee siksi, koska sitä aina sopivasti syyllistetään menneiden sukupolvien töistä.


        Sodassa Yhdysvallatkin tarvits astinlaudaksi paljolti Iso-Britanniaa, pysköön siis siellä.

        Suomi ei ryhdy kenenkään astinlaudaksi, eikä paahtopaistiksi.

        Ettekö huomaa, miten meitä ryssillä pelotellulla yritetään saada vilpillisesti Natoon, reservit aseista riisuttuna, maan armeija lyötynä pieneksi palkka-armeijaksi.

        -masson

        http://www.saul-masson.info
        .


    • Eli....

      ryssät on kuitenkin toistaiseksi ainoa vaaramme, mutta tosin niitä vaaroja voi syntyä myös Atlanttin toiselta puolelta paljon myöhemmin sitten...

      Kuitenkin ryssillä tätä Natoa kaupataan meille, mutta se ei ole se oikea asian syy.

      http://www.saul-masson.info

    • älähän liioittele

      Eiköhän se tulevaisuudessa täysin mahdollinen siirtyminen palkka-armeijaan; ole pikemminkin eräänlainen toteamus, ettei niistä venäläisistä oikesti ole vaaraa ainakaan suomalaisille. Suomalaistenkin mielenterveys varmasti kohenisi muutoksen myötä, koska suomalaisessa mediassa venäläisillä todellakin pelotellaan aivan liikaa.

      Venäjäkin alkaa vähitellen olla osa Euroopan talousjärjestelmää, eikä sillä pitäisi olla varaa pilata oivallisia kauppasuhteita, josta saaduilla varoilla kyseistä valtiota rakennetaan uudelleen. Jo pelkästään Venäjän rajalla kuuluisuutta herättävät ja vuosittain pitenevät rekkajonot ovat mainio esimerkki lisääntyvistä kauppasuhteista.
      http://www.talouselama.fi/te500/article166380.ece

    • Osama bin Laden ja

      Venäjä olivat vihollisia!

      Putin oli ihan raivona silloin kuin tämä syyskuun 11. päivän terroriteko tehtiin ja vannoi olevaansa USA:n rinnalla kostamassa tapahtunutta terroritekoa.

    • ala nato

      Salt Lake cityn Venäläiskäryt pyyhki Putinin asenteen kertalaakista pois. Sairaan Putinin mielestä käryt oli lännen salaliitto ja osoitti että länsi on Venäjää vastaan. Tästä olympiayhteydestä puhui tv'ssä myös yksi Venäläinen kansanedustaja.

      Muistatteko kun Venäläisjuoksijat käräytettiin ennen Pekingin olympialaisia ja Venäjä aloitti Georgian sodan samana päivänä kuin olympialaiset. Putinin kertoman mukaan Georgian sota oli USAn salaliitto http://www.youtube.com/watch?v=oCb3ch0GI1g

    • Niinkö?

      Täysin mahdollista että Georgiankahakka olisi ollut osittain USA:n syy, koska sitähän kovasti spekuloitiin ettei nopeasti heikentynyt Venäjä kyennyt reagoimaan mitenkään esimerkiksi Baltian Natojäsenyyteen. Samanlaisia spekulaatioita heräsi samoihin aikoihin kun Ukraina ja Georgia kävivät natojäsenyysneuvotteluita.
      Georgian tapaus osoitti aikahyvin kuinka pitkälle länsi oli valmis piikittelemään Venäjää ja milloin raja tulee vastaan. Ehkäpä tarkoitus oli koetella näitä rajoja mahdollisimman pitkälle. Kaatuneen Neuvostoliiton perillinen kun vaikutti äärimmäisen heikolta, jonka venäläisten käyttämä kalusto osoitti.
      Venäjän armeijaneorgia tankit koostuivat Georgiassa aika pitkälti vanhoista T-55 ja T-64 tankeista, joita ei oltu päivitetty ollenkaan vastaamaan edes edellisen sukupolven vaatimuksia (pimeänäkö, infrapuna jne. puuttuivat tyystin). Myös joukkojen huollossa havaittiin vakavia puutteita.

    • Amerikan satuja

      Mutta:
      Miksi se piti sattua juuri nyt kun Gaddafin murhayritys juuri meni mönkään? Miksi ainoa ruumiista annettu kuva on jo vuosikausia netissä kierrellyt Photoshop-väärennys. Miksi Osama piti haudata salaisesti mereen ilman todistajia (oliko tämä kopiotu James Bondin hautajaisista Elät vain kahdesti -rainassa)?

    • resv. YLILUTI

      joku tuossa kirjoitti että on väitteitä että ketään osama nimistä ei olisi koskaan edes ollut ja vähän jotain lisääkin.

      mielenkiintoista koska, ukon nimi oli yhessäkin lähialueensa uutissa kirjoitettu USAMA?????

      mene ja tiedä, pitää varmaan kysyy joltain mpkk:oon opelta.

      jos ei muuta niin ainakin tuo nimen kirjoitus "virhe" osoittaa sen että ei se ukko niin tunnettu ollut alueellaan.

      vai.

    • YULISTÄJÄ/PALVOJA

      MYLLIS ON JUMALA PALVOKAA HÄNTÄ!!!!!!!!!!!!!1111111111111

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1663
    2. 44
      1003
    3. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      62
      958
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      929
    5. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      60
      898
    6. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      879
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      840
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      785
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      768
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      34
      752
    Aihe